Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Tudsz egy lehetõleg magyar nyelvû oldalt a G29-rõl?
A Google nem adott megfelelõ eredményt. 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hali!

Mi a véleményetek errõl? Ipon

Tudom, hogy nem egy G25, de elég megbízható? Mert nem akarok most másfél év múlva újat venni. Szerintetek a kormánnyal együtt fordulnak a váltókarok? Vagy azok egy helyben maradnak és csak a kormány fordul? Mert ha nem fordul az lehet nem olyan jó ha kanyar közben kell váltani.

Amiket ugrál a forint... addig nem gáz ez, amíg nem a raktáron lévõ termékek árával szórakoznak. Szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich
naja csakhogy 6K-t nem változott az ár csak náluk 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Erre mondtam neked, ha kint van egy ár, de nincs raktáron, csak rendelhetõ, akkor az ár változhat annak függvényében, hogy a nagykerben éppen mennyi, és, hogy mi az aktuális forint árfolyam.

Viszont, ha raktáron van, te megrendeled, akkor kötelességük a feltüntetett áron adni.

www.smart-bus.hu

Dietrich
igen ezt nem is vitatom.
csak azt mondtam, hogy más volt a honlapon és más lett volna ha rendelem az árút.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ilyen nincs... ha visszaigazolást kapsz a rendelésrõl ármegjelöléssel, akkor azon az áron kell teljesíteniük!

www.smart-bus.hu

Dietrich
De mondom ez nem olyan jellegû amiért pl. a pixmániától tartózkodni kell....ott a gariztatás miatt kerülni kell a franciákat.

Dietrich
nem jelent semmit..kidumálják hogy jajj elfelejtük frissíteni a honlapon, viszont mikor a kedves ügyfél megrendelte az árút a valós árat láthatta..blablabla.

Elhiszem, de nekem ez új... ( mellesleg, ha raktáron lévõ terméket berendelsz a kiírt áron, akkor azt annyiért kell adnia... tudtommal... )

www.smart-bus.hu

Dietrich
konkrétan HAF 922 esetében tavaly decemberben 26K volt kirakva (mindenhol 32-33K volt) felhívtam õket és mondták igen van 4..kérdem annyiért 26K?
nem 32K
thx.
ennyi volt.
más is így járt velük más hardverral..kiraknak egy hardvert az árgépre best buy árral aztán kiderül nem is annyi náluk..

Ami nincs raktáron, annál lehet eltérés. Ha raktáron van, akkor nem szokott lenni áreltérés... én még nem tapasztaltam.

www.smart-bus.hu

Dietrich
mindeképp ajánlott egy telefon hívás mennyi az annyi..

Dietrich
fõleg mikor egy számítógépházat kiraknak a webshopba kecsegtetõ áron..aztán kiderül nem annyi az anyyi hanem 6000Ft-al több..
én nem is veszek náluk semmit..

Nem értem, mitõl lehetne szar egy webshop? Téged, mint fogyasztót törvények védenek (pláne ha házhozszállítással rendelsz), ami kötelezõ érvényû minden kereskedõre. Azt kell figyelembe venni, hogy a bolt ne legyen túl messze tõled... arra az esetre, ha el kéne látogatnod hozzájuk vmiért.

Arra pedig, hogy mi van a dobozban (amennyiben bontatlanul kapod) a boltnak sincs nagy ráhatása...csak továbbítják neked a nagykerbõl.

pointer4
Az jó.
Nem ajánlanám, ha szarok lennének! 😊 Van náluk jobb üzlet, de bátran lehet náluk vásásrolni.

www.smart-bus.hu

És errõl a hardverkerrõl van valakinek véleménye? Rendelt már valaki tõlük? Írtam nekik mailt, h mikorra tudnák beszerezni, bár ez az ár túl kecsegtetõ 😄

Firerock
kb amíg meg nem jelenik a g29😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

wollnerd
meddig lesznek a Media Markt-ban?
A szülinapom június 4-én van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Media Markt.. 78k
wollnerd
Tud vki egy áruházat ahol kapható a Logitech G27 kormány?
Mostanában a g25-ösnek olykor leáll a mûködése, és ha kihúzom 5 percre, akkor újra müszik.
(nem webáruházakat és személyes átvételt)

Beszélj velük...

www.smart-bus.hu

JUVEfun
Olvasd el a vásárlói véleményeket ...<#vigyor5>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Üdv újra!

