Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak rá kell jönnöm, hogy forrasztom ki õket!
Másik... Mi az a squas labda és mire jó ha javítom vele a féket ?
Squash labdával esetleg a fékén érdemes mindjárt javítani.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez így megy tönkre, egyik napról a másikra? Tegnap még használtam...
A pedálokat kezeli, a gombok, váltó mûködik rendesen.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Remélem nem a fõpanel a bûnös. Ha mégis, lehet kapni/javítani?
posta van
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kábelezése rendben van ? Diódák jó fele állnak ?
A G25 kormányom megbolondult. Ha rádugom az USB-re a gép felismeri, elkezd kalibrálni. Igenám, eltekeri teljesen balra, és ennyi. Megáll. Nem tekeri a másik irányba.
A fekete burkolat alatti érzékelõ csavarjait meghúztam (teljesen lazák voltak), de nem javult.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
youtube videokon is ég a piros led... akkor az enyém sz*r?
(és az mennyire normális, hogy ugyérzem kicsit a gáz szorul? játékban nem érzékelni, de érzetre mintha nem lenne még bejáratva... a kormány uj egyébként)
Forza.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
valahol megjelent ez a lista abban NINCS benne ergo ott nem kapható!
én csak bemásoltam.
kapische?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
- Kormány Thrustmaster Ferrari F430 ForceFeedback (PS3,PC): 32.990,-
- Kormány Thrustmaster Ferrari WiFi GT Cockpit F430 Scuderia: 66.990,-
- Kormány Logitech Driving Force GT (PS3): 30.990,-
- Kormány Logitech G25 Racing (PS2,3/PC): 49.990,-
- Kormány Logitech G27 Racing (PS2,3/PC): 79.990,-
Segítségetek szeretném kérni az alábbi témában:
Van egy új, még garanciás genius speed wheel 5 pro kormányom. most egy másik gépen akarom használni, windows 7 alatt. az eredeti driver cd-je nem volt nálam, így a genius honlapjáról húztam le egyet. elõször jól is mûködött, majd másnap, anélkül hogy bármit is állítottam volna rajta, a két pedált már csak nyomógombként érzékelte, nem pedig tengelyként. ez mitõl lehet? lehet, hogy az eredeti cd-je megoldja a gondot?
elõre is köszönöm a segítséget!
szeretnek vasarolni fanatec gt3 rs kormanyt, clubsport pedallal. viszont jo lenne elotte kiprobalni, legyen vmi osszehasonlitasi alap szijas vs fogaskerekes kormanyok kozott, mielott kiadok ra 120ezret..
valaki lenne olyan jo fej bp-en, es megmutatna egy negyed ora erejeig, azt nagyon megkoszonnem.
ty