Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most, hogy említed, teljesen igazad van! Nincs an(n)ál szebb, mikor két érett, szõrös férfitest izzadtan összesimul...<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>
ON
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mié' éri meg a Loginak, hogy nem gyártja tovább a G25-öt? A DFGT nem ellenfele, a G27 nagyon drága... A kettõ között nincs választási lehetõség!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem olyan problémám volna hogy van egy g25öm nem használtam kb 2 hónapja,most bedugtam de a led nem világít csak fél erõsséggel és a kormány nem végzi el a beállítását és nem is érzékeli.
Ez mitõl lehet?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
mi váltja le a G27-t?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
www.smart-bus.hu
Kösz a segítséget mindenkinek az árral kapcsolatosan😄
ha viszont minden O.K. a masinával, akkóóó a csávó néz Téged teljesen h.lyének,
20-éééé, mond neki, vehet magának f.sza (ny)OMO kormit <#hehe>#hehe>
úgyhogy hirdesd 42-ééé, oszt' vki elviszi maj' tûûûûled az alku öröméveee 38-ééé <#idiota>#idiota>
Just do it :)
Pedig ez tényleg tetszik. Korrektül beépíthetõ és dícsérik...
Nekem lenne egy problémám azzal hogy:
Nekem van egy KÖNIG FFB Wheel (nemtudom a pontos nevét de talán ez) na és az a problémám hogy eddig rendesen mûködött a kormány meg a pedál a kormány az megy is de a pedálok nem mennek mert amikor tesztelem (nem kalibrálás hanem tesztelés!) akkor a kormány-t ha mozgatom az megy de a pedál meg nem! :S és már próbáltam kalibrálni is de ugyan az hogy kalibrálom,kormányt mozgatom az megy de a pedálok nem mennek még a kalibrálásnál sem! :S Valaki Tudna Segíteni??? De az valami olyan probléma lehet hogy a pedálban (már mint technikai) vagy csak a gépben kellene valamit telepíteni??? PLS Segítsetek mi lehet a gond! Elõre is thx! 😊 Meg a Force FeedBack se megy de az tudom mért mert a kormányban eltörött a fogas kerék de eddig ment aztán szét szedtem a kormányt visszaragasztottam de megint eltört de az nem lenne nekem baj hogy nem megy mert az nem fontos nekem csak mondom a pedálokra kérek választ elõre is thx! 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222