15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11618 Külföldön buttonbox a mánia, ne kérdezd miért :D
Fel kell rá dobni egy ilyet azt jóvan :D -
ez a videó megmutatta hogy lehet cserélni! :)) Köszi! remélem hogy a legközelebbi szerviznek van egy tartalék G25 kerete! :D
Vagy lehetséges lenne hogy egy G25 kormányának a keretét lecserélni egy G27 keretére? Észlelné a program az "új gombokat a kormányon? Mert ügye 8 gomb van a 4 helyett.... -
#11616 és aki akarja?
ez így csak félig moddolt kormány :D -
#11615 Nem az hogy nem kell, csak egyszerűen nem használja a gombokat az új kormánnyal :D -
#11614 ami két csatlakozót lehúz a kormányról..az miért nem kell a moddingoltnál?
40 € az ára -
#11613 Én az aszalt ütöm és akkor nincs gond :D -
#11612 Ejj, hát a kormánynak a közepét kell ütni Azért a momo után leszoktam erről -
#11611 Üdv a klubban :) Én rácsaptam.
Körben ez egy 4mm átmérőjű műanyag karika, nem egy masszív dolog :)
Vannak még evvel páran.
Jöhet a tuning. :D -
#11610 minden logitech cuccra 2 év a gari -
#11609 hol vannak a gombok? :D azok is kellenének. (index, kamera, stb.) :D -
#11608 Nem tudom hogy menyi garanciája van még. kb. 2-3 éve kaptam....
És régen gyakran leesett az asztal széléről mert nem fogtam meg a bootoláskor. akkoriban elő is fordult hogy leállt közben a működése. -
#11607 Az is egy megoldás :D:D
Klemice, ha én kaptam volna utalványt :( Én is G27-et vettem volna. De ez a DFGt is nagyon bejött -
Szabi1991 #11606 vágd le :DD
-
#11605 A logitech support aranyszívű... kaptam egy új mx5500 revolution-t meg egy 35%-os kupont mert késett a szállítás, holnap meg megjön a g27 mert arra lőttem el a kupont. -
#11604 Hogy tudtad eltörni? Leejtetted?
Amúgy próbálkozz garival ( ha még van ) , ha jó kedve van a logitechnek, és kitalálsz valami jó indokot hogy miért vált le, lehet kapsz egy g27-et, vagy vásárlási utalványt.. -
#11603 Sziasztok!
Van lehetőség arra hogy a hardvereket megjavíthassák fizikailag? Úgy értem hogy a G25-ösnek a felső köríve el van kicsit törve asszem.
Szóval egy szakember meg tudnál javítani? Megragasztani vagy vmi. (ez nem túl zavaró.)
Nem szeretném megvenni (különösen a szüleim) 80.000-ért a G27-est.
Pláne akkor se szeretnének megvenni igazán ha már közel van a szülinapom. :D -
KovyZoly #11602 este megkaptam a DFGT-met, holnap ki is próbálom, remélem minden rendben lesz vele! -
#11601 Játék irányítás beállításnál írja, hogy ffb ereje ne tépje le a kezed :D LFS-be ártatlanul bekapcsoltam tegnap este, rámentem rázó külső szélére és tőből tépte ki a kezem :D:D Kicsit meglepődtem -
#11600 Ok, majd megnézem. De biztos van olyan minden játékban ?? Tegnap állítgatásnál nem nagyon láttam ilyet. -
#11599 de már ajánlották neked ennek a cikknek az elolvasását a kormány beállításhoz -
#11598 játék opcióban a kormány beállításban reverse effects (forditott effekt) húzd a csúszkát mínuszba. -
#11597 Szóval mit húzzak és hova ?? -
#11596 Ott is negatívba kell húzni, mint az összes logitechnél. -
#11595 látom DFGT,annál nemtudom hogy hogy van ez -
#11594 nem tudom milyen kormányod van,mi lenne ha átírnád az értéket a játékban negatívba? vagy invert FFB? -
#11593 F1 2010-ben nem nagyon működik. Ott még mindig nem lehet kanyarodni. LFS-ben néha magától kormányoz, de ha nagyon keményen elfordítom akkor lehet kanyarodni. -
#11592 Profilerbe menj a Options -> Global Device Settings-re és ott állítsd be az értékeket ilyenre.
Ha még mindig erős akkor a játékba vedd lejjebb az erősségét a force feedbacknek. -
#11591 na kedden itt a g27 -
#11590 Az gond lehet, hogy a Logitech Profilerben ahol mutatja melyik gomb melyik, ott játéknak a Sims 2 írja. :D -
#11589 De LFS-ben 50-en volt és már akkor kormányozhatatlan volt. :S -
#11588 -
#11587 De akkor nem maxra veted le, hanem a minimumra:-D Vedd fel valamennyire szerintem, sokat ad az élményhez, meg érezni is fogod a kocsit. -
#11586 Szóval FFB nélkül mész? Hát úgy nem lesz az igazi :D -
#11585 Aha 50-en volt, én levettem 0-ra :D De most már megyek, Sziasztok -
#11584 Levetted maxra? :DDDDDDDDDDD -
#11583 Bekaki :D Levettem maxra a forcefeedbacket és teljesen jó :D Csak folyton megpördülök :D F1 2010-ben ha leveszem vajon ott is működik ?? -
#11582 Így állítsd be a kormányt.
Drivert szerintem legjobb ha logitech honlapról szedsz OS-ednek megfelelőt. -
#11581 De ez nem az hogy furcsa hanem még Chuck Norris se tudná eltekerni olyan erősen beáll, és nem lehet jobban elfordítani. -
#11580 Az a driver jó ami adtak hozzá ? -
#11579 Vedd gyengébbre a force feedbacket. Nem hiszem, hogy egy hibáról van szó, csak szimplán furcsa így elsőre. Aztán megszokod, és a szervó nélküli wartubrgot is félkézzel kormányzod mindenhol:D