Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Irány a Logitech ügyfélszolgálat
2009 decemberében vettem egy Logitech Momo-t. Naponta azért nincs használva, de volt nyüstölve rendesen. Na, de lényeg a lényeg, hogy az FFB-t eddig nem használtam, most viszont elkezdtem ralizni és kellene, azonban az eddig nem használt adapter nem mûködik. Végleg elromlott? Egyáltalán elromolhat attól, hogy nincs használva?
A másik probléma ami a vásárlás napjától fent áll a következõ: tegyük fel centerben van a kormány (középen, egyik irányba sincs elfordítva...) eddig oké. Na, most tegyük fel, hogy a játékban megcsúszom, én hirtelen korrigálok, majd visszarakom a kormányt centerbe... Itt az a gond, hogy a kormányt ugyebár centerben van, ám a játékban az egyik irányba elhúz a kocsi... utána mindkét irányba elfordítom a kormány koccanásig és ismét jó. Valakinek ötlete esetleg?
Elõre is köszi a válaszokat mindkét kérdésre!
Sztem ha kint Windowsban 0-ra és a játékban is 0-ra tetted, akkor kimerítetted a lehetõségeket.
Hány bites és milyen oprendszeren játszod? Nekem ha be van konfigolva az ugyanilyen típusú kormányom, befagy a játék...
0%.
Hú ... érthetõ amit mondani akarok ? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De a középre állítást azt nem tudom ... Elvileg a driverben be tudod állítani szerintem.
FFB nem húzza vissza?
Mert akkor nekem jöhet a feketepont, itt szenvedek, hogy valami nem kerek a böngészõimmel, haveromnak ma akartam megmutatni a cockpites írásodat, de nem jött össze 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
De kapsz egy szép piros pontot, 4 nap alatt te vagy az elsõ akinek feltûnt 😄
Legalább valaki nézi is azt a link adatbázist 😄
Kell a G-25 re egy G25E mód, meg egy ptracing-os loadcell, illetve egy SST H-váltó csere, és mindjárt jó kis cucc, egy igazi Momo kormánnyal 😄
Szóval nem sokat kell még rákölteni 😄
Szóval, én nem venném meg, és üdvözlöm Tikát! 😄
Lenne egy kérdésem az hogy:
A Neten találtam 159€ -ért PC-hez Porsche 911 Carrera Wheel kormányt és 20€ a szállítási költség a kormány meg 130€ tehát együtt 160€ szerintetek meg éri?? (ha jól tudom akkor tiszta új és azért kellene így hogy €-ba mert Szlovákiába lakok) ha akarjátok nézzétek meg (Spoilerbe írtam):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha 20k körül lenne, nem is gondolkoznék rajta ...
De sajna nem ott van ...
Fórumotokat olvasgattam, de azt hittem az a kormány már elkelt ... Írtam neki mindenesetre 😊
Mégegyszer kösz mindenkinek!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"