Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
azért a historic mod elég korrekten megvan bütykölve..ott az autó update résznél kiválaszthatod a váltód tipusát

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszönöm!
pointer4
De van hozzá mód, hogy szigorú legyen erre 😄
Meg amúgy a TDU1-2 is ilyen 😄
bardocz
LFS meg iR kezeli rendesen.
rFactorban lehet össze vissza váltani kuplung nélkül is.
Dietrich
GTL vagy az rfactorból a Historic mod.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszönöm a segítséget!Végülis egy G27-t vettem.Még szoknom kell egy picit,de nagyon jó.Milyen játékkal teszteljem szerintetek,ami kihasználja a kuplunk,h-váltót?Eddig néztem Lfs,Tdu2,Rbr,iRacing.
peti193
Sziasztok!eladó DFP-t vagy DFGT-t keresek pirvátba jöhetnek az ajánlatok

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

De ha viszont azt nézzük,arra van 2 év garancia,ami azért számít.
Encore
Sziasztok!
Aki eladó DFGT-t keres 22E körül, az dobjon egy privit, eladom az enyémet.
arty
nem garis. nagyon köszönöm a segítségeket - ha lesz idõm, szétszedem és megnézem. ebben reménykedtem, hogy ismert gond és így nyilván javítható is 😊

Forza.

pointer4
Ezen a nyákon szokott lehalni a rézcsík.
Ott van a váltórúd alá építve.
Dietrich
ismert gond a G25-nél...
ha garis akkor reklemáld meg és kapsz egy G27-t 😊

bardocz
Ha jól emlékszem, ez ismert probléma. Megoldására is van valami a neten, de nem tudom, hogy hol.
arty
rükverc nem megy a g25ön, az milyen gond lehet?
elektronika szokott ezeken behalni avagy inkább a mechanikával lesz a gond?

netán ez valami "ismert" gond ?

Forza.

bardocz
Ha igen, megvenném.
bardocz
Pedál van?
pointer4
Egy picit hangos, levágott USB-csatis G25 eladó.
Tökéletesen mûködik, csatik visszaoperálva.
Gar nincs rá.
Tekintettel a nyilván való körülményekre, 25k.
Budapest, személyes átvétel.
köszönöm a segítséget nagyon sajnálom hogy megszüntették a g25 öt
bardocz
DFGT váltóbotjára hogyan tudnék egy analóg kuplungot tenni? Elõször a váltókart ki kéne cserélnem, mert az rövid ehhez, meg a golyó sem jó rajta. Node utána? Ha elég nagy a felbontása, akkor akár 1 centi út is elég lenne.
cselt
A G25-öt gondolom azért nem gyártják, hogy megvegyék a G27-et, mivel ez váltotta le.

A kuplungot nem muszáj kinyomni, ahhoz hogy tudj váltani. Illetve ezt szmilátora válogatja, pl iracingben nem tudsz úgy váltani, hogy nem nyomtad ki a kuplungot, de rf-ben simán lehet kuplung nélkül is.

A G25-nél még lehetett állítani, hogy szekvenciális vagy H váltó legyen, G27-ben már nem lehet.

Ha nem feltétlen szükséges a 3 pedál és a H váltó, akkor én tudom ajánlani a DFGT-t, ami jóval olcsóbb mint egy G27, de szintén nagyon jó kis kormány. Ráadásul sokkal több gomb van rajta, mint a G27-en.
miért állították le a g25 gyártását? Szeretnék venni egy jobb minõségû kormányt de azért megfizethetõ áron a lényeg hogy ffb legyen benne, néztem ezt a g27 et és felmerül a kérdés hogy a kuplungot ki kell e tolni ha H váltóban szeretnél váltani? (logikus különben mi értelme lenne csak azért érdekelne) és a g25 öt át lehetett állítani olyan váltóra hogy csak fel le mozgott a váltó ezt a g27 ben is meg lehet csinálni? És még milyen ormányokat ajánlotok?
Végülis a kormány hangja nem is zavarna annyira,a Momo,meg a Dfgt-nél nem hinném,hogy nagyobb zajt csapna.A pedál elvileg olyan,mint a G27-é,esetleg a váltóval kéne megbékélni,aztán okosítani.Erre gondoltam amúgy,ha G25 lenne.
maradj a G25-nel.. lehet hogy a fogaskerek picit hangosabb, meg a H-shifter nem olyan hataroozott, de van benne szekis valto, es JOBB minoseg..

2 hete vettem G27-et, es egyre jobban log, kopog.. mintha szetkopott volna a kogaskerek..
meg se kozeliti a G25-om minoseget... ( mar banom hogy eladtam )
Csak megérné-e kb. 20 ezerrel többet a G27,mint a G25?Mert olyan 45 körül lehet hozzájutni a G25-höz,és ha lejár a gari,akkor olvastam,van egy két okosság hozzá.
Dietrich
használtan biztosan kapsz még kevesebbért is.
újonnan van 70-75K-tól.

G27-re még lenne,65 körül hozzá lehet jutni,de csakis garisat veszek.Azért is írtam a pénzt,mert igazából ennél többet nem áldoznék rá.
Dietrich
G25-rõl nem éri meg G27-re váltani
viszont DFGT-rõl inkább G27 ha van rá pénz.

Hali! Dfgt-t szeretném leváltani,(vagyis már eladtam),egy komonyabb kuplungos,h-váltós szettre.
A G27 felé kacsingatok.Szerintetek vegyek azt újan,vagy használt,még garanciális G25 is megfelel?
A váltó mennyire úgymond gagyi a G27-hez képest?És mennyire hangos a G25 kormány?A 45-ös lábamnak szüksége lehet a G27 pedáljára,arra való tekintettel,hogy az állítható?
Vagy tudnátok mást ajánlani?Bár én Logitechet választnék.
Azt nem mondom,hogy a pénz nem számít,mert akkor nem írtam volna.
igaz😄 kösz azért

pointer4
Sárkányfût a sárkányfû árustól, logitech drivert a logitechtõl.
lolologikus
hello
tudna nekem valaki linkelni vagy küldeni Logitech momo force kormányomhoz lehetõleg friss drivert nem nem nagyon találok a neten csak régebbieket vagy ki mit használ?!köszi!!

Akkor rosszul emlékeztem.
Köszi!<#worship>

bardocz
Valakinek van eladó G25/27 pedálja?
pointer4
Leírással még sosem találkoztam.
Sziasztok!
Régebben láttam valahol a DFGT váltó füleinek megnagyobbításához leírást, de elveszett a könyvjelzõim közül és nem találom. Ha valaki meg tudná súgni hol találom megköszönném.

bardocz
Srácnak volt ám akaratereje, vagy lehet csak egyszerre néztük a nõ mellét, és azért nem láttam, hogy õ is azt figyeli...<#nevetes1>
thedriver
A srác szerint a G27 csak egy játékkormánynak tûnik utána...

bardocz
Bíztam benne, hogy a kuplung meg gázpedál különbözõ, de sajna nem. Viszont kurvajó kormány, magasan a legjobb a még emberi kategóriában(no nem itthon!), mint ahogy megmondtam elõre😛
Dietrich
én is
logitech.hu -->Terméktámogatás,kapcsolatfelvétel->http://www.logitech.com/hu-hu/support-downloads/support-contactus-->Támogatási telefonszámok keresése-->http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861

nagyképû lesz amit írok..nekem nem írta le senki így 😄

Én a magyar honlapot néztem...
Dietrich
Na, szóval elõször a Logitech honlapján semmilyen telefonszámot nem találtam
pedig ott van az

Na, tegnap felhívtam a Logitech. Úgy gondolom, hasznos, ha megosztom a tapasztalataim másokkal is.
Na, szóval elõször a Logitech honlapján semmilyen telefonszámot nem találtam, ezért irány a jó öreg keresõ, és ott végül is meglett a szám. Felhívtam, a hölgy udvarias volt, de azért jöttek a kérdések, hogy másik gépen is próbáltam-e, milyen op.rendszerek alatt, több játékkal. Miután ezeket letudtuk elkérte a kormány adatait, majd küldött egy e-mailt. Az mailben lévõ linkre kattintva egy jelszót kellett beírni (õ regisztrált egy profilt nekem), majd ott egy helyre feltölteni a számla képét. A hölgy megkérdezte, hogy mennyibe is került a kormányt. Mondtam, hogy 17ezer, amire õ azt válaszolta, hogy akkor 70euró értékben választhatok valamit a webshopból.

Meg volt a feltöltés is, hívom õket ezúttal egy férfi vette fel. Kérdeztem, hogy mi a helyzet a mail-lel, azt mondta, hogy fél óra az átfutási idõ. (wtf kategória...)
Végül is elért hozzájuk is az e-mailem, elmondtam mit választottam, majd a férfi elkérte a lakcímemet, és egy telefonszámot. Ezt megadtam, azt mondta megrendelte a csomag 5-6 munkanapon belül itt van.

Úgy összességében korrekt a Logitech, hogy kártalanít, bár jobban örültem volna a kormánynak. Most így van egy hangfalszettem, de ne legyünk telhetetlenek. Örülök annak, hogy legalább a cég ilyen szempontból magasan kiemelkedik.
thedriver
Az elsõ igazi Thrustmaster T500RS teszt...

tomsolo
Azt nem kérdeztem 😊

Viszont érdekes módon nem dobják az RGT sériát sem, csak: hiánycikk jelenleg. 1 hónapnyi várakozás után tudnak csak szállítani abból is. (Tudom szimesek fanyalognak a 270°-a miatt de árkádra jó kis kormány az is, mint az f430.)

Érdekes, egyébként mennyire leszûkült ez a piac - pedig lenne itt igény rá bõven - , ha valaki sok tõkével belevágna egy ilyen bizniszbe könnyen lehetne találni rést.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bardocz
Pedált árulják majd külön?
tomsolo
Most telóztam le annak akit érdekel: az új Thrusmaster kormány még legaláb másfél két hónapig nem lesz kapható nálunk - max szürkén vagy pixmanian.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Értem, akkor a héten telefonálok egyet...
Dietrich
Te felhívod õket, õk kérni fogják a kormány adatait, serial számot, számlát.
Ha nincs számla adnak egy rev. számot azt papírra kell írni a kormány mellé tenni és lefényképezni. Majd ezt a képet kell feltöltened.
Aztán majd eldöntik kapsz másikat vagy csak 50%-ot attól függõen van számlád vagy nincs.
Ha azt mondják kapsz másik kormányt akkor majd neten tudod figyelni éppen hol jár az UPS csomagod.
7-10 nap kb. mire megjön.

Értem, köszi! Akkor tulajdonképpen én majd felhívom õket, elpanaszolom a problémám, és õk pár hétre rá kiküldik a másik kormányt röviden?
Dietrich
1 hét..