15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11698 Sikerült!! Köszönöm! -
#11697 Dokumentumok/SinBin/RACE 07
A "Config" file-t, Notepad-al megnyitod, "LANGUAGEINDEX=" végét írd át 8-ra, -
#11696 Én is ilyet vettem a Media Markt-ból, rá van jelezve hogy magyar nyelvű a játék, de mikor telepítettem az Online verziót (steames), nem lett magyar! Hogy tudom átállítani magyarra? -
#11695 Másnak is ugyanez volt a gondja vele kapott garanciában egy másikat az is előadta ezt. A végén vett egy G25-öt mikor levitték az árát 2 éve 35K-ra ;) -
#11694 Így van.
Én is erről írtam mert ez van nekem is. -
#11693 Nah mind1 ráment a fél napom de, rájöttem végre!
A kormány tengelyéből a panel előtt kijön egy vezeték, mikor forgattam azt a részt birizgálta egy forgó műanyag de csak ha jobbra forgattam, úgyhogy a vezetéket kifeszítettem hogy ne érjen hozzá se jobbról se balról és most már jó!! :D -
#11692 Szevasztok, van egy Logitech Formula Force EX kormányom és lenne vele egy kis problémám...
Épp ma előkotortam, és hát sejtettem ugyan hogy a régi hibája fennáll, most szét szedtem és nézem nézem de nem tudom mi a probléma.
Tehát a hiba az hogy ha jobbra forgatom a kormányt olyan mint ha érzékelés hibája lenne, forgatom és "ugrál" tehát ha szép lassan forgatom jobbra akkor hirtelen képes egyből a forgási pont végére ugrani, ez legszembetűnőbben a kalibrálásnál látható mikor ugye nincs áram alatt és csak a kis kijelzőn látod hogy mennyit forog a gépen a kormány, tehát így "kacsázik" de, ez csak a középről jobbra forgatásnál van tehát ha balról forgatom vissza középre akkor jó.
Lehet kicsit zavaros de, ha van ötletetek nyugodtan írjátok le!
Köszönöm! -
#11691 Azt tudom, annak csak sima borítója van. Amelyikben mindkettő benne van arra rá is van írva egy fekete csíkba a borítón ha jól emlékszem. -
neilszab #11690 Csak vigyázz, mert lehet kapni úgy is a Race On-t, hogy nincs benne az alap Race07 és az STCC... -
#11689 Köszi :) -
#11688 #11671 -
#11687 Szeretnék GTR-masters HTCM bajnokságában indulni jövőre. Vagy amikor új idény lesz.
és ha Race On-t megveszem még kell hozzá Race 07-is meg STCC ??
-
#11686 valaki segítene a Race/07 topikban? Köszi! -
#11685 Race 07-ben miért gyorsít magától ? pro-n próbáltam menni, mer kézi váltás már jól megy, de mivel magától gyorsít nem bírtam finoman fékezni, és minden egyes kanyarban már pörögtem is meg. :S -
#11684 Sőt a TDU2-ben is sokkal jobb lett az irányítás! :) -
#11683 Na, meglett végre a g27-es! A support adott 10.000 Ft kedvezményt, 80.000 helyett 70.000 Ft-ért!
És nagyon faszán működik! rFactorral nagyon király a fizika! -
#11682 Legolcsóbbak, amiket hirtelen találtam
(az a baj, hogy vagy olyat lehet kapni ami 300mA-ig bírja (ami kevés), vagy olyat ami sokkal többet is (2A), csak neked feleslegesen.
Arwill
Még annyi, hogy a dugó valószínű nem ugyan akkora, azt lehet le kell vágni, és egy másikat rászerelni.
A többi kormány adaptere akkor lesz ugye jó, ha 24V-os, ás legalább 500mA-t tud (ha többet az nem baj). -
ggbuffon1897 #11681 Hali
van egy Saitek R440 kormányom viszont az adaptere eltűnt. Ahogy neten nézegettem 24V 500mA-es outputtal rendelkező kellene, viszont horribilis árakon vannak (5-10k). A kérdésem h tudnátok e ajánlani vmilyen helyet ahol viszonylag olcsón hozzá lehetne jutni, vagy pl R220 v R660gt adaptere kompatibilis hozzá? Még egy Logitech Formula Force EX-hez van hasonló tulajdonságú adaptere egyik ismerősömnek, az mennyire jó?
