Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
értem köszönöm.
igazából az f430 as jobban bejön😊
kar váltó nem szükséges nekem.

viszont látom hogy 32 ropi.
jobb lenne talán vennem újra egy g25öt.
35-40 körül adnak már használtan?

!Forza Ferrari!

Büdös Bohóc
annyit hozzá, hogy itthon nem lehet pro verziót kapni az rgt-bõl és az annyival kevesebb legalább, hogy nem fém pedálos, de erõsségre jó ez is. Nem tudom még mivel kevesebb a normál, mint a pro.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
nem láttam még élõben f430-at, de rgt esetében van azért "manuális" váltó és clutch is. MEg olcsóbb vagy 10 ezerrel és mégiscsak ugyanaz az ffb van alatta is, tehát technológiában semmi plusz az f430, vagy tévedek?

oneal1
ki melyiket választaná?
rally gt
f430

köszönöm!

!Forza Ferrari!

Dietrich
akkor meg "jegelve" szöveg van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arty
"mert még nem 100%-os" - teljesen jogosan, én se szoktam törölni, amig valami nem tuti (nem jeleztek vissza, hogy minden ok)

Forza.

peti193
nem szokásuk sajnos....

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Dietrich
elkelt?
akkor miért nem húzzák ki?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TruckerDave
Hûhh, ezt nem is láttam még, pedig ennyiért nagyon megéri. Nem is láttam még nagyon itthon ilyen olcsón. használtakat is 70 körül adják.

arty
az már elkelt 😊

Forza.

Dietrich

arty
sok nap van még a végéig és tuti drágáb lesz ez sokkal ...

Forza.

TruckerDave
Arty barátom próbáld meg global.ebay.com-on most van 50-ér licites osztrák.

arty
nem tud valaki eladó g27et?

Forza.

Büdös Bohóc
electrobox.hu-ról rendeltem. A kormány átmérõjét most nem tudom megmérni nem találok semmi mércét.Itt-ott szerepelni szokott a leírásokban. Úgy, hogy élõben nem láttad még lehet kicsinek fog tûnni számok alapján, kicsit féltem én is, hogy ez lesz, de nem, bõven jó a méret. Persze mondjuk nem stock-car versenyekre.

ja illetve hány cm a kormány átmérõje?
értem hát akkor gratulálok hozzá és ha szabad megkérdeznem hol vetted?
Büdös Bohóc
masszív a pedál igen, a kormány meg még jobban, az ffb-nek semmi hangja, a kormány forgatásnak is alig van hangja (belt-driven megoldás), jó a fogása, az FFB kurva erõs, ha bedurvul akkor tényleg kitépi a kezedbõl 😄

és úgy masszív a cucc? hang ilyesmi?
Asszem vagy a pólus centerbe, vagy az örsön láttam a media marktba g27-et kirakva játékkal együtt 😄
Büdös Bohóc
ok mégse tudom maga a pedál fej micsoda, de az is lehet hogy valami könnyebb vékony fémlap, de engem akkor is arra az ABS mûanyagra emlékeztet

Büdös Bohóc
a kézi váltó is kapcsolós igazából, szóval tökmind1 mihez használod...
a pedál az fém elvileg, gyakorlatilag meg nem. Lehet ,hogy a Pro verzióban az, ez a sima és ennek mûanyag ahogy nézem, de nem szar minõség és elég erõsek a pedálok, masszívan kell nyomni pl a féket is. Amúgy meg tökmind1, hogy pro vagy nem, a pro-n is mûanyag a pedált tartó rúd és az egész alatta, szóval sok értelme annak sincs

értem és ami érdekelne az hogy a kuplungot csak a "kézi szekvenciális" válthoz lehet csak használni ugye? mármint a kormányon lévõhöz nem kell meg hogy a pedál az ugye nem mûanyag
Büdös Bohóc
egyszer kipróbálnék egy g27-et, hogy vajon milyen fíling 😄

Büdös Bohóc
hogy miért?

1. szóba se jött tényleg
2. undorító nekem a design
3. ez is annyi, mint egy dfgt, akkor inkább már az

Én közvetlenül DFGT után váltottam G25-re, és elég érezhetõ volt a különbség, még egy használt G25-nél is. Most meg már G27 van, és abban lehet érezni a G25-höz képest a precízebb forgást, nem véletlenek az árkülönbségek.
én is most gondolkodok egy ilyenen miért nem f430 at vettél? szóba se jött?
Dietrich
DFGT..G25..szart..

ilyen kormány és padál kell nekem! 😄D

4:20-tól!

pointer4
Rosszul tudod. 😊
Bár ez nem az én véleményem 😄
Miért naaa...?

