Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
kalibráld be újra

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Büdös Bohóc
rosszul van valami beállítva és ennyi, ugyanahhoz az axishoz lett állítva a tekerés és a pedál lehet. Lgalábbis így sejtem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Vettem 1 hete Thrustmaster RGT FFB Clutch edition kormányt, 22500 forint és 1250 forint volt a kiszállítás. Kibaszott jó választás szerintem, erõteljes FFB effektek, stabil erõs kormány, jó erõs a pedál is, van pillangó és kézi váltó (bár nem H-shift, de az csak a Logi G sorozat kiváltsága eddig kb...) és 5 axisos (3 pedál + 2 darab analóg kar)

Egy kicsit az analóg karokban csalódtam, azt hittem, hogy mindet lehet egyszerre használni, nos ahogy néztem (legalábbis a driver beállításoknál) valahogy mégsem érzékelõdik mindkét analóg kar az 5 axisos módban vagy valami konflikt van.

Nagyon megéri az árát, ez kb a legolcsóbb (ha nem a legolcsóbb) igazi force feedbackes kormány és máris minõséget kapunk és nem valami szennyet 😊 Több kritikus is arra hivatkozik, hogy a kormányban levõ FFB minõsége erõssége már csak 1 szinttel van a G25 és hasonszõrû profi kormányok alatt.

és a kinézet sem elhanyagolható tényezõ szerintem és ez a kormány nem egy rondaság az biztos. Letisztult design, semmi extra nagy csicsa.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

sovatalevi
Sziasztok!A kovetkezo a gondom. Amikor csatlakoztatom a pedalokat a kormanyhoz,akkor balra kanyaritasnal full gazt ad. Ha viszont kihuzom a pedalokat,akkor minden okes.Mi lehet a gond? :S

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bardocz
Kár, hogy így mérve egy 630fokos kormány is 60 fokosnak számítana.
Kormányelfordulást kopptól koppig mérünk, már az idõk kezdete óta.
Dietrich
http://www.logitech.com/hu-hu/gaming/wheels
900 fokos kormányzás

logiéknál is csupa hülye tervezõ van 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

teljesen igazad van nem tudom honnan vettem a 60 at az én síkgeometriámban 60=90 😄, és 1080 az 0 lenne persze csak a ti amatõr világotokban
arty
az volt 😊

köszönöm a tippet!

Forza.

TruckerDave
Logitech G25öt vennék 30-35 ezer körül.

pointer4
Sejtettem, hogy valami ilyesmi 😊
Nem tudom, melyik bolygóról írsz de a kör nálunk 360°-os, nem 330° 😄

De azért sem azt adják meg, mert akkor az 1080°-ban elforgathatót, hogy adnád meg? 😄 Azt 3x lehet körbetekerni egyik végponttól a másikig.
Ráadásul, ezt a 90° nem tudod elforgatni, mert az két végpont különbsége 😄
ha A és B a kormány elforgatásának végpontjai akkor:
pointer4
És milyen kitekert logika alapján jött ki neked a 270°-s elfordítási szög , 60°-ra?
hát nekem logikusnak tûnt az alapállapot és a végpont közötti szög de ez nem így mûködik meg ha nagyon kötöszködni szeretnék akkor a 270 nem 270 hanem 60
thedriver
Persze hogy a két végpontból. 😊 A 270 sem az egyik irányt jelenti. A 900 sem. 😄
Ezt érdemes elolvasni esetleg...

ha kitöröd akkor meglehet 1080 is 😛 a 180-at két végponttól számítod mert úgy tényleg 180
thedriver
90? Azért 180 biztos van az... 😊

nekem már a 270 is hatalmas ugrás 90 után 😊
Dietrich
ezt csak azt tudja megmondani aki mindkettõt használta.

"270 fok elfordulás"

nálam emiatt nem jönne szóba a DFP és DFGT után..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szerintetek melyik jobb a thrustmaster f430 vagy a dfgt mert árban kb egyenlõ melyiket mire érdemesebb használni?
TruckerDave
Az lenne a kérdésem, hogy elõre láthatólag még egy ideig lehet majd kapni dfgt-t ? Mert nem akarok úgy lecsúszni róla mint a G25-rõl 😊 De valamit kidobna a Logitech még gondolom egy darabig akkor is lehet kapni majd.

Dietrich
ha olyanokkal oválozol akik tudják mi a lényege (a mod is alkalmas rá) hidd el megértenéd.
de ha valaki a sablonos "csak balra van kanyar" dumát nyomja annak kipróbálni sem kell.
az LFS nem alaklmas rá..az egy drift mod 😉

bardocz
Na abban engem sem fogna meg, nincsen benne spotter se, meg semmi. rFactorban már jókat lehet versenyezni, iRacing meg egyik legjobb. Nagyon izgalmas futamok szoktak lenni.
évente 2-3x szokott lenni lfs.hu-n oválozás, de engem nem fogott meg 😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

bardocz
Próbáld ki😉 Addig úgyse hiszi el senki, én is így álltam hozzá. Most meg már többet evrsenyzek oválon, mint pályán.
mi a jó az oválozásban?

