15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Solt #14819 :(( -
#14818 Na, úgy tűnik beszart a kormányon az analóg joy, ez fogadott carsban mikor beléptem.
-
#14817 Na most nem tudom mi van, szerintem beszart a kormány. A kalibráló progiban egyfolytában be van húzva a kézifék. Nincs is kézifékem. -
#14816 Hali Srácok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van nekem egy Logitech DFGT-m. Két hete használtam hiba nélkül, azóta állt. Ma próbáltam beüzemelni, de bedugáskor nem tesztel a kormány. Profilerben néztem, az összes gomb jó, csak a tekerésre nem reagál. Bekapcsoláskor villan kettőt a GT jel középen, és kialszik. Próbáltam a driver reinstallt, eredmény nélkül. Valakinek valami tippje van? Köszi előre is. -
Solt #14815 1 perc alatt lezárták... eddig mindenki taktikázott, eleinte senki nem licitált, mert ugye arról volt szó, hogy 10-90%, ergo a kezdő licitek tuti nem nyernek. Erre kontráztak most rá... -
#14814 Ez meg mi a búbánatos...? Ennyire nem kellett senkinek a cucc?
A kormányról még annyit, hogy egyelőre nagyon szokatlan, Cars-ban kb. ugyanúgy megyek, de Assettot újra kell tanulnom, teljesen más. Olyan valóságosnak hat. Fura hogy jóval nagyobb a kormány átmérője mint a G27, a pillangó váltó is messzebb van. Assettoban pl. nagyon nem találom a féktávokat. Igaz még csak a Nissan GT3-mal mentem vagy 2 kört, de fékezésnél elindul a segge, meg kéne találnom a helyes fékerőelosztást, meg lehet a futóművön is állítani kéne kicsit. Meg igazából a kormány tuning menüjét is meg kéne vizsgálnom, mi micsoda pontosan. -
#14813 Hát élménybeszámoló max kari után, addig nincs időm játszani. Ma is 13 órát melóztam. Amúgy meg nem vagyok egy írkálós típus :) -
#14812 Igen , igen ....... hallgatunk nyálcsorgatás maradt ebben a kérdésben csak nekem ! :) -
Pitti #14811 Hát ez érdekes, nekem a v1 ilyen, van középen egy kis akadás. Mondjuk játék közben ffb-vel szinte semmit nem érezni illetve semmi gondot nem okoz. Haveromnak 2.0 van, ott viszont ennek már nyoma sincs, az egész sokkal simább és finomabb, kifinomultabb mint a v1. Gondoltam a v2.5 tán még jobb.
...Én továbbra is a DéDét várom :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.20. 15:56:17 -
Solt #14810 Jöhet majd valami "komolyabb" élménybeszámoló! :) -
#14809 -
#14808 Bakker, ez nagyon jó cucc :) -
#14807 Naszóval. Megjött a 2.5-ös bázis. Hátöööööö... miért nem középen áll a kormány? Mikor tekerem kikapcsolva van egy kis finom akadása középtájban, olyan mintha ott kéne lennie a középnek, de olyan 5°-kal el van tekeredve jobbra. -
#14806 nem, csak egy ótvar típust rak a TH ezekbe :(
és jah, cserélni kéne, de semmi kedvem szétszedni :( (ráadásul kettőt kéne: t300 és tx) -
#14805 Dehogy írok, úgysincs szinte semmi esély, hogy én vigyem a cuccot. Amúgy meg már tegnap délután jött az emil, hogy úton van a cucc :) -
#14804 Írj a supportnak mielőtt még elküldik, de a legjobb ha felhívod őket. -
#14803 Úgy tudtam basszátok meg. 2.5-ös bázis van ma eksönben. Tegnap rendeltem meg :D -
#14802 Van egy elado objektivem, nem hasznalom ki, siman kijonne az arabol....
De a kormanykerekek rohadt dragak, nincs valami mas gyarto akinek passzol a cucca a bazisra ? -
#14801 Nemtom nem számoltam utána, de a bázis ugye 550€, a szállítás 30€. -
#14800 De mennyibe valtotta a pp, es ez szallitassal egyutt ? -
#14799 580,51€ -
#14798 Koszos a venti csapagya...
Filleres tetel amugy ha valakinek hangos lesz, vagy alapon zavarja . -
#14797 lehuti, csak hangosan teszi .... -
#14796 Gondoltam rá én is. Legutóbbi update teljesen elkúrta, újra kellett raknom a drivert.
