Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
De mennyibe valtotta a pp, es ez szallitassal egyutt ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
580,51€
lac coo
Koszos a venti csapagya...
Filleres tetel amugy ha valakinek hangos lesz, vagy alapon zavarja .

arty
lehuti, csak hangosan teszi ....

Forza.

bardocz
Gondoltam rá én is. Legutóbbi update teljesen elkúrta, újra kellett raknom a drivert.
Viszont most rosszabb mint volt. Menet közben feljön a tuning menu, pedig határozottan nem nyomtam meg semmit, és méggyakrabban kell kalibrálni. Szerintem a G25-öt meg G29-et tízszer összesen nem kellett kalibrálnom :D
lac coo
Nem lehet, hogy valami Win10 buzisag miatt nem jo ...?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 17:40:59

Marcinko
Azt hittem az új Wheelbase 2,5 + rim van az már "nagyjából" az a kategória , de így persze érthető, arról nem is beszélve , hogy a te pénztárcád terhére voltam gavallér ! <#crazya>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bardocz
Áh, szerintem minden összerakva se. Momo 25k, Fanatec 45k, G25 25k, G29 76k, Fanatec 300 euro, kb 10 év alatt. Ez nincs 1000 euro, az meg nem jönne ki ennyiből :)
Marcinko
OSW-t tessék venni , nagyjából már abban az árban tartasz ! <#awink>
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.12.15. 16:19:55

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bardocz
Lol, amikor csináltam volna a videót a supportnak, működött, de a fanatec programja nem indult el. Megint ki be kapcsoltam, most jó és új firmware-t akar telepíteni. Ez így normális? Kijön egy új firmware, és tízszer kell ki be kapcsolni, hogy egyáltalán felismerje a gép? A régi kormányomon legalább az egyik motor szállt el, nem szoftveres gondja volt :D
bardocz
Asszem ez volt az utolsó Fanatec termékem, amiért pénzt adtam. Kapcsolnám be a kormányt, kitekeri magát jobbra, majd balra, ott marad, és piros lámpa villog a wheelbase-en. Eddig kettőből két fanatec termék nem működik rendesen nálam :D Talán a kormányaik jók.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.15. 14:52:40
Fehercsoki
T300-ra is 2 év gari van, már van hivatalos TM szerviz is Magyarországon (ezt onnan tudom hogy nekem rendes magyar garanciajegyet adtak hozzá). Nálam néhány óra játék után is "hideg" levegőt fúj ki a venti, a motor körüli műanyag sem melegszik fel (pl. a G29-nél érezhetően melegebb volt a motor környékén, bár ott nincs venti). A TMX/T150 pedig nem kizárólag szíjas, van ott fogaskerék is, DFGT szinten van, össze sem lehet hasonlítani a T300-al. Valóban "sok" hibáról lehet olvasni, de azért annyira nem vészes, hiszen sokat is adnak el belőle, népszerűbb már mint pl. a G29.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.15. 12:22:41

575,63 eur....kb 180.000 huf

lac coo
Mennyi most a fanatek bazis postaval ?

lac coo
T300'nem melegszik, szenkefe nelkuli motorja van, egy pici venti siman lehuti...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.15. 11:03:03

Hát nekem volt TX 458-asom. Behalt, de totál újat kaptam helyette. Nem tudom mi volt a gondja, nem nagyon érdekelt. Az biztos, hogy tök jó kormány vol, ami viszont nem tetszett, az a hűtése. Hangos volt. Persze volt, amikor nem ment a venti, de az nem sokáig tartott.

Olvastam, hogy a T300-asnak sem tökéletes a hűtése, de gondoltam veszek majd egy darabot, aztán ha "hangos", akkor szétkapom, aztán tuningolok a "légkondiján". Aztán csak meggondoltam magam.

Miért? Mert van a szíjas TMX kormányuk. Ami igaz, hogy elég alap, de "csak" 56, és bizony erre 2 év garit adnak. Ahogy olvasom, ezzel a koránnyal komolyabb gondok sincsenek...

