Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
-eladnék: Logitech Formula Force EX
-vennék: Logitech Driving Force Pro/GT/G25. Ehhez ha tudtok megbízható, használt és eladó forrásokat, legyetek oly kedvesek, segítsetek 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Emléxem, amikor dolgozni kezdtem, 240.000 volt a legolcsóbb kamera, és a fizum 35.000 (akkor az öregeknek 55.000) volt. És a 82cmes síkképcsöves TV 999.990,-
Most meg az egyhavi fizumból a fél palettából válogathatok.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Csak arra akartam rávilágítani, hogy kis darabszámnál, és igényes kivitelezésnél, nagyon megugrik az ár 😄
Majd ha egyet se adnak el, akkor leengedik az árát, vagy bezárnak 😄
Amúgy egy japóval egyszer megvizsgáltunk egy technics erõsítõt, amit 80.000 Ft ért árultunk.
Kijött, hogy az erõsítõ elektronikájának az ára, olyan 6.000Ft-ba van nekik, 7.000 a doboza (fém ház) 2-3000 a csomagolás. 😊
Forza.
Nekem az a véleményem, hogy ha olcsóbban adnák például a G27-t legyen az (elméleti szinten) 30000 Ft, mert itthon 100000 az átlagfizetés, akkor a német kollégák, akiknél 300000 az átlagfizetés felvásárolnák az összeset! 😄
Példa, én szeretnék egy Macbook prot venni!Itthon 353000 Ft, amerikába 1200 dollár, tehát nem drágább 240000 Ft-nál, ez elég vicces, ha megrendelem kintrõl az EU- rárakja a vámot és az áfát!Ez a szívás, pedig amerikába sem 100000 Ft a minimálbér!De ez ugye relatív,mert mi mégis arról vitatkozunk hogy ezt megéri e ,és ki mire költi a megkeresett pénzét! Valakinek a szimulátorra félmilió se sok, és nincs is sok pénze de mindenét erre költi,valakinek meg 20000 is sok, pedig szeretne rá költeni! Igazságot tenni nem lehet, aki tudja, és aki akarja az fogja csak megvenni ezeket a dolgokat!Mi meg csak panaszkodunk tovább 😄
Bocs az OFF-ért!
Poi ... világgazdaságról nem szeretnék veled vitatkozni : biztos emlékszel még : a kereslet-kínálat (azaz a PIAC) határozza meg (fõként ) egy termék árát. A vevõ leszarja , hogy a gyártónak mibe van . Jó minõséget ELÉRHETÕ áron. Amúgy nem vagyok meggyõzõdve arról , hogy ez esetben 500 euró a kiváló anyagot jelképezné , inkább a HASZNÁLJUK ki fanatikus,játék/szimulátor õrülteket .....
/bocs OFF /
"nálunk nem az árak magasak"
egyébként ne magyar pénztárcával gondolkodj, hanem kicsit nyugatabbra...mi nem vagyunk piac.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha ez rendesen megvan tervezve, és a felszerszámozási-gyártási és tervezõi költség nem 800.000-es darabszámon oszlik el, hanem 15.000-en, akkor az sajnos magasabb.
Ráadásul ha jobb minõségû anyagot használnak, netán fémet, akkor annak nagyon megugrik az anyagára.
G25-ben is kb az összes fém alkatrész, az díszelem. A mechanikában egy résztvevõ alkatrész sem fém, kivéve a motort 😄
Annyit írnak csak fórumokon, hogy nemsokára megjelenik. Persze attól még nem fogjuk tudni kipróbálni, látatlanba kell megrendelni. 150.000,-Ft-os kormányt senki nem fog tartani polcon, bemutatóra.
www.smart-bus.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szerintem ez a jó minõség, de kinek olcsó ez?? 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
közel sem így néz ki azon a kormányon lévõ...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ötvözni kéne a kormányokat, és akkor kijönne valami igazán fasza dolog.