Multkor már írtam az NEMforcefeedbackes Genius SpeedWheel 3-ammal kapcsolatban ide.
Szóval arról lenne szó, hogy nemmûködnek a pedálok. A potméterek mûködnek. De a gép már nem érzékeli, hogy le vannak-e nyomva. És amikor bevan kötve a pedál, akkor nemmûködnek a "fülek".
Mi lehet a probléma? Driver?

Bocs, hogy ide írok, de más kormánnyal kapcsolatos topik nincs!

bardocz
3k igenis számíthat. Viszont amikor garanciáról van szó, na akkor kurvára nem!
Me0w
Most komolyan szamit az a 3k?

Together we'll fly someday...

Falkon
Akkor vedd meg itt, és majd a saját bõrödön tapasztalod, hogy ráb*sztál. Hidd el, megbízhatatlan bolt.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ja de máshol 25...

kifli
logitech webáruházban 300euro, abbol jön le a 35%
JUVEfun
Mennyire jön ki (G27) a kedvezménnyel ?

kifli
Ha valaki szeretne egy vacsiúj g27-et, számláva, egyenesen, a logitech boltból 35% kedvezménnyel, akkor, az dobjon egy privit rám 😊

Nekem nincs pénzen rá, de ha valakinek esetleg kell egy, akkor ne vesszen el a kedvezmény 😊
Dietrich
franciák..semmit ne vegyél tõlük mert ha gariztatni kell akkor cumi....

cselt
Én néznék egy másik helyet, ahonnan lehet rendelni, mert pixmaniaról nem sok jót hallani. Addig nincs gond amíg nem kell gariztatni, de ha egyszer valami elromlik, akkor az egy agyrém mire sikerül megoldani (ha egyáltalán sikerül).
Egyszóval inkább keress mást!
THRUSTMASTER RGT Force Feedback Clutch kormányt szeretnék rendelni és ezt a helyet néztem ki magamnak: LINK
Valaki rendelt már a pixmaniatól? Milyen az ügyfélszolgálat?

kifli
g25 ffb motor nemtudja valaki honnan szerezhetõ be?
A nyertes Atomozhat: http://forum.gtr-masters.hu/content.php?165 <#smile>

Egy kis reklám, katt a képre:

további infók itt: GT Legends - tavaszi bajnokság

TruckerDave
Még nincs elég pénzem, csak 30K, úgyhogy lehet megvárom szülinapom márciusba, meg esetleg ballagásom, mert most megyek 8.-ikból és akkor veszek egy új G27-et.

Dietrich
jaja..egy kicsit túlárazta :p

Dietrich
van ott 40K-ért garis G25 is.

Még az a csóka... 92000.- Forintért árulja a G27-t, és még megvan sértõdve, ha beszólnak neki.... 😄

www.smart-bus.hu

TruckerDave
Tudom én ezt. Csak én márkára lettem volna kíváncsi mert nem ismerek túl sokat.

Dietrich
újonnan nem kapni..használtan van bõven vagy olyan amit alig használtak itt

TruckerDave
Rég jártam itt, akkor írtátok hogy G25-öt már nem lehet kapni.
De akkor most milyen kormány van ami nem 70-80 ezer és hasonló a G25/27-hez. Ez alatt azt érteném hogy van kuplung is, meg H váltó.Van-e ilyen kormány ?

SirAlo
Hi, nem tudjatok a potmeternek meik szamjat kell tudni hogy vegyek egy ugyanolyat? Formula Force Ex pedalbol szedtem ki es ki szeretnem cserelni benne a potit , 50, 3A ,7C, KN ezeket a szamokat irja rajta nem ert valaki ezekhez hogy mit jelentenek a szamok?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ne foglakkozz vele, a melegedés miatt van 😊 majd elmúlik 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, van egy pár hete Logitech DFGT-m, és hosszabb futamok után elég érdekes szagot képes kiadni (közelhajolva érezhetõ csak, mint amikor gépben megfõl valami), ez egészséges vagy valami gebasz elõfutára lehet?
JUVEfun
<#nevetes1>

pointer4
Ki ez a marha ?