Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a hiba! 2 IC eldurrant az alaplapon!

Csak rá kell jönnöm, hogy forrasztom ki õket!
thedriver
Nem mind1 milyen labda, a puhább verzió jó csak. Azt hiszem 2 pötty van a dobozán azoknak.

TruckerDave
áá már elolvastam logout-on, de hol lehet ilyen labdát venni ? Holnap megyek tescoba ott a sport részlegen lehet kapni ? Mert nincs kedvem mászkálni érte.

TruckerDave
Végülis pont erre van szükségem, mert jó 😄 és kell 900 fok is mert szeretem a GTS-t meg majd jön ETS 2.
Másik... Mi az a squas labda és mire jó ha javítom vele a féket ?

pointer4
Szerintem nincs hibája, max hiányossága lehet, de azt látod mit kínál, és csak tudod mire van szükséged.
Squash labdával esetleg a fékén érdemes mindjárt javítani.
TruckerDave
Akinek van DFGT-je az légyszives írj már le a hibáit, jó tulajdonságait, minõségét stb. Tapasztalatát na.. 😄

TruckerDave
De webshopban se találni 30 alatt. 30-32 körül vannak átlagba.

bardocz
Hipermarketek. MOMO kormányt pl nem egyszer láttam 30 feletti árral. DFGT-t szintén, pedig az akkor jóval olcsóbb volt.
TruckerDave
Most hipermarketból vagy webshopból ??

bardocz
Általában ilyen helyeken nagyon drágán adják a kormányokat, legalábbis amikor én néztem, mindig 1 tízessel drágábbak voltak, mint rendes boltból véve.
Vazz, ez 2,5 éves!
Klemice
2 év elvileg

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Tényleg, a Logi mennyi garit ad(ott) rá?
Ezaz, hogy már nem az sajnos.

Ez így megy tönkre, egyik napról a másikra? Tegnap még használtam...

A pedálokat kezeli, a gombok, váltó mûködik rendesen.
Klemice
ha még garanciális írj a logitech-nek, kapsz egy újat

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TruckerDave
Félre értettük egymást 😄 Ez én is tudtam, én azt nem tudtam, hogy ott ír-e olyat, mint pl. tesco, mediamarkt stb. Mer ezt kérdeztem ilyen helyeken lehet-e még kapni, és te akkor ajánlottad az árgépet. De hipermarketben szerintem egyszerûbb mint webshopra regisztrálni, megrendelni, várni, átvenni, mint bemenni kosárba tenni pénztár azt góó haza nyomulni vele 😄

<#falbav><#falbav><#falbav>
pointer4
Kapni biztos nem, javítani meg nagyon ráérõs unatkozó elektronikai zsenik max.
Most kézzel besikerült kalibrálnom (gyorsan eltekerten a másik irányba, így érezhetõen beállt középre, s a váltón a led sem villogott), de ha eltekerem jobbra, visszaáll középre, ha balra, akkor nem, úgy marad.

Remélem nem a fõpanel a bûnös. Ha mégis, lehet kapni/javítani?
Dietrich
posta van

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Pedig, ha nem a vezérlõelektronika hibás, akkor az az érzékelõ a felelõs ezért.
Kábelezése rendben van ? Diódák jó fele állnak ?
Juteszembe, tud nekem valaki segíteni?

A G25 kormányom megbolondult. Ha rádugom az USB-re a gép felismeri, elkezd kalibrálni. Igenám, eltekeri teljesen balra, és ennyi. Megáll. Nem tekeri a másik irányba.

A fekete burkolat alatti érzékelõ csavarjait meghúztam (teljesen lazák voltak), de nem javult.

Találkozott már valaki hasonlóval?
TruckerDave
Összes bolt Pesti, én meg nem vagyok az.... :S

thedriver
Nem, sok helyen személyesen is átveheted. Nézd végig.

TruckerDave
Azt tudom de ott drága.

#11423 Ott nem csak webshopok vannak ?