Viszont most rosszabb mint volt. Menet közben feljön a tuning menu, pedig határozottan nem nyomtam meg semmit, és méggyakrabban kell kalibrálni. Szerintem a G25-öt meg G29-et tízszer összesen nem kellett kalibrálnom :D -
#14795 Nem lehet, hogy valami Win10 buzisag miatt nem jo ...?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 17:40:59 -
#14794 Azt hittem az új Wheelbase 2,5 + rim van az már "nagyjából" az a kategória , de így persze érthető, arról nem is beszélve , hogy a te pénztárcád terhére voltam gavallér !
-
#14793 Áh, szerintem minden összerakva se. Momo 25k, Fanatec 45k, G25 25k, G29 76k, Fanatec 300 euro, kb 10 év alatt. Ez nincs 1000 euro, az meg nem jönne ki ennyiből :) -
#14792 OSW-t tessék venni , nagyjából már abban az árban tartasz !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.12.15. 16:19:55 -
#14791 Lol, amikor csináltam volna a videót a supportnak, működött, de a fanatec programja nem indult el. Megint ki be kapcsoltam, most jó és új firmware-t akar telepíteni. Ez így normális? Kijön egy új firmware, és tízszer kell ki be kapcsolni, hogy egyáltalán felismerje a gép? A régi kormányomon legalább az egyik motor szállt el, nem szoftveres gondja volt :D -
#14790 Asszem ez volt az utolsó Fanatec termékem, amiért pénzt adtam. Kapcsolnám be a kormányt, kitekeri magát jobbra, majd balra, ott marad, és piros lámpa villog a wheelbase-en. Eddig kettőből két fanatec termék nem működik rendesen nálam :D Talán a kormányaik jók.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.15. 14:52:40 -
#14789 T300-ra is 2 év gari van, már van hivatalos TM szerviz is Magyarországon (ezt onnan tudom hogy nekem rendes magyar garanciajegyet adtak hozzá). Nálam néhány óra játék után is "hideg" levegőt fúj ki a venti, a motor körüli műanyag sem melegszik fel (pl. a G29-nél érezhetően melegebb volt a motor környékén, bár ott nincs venti). A TMX/T150 pedig nem kizárólag szíjas, van ott fogaskerék is, DFGT szinten van, össze sem lehet hasonlítani a T300-al. Valóban "sok" hibáról lehet olvasni, de azért annyira nem vészes, hiszen sokat is adnak el belőle, népszerűbb már mint pl. a G29.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.15. 12:22:41 -
Pitti #14788 575,63 eur....kb 180.000 huf -
#14787 Mennyi most a fanatek bazis postaval ? -
#14786 T300'nem melegszik, szenkefe nelkuli motorja van, egy pici venti siman lehuti...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 11:03:03 -
unrealnoise #14785 Hát nekem volt TX 458-asom. Behalt, de totál újat kaptam helyette. Nem tudom mi volt a gondja, nem nagyon érdekelt. Az biztos, hogy tök jó kormány vol, ami viszont nem tetszett, az a hűtése. Hangos volt. Persze volt, amikor nem ment a venti, de az nem sokáig tartott.
Olvastam, hogy a T300-asnak sem tökéletes a hűtése, de gondoltam veszek majd egy darabot, aztán ha "hangos", akkor szétkapom, aztán tuningolok a "légkondiján". Aztán csak meggondoltam magam.
Miért? Mert van a szíjas TMX kormányuk. Ami igaz, hogy elég alap, de "csak" 56, és bizony erre 2 év garit adnak. Ahogy olvasom, ezzel a koránnyal komolyabb gondok sincsenek...
Kicsit kellemetlen a gyártóra nézve, hogy bár pénzem lenne rá éppen, de nem merek belevágni egy T300-as kormány megvásárlásába...
Tudom, vannak ennél is komolyabb Thrustmaster kormányok, de azok meg túl vannak árazva... -
Solt #14784 Este vót már jóvanna... :D
De egyébként döbbenet, hogy mennyire trehány munka... a Logitech szimplán fillértbasz, de a TM még igénytelen is e mellé.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.14. 08:50:07 -
#14783 Na, én kezdem akkor. Igaz nekem sose volt T300-am, de szar és kész :D
Megint izgulás van, pénteken rendelem a CS WB 2.5-öt. Ha beszarik egy óra alatt, megy kifelé a zárt ablakon :) -
#14782 Nekem viszont a fanateccel úgy tűnik megint nincs szerencsém, középállás nem jó, elmegy játék közben, másik usb-n is próbáltam, nem segít. Aztán meg a bekapcsolás se mindig tökéletes. Eleve nem értem miért mindig xbox módban indul. De néha még itt se sikerül neki bekalibrálni rendesen. Kellett most tekergetnem két percet, mire sikerült belőni. -
#14781 Nem, ezért mondom, hogy menjetek át átlagjúzerbe :D -
Solt #14780 Cuki vagy, de szerintem keversz valakivel! :)