Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Egy kicsit az analóg karokban csalódtam, azt hittem, hogy mindet lehet egyszerre használni, nos ahogy néztem (legalábbis a driver beállításoknál) valahogy mégsem érzékelõdik mindkét analóg kar az 5 axisos módban vagy valami konflikt van.
Nagyon megéri az árát, ez kb a legolcsóbb (ha nem a legolcsóbb) igazi force feedbackes kormány és máris minõséget kapunk és nem valami szennyet 😊 Több kritikus is arra hivatkozik, hogy a kormányban levõ FFB minõsége erõssége már csak 1 szinttel van a G25 és hasonszõrû profi kormányok alatt.
és a kinézet sem elhanyagolható tényezõ szerintem és ez a kormány nem egy rondaság az biztos. Letisztult design, semmi extra nagy csicsa.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kormányelfordulást kopptól koppig mérünk, már az idõk kezdete óta.
900 fokos kormányzás
logiéknál is csupa hülye tervezõ van 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem tudom, melyik bolygóról írsz de a kör nálunk 360°-os, nem 330° 😄
De azért sem azt adják meg, mert akkor az 1080°-ban elforgathatót, hogy adnád meg? 😄 Azt 3x lehet körbetekerni egyik végponttól a másikig.
Ráadásul, ezt a 90° nem tudod elforgatni, mert az két végpont különbsége 😄
Ezt érdemes elolvasni esetleg...
"270 fok elfordulás"
nálam emiatt nem jönne szóba a DFP és DFGT után..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ha valaki a sablonos "csak balra van kanyar" dumát nyomja annak kipróbálni sem kell.
az LFS nem alaklmas rá..az egy drift mod 😉
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Lenne egy olyan problémám hogy van egy régi Logitech FF ex kormányom és néha "megbolondul" 1-1 mp-re és úgy érzékeli mintha jobbra balra rángatnám mindezt nagyon gyorsan tehát az egyik pillanatban teljesen balra a másikban teljesen jobbra, majd minden megy tovább rendesen ez teljesen random idõpontokban fordul elõ. Esetleg valaki tapasztalt-e már hasonlót, hardware vagy software probléma-e és adott esetben javítható vagy inkább egy új kormány a megoldás ?(régóta nem volt használva a cucc)
elõre is kösz a választ
csak akkor kapcsoltam be ha mentem a pitben tankolni és mikor mentem ki a tankolás után off
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
nem nagyon értek hozzá, van egy ezeréves Speed Link 4 in 1-es kormányom. Gondolom nem valami menõ márka, dehát most próbálgatni jó lesz, ha már rátaláltam újra.
Még a ps2-s idõkben használtam a ps2-höz, és emlékszem, hogy a force feedback letépte a fejemet is. Most pc-n játszom vele, de niucs semmi force feedback. Driver fent van (win7). Mi lehet ez?
Vélemény is érdekel: ilyen Grid-féle játékokkal nem is érdemes próbálkozni kormánnyal, ugye? Próbálgatom, és egyszerûen szörnyû vele az irányítás, míg LFS-ben hihetetlen jó, minden komoly konfigolás nélkül.
köszi srácok
György
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Kezdõ vagyok beérném egy használtal, nézegettem egy saiteket, nem mai gyerek...
Azt szeretném megkérdezni, mi az a kor ami alatt még tuti érdemes megvenni egy kormányt. (rendszeres de kímélõ használatot feltételezeve)...minimális az ár attól eltekinthetünk
(sai-ról tudom, hogy sokágig megbízható, általánosságban...)