Klemice
logitech.com-nál van raktáron

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

thedriver
Nem kizárt. de szerintem nézz körül az árgépen.

TruckerDave
DFGT kapható Tesco-ban vagy ilyen helyeken ??

Pedig állítólag a jót könnyû megszokni...<#beka2>
Dietrich
én nem is értem..G25/27 a téma mégis egy DFGT van elötte és nem egy Trustmastert F430 <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Lol 160$ egy rugóért,meg 4 alumínium darabért. És tök primitív az egész.
thedriver
Igen, nem hiszem, hogy kapkodni fognak érte. Kicsit még hozzáteszel, és vehetsz egy Clubsport pedált...

Klemice
több mint fele annyi, mint az egész cucc -.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

thedriver
Újabb pedál tuning G25/G27-hez:

JUVEfun
Köszi <#wave>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

arty
láttatok már olyan g27et, amin a piros ledek nem égtek? pl rfactor pluginnel okésnak tûnik, de akét középsõ piros led nem ég, majd ha tovább nyomom a gázt, emelkedik a fordulat elkezd villogni az összes (normális, ezt tudom!)

youtube videokon is ég a piros led... akkor az enyém sz*r?

(és az mennyire normális, hogy ugyérzem kicsit a gáz szorul? játékban nem érzékelni, de érzetre mintha nem lenne még bejáratva... a kormány uj egyébként)

Forza.

http://hardverapro.hu/apro/xbox_360_kormany_valto_kuplung/friss.html
xbox 360 kormany elado
Dietrich

JUVEfun
Azért én kíváncsi lennék hol találtad ezt a listát és ,hogy ezek mikori árak ....<#circling>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Logitech DFGT PC-vel is mûködik.

Dietrich
nem vágod mi?
valahol megjelent ez a lista abban NINCS benne ergo ott nem kapható!
én csak bemásoltam.
kapische?

Büdös Bohóc
most komolyan te hol látsz a listádban ilyet abban a hozzászólásban...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dietrich
nem hagytam ki..ez van a listában 😊

Büdös Bohóc
kihagytad az Thrustmaster RGT-t, 23.000,- forint

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dietrich
- Kormány Thrustmaster Ferrari GT Experience (PS2,PS3,PC): 11.500,-
- Kormány Thrustmaster Ferrari F430 ForceFeedback (PS3,PC): 32.990,-
- Kormány Thrustmaster Ferrari WiFi GT Cockpit F430 Scuderia: 66.990,-
- Kormány Logitech Driving Force GT (PS3): 30.990,-
- Kormány Logitech G25 Racing (PS2,3/PC): 49.990,-
- Kormány Logitech G27 Racing (PS2,3/PC): 79.990,-

Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni az alábbi témában:
Van egy új, még garanciás genius speed wheel 5 pro kormányom. most egy másik gépen akarom használni, windows 7 alatt. az eredeti driver cd-je nem volt nálam, így a genius honlapjáról húztam le egyet. elõször jól is mûködött, majd másnap, anélkül hogy bármit is állítottam volna rajta, a két pedált már csak nyomógombként érzékelte, nem pedig tengelyként. ez mitõl lehet? lehet, hogy az eredeti cd-je megoldja a gondot?

elõre is köszönöm a segítséget!
thedriver
Egy 20-ast még hozzá teszel, és Thrustmaster T500RS-t is tudsz venni, ami már magasabb kategória eggyel. Kivéve persze, ha Xbox-hoz is használni akarod, mert akkor tényleg a Fanatec-re van szükséged.

hello
szeretnek vasarolni fanatec gt3 rs kormanyt, clubsport pedallal. viszont jo lenne elotte kiprobalni, legyen vmi osszehasonlitasi alap szijas vs fogaskerekes kormanyok kozott, mielott kiadok ra 120ezret..
valaki lenne olyan jo fej bp-en, es megmutatna egy negyed ora erejeig, azt nagyon megkoszonnem.
ty
Nagy duzzogva 😛