Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha 2009 végén vetted, akkor még kell lennie rá garanciának. Elérhetõségek a Logitech honlapon, javaslom a telefont. Az átfutási idõ több hét, mivel asszem Hollandiából küldik a csomagot.

De sajnos garancia nincs már rá. E-mailt írjak, vagy esetleg van valami telefonszám? Amúgy kb. mennyi mire lemegy ez az egész hercehurca? Mert most elég fontos lenne, hogy legyen kormány. Válaszokat köszi!
Dietrich
túl sokan kaptak számla nélkül DFGT-t <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen, csak a megfelelõ személynél kell sírni.
bardocz
Már ilyen kedvezményt osztogatnak?
Ha megvan a számlád nyertél egy DFGT-t, ha nincs számlád és szerencséd van, akkor 50% kedvezmény bármilyen Logitech termékbõl.
Irány a Logitech ügyfélszolgálat
bardocz
Második: momo betegség.
Üdv!
2009 decemberében vettem egy Logitech Momo-t. Naponta azért nincs használva, de volt nyüstölve rendesen. Na, de lényeg a lényeg, hogy az FFB-t eddig nem használtam, most viszont elkezdtem ralizni és kellene, azonban az eddig nem használt adapter nem mûködik. Végleg elromlott? Egyáltalán elromolhat attól, hogy nincs használva?

A másik probléma ami a vásárlás napjától fent áll a következõ: tegyük fel centerben van a kormány (középen, egyik irányba sincs elfordítva...) eddig oké. Na, most tegyük fel, hogy a játékban megcsúszom, én hirtelen korrigálok, majd visszarakom a kormányt centerbe... Itt az a gond, hogy a kormányt ugyebár centerben van, ám a játékban az egyik irányba elhúz a kocsi... utána mindkét irányba elfordítom a kormány koccanásig és ismét jó. Valakinek ötlete esetleg?

Elõre is köszi a válaszokat mindkét kérdésre!
win 7 ultimate 32 bit
SuperCharger
Középre maga a FFB húzna vissza, ha már az autó mozog, de olvastam több helyen, hogy a támogatott kormányokon kívül a többivel nincs force feedback. Juhé, még jó, hogy kitalálták a DirectX-et.

Sztem ha kint Windowsban 0-ra és a játékban is 0-ra tetted, akkor kimerítetted a lehetõségeket.
Hány bites és milyen oprendszeren játszod? Nekem ha be van konfigolva az ugyanilyen típusú kormányom, befagy a játék...

a kozepre huzas az a CENTERING spring FORCE..

0%.
Norbi1990
Nekem így van beállítva:

a játékban van force feedback re off, low, medium, high, inveert-low, invert-medium, invert-high és dafault de egyikre sem jó, mielött belépek a játékba visszahúzza de amint elkezdek játszani kikapcsol
link és itt esetleg nem lehet valamit állítani a bejelölt csúszkákat ugye lehet mozgatni és ha a szélsõ 2 csúszkát is
DummyBoy
Úgy értem, hogy alapból nem kell ezt beállítani, a fizika törvényei miatt egyenesbe állnak a kerekek (Emiatt kellene elvileg az FFB-nek középre húzni ...) viszont pl: logitech-nél a driverben és a Profiler-ben is van külön beállítás még emellé, hogy az FFB erõk mellett a kormány alapból visszaálljon középre ... és még a rugóerõt is lehet állítani ...

Hú ... érthetõ amit mondani akarok ? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JUVEfun
A kormány középre vissza húzását az adott játékon belül tudod csak állítani. A holtjátékán az is segíthet ,ha újra kalibrálod . (az ffb.-nek nem sok köze van a visszahuzáshoz szerintem)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

DummyBoy
A túl nagy holtjátékot meg tudod úgy szüntetni, hogy lentebbveszed a játékon belül a Sensitivity-t.

De a középre állítást azt nem tudom ... Elvileg a driverben be tudod állítani szerintem.

FFB nem húzza vissza?

sziasztok van egy saitek r440 force kormányom (nem egy mai darab) és most a test drive unlimited 2 vel játszom. Az a problémám hogy nagyon nagy a holtjáték kb +-20° al elforgatva a kormányt még mindig nem érzékel semmit csak utána, feltoltam az érzékenységet a játékon belül max ra illetve a holtjátékot minimumra mit lehet még csinálni? illetve hogy lehet azt beállítani hogy a kormányt automatikusa vissza rántsa?
bardocz
Ééén megmondtam.
pointer4
Mindent ami olcsóbb nála, vagyis a félárban lévõ vagy még olcsóbb konkurenciáját. A felsõ kategóriával kellene összehasonlítani 😄
thedriver
Kormányok összehasonlítása. Úgy tûnik, az új Thrustmaster lenyom minden mást...

pointer4
Igen, a fotók onnan vannak linkelve. sry !
DummyBoy
Hmmm ... ugye a logoutos cikkjeid fotói is ezen az okból nem jönnek be?

Mert akkor nekem jöhet a feketepont, itt szenvedek, hogy valami nem kerek a böngészõimmel, haveromnak ma akartam megmutatni a cockpites írásodat, de nem jött össze 😊

Ja hát G25-öt egy kicsit nehéz szerezni de nem annyira! De olcsón nehéz szerezni mert 200€ -ért találtam múltkor a neten használtat és a legkevesebb meg 170€ akkor szerintetek melyik a jó? 😄 és egyébként ki az a Tika ???? xD 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bardocz
Nem, mér, ott osztanak? Eladom a lelkem egy pirospontért!
pointer4
Nem adsz-veszel a PH aprón ? 😄
bardocz
😄
Már ezer éve nem kaptam pirospontot!
pointer4
Igen tudom, szolgáltató, és domain regisztráció végett, még pár napig ez lesz.
De kapsz egy szép piros pontot, 4 nap alatt te vagy az elsõ akinek feltûnt 😄
Legalább valaki nézi is azt a link adatbázist 😄
bardocz
A banner valamiért nem jön be. Nem mintha egy nagy fehér téglalap ne lenne szép, node mégis😛
pointer4
Jaja.
bardocz
Amit Tilusék(?) csinálnak. A loadcelles pedál meg hosszabb pedál"karok".
pointer4
Melyik az ? 😄
Kell a G-25 re egy G25E mód, meg egy ptracing-os loadcell, illetve egy SST H-váltó csere, és mindjárt jó kis cucc, egy igazi Momo kormánnyal 😄
Szóval nem sokat kell még rákölteni 😄
bardocz
Viszont kuplungos pedálból nincsen nagyon más alternatíva, csak az:\ Hacsak nincs az embernek egy G25-e, amit át tud alakítani a lentebb bemutatott loadcell-el.
pointer4
Nem tudom milyen nehéz arrafelé szerezni használt G25-öt, de Fanatec kormányt a problémás garanciális ügyintézés, és a nem túl pozitív megbízhatósági visszajelzések miatt, nem ajánlanám, csak az ellenségemnek.

Szóval, én nem venném meg, és üdvözlöm Tikát! 😄
Hali!

Lenne egy kérdésem az hogy:
A Neten találtam 159€ -ért PC-hez Porsche 911 Carrera Wheel kormányt és 20€ a szállítási költség a kormány meg 130€ tehát együtt 160€ szerintetek meg éri?? (ha jól tudom akkor tiszta új és azért kellene így hogy €-ba mert Szlovákiába lakok) ha akarjátok nézzétek meg (Spoilerbe írtam):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Szlovák oldal de azért nézzétek meg!) Itt van: http://simracing.sk/fanatec/fanatec-porsche-911-carrera-wheel-v-predaji

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

0km-es nem lehet! hacsak nem helyben gyártottad <#idiota>

pointer4
Akkor már csak még ennyit kell rákölteni, és egész jó kis kormány lesz belõle 😄
Én 150 Euróért vettem a zsír új 0 Km-s G27-t <#eljen>
Firerock
elég jó áron vetted!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ozt' azt hol? 😊

Sajnos könnyû azt mondani, hogy vegyél használt G25-öt... Lássuk csak! Én már 3 hónapja vadászok egy ilyenre, de kb 10 perc alatt elkel ha vki felteszi a netre. Mondjuk nem véletlenül, hiszen a legjobb FFB kormány relatíve(!). Szóval ha nincs a pénz a zsebedbe, és nem vagy ugrásra készen a cumóért, akkor azt kell mondanom, hogy piszkosul nehéz lesz szert tenned egy G25-re. Nézz csak szét a neten, hogy mennyi 25-öst árulnak jelenleg. Elárulom: nullát. Ha megnézed az ebay-t, ott is láthatod hogy nem jobb a helyzet. Beláttam hogy teljesen értelmetlen a várakozás a G25-re. Nálam a megoldás az lett, hogy vadiújonan rendeltem egy G27-et 63K-ért. Hosszútávra tervezek vele, úgyhogy én nem akartam kompromisszumokat ezzel kapcsolatban. A G27 egy valódi gyöngyszem, én csakis ezt ajánlom a komolyabb embereknek!!! A véleményem szubjektív, remélem tudtam vmennyit segíteni.

DummyBoy
Köszönöm a válaszokat ... igazság szerint a DFGT lenne maga a tökély, de most nagyon drága, ezért nézelõdtem fentebb ...

Ha 20k körül lenne, nem is gondolkoznék rajta ...
De sajna nem ott van ...
Fórumotokat olvasgattam, de azt hittem az a kormány már elkelt ... Írtam neki mindenesetre 😊

Mégegyszer kösz mindenkinek!

Igen, köszi! 😊 Egyelõre csak annyi idõm volt, hogy a firmware-t frissítettem, és megnéztem az R1, R2 ugrálást... szerencsére makulátlan! 😊) Most már csak egy kis idõ kéne... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Na, megjött? 😊 Gratula! Firmware frissítéssel kezdd! 😊

Hétfõn délben rendeltem, péntek délben a kezemben volt. ( G940 )

www.smart-bus.hu

pointer4
Akkor mér drága volt, elõtte 2-3 hónappal, 33-35k körül mozgott kb 2 hónapon át.
Mik a tapasztalatok a Logitech-nél vásárolt eszközök szállítási idejérõl ?
Firerock
én tudtommal az utolsó darabot vettem amit még lehetett kapni Mo.-n az interneten

pointer4
És akkor még drágán vetted, volt az 33.5 is 😄
Firerock
elképeztõ áruk van😄
én 42ért vettem újonnan😊