Kicsit kellemetlen a gyártóra nézve, hogy bár pénzem lenne rá éppen, de nem merek belevágni egy T300-as kormány megvásárlásába...
Tudom, vannak ennél is komolyabb Thrustmaster kormányok, de azok meg túl vannak árazva...
Este vót már jóvanna... :D

De egyébként döbbenet, hogy mennyire trehány munka... a Logitech szimplán fillértbasz, de a TM még igénytelen is e mellé.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.14. 08:50:07

www.smart-bus.hu

macleody
Na, én kezdem akkor. Igaz nekem sose volt T300-am, de szar és kész :D
Megint izgulás van, pénteken rendelem a CS WB 2.5-öt. Ha beszarik egy óra alatt, megy kifelé a zárt ablakon :)
bardocz
Nekem viszont a fanateccel úgy tűnik megint nincs szerencsém, középállás nem jó, elmegy játék közben, másik usb-n is próbáltam, nem segít. Aztán meg a bekapcsolás se mindig tökéletes. Eleve nem értem miért mindig xbox módban indul. De néha még itt se sikerül neki bekalibrálni rendesen. Kellett most tekergetnem két percet, mire sikerült belőni.
bardocz
Nem, ezért mondom, hogy menjetek át átlagjúzerbe :D
Cuki vagy, de szerintem keversz valakivel! :)

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem bizonygatok én semmit, de azért nem olyan híre van a t300-nak, hogy félórákat bír :)))

bardocz
Menjetek át átlagjúzerbe, Laccoo bizonygassa, hogy az összes T300 jó, mert az övé jó, Solt pedig hogy egy hulladék az összes, mert az övé elromlott. Holnap estére legyen itt 50 komment.
lac coo
T300-at használunk azért jó páran, nem olyan fos.
Én lassan két éve nyúzom, mindig 100% erővel, amit bír ....

Az se rossz! :D

Itt most ugye azért vagyok szarban, mert nem tudom tutira eldönteni, hogy most akkor a T300 egy ekkora rakat fos, vagy esetleg nálam van valami bibi...

www.smart-bus.hu

__Jacek__
Azt nem mondtam hogy en mar tudom:)))
__Jacek__
Nekem a ruhaszarito hasalt el ugy hogy az asszony bekapcsolta, az leverte a biztit erre a modemem dobott egy hatast de ugy hogy annyi volt a hiba jelenseg hogy az upload 10-rol 1 lett de minden mas faca.
Na ezt 3x mire rajottem a szolgaltatis csavo meg 3 orat basztatta a harmadik cserenel hogy ez mi:)
Nem lepne meg... először arra gondoltam, hogy az USB port szart be, de más eszköz egyelőre működik rajta, plusz egy ilyen pofon után beszarna az USB vezérlő is szerintem, főleg másodjára. Aztán arra gondoltam, hogy mivel az új cockpit nincs földelve, gumikerekeken áll, nem-e a statikus kisülés nyírja ki, de az azon kívül, hogy engem megcsíp, a bázis elektronikájáig nem juthat el.

Szóval passz... lehet, hogy a firmware, viszont akkor azóta már rajtam kívül lennie kéne még új áldozatnak... szerintem egyszerűen ennyire fos a táp benne. Van pár ilyen videó ahol azt csinálja amiket nálam is... de ettől még gyanús és parázom, hogy lehet mégis nálam van valami probléma.

www.smart-bus.hu

macleody
Az kurva jó. Nem lehet, hogy az új firmware baxa el?
Cirka 1 órát bírt az új T300! :D Ugyanazzal a hibával szállt el mint a régi...

www.smart-bus.hu

macleody
Már megint Elite Bázis meg perec van az aukción.
bardocz
Forrasztás után elmásztak a mikrokapcsolók, és azzal szívtam, hogy minden a helyén legyen. Most működik, de át kell majd építenem merevebbre. A tiplik majd vasrúdból lesznek a véglegesben. Tök jó, helyi barkácsboltban lehet kapni ilyen dolgokat (profilok, rudak) kis mennyiségben is, Bp-en csak ilyen 6 meg 3 méteres darabokat találtam :D
A váltórudat hosszabbra kellett vennem, hogy jobb érzés legyen a váltás, viszont emiatt ugye kisebb erő is elég a váltáshoz. Még mindig jobb, mint a G25 váltója. Nem rossz amúgy, csak egy kisebb dobozba kell majd belepakolnom az egészet, mert ez így túl nagy. Keresgéltem kábelt hozzá, és találtam egy 6 eres riasztóhoz valót, ugyan annyiba került, mintha valami egy eres kábelt vettem volna ugyan ilyen hosszal, és tökéletes a mérete krimpeléshez. Ráadásul csak 1 másik vezeték kell ezen kívül, mert a földelést össze lehet kötni a gombokon.
Ha sikerülne szereznem egy 3D nyomtatót, akkor elkezdhetném azzal csinálni az egészet. Gyorsabb lenne, meg kevesebb lenne a kosz utána.
macleody
Csúnyácska ez a mostani kormány az aukción.

Bardocz: szerintem a tipliket vágd le 45 fokban, hogy könyebben be lehessen tolni a váltókart.
bardocz
//www.youtube.com/embed/763-1WVAYfk

Már csak a forrasztás van hátra ahhoz, hogy használni tudjam.
Jobbra balra mozgásnál nem elég erős a rugó, arra még ki kell találnom valamit. Vagy csak rakok a másik oldalára is.
A G29, G29 váltónál nekem ez jobb váltási érzetet ad. Itt le kellett fognom a lábammal, mert különben felborulna.

A kinézet pöppet igénytelen, de csak összeraktam amim van, nem gondolkoztam hogyan legyen szép, első körben csak működjön, ha az megvan, jöhet a szépítgetés, meg normális változat tervezése. Nincs már hozzáférésem lézervágóhoz meg hajlításhoz akciósan, szóval marad a fa.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.08. 16:28:20
Ha porosodik pár a raktáron akkor elképzelhető... mondjuk én még elő embert nem láttam, aki vett volna Fana cockpitet! :)

www.smart-bus.hu

macleody
Jaja, nem is kell, csak kíváncsi vagyok.
Szerintem tavasszal kiadják, még kijönnek a gyerek betegségek, jövő ilyenkor már el lehet gondolkozni rajta! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.08. 11:57:32

www.smart-bus.hu

Az még féláron is drága náluk! :)

www.smart-bus.hu

én is a DD-re gyűjtögetek :) Az kell nekem mindenképp :) Sajnos nagy a csend... semmi infó, a szeptemberi expo óta
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.08. 11:00:13

macleody
Már megint pedál van. Pedig sebváltóra tippeltem volna. Vajon cockpit lesz-e?
Én sem idegesítem magam vele... spórolok tovább a DD-re... :)

www.smart-bus.hu

macleody
Nekem esélyem sincs, úgyhogy éjfél után mindig megnézem mi a tök lesz a következő cucc, aztán elkönyvelem magamban, hogy ez se lesz meg az se lesz az enyém :) Mindegy, megveszem nemsoká a bázist és a két ünnep között tolom a versenyt mint az állat :)
Még levél sem jött róla, pedig fel vagyok iratkozva... iszonyat pöcsök! :)

www.smart-bus.hu

ejha 18:04:54-kor lett vége... ez hamar ment...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.07. 18:18:08

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT... nem vagyok meglepve <#fejvakaras>

Helyreállna a lelki békém... :))

www.smart-bus.hu

No azt nem is láttam... :)

www.smart-bus.hu

macleody
Tudom, én írtam neked PH-n macy néven.
Nem biztos, hogy lefújták, tegnap is csak pár perces volt az aukció, csak mivel sokkal többen elérték az oldalt, az ár is feljebb szökött.