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Sziasztok,

Lenne egy olyan problémám hogy van egy régi Logitech FF ex kormányom és néha "megbolondul" 1-1 mp-re és úgy érzékeli mintha jobbra balra rángatnám mindezt nagyon gyorsan tehát az egyik pillanatban teljesen balra a másikban teljesen jobbra, majd minden megy tovább rendesen ez teljesen random idõpontokban fordul elõ. Esetleg valaki tapasztalt-e már hasonlót, hardware vagy software probléma-e és adott esetben javítható vagy inkább egy új kormány a megoldás ?(régóta nem volt használva a cucc)

elõre is kösz a választ
Dietrich
pitbe menet azért kapcsoltam be, hogy ne fulladjon le ha elakarok indulni 😊

bardocz
Kuplung segítség mindenhol kivan kapcsolva, kivéve F1. Boxból meg sokkal gyorsabban lehet kijönni szépen csúsztatva, mint automata kuplunggal. Egyedül két bajnoksághoz kell nekem a dfgt-n lévõ sok gomb, azkra meg nem gyakrolok sokat, szóval, ennyi idõnként kibírom a kormány cserélgetését.
Dietrich
rfactornál oválon a kuplungot kikapcsoltuk (rf bug)..még ennél a szar nascar modnál is amivel tavaly nyáron mentünk így pár tizeddel gyorsabb az ember. próbáld ki.
csak akkor kapcsoltam be ha mentem a pitben tankolni és mikor mentem ki a tankolás után off

bardocz
Kuplung miatt jobb a G25, meg mivel nagyrészt oválozok, és lfs meg ir-ezek, ahova meg kell, ezért inább ezt használom. Formula autókhoz meg dfgt a sok gomb miatt.
Dietrich
oválhoz tök mindegy 😊

bardocz
Dáájóóó, akkor legalább azzal nem kell szenvednem, amikor kicserélem a kormányt. Basszus, gyakorolnék holnap estére, még mért köröm sincsen, de már hívnak Nascarozni, ahol meg másik kormányt használok😄
pointer4
Annyit vesz ki belõle a kormány amennyi neki kell. Ha többet is tud a táp, az nem zavar senkit.
bardocz
Viszont a dfgt tápja 0.75A, a g25-nek meg 1.75A. Ez zavarhatja?
pointer4
Momo hoz tuti. 24V az 24V.
bardocz
A G25 tápja használható a DFGT-hez?
Firerock
kössz!

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Firerock
shift 2-höt tudna valaki adni egy jó kormány beállítást?g25

arty
dede, grid is jó kormánnyal!

Forza.

JUVEfun
A Grid is jó kormánnyal ,ha jól beállítod. A force feedbacket elöször a profilerben utána a játékon belül próbáld meg belõni.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Köszönöm.
sapkafej
na hello!

nem nagyon értek hozzá, van egy ezeréves Speed Link 4 in 1-es kormányom. Gondolom nem valami menõ márka, dehát most próbálgatni jó lesz, ha már rátaláltam újra.
Még a ps2-s idõkben használtam a ps2-höz, és emlékszem, hogy a force feedback letépte a fejemet is. Most pc-n játszom vele, de niucs semmi force feedback. Driver fent van (win7). Mi lehet ez?

Vélemény is érdekel: ilyen Grid-féle játékokkal nem is érdemes próbálkozni kormánnyal, ugye? Próbálgatom, és egyszerûen szörnyû vele az irányítás, míg LFS-ben hihetetlen jó, minden komoly konfigolás nélkül.

köszi srácok

György

peti193
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!!ezt se árt átfutni mondjuk kezdés elõtt

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

peti193
azthiszem másik oldalról megközelítve a kérdést olyan kormány kellene neked amit nehéz leamortizálni én tapasztalok alapján a logitech DFP-t mondanám sokat hallani arról ,hogy régebbi darabok is tökéletesen mûködnek és az ára se túl boros ,kb olyan 13 körül ment el nemrégibe egy a vaterán(jelenleg is tudok aukcióról).

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Hali, most kezdenék szimuzáshoz, és tervezek venni kormányt...
Kezdõ vagyok beérném egy használtal, nézegettem egy saiteket, nem mai gyerek...
Azt szeretném megkérdezni, mi az a kor ami alatt még tuti érdemes megvenni egy kormányt. (rendszeres de kímélõ használatot feltételezeve)...minimális az ár attól eltekinthetünk
(sai-ról tudom, hogy sokágig megbízható, általánosságban...)

bardocz
Jól hangzik. Remélem rF2-ben ez alapból benne lesz majd.
pointer4
Itt a mód, még hangja is van, ha nem kuplungolsz 😄
bardocz
Attól még én tudtam benne kuplung nélkül küldeni neki, és nem rohadt le az autó. Ha h-váltós móka kell, akkor LFS és FZ50 gtr fern bay goldon. Legjóabb.