Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Filleres tetel amugy ha valakinek hangos lesz, vagy alapon zavarja .
Viszont most rosszabb mint volt. Menet közben feljön a tuning menu, pedig határozottan nem nyomtam meg semmit, és méggyakrabban kell kalibrálni. Szerintem a G25-öt meg G29-et tízszer összesen nem kellett kalibrálnom :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 17:40:59
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.12.15. 16:19:55
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.15. 14:52:40
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.15. 12:22:41
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 11:03:03
Olvastam, hogy a T300-asnak sem tökéletes a hűtése, de gondoltam veszek majd egy darabot, aztán ha "hangos", akkor szétkapom, aztán tuningolok a "légkondiján". Aztán csak meggondoltam magam.
Miért? Mert van a szíjas TMX kormányuk. Ami igaz, hogy elég alap, de "csak" 56, és bizony erre 2 év garit adnak. Ahogy olvasom, ezzel a koránnyal komolyabb gondok sincsenek...
Kicsit kellemetlen a gyártóra nézve, hogy bár pénzem lenne rá éppen, de nem merek belevágni egy T300-as kormány megvásárlásába...
Tudom, vannak ennél is komolyabb Thrustmaster kormányok, de azok meg túl vannak árazva...
De egyébként döbbenet, hogy mennyire trehány munka... a Logitech szimplán fillértbasz, de a TM még igénytelen is e mellé.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.14. 08:50:07
www.smart-bus.hu
Megint izgulás van, pénteken rendelem a CS WB 2.5-öt. Ha beszarik egy óra alatt, megy kifelé a zárt ablakon :)
www.smart-bus.hu
Én lassan két éve nyúzom, mindig 100% erővel, amit bír ....
Itt most ugye azért vagyok szarban, mert nem tudom tutira eldönteni, hogy most akkor a T300 egy ekkora rakat fos, vagy esetleg nálam van valami bibi...
www.smart-bus.hu
Na ezt 3x mire rajottem a szolgaltatis csavo meg 3 orat basztatta a harmadik cserenel hogy ez mi:)
Szóval passz... lehet, hogy a firmware, viszont akkor azóta már rajtam kívül lennie kéne még új áldozatnak... szerintem egyszerűen ennyire fos a táp benne. Van pár ilyen videó ahol azt csinálja amiket nálam is... de ettől még gyanús és parázom, hogy lehet mégis nálam van valami probléma.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A váltórudat hosszabbra kellett vennem, hogy jobb érzés legyen a váltás, viszont emiatt ugye kisebb erő is elég a váltáshoz. Még mindig jobb, mint a G25 váltója. Nem rossz amúgy, csak egy kisebb dobozba kell majd belepakolnom az egészet, mert ez így túl nagy. Keresgéltem kábelt hozzá, és találtam egy 6 eres riasztóhoz valót, ugyan annyiba került, mintha valami egy eres kábelt vettem volna ugyan ilyen hosszal, és tökéletes a mérete krimpeléshez. Ráadásul csak 1 másik vezeték kell ezen kívül, mert a földelést össze lehet kötni a gombokon.
Ha sikerülne szereznem egy 3D nyomtatót, akkor elkezdhetném azzal csinálni az egészet. Gyorsabb lenne, meg kevesebb lenne a kosz utána.
Bardocz: szerintem a tipliket vágd le 45 fokban, hogy könyebben be lehessen tolni a váltókart.
Már csak a forrasztás van hátra ahhoz, hogy használni tudjam.
Jobbra balra mozgásnál nem elég erős a rugó, arra még ki kell találnom valamit. Vagy csak rakok a másik oldalára is.
A G29, G29 váltónál nekem ez jobb váltási érzetet ad. Itt le kellett fognom a lábammal, mert különben felborulna.
A kinézet pöppet igénytelen, de csak összeraktam amim van, nem gondolkoztam hogyan legyen szép, első körben csak működjön, ha az megvan, jöhet a szépítgetés, meg normális változat tervezése. Nincs már hozzáférésem lézervágóhoz meg hajlításhoz akciósan, szóval marad a fa.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.08. 16:28:20
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.08. 11:57:32
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.08. 11:00:13
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.07. 18:18:08
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem biztos, hogy lefújták, tegnap is csak pár perces volt az aukció, csak mivel sokkal többen elérték az oldalt, az ár is feljebb szökött.