Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a DFGT-hez képest kevés gomb van a kormányon, így sok mindent a klaviatúrára kell állítanod
és nincs semmilyen botváltó: GT Legendsben funkciójának megfelelõen, RBR-ben meg kézifékként használom és az F430-nál nincs.
#10845:
én is kíváncsi vagyok, h miért adsz el a G27-et
ja, és õszintén 😉
#10844:
tapi alapján itt a trónkövetelõ 😊
nagyon látványos és jó fogású az F430
ha csak ezt nézzük, övé az aranyérem 😄
szerencsére nem csak ezt nézzük <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
az meg a naprakész weboldaluk miatt majdnem lényegtelen
utóbbi 2 évben csak tõlük vásároltunk kb 500 e. értékben, nulla problémával
közepes árral dolgoznak, leinformálhatóak; több minden van, olcsóbbak többségében és fényévekkel felkészültebbek a kollégáik, mint a hülyeazéééénemvagyok-éknál
egyébként nem jól közelítesz 😊
örülj, hogy vita nélkül visszaadták az árát
próbáld meg ugyanezt megcsinálni a pixmania-nál, vagy hülyeazééé-cégnél
#10841: csak tapi alapján én nem vennék kormányt 😉
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval onnan többet nem is fogok rendelni 😊
G27nek az ára mikor fog lejjebb menni? Már nagyon fáj rá a fogam. DFP-nek már a fogaskerekei hallatszanak amikor jobbra tekerem lassan a kormányt 😄
eltérõek az árak és az árukészlet is
ha valamit konkrétan keresel, van telefonszáma mindegyiknek
nem úgy, mint extremdigital-nak, cserében ott meg van naprakész weboldal
érdemes checkolnod mielõtt odamész, tekintettel arra, hogy homo sapiensus undorus-od lesz 😊
így ünnepek elõtt lépni nem tudsz annyi ember van a mindegyikben
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tudjátok véletlenül hogy pesten melyik a legnagyobb Media Markt? Ahol meg lehet nézni sok mindent!
Üdv!
Valószinû nem a legpuhábikat vettem,és az a baj.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Most tényleg kemény a fék,de nem bírom benyomni,csak a piros jelig Windows-ban a tulajdonságoknál mondom!
Szóval jó ez igy?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
...tehát gyakorlatilag az üllõn kívül semmit <#vigyor>#vigyor>
Sok sikert!
Tudod Te, hogy mire gondoltam... 😊
Hááá, méééé árulnának "igazi" Ferrari-t, egy "hülyeazéééénemvagyok"-bóóótba ráadásul 45-ééé? <#idiota>#idiota>
#10815:
A Pixmania vásárló nem bátor. Frankón kamikaze 😉
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de nem
k.rva éles látásom van
a sas és a bagoly együtt mehet el mellettem a pics.ba 😄D
frankón Thrustmaster F430 vóót, 😊
viszont 25-30-nál többet a lent felsoroltak miatt nekem nem ér
a momo-hoz hasonló eye-candy kormány feeling meg hamar elmúlik ám
én 5 percig néztem csak a kormányt, nálam elmúlt 😄
sõõõõt vóóót 90-ért összecsukható kormány állvánnyal is
Inkább küldjetek már egy Profiler settingset a GTL-hez.köszike!
Egyébként a kormány része szerintem jobb mint a DFGT,csak a pedálok nagyon gagyik,bár én nem fogtam még,csak igy ránézésre alkotok véleményt,de sztem könyen felborul az a pedál.
mieklött anno vettem a DFP-t fórumokon tájékozódtam...aztán a DFGT jött..DFP a dobozában tartalékként pihen a DFGT-vel meg esténként jókat szórakozom...