Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszitttttem eeeedobom magam, s majdnem vettem egy szettet a DFGT eladása gondolatával a fejemben, de 45 ezres ára miatt még aaaaaaaaalszom rááája 😊
Jól néz ki, jó a fogása, precíziós klikkje van a sebváltó füleknek, jó erõs nyomáspontja van fékeknek - viszont - a kormány alján lévõ funkcióváltó kallantyú nem éppen keltett minõségi hatást, a pedálok mûanyagok (azt írják róla MMék, hogy fém :LOL) és csúnyán vannak krómfestve és nincs semmilyen botváltó.
Valaki vett-e már esetleg?
Tapasztalat vele?
Just do it :)
tapasztalat az elobbiek utan meg az is, hogy megfogtad a kormanyt ?
na ez nekem sok, megyek alvadni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azért a kormányért 20k a max amit adnék...
de ha jól tudom sehol sincs 30 alatt...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a media markt-ban. <#idiota>#idiota>
a media markt-ban mi nem draga ? ez hulye szempont volt kisse, nem gondolod ? <#idiota>#idiota>
azt azért csak szabad...
-.-
ránézésre engem egyáltalán nem fogott meg,elég budget kinézete van.
MediaMarktban láttam,meg is fogtam...hát,nagyon sok az a pénz amit kérnek érte
Amúgy meg G27/g25/DFGT.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
JUVEfun linkelt nemrég egy G25-öst 30.000-ért, bár szerintem arra már lecsaptak.
Szimulátoros játékhoz szeretnék venni egy kormányt.
A régi Logitech Formula Vibration Feedback Wheel-em tönkrement és annál egy kicsit jobb kormány szeretnék venni.
Max 20000 Ft-t szánnék rá.
Tudnátok valami jó kormányt ajánlani?
Én egy Logitech Momora gondoltam de nem találtam egy normális oldalt ahol elfogadható árban adták volna.
Válaszokat elõre is köszönöm!
viszont ott van rendes karrier (pénzt nyersz->kocsitveszel, stb), nem csak le kell nyomni egy (hasracsapok) 12 versenyes sorozatot és kinek van több pontja a végén címû "értelmetlenség" ...
Forza.
De setupolni ha csak mókából játszik az ember, meg max a gép ellen, akkor tényleg enm igazán kell, belövi a kormányszöget, benzint, meg féket, és mehet is.
A setup szempontjából egyébként valóban a GTL a legszerencsésebb, ott néhány jellemzõt tekintve nem is nagyon van mit állítani. Azt a néhányat beállítva már egész vezethetõ az autó és sokkal többet nem biztos, hogy ki lehet hozni belõle. Jómagam úgy állok ehhez a setup kérdéshez, hogy akinek számít, az már eleve annyit fektetett bele, hogy neki megéri még századokat, ezredeket találni. Sokal többet nem lehet vele nyerni, ha egyébként már ismered az adott pályát és autót.
ebbõl a felhozatalból offline játékra és a GTR2-t ajánlom abban több fokozat van erõsség szempontjából.
Egyébként a SHIFT programozói közt vannak a GTR2 alkotói is...elöbbi nem szimulátornak utóbbi viszont annak készült.
rfactor alkalmatlan offline játszásra. viszont online sok liga játsza több féle moddal.
GTL-el kezd, szerintem az a leghangulatosabb és van benne "játékos" tartalom.
Forza.
Elég kezdõ vagyok,eddig Race driver Grid,Dirt 2,F12010,NFS Shift,nyagyjábol ezeket probáltam kormányal,
ja meg NFS HP2 😊 de itt inkább kihuztam a kormányt és gamepaddal folytatam.
Na szóval ezek közül kb a Shift áll legközelebb a szimulátorhoz,és valóban ezzel a játékkal volt az eddigi
legnagyobb élmény játszani /kormánnyal/.
Nem tudom h melyikkel kezdjem,Rfactor,vagy GTR2,esetleg GT Legends?
Az lenne a legjobb ha nem egybõl a legbonyolultabb játékkal kezdenék,mert tényleg nincs idöm,/napi 1-2 órám/ játszani,és ebõl a két órából nem szeretnék az autó beállitásával eltölteni egy órát.
Szóval melyiket ajánlanátok egy kezdönek?Melyik áll legközelebb a Shift-hez?
Köszi elõre is!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
a DF GT fallabdával nem volt sokkal szarabb, de az legalább mûködött...
mivel iracing most hanyagolva lesz gondoltam bepótolok ezt-azt.
szóval tök jó lenne, ha menne a RBR és a NFS shift mondjuk lazulásnak.
a probléma az, hogy mindkét játék felismeri mindkét eszközöm (logi DF GT kormány és fanatec clubsport pedál), de a fékpedált hiába nyomom akár tövig még a kalibrálásnál, egyszerûen nem veszi be a játék, ellenben a mellette lévõ kuplung pedál mûködik normálisan, ahogyan a gáz is.
feltûnt még valami. a fanatec driver részénél, ahol van a három nagy pedál egy képen, szóval ott is hiába nyomom erõbõl a fékpedált alig mozdul el, ellenben a másik kettõ tökéletesen reagál.
ez miért lehet? megpróbálkozom még a drivert újrarakni, meg ilyesmi, de tényleg gõzöm sincs,s és marha idegesítõ ezzel szívni. elõre is köszi minden reakciót
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...