DFGT és G25 volánja között érzetben tudtommal nincs nagy különbség..

TruckerDave
Most megnéztem legtöbb terméknél a kiszállítás világszerte.

nekem mivel nincs bankkártyám, így nem tudok paypal-al fizetni, így ha megkérem fatert, hogy õ fizessen akkor már az õ nevében is regisztrálhatnék.

TruckerDave
Azóta utána néztem és pont a kártya a gondom. De majd valahogy meg lesz az. 😊

JUVEfun
A korod nem nagyon számít (nem fognak utána nézni), a kártya már fontosabb. és ebay -n való vásárlásnál a paypal a leg elterjetteb .Arra figyelj inkább nagyon ,hogy a legtöbb esetben (apró betûvel) kizárja Magyarországra a postázást.
Amúgy neten CSAK dombornyomott kártyával lehet fizetni.......

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

sapkafej
amit te most írsz, az rendben van.
a visa electronom sehol sem dombornyomott és orrba-szájba fizetek vele neten, erre ment az a kultúrált válaszom, hogy "faszt". 😊

György

Dietrich
igen?
na akkor mezei otp-s lakossági kártyával vegyél már nekem valamit 😊

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankkartya/MireHasznalja/InternetesVasarlas
Milyen kártyákkal lehet az interneten vásárolni?

Az interneten csak olyan bankkártyákkal lehet vásárolni, melyeken szerepel a CVC2 kód: ezek a MasterCard, VISA, VISA Electron és American Express kártyák.

MasterCard Electronic és Maestro típusú bankkártyákkal nem végezhetõ internetes tranzakció.

sapkafej
faszt. jó a "sima" is

György

bardocz
Az semmi extra, regisztrálsz, megadod a bankkártyád adatait, és utána lehet vásárolni. Dombornyomott kártya kell hozzá.
TruckerDave
De nincs, az a gond. Se apámnak, se anyámnak, mármint nem tudok róla.

bardocz
Ha más nem, akkor apád vagy anyád nevén veszed meg. Onnan még nem rendeltem, de kb annyi lehet, hogy ha van paypalod, akkor licitálsz, nyersz, levonják a pénzt, és vársz, amíg megérkezik.
TruckerDave
Vett már valaki valamit eBay-rõl ?? Mert most egész jó G25-ösök vannak. Csak nem regisztráltam még mer nem vagyok 18 éves. Ott számít mennyi vagyok, vagy beírhatok kamu évszámot ?

pointer4
naaa...
bardocz
Kényelemben én pl semmi különbséget sem érzek.
thedriver
A kormány rész pedig szinte ugyanaz érzésre, mint a G25, csak sokkal több gomb van.

Falkon
DFGT-m van lassan 1 éves, és még mindig tökéletes!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bardocz
Akkor gondolom a felkeményedõ pedált nem sikerült észrevenned. Azt meg pláne nem, hogy az 5ezres teszkós az elromlik 2 hónap után, ez meg évekig pedál marad. Hülyeségeket ne írjál már, lehet, hogy vannak olyanok, akik tanácsért jönnek ide, elolvassák a faszságaid, és mivel nem értenek hozzá, elhiszik.
Firerock
én is olvastam sok szépet meg jót,aztán kipróbáltam és nemnagyon tudom hogy hogy képes valaki kiadni 30ezret egy mûanyag borzalomért aminek olyan a pedálja mint egy 5ezer forintos teszkósnak...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Büdös Bohóc
Hááát arról is olvastam sok szépet és jót és talán a 900°-os forgatás ami jobban tetszik abban, de ez csak olcsóbb volt egy tízessel, ráadásul szinte sehol nem érzem azt, hogy annyira szükségem lenne a 900°ra szóval...

Dietrich
azt majd az idõ eldönti..
DFP 3 évig nyûstöltem semmi baja..DFGT 1 éves lesz eddig semmi baja.

thedriver
Miért is?

Firerock
grat😊
jobban jártál vele mint a nagy híres DFGT-vel😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"