Mielőtt leszednétek rólam a kersztvizet, nekem ez a téma teljes homály:) -
#11680 :DD Elhiszem. -
#11679 Hidd el, nem kell ez neked.. -
#11678 Hát akkor ez felejtős lesz. Jöhet a momo... :D Meg a spórolás... :D -
#11677 nem csak szerinte.. -
#11676 Szóval szerinted felejtős? :S -
#11675 Nem tudom milyen áron van, de ez a messziről elkerülendő kategória.
Semelyik része sem stabil vagy tartós/erős, masszív átgondolt vagy jól megépített, és driver problémák is vannak rendesen.
Olvasd át a Kormány Kalauzt, ott ajánlanak olcsó de jó kormányt.
-
#11674 Sziasztok! Van valakinek valamilyen tapasztalata egy ún. Manta compressor 3 kormányról? Erről lenne szó! Az érdekelne hogy mit tud, mennyire tartós, milyen a rögzítése, egyszóval minden érdekelne... :D Elég olcsó szóval lehet érdemes lenne kipróbálni... Ha valaki írna nekem erről a kományról azt megköszönném! Üdv! -
#11673 innen -
#11672 LFS-t honnan lehet megszerezni ? Vagy onnan lehet aktiváló kódot az S2-höz ? -
#11671 én ezt írtam a Race On kapcsán csak rövidebben:
Fontos tudni: A csomag tartalmazza: Race 07 World Touring Car Championship, STCC Swedish Touring Car Championship The Game
ergo akinek nincs még az ne a race 07 vegye (ha kapni egyáltalán) hanem a Race On-t -
neilszab #11670 Azé ezzel vigyáz, van külön is és egybe csomagolva is. 576-ban, meg a galaxisban asszem lehet kapni 2-3 ropiért egybe... -
#11669 dirt sem -
#11668 Már oké! :D -
#11667 Race On = Race 07, STCC -
#11666 Már értem: a Race On egyben (1 DVDben?) tartalmazza a Race sorozat eddigi részét, pluszban 50? autó, 25? pálya, és a g27 váltásjelző képességét. :D
Dirt 3 támogatja a plugint? sztem nem... -
#11665 ISI engine-s az rFactor, GTR/GTR2, GTL, RACE/07/EVO/RACEON/STCC-ez egy sorozat.
De hogy tuti minddel menne-e a kormány kijelzője arról nincs infóm.
Az rFactor a kormány megjelenése óta támogatja a G27 képességét, a RACEON pedig amióta megjelent.
Amúgy a race07 az alapjáték, amire jönnek rá a kiegészítő csomagok, mint GTR-EVO meg Race-ON.
ISI cuccokhoz
ARCA-hoz
Érdemes lenne a Race-ON al kezdened szerintem. -
#11664 Még egy kérdésem van: A Race On ajándékba adja a Race 07-et, vagy csak tartalmazza Race 7 eddigi adatait (pályáit, autóit) egyben a újításaival? Mert ugye nekem már van Race 07 játékom. -
#11663 Melyik a jobb? Az RFactornak több része is van? megnéztem a bannerban a linkeket, de nem tudok igazán eldönteni...
A Race ON támogatja azt a plugint?
Mik azok a isi enginesek? -
#11662 ha támogatja az adott játékot gondolom kap valami fordulatszám adatot. -
#11661 tduban sehogy
ha a játék támogatja, akkor működik - namost kb semmi se támogatja, csak iracing + isi enginesek pluginnel
(biztos nehéz lehet megoldani, ha playstationon(!) a gt5 alatt is működik... namind1) -
#11660 De a kormány hogyan fogja észleni egy autós játékban (pl. TDU2) bármely autónak a fordulószámot? Hogy az autónak váltania kell??? Érted hogy miről beszélek? :) -
#11659 Váltási pontot jelzi neked, avagy a fordulatszámot. rFactorhoz meg talán iracinghez létezik hozzá plugin.