15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Külföldön buttonbox a mánia, ne kérdezd miért :D
    Fel kell rá dobni egy ilyet azt jóvan :D
  • wollnerd #11617

ez a videó megmutatta hogy lehet cserélni! :)) Köszi! remélem hogy a legközelebbi szerviznek van egy tartalék G25 kerete! :D
    Vagy lehetséges lenne hogy egy G25 kormányának a keretét lecserélni egy G27 keretére? Észlelné a program az "új gombokat a kormányon? Mert ügye 8 gomb van a 4 helyett....
  • Dietrich
    és aki akarja?
    ez így csak félig moddolt kormány :D
  • pointer4
    Nem az hogy nem kell, csak egyszerűen nem használja a gombokat az új kormánnyal :D
  • Dietrich
    ami két csatlakozót lehúz a kormányról..az miért nem kell a moddingoltnál?

40 € az ára
  • TruckerDave
    Én az aszalt ütöm és akkor nincs gond :D
  • bardocz
    Ejj, hát a kormánynak a közepét kell ütni Azért a momo után leszoktam erről
  • pointer4
    Üdv a klubban :) Én rácsaptam.
    Körben ez egy 4mm átmérőjű műanyag karika, nem egy masszív dolog :)
    Vannak még evvel páran.

Jöhet a tuning. :D
  • Dietrich
    minden logitech cuccra 2 év a gari
  • wollnerd #11609
    hol vannak a gombok? :D azok is kellenének. (index, kamera, stb.) :D
  • wollnerd #11608
    Nem tudom hogy menyi garanciája van még. kb. 2-3 éve kaptam....
    És régen gyakran leesett az asztal széléről mert nem fogtam meg a bootoláskor. akkoriban elő is fordult hogy leállt közben a működése.
  • TruckerDave
    Az is egy megoldás :D:D

Klemice, ha én kaptam volna utalványt :( Én is G27-et vettem volna. De ez a DFGt is nagyon bejött
  • Szabi1991
    vágd le :DD
  • Klemice
    A logitech support aranyszívű... kaptam egy új mx5500 revolution-t meg egy 35%-os kupont mert késett a szállítás, holnap meg megjön a g27 mert arra lőttem el a kupont.
  • somdav95
    Hogy tudtad eltörni? Leejtetted?
    Amúgy próbálkozz garival ( ha még van ) , ha jó kedve van a logitechnek, és kitalálsz valami jó indokot hogy miért vált le, lehet kapsz egy g27-et, vagy vásárlási utalványt..
  • wollnerd #11603
    Sziasztok!
    Van lehetőség arra hogy a hardvereket megjavíthassák fizikailag? Úgy értem hogy a G25-ösnek a felső köríve el van kicsit törve asszem.

Szóval egy szakember meg tudnál javítani? Megragasztani vagy vmi. (ez nem túl zavaró.)
    Nem szeretném megvenni (különösen a szüleim) 80.000-ért a G27-est.
    Pláne akkor se szeretnének megvenni igazán ha már közel van a szülinapom. :D
  • KovyZoly
    este megkaptam a DFGT-met, holnap ki is próbálom, remélem minden rendben lesz vele!
  • TruckerDave
    Játék irányítás beállításnál írja, hogy ffb ereje ne tépje le a kezed :D LFS-be ártatlanul bekapcsoltam tegnap este, rámentem rázó külső szélére és tőből tépte ki a kezem :D:D Kicsit meglepődtem
  • TruckerDave
    Ok, majd megnézem. De biztos van olyan minden játékban ?? Tegnap állítgatásnál nem nagyon láttam ilyet.
  • Dietrich
    de már ajánlották neked ennek a cikknek az elolvasását a kormány beállításhoz
  • Dietrich
    játék opcióban a kormány beállításban reverse effects (forditott effekt) húzd a csúszkát mínuszba.
  • TruckerDave
    Szóval mit húzzak és hova ??
  • cselt
    Ott is negatívba kell húzni, mint az összes logitechnél.
  • Firerock
    látom DFGT,annál nemtudom hogy hogy van ez
  • Firerock
    nem tudom milyen kormányod van,mi lenne ha átírnád az értéket a játékban negatívba? vagy invert FFB?
  • TruckerDave
    F1 2010-ben nem nagyon működik. Ott még mindig nem lehet kanyarodni. LFS-ben néha magától kormányoz, de ha nagyon keményen elfordítom akkor lehet kanyarodni.
  • Norbi1990
    Profilerbe menj a Options -> Global Device Settings-re és ott állítsd be az értékeket ilyenre.

Ha még mindig erős akkor a játékba vedd lejjebb az erősségét a force feedbacknek.
  • Klemice
    na kedden itt a g27
  • TruckerDave
    Az gond lehet, hogy a Logitech Profilerben ahol mutatja melyik gomb melyik, ott játéknak a Sims 2 írja. :D
  • TruckerDave
    De LFS-ben 50-en volt és már akkor kormányozhatatlan volt. :S
  • Dietrich
  • bardocz
    De akkor nem maxra veted le, hanem a minimumra:-D Vedd fel valamennyire szerintem, sokat ad az élményhez, meg érezni is fogod a kocsit.
  • cselt
    Szóval FFB nélkül mész? Hát úgy nem lesz az igazi :D
  • TruckerDave
    Aha 50-en volt, én levettem 0-ra :D De most már megyek, Sziasztok
  • Norbi1990
    Levetted maxra? :DDDDDDDDDDD
  • TruckerDave
    Bekaki :D Levettem maxra a forcefeedbacket és teljesen jó :D Csak folyton megpördülök :D F1 2010-ben ha leveszem vajon ott is működik ??
  • cselt
    Így állítsd be a kormányt.
    Drivert szerintem legjobb ha logitech honlapról szedsz OS-ednek megfelelőt.
  • TruckerDave
    De ez nem az hogy furcsa hanem még Chuck Norris se tudná eltekerni olyan erősen beáll, és nem lehet jobban elfordítani.
  • TruckerDave
    Az a driver jó ami adtak hozzá ?
  • bardocz
    Vedd gyengébbre a force feedbacket. Nem hiszem, hogy egy hibáról van szó, csak szimplán furcsa így elsőre. Aztán megszokod, és a szervó nélküli wartubrgot is félkézzel kormányzod mindenhol:D