Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az F430-at nem én tesztelem, bár valószínül hamarosan hozzám is el fog jutni egy, egyelõre én még csak az MM-ben láttam testközelbõl.

arty
ár nélkül mit kezdjünk egy hirdetéssel?

Forza.

Muttley
a #10797 nyomán ami részemrõl még ellene szól
a DFGT-hez képest kevés gomb van a kormányon, így sok mindent a klaviatúrára kell állítanod
és nincs semmilyen botváltó: GT Legendsben funkciójának megfelelõen, RBR-ben meg kézifékként használom és az F430-nál nincs.

#10845:
én is kíváncsi vagyok, h miért adsz el a G27-et
ja, és õszintén 😉

#10844:
tapi alapján itt a trónkövetelõ 😊
nagyon látványos és jó fogású az F430
ha csak ezt nézzük, övé az aranyérem 😄
szerencsére nem csak ezt nézzük <#vigyor1>

Just do it :)

thedriver
Ennyire bevált a F430 a teszten, hogy a G27 már nem is kell? 😛

Eladó új állapotú G27: link

bardocz
Csak tapogatás alapján tutira a momo nyerne😄
Muttley
nekem semmi bajom nincs velük a telo szám hiányát leszámítva
az meg a naprakész weboldaluk miatt majdnem lényegtelen
utóbbi 2 évben csak tõlük vásároltunk kb 500 e. értékben, nulla problémával
közepes árral dolgoznak, leinformálhatóak; több minden van, olcsóbbak többségében és fényévekkel felkészültebbek a kollégáik, mint a hülyeazéééénemvagyok-éknál

egyébként nem jól közelítesz 😊
örülj, hogy vita nélkül visszaadták az árát
próbáld meg ugyanezt megcsinálni a pixmania-nál, vagy hülyeazééé-cégnél

#10841: csak tapi alapján én nem vennék kormányt 😉

Roger6
Nagyon jó, én tegnap voltam fülhallgatót venni a Kis Duna elektronikban, és ott pl. van Logitech DFGT (Gyõri vagyok). De ha ki is akarod próbálni élõben, vedd fel a kontaktot velem, megbeszélünk egy idõpontot, aztán kipróbálhatod élesben a kicsikét. rFactor, TDU, GTR-Evolution játékokkal rendelkezem, remélem elég lesz a teszt erejéig. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csak körülnézni szeretnék, fogdosódni,mert gyõr árkádba, kb 1 momo kormány volt semmi más! 😄

Norbi1990
Én a DFPmet a Eytremedigitalnál vettem, de angol szabványú tápot adtak hozzá ami nem ment bele a 220ba így visszavittem, hogy kösz de nem kõ 😄
Szóval onnan többet nem is fogok rendelni 😊

G27nek az ára mikor fog lejjebb menni? Már nagyon fáj rá a fogam. DFP-nek már a fogaskerekei hallatszanak amikor jobbra tekerem lassan a kormányt 😄
Muttley
így van
eltérõek az árak és az árukészlet is
ha valamit konkrétan keresel, van telefonszáma mindegyiknek
nem úgy, mint extremdigital-nak, cserében ott meg van naprakész weboldal
érdemes checkolnod mielõtt odamész, tekintettel arra, hogy homo sapiensus undorus-od lesz 😊
így ünnepek elõtt lépni nem tudsz annyi ember van a mindegyikben

JUVEfun
Szerintem a West and City Center...(de nem biztos)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Dietrich
szinte mind nagy viszont az áraik eltérõek..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Területre, vagy árumennyiségre? Miért fontos, hogy pont a legnagyobba menj?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy pesten melyik a legnagyobb Media Markt? Ahol meg lehet nézni sok mindent!

Üdv!
Roger6
Hát igen, direkt kiemelték, hogy a legpuhábbat vedd. Fontos.

Toby0501
Kihúz, bedug, lasztival a pedál mögött/alatt újrakalibrál.

Attelee
Nem vagyok elörébb.
Valószinû nem a legpuhábikat vettem,és az a baj.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

bardocz
Trükkök alatt van megoldás.
Attelee
DFGT-hez vettem a Tescoban squash labdát.
Most tényleg kemény a fék,de nem bírom benyomni,csak a piros jelig Windows-ban a tulajdonságoknál mondom!
Szóval jó ez igy?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Muttley
zsír 😊
kb. mikor?
idesikítasz, ha megvan a teszt linkkel együtt?

Attelee
Köszönöm!

JUVEfun
Nagyon köszönöm a segítségeteket ! (pedig az ár elég csábító volt ) Más ötlet esetleg ? A thrustmaster-t néztem ki magamnak , mert annak elérhetõ az ára . Sajna G 25-m volt ,de nagyon elkqrtam (gariztatni se tudom , mert teljesen át lett alakítva)

wander01
<#eljen><#idiota>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Írd be google-ba hogy pixmania vásárlói vélemények!
Az hogy ha bármi gubanc van, akkor a franciákon keresztül futhatsz hetekig-hónapokig a pénzed, vagy a cuccod után. Olyan cuccot nem szabd rendelni tõlük, amivel bármi gond adódhat...

...tehát gyakorlatilag az üllõn kívül semmit <#vigyor>

azt hogy fos, ráadásul francia cég. nem olvastam róluk jót

JUVEfun
Miért ti mit tudtok a pixmániáról ??? <#nemtudom>

Itt van példának mindjárt egy hasznos topik a site-ról az elsõ lépések megtételéhez: Nulláról kezdeni...

Sok sikert!

Gyere át a GTL topikba, de a legnagyobb aranybánya a témában az ebben a fórumban van, itt napokig elbogarászhatsz az infók között.

Az F430-ról hamarosan lesz teszt, azt mindenképpen érdemes megvárni.

Muttley
Hááá látom. Én ne látnám? 😄
Tudod Te, hogy mire gondoltam... 😊
Hááá, méééé árulnának "igazi" Ferrari-t, egy "hülyeazéééénemvagyok"-bóóótba ráadásul 45-ééé? <#idiota>

#10815:
A Pixmania vásárló nem bátor. Frankón kamikaze 😉

JUVEfun
<#eljen> "Érdekesen" alakulnak a karácsonyi kormány árak ! <#taps><#taps><#taps>

JUVEfun

Pixmania? Bátor... 😄

www.smart-bus.hu

JUVEfun

Dietrich
mondom az a fénykép frankón igazi ferrariból van..

amit te láttál az ez hasonlísd össze.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Muttley
én is azt hittem rosszul látok,
de nem
k.rva éles látásom van
a sas és a bagoly együtt mehet el mellettem a pics.ba 😄D
frankón Thrustmaster F430 vóót, 😊
viszont 25-30-nál többet a lent felsoroltak miatt nekem nem ér
a momo-hoz hasonló eye-candy kormány feeling meg hamar elmúlik ám
én 5 percig néztem csak a kormányt, nálam elmúlt 😄

sõõõõt vóóót 90-ért összecsukható kormány állvánnyal is

Nem válasznak szántam 😊
2 hónapos DF GT-m van, de néha nyekereg már egy kicsit. Csinál ilyet másnak is?
bardocz
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!

Valamelyik része tutira jó lesz.
Attelee
Azért irtam ugy,mert nem akartam befolyásolni.Attól még h szarul néz ki nem biztos h szar is!
Inkább küldjetek már egy Profiler settingset a GTL-hez.köszike!

Nekem 2 év alatt 1x sem sikerült felborítanom a pedált, bár mondjuk én vezetni szoktam, ránézésre nagyon okosak itt egyesek..., de csak ránézésre.
bardocz
Azt majd megszokod. Minden egyes kormányváltásnál volt valami kínom, de idõvel elmúlt.
Attelee
_Nekem a hüvelyk ujjam töve szokott fájni DFGT-használata közben!😊
Egyébként a kormány része szerintem jobb mint a DFGT,csak a pedálok nagyon gagyik,bár én nem fogtam még,csak igy ránézésre alkotok véleményt,de sztem könyen felborul az a pedál.

Attelee
GT legends-hez valaki kisegítene egy Logitech Profiler beálitással?

Dietrich
frankón ilyet láttál? nem mondod hogy az MM-ben már lehet venni igazi F430-at? 😄

Dietrich
ránézésre állapítasz meg valamirõl jelen esetben egy kormányról, hogy milyen?
mieklött anno vettem a DFP-t fórumokon tájékozódtam...aztán a DFGT jött..DFP a dobozában tartalékként pihen a DFGT-vel meg esténként jókat szórakozom...

pointer4
Vidékre jó az <#bee1>
Muttley
Azért azt hozzáteszem, hogy nálam ez bõven fellángolás szinten van 😊
Kizárólagos rinyám a DFGT-vel kapcsolatban, hogy hosszú játék után kicsit kidörzsöli az alsó ujjpercem közelében lévõ bõrfelületet.
Egyébként a DFGT perfect.