15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11858 jól van nah :D -
Solt #11857 A világért sem szeretném az anatómiai tudásod megkérdőjelezni, de mifelénk azt talp élnek hívják amivel gázfröccsöt ad...
Nézd meg mekkora a lába, a sarkát képzeld a gázpedálra, majd gondold végig, hogy akkor a lábujjai hol lennének... -
#11856 videón 0:13, 0: 37 , 0:53, 1:10 -
Solt #11855 Hol, mikor? -
#11854 sarokkal gázt! -
#11853 Mire akarsz vele célozni ? :) -
#11852 hasonlításnak..
-
#11851 Ennél jobb ajánlat nem lesz egy hamar!
VPP 550€-ért :) -
#11850 Érdekes elmélkedés...
Logitech/Fanatec/Thrustmasters kategória igen le lett szólva :D -
#11849 Köszi!
Így csak a váltóhoz tartozónak egyelőre semmi értelme nem lenne, így marad nyár végére az egész.
Leo bodnaros kormány meg nagyon durva:o -
#11848 Hát ha egy szimes kormány jó lesz, akkor az ez :D
Leo Bodnar kormánya, lehet elkezdeni komolyan pénzt gyűjteni, ha tényleg idén piacra dobja! -
tilus #11847 Szia!
A váltó cuccát rendeld meg, meg tőlem a pedálokat, mert elég nagy az átfutási idő.
Az elektronikát majd igény szerint megoldjuk, pedálhoz leo bodnaros alkatrészekre már nincs semmilyen szükség, hiszen tegnap sikeres projectet zártunk.
Kedves forumtárs jóvoltából load cella erősítővel felvértezett 12bites, profin kalibrálható USB elektronikánk van ami kezel 6 potit, 1 load cellát, 32 gombot vagy 16 tekerő kapcsolót, stb. Ilyen még leonál sincs :)
Üdv,
til
http://ptracing.net
-
#11846 Dánke mindkettőtöknek! -
#11845 igen én is ezzel használom
de én is úgy tudom megy nélküle is csak így egyszerűbb és jobb a felbontás
-
#11844 Szerintem nem kell hozzá semmi. Tilus valami olyasmi erősítőről magyarázott, amivel a g25 eredeti áramkörébe visszaköthető. Hogy egy ps3as-al is menjen pl.
Ha alapból nem tartozéka, tud ilyet. -
#11843 A bankoknál így van, csak a kereskedők felejtik ezt el, pfujj, mocskos népség :D -
#11842 Hiába nem mindegy, így számolnak, főleg fanatecék. -
Solt #11841 Mire ideér 1 dodó 1 ajró... sajnos ez a trend! :( -
#11840 nagyon nem mindegy, hogy 270Ft vagy 200Ft/1 bizbasz :) -
#11839 PT Racing átalakítóhoz ez kell, ugye? És nem pedig ez. Jó lenne, mert akkor azt előre meg tudnám rendelni, a váltóhoz tartozó átalakítóval, és lenne sook sok gombom végre -
Solt #11838 Szerintem is... a többi gyerekjáték külső... -
#11837 Ezek közül modnjuk szerintem pont a bal szélső az ami valahogyan kinéz. -
#11836 Az valami régi vacak :D
Amúgy az mindegy hogy $ vagy € :D
1$ = 1€ -
#11835 Az a CSP ára lenne :D Az új pedál 200 lenne, de 250ért tuti lesz külön :D -
ofp #11834 Szerintem USD. A baloldali kormány az milyen? -
#11833 €uro -
#11832 700/500 ezer ft? :O -
ofp #11831 G25be csak egyetlen dolgot utálok magát a kormány kereket, rohadt ócska és kényelmetlen, csak drága lenne lecserélni. Ez viszont nagyon jónak néz ki, gomb is van rajta elég, vastag is, csak az ár/minőség arány a kérdés. -
#11830 De jó lenne, ha 150 lenne a pedál külön:D Kényelmesnek tűnik. Innentől kezdve meg mindegy, hogy hogy néz ki:D -
#11829 Egy kicsit kesze-kusza,
Ugye 2 kormányról van szó, a sima CSR (középső) jön a mostani porsche ráncfelvarrásaként, gondolom CSP pedállal vagy anélkül 350/200.
És az CSR Elite, a jobb szélső kormány, a középső pedállal vagy anélkül 700/500.
Ezeket az árakat persze még nem kell készpénznek venni. -
#11828 nekem tetszik , mennyibe fog fájni majd? -
Solt #11827 Az lehet, de attól még irdatlanul ronda... pénzt tuti nem adnék ilyenért, bármilyen jó is! :D -
#11826 Viszont lehet nagyon fasza lesz.
Forgatható pedálok, a gáz lentről a többi fentről.
Illetve a kormány felépítése nagyon úgy tűnik, hogy minden hibából tanulva, ez egy csúcs ketyere lesz.
Persze ez nem jelenti azt, hogy rohanni kell egy ilyenért :D -
#11825 Hű de rohadt csúnya, mondjuk attól még lehet jó :) -
#11824 Több mint 3 éves a kormány :D Meg az nem az én kormány mocim, csak a javítási útmutatóból lett ollózva. :)
-
#11823 Fanatec CSR volt már róla szó? Év végére kapható. -
Beagie #11822 Hű elég megviseltnek tűnik.
Szerintem cseréld be egy újra, logitech garanciája elég jó, és kapsz 20%-os kupont. -
#11821 erre ment :D -
#11820 Tegnap szétkaptam a G25-öt, motor kipuceválás végett, amikor már a kezembe voltak a mocik meghátráltam.
Nem tetszett az ötlet, hogy a motor házat szétfeszítsem - azokat a kis körmöket. Meg az összeszerelés is kétséges pontnak látszott.
De legalább megállapítottam, hiába több mint 3 éves, tip-top állapotban van :D
-
#11819 Nyugodtan használd úgy, sokan vannak így vele.
Ha úgy érzed a középső pedál ellenállása szimpibb, akkor szétszeded, és kicseréled a rugókat. De baja ettől nem lesz semmi. Ugyan olyan poti van benne három.