Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Forza.
ha garis akkor reklemáld meg és kapsz egy G27-t 😊
elektronika szokott ezeken behalni avagy inkább a mechanikával lesz a gond?
netán ez valami "ismert" gond ?
Forza.
Tökéletesen mûködik, csatik visszaoperálva.
Gar nincs rá.
Tekintettel a nyilván való körülményekre, 25k.
Budapest, személyes átvétel.
A kuplungot nem muszáj kinyomni, ahhoz hogy tudj váltani. Illetve ezt szmilátora válogatja, pl iracingben nem tudsz úgy váltani, hogy nem nyomtad ki a kuplungot, de rf-ben simán lehet kuplung nélkül is.
A G25-nél még lehetett állítani, hogy szekvenciális vagy H váltó legyen, G27-ben már nem lehet.
Ha nem feltétlen szükséges a 3 pedál és a H váltó, akkor én tudom ajánlani a DFGT-t, ami jóval olcsóbb mint egy G27, de szintén nagyon jó kis kormány. Ráadásul sokkal több gomb van rajta, mint a G27-en.
2 hete vettem G27-et, es egyre jobban log, kopog.. mintha szetkopott volna a kogaskerek..
meg se kozeliti a G25-om minoseget... ( mar banom hogy eladtam )
újonnan van 70-75K-tól.
viszont DFGT-rõl inkább G27 ha van rá pénz.
A G27 felé kacsingatok.Szerintetek vegyek azt újan,vagy használt,még garanciális G25 is megfelel?
A váltó mennyire úgymond gagyi a G27-hez képest?És mennyire hangos a G25 kormány?A 45-ös lábamnak szüksége lehet a G27 pedáljára,arra való tekintettel,hogy az állítható?
Vagy tudnátok mást ajánlani?Bár én Logitechet választnék.
Azt nem mondom,hogy a pénz nem számít,mert akkor nem írtam volna.
lolologikus
tudna nekem valaki linkelni vagy küldeni Logitech momo force kormányomhoz lehetõleg friss drivert nem nem nagyon találok a neten csak régebbieket vagy ki mit használ?!köszi!!
Köszi!<#worship>#worship>
Régebben láttam valahol a DFGT váltó füleinek megnagyobbításához leírást, de elveszett a könyvjelzõim közül és nem találom. Ha valaki meg tudná súgni hol találom megköszönném.
logitech.hu -->Terméktámogatás,kapcsolatfelvétel->http://www.logitech.com/hu-hu/support-downloads/support-contactus-->Támogatási telefonszámok keresése-->http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861
nagyképû lesz amit írok..nekem nem írta le senki így 😄
Na, szóval elõször a Logitech honlapján semmilyen telefonszámot nem találtam, ezért irány a jó öreg keresõ, és ott végül is meglett a szám. Felhívtam, a hölgy udvarias volt, de azért jöttek a kérdések, hogy másik gépen is próbáltam-e, milyen op.rendszerek alatt, több játékkal. Miután ezeket letudtuk elkérte a kormány adatait, majd küldött egy e-mailt. Az mailben lévõ linkre kattintva egy jelszót kellett beírni (õ regisztrált egy profilt nekem), majd ott egy helyre feltölteni a számla képét. A hölgy megkérdezte, hogy mennyibe is került a kormányt. Mondtam, hogy 17ezer, amire õ azt válaszolta, hogy akkor 70euró értékben választhatok valamit a webshopból.
Meg volt a feltöltés is, hívom õket ezúttal egy férfi vette fel. Kérdeztem, hogy mi a helyzet a mail-lel, azt mondta, hogy fél óra az átfutási idõ. (wtf kategória...)
Végül is elért hozzájuk is az e-mailem, elmondtam mit választottam, majd a férfi elkérte a lakcímemet, és egy telefonszámot. Ezt megadtam, azt mondta megrendelte a csomag 5-6 munkanapon belül itt van.
Úgy összességében korrekt a Logitech, hogy kártalanít, bár jobban örültem volna a kormánynak. Most így van egy hangfalszettem, de ne legyünk telhetetlenek. Örülök annak, hogy legalább a cég ilyen szempontból magasan kiemelkedik.
Viszont érdekes módon nem dobják az RGT sériát sem, csak: hiánycikk jelenleg. 1 hónapnyi várakozás után tudnak csak szállítani abból is. (Tudom szimesek fanyalognak a 270°-a miatt de árkádra jó kis kormány az is, mint az f430.)
Érdekes, egyébként mennyire leszûkült ez a piac - pedig lenne itt igény rá bõven - , ha valaki sok tõkével belevágna egy ilyen bizniszbe könnyen lehetne találni rést.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha nincs számla adnak egy rev. számot azt papírra kell írni a kormány mellé tenni és lefényképezni. Majd ezt a képet kell feltöltened.
Aztán majd eldöntik kapsz másikat vagy csak 50%-ot attól függõen van számlád vagy nincs.
Ha azt mondják kapsz másik kormányt akkor majd neten tudod figyelni éppen hol jár az UPS csomagod.
7-10 nap kb. mire megjön.