Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thedriver
Már csak pár óra van ebbõl a hétbõl. brumm 😄

Klemice
brumm brumm remélem a héten megjön a kojmányom brummmm

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

pointer4
Hol olvastad, hogy a g25 motorját meg kell pucolni, nem írták részletesebben, mire gondolnak ? Mert az emlékeim szerint nem az a könnyen bontható szerkezet.
Lehet valahol G25-höz való FFB motort kapni?
pointer4
Most ahhoz nem tudok hirtelen hozzászólni 😄
Otthon porosodik, és azon gondolkodom, hogy lassan 3.5 éves lesz a g25. Vajon meddig bírja? Lehet meg kéne néznem nem szorul-e a tengelye a portól, és ki kéne pucolni 😄 Persze ezt csak a lentebb említett események ébresztették fel bennem, amúgy nem hallottam még ilyenrõl 😄
TruckerDave
Többet beszélünk fagyi áráról, mint kormányokról 😄

pointer4
Én jókat szoktam röhögni ezeken a fagyi árusokon, 500ft a vienetta, ami kb 10 gombócnyi fagyi 😄
Bár, motorozásom alkalmával ettem tavaly 60ft/gomboc-ért szegedrõl hazafele fagyit 😄 Csak nem hiszem hogy visszatalálok abba a cukrászdába, pedig még fínom is volt.
somdav95
mostmeg 160-200 között (:

Dietrich
én ettem még 50 fillérest is :p aztán lett 1Ft majd 2Ft..de az legalább jó sokáig tartotta magát 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TruckerDave
Micsoda összegek 😄

arty
asszem akkoriban már 5ft volt egy gombóc 😊

Forza.

Kellemetlen?? Én direkt élvezem... <#vigyor><#hehe>

TruckerDave
Én is onnan néztem a webshopokat. A legelsõt néztem ki. Te hallottál valami rosszat róluk ?

TruckerDave
Hallásból én is ismerem a multiformatot azért akarom onnan. ÉS itt olcsó a posta is meg a kormány is itt a legolcsóbb.

pointer4
Akkor mennyi volt a fagyi? 3.40 Ft?? 😄
arty
volt, amikor 20ft volt a zsebpénzem, nekem ne mondd 😄 (csak már régen volt, de azért nem ANNYIRA régen)

szvsz multiformat okés, régóta vannak, készségesek, nem rémlik semmi rémtörténet velük kapcsolatban

Forza.

pointer4
Védeni véd, csak kellemetlen, amikor már bírósággal kell fenyegetõzni, torkod szakadtával üvöltve a boltban 😄
Dave!

Vedd meg nyugodtan bármelyik magyar webshoptól, téged törvények védenek attól, hogy bármiféle képen is rosszul járjál, pláne ha kiszállítással kéred. webshopok

A hipermarketekben biztosan csak jóval drágábban tudod megvenni. Amúgy meg olvasgasd a kormány kalauzt, az nem árthat 😉

bardocz
Hm, kell keresnem valamit, amibõl kitudok faragni egy rendes alátétet. Köszi.
pointer4
Hát csak egy alátét lemezzel lehetne valami értelmeset alkotni.
Mint itt, csak nem felfele, hanem oldalra. Az a 1-2 cm - amivel odébb akarod vinni - meg nem akkor csavarodás a szerkezetnek, hogy szétmenjen tõle.
bardocz
Attól még nem kerül közelebb hozzá. Nem tudom megfordítani a pedálokat, pedig úgy jó lenne.
TruckerDave
Bocs a sok hsz-ért itt van

TruckerDave
http://www.multiformat.hu/index.php Most ezt az oldalt néztem. Szállítás is csak 1750 és itt a legolcsóbb árgép szerint.

TruckerDave
Mindig elfelejtek valamit. És akkor tudnál ajánlani valami mást pixmania helyett ?? amit somdav95 küldött linket ott az elsõ bolt az jónak tûnik.

TruckerDave
DFGT-tõl is tönkre fogok menni. Havi zsebpénzbõl nehéz megélni. 😄

TruckerDave
Hihííí ha arra lenne pízem <#idiota><#mf2>

arty
én csak drága (100k+) cuccokat vettem tõlük, mert ott a garis mizéria (küldözgetés) nem olyan aránytalanul drága a termék árához képest (és ugye k. olcsók)

szal, vegyél valami komolyabb fanatecet, pedállal, 180ezerért, az már megérné 😊)

(amugy viszont NE!)

Forza.

Dietrich
és ha átvariálod a pedálokat kalibrálásnál?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Kipróbáltam cipõben már, és csak rosszabb, még jobban nem érzem😄
pointer4
Vegyél föl nagyobb cipõt 😄
bardocz
Valahogy meg lehet oldani humánus módon, hogy a G25-ön a fékpedál közelebb legyen a gázhoz? Lehet rá szélesebb pedált rakni, nem fog meghalni attól, hogy picit csavarodik?
Klemice
vannak az asztalomban homorú részek, meg egy kis pereme is van, ahová a g27-et fel akarom majd fogatni, nem fog lötyögni vagy esetleg a peremet lenyomni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

somdav95
TruckerDave
Akkor honnan tudnék venni ahol ugyan ennyibe kerül, meg bízható, és jó a garancia ?

Dietrich
nem gond
én hétfõn veszek tõle egy monