Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap asszem kipróbálom unokaöcskös 4890-es karijával, hogy úgy is csinálja-e. Másra már nem nagyon tudok gondolni.
logim van, de nem érnek össze a combjaim😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Wut?<#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyszerûen nem értem, hogy mitõl lehet az egész.
- "ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott", a 270 fok miatt ajánlott elsõsorban arcade játékhoz, nem ergonómiailag
- A D-Pad a Fanatec-en is igen gagyi... ha nem romlik el, akkor nekem kábé mindegy, csak mûködjön
- Ez egy F430 replika, azon sincs se boltváltó, se kuplung... ez nem ennek a kormányka a tiszte
- A többi PS3 játékkal miért ne lenne használható, csak mert nincs felsorolva a nevük?
- a T500RS-hez lesz külön váltó szett
Futass stabilitás tesztet, hátha valami megadta magát... ha több ram modulod van, vedd ki valamelyiket, és teszteld úgy a kormányt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lassan asszem elkezdhetek gondolkodni, hogy melyik hardver adta be a kulcsot :S
Pro: - jó anyagminõség, kiváló design, mûszakilag kifinomultabb
Contra: - DFGT-vel párhuzamosan NEM tesztelték, ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott
és amirõl hallgat a teszt:
- A "mûszakilag kifinomultabb" nem tudjuk, hogy "mûszakilag tartósabb"-at is jelent-e
- Emlékbõl, nem párhuzamosan tesztelt DFGT-rõl, hogy lehet így párhuzamos véleményt alkotni
- A "start engine gomb" alias 8 állású D-pad nyomkodása igen gagyi hatást kelt (saját tapasztalat)
- A Manettino-dial kattingatásának érzése egyáltalán nem kelt tartós hatást (saját tapasztalat)
- NINCS kézi váltó (a DFGT-n van), ami egy GT Legendsben számomra nélkülözhetetlen, míg a Richard Burns Rally-ban kézifékkarként tökéletesen hiányozna.
- A DFGT full PC, PS2, PS3 támogatással bír, míg az F430 PC és csak bizonyos PS3 autós játékokat támogat.
+1 dolog:
Nem tudjuk (ill. csak sejtjük <#hehe>#hehe> ), hogy a Sony miért lett hirtelen DFGT pártiból, Thrustmaster T500RS, amikor azt elvileg a G27 versenytársának szánják, tehát ár tekintetében nem lesz tömegcikk + 7 kilós súlya elõtt értetlenül állva, azon sincs nyoma semilyen H-váltónak, botváltónak.
Ha fejlesztenek, még bõven lehet jó, jelen esetben viszont
maradok a DFGT-nél.
Just do it :)
jövõre a nagyobbikat lehet beszerzem ha arról is jókat irnak, a fanatec pedál meg majd nemtom, lehet eladjuk ha annál is jobb a hozzáadott.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Controller.ini:
- FFB Ignore Controllers="0" , kikapcsolja az adott játékvezérlõ FFB-jét, 0-ra állítva mindegyik mûködik.
- FFB steer force prediction="0.00100" , mennyire számolja elõre a játék az FFB erõhatásokat, nekem ez az érték jött be.
- FFB steer force neutral range="0.00000" , milyen tartományban ne számolja az FFB-t, 0-nál mindig számolja.
- FFB steer front grip fract="0.00500" , a kerekek megcsúszása mekkora hatással legyen az FFB-re.
- FFB steer update threshold="0.00000" , mekkora FFB erõhatás változás esetén számolja újra az FFB-t, kisebb értéknél gyorsabb az FFB, de lassabb a játék.
Config.ini (rFactor fõkönyvtárban):
- MaximumVidRes=(8000, 6000) , állítsátok ezt a használt felbontásra (pl. 1280x1024), így nem fog többet szaggatni a játék egy idõ után.
több ötletem nincs.
nekem is ati van 4850 ha op rendszert rakok fel utána +fullproc a plr fájlt bemásolom élsimitás off meg felrakom az uccsó logitech drivert semmi mást nem csinálok.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Filter Samples="..." értéket 10-re.
Ha nVidia kártyánál akadozik a kormánymozgás / játék: nvidia control panel: max frames to render ahead: 0
A probléma az, hogy a kormányom késik rFactorban, ha az fps 100 alá megy. Ha csak egyedül körözgetek a pályán, akkor tök szuperul megy minden olyan 150-200 fps körül, de ma is futamon ahol már 30 fölött voltunk, ha volt körülöttem pár autó, akkor leesett 100 alá és ott már elkezdett késni a kormány, meg az egész olyan furcsa lett. Igazából azt sem értem miért esik le 100-alá, mert annyira nincs szar gépem, hogy ne tudná stabilan a 100 fpst szerintem (E8200, HD4870, 4Gb DDR2).
A gépet most telepítettem újra, úgyhogy én már nem tudom mi a fene okozhatja ezt a gondot. :S
Megnézem ezt a DFGT-t, érdemesebb inkább újonnan egy ilyet venni, vagy egy használt G25-öt?
De attól függ mire szeretnéd használni. Jó választás lehet a DFGT, ami jó PC-re is teljes körûen. De majd a nálam okosabbak is mondanak biztos valamit.
Viszont nekem ilyet nem csinál, 900fokra be van állítva, és kész. Annyi, hogy amíg nem indítok el egy játékot sem, vagy a drivert, addig van ellenállása a kormánynak az asztalon, utána viszont semmi, nyugodtan tekergethetem.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
www.smart-bus.hu
60 Ft sztem kevés egy teljesen új állapotú és kipróbálható kormányért, ami a boltban jelenleg 75-80 fölött van.
De nem akarom teleoffolni a topikot, írjatok privátot, vagy a hirdetés topikjába.
www.smart-bus.hu
Az én véleményem a #45 hsz-ben olvasható.
Érezhetõ a fejlõdés a G27 javára, sokkal finomabban jár, aprólékosabbak a visszajelzések, halkabb, kényelmesebb a kormány, és több a gomb, a pedál is állítható.. Ezzel szemben a G25 kisit puritánabb, markánsabb, nem annyira kifinomult, de tekintve, hogy én ezt szoktam meg és ez nekem tetszik is, valamint én használom a szeki váltót is, ezért hirtelen felindulásból ezt tartanám meg. Igazából nagyon nehéz a döntés, de valamelyiket el akarom adni, mert minek kettõ.
Kipróbáltam, hogy melyikkel tudok jobb idõt menni, érzésben teljesen más volt a két kormány, de köridõben ugyan azt sikerült kihozni belõlük.
Az árra meg várom az ajánlatokat. Teljesen új állapotú kormány és ki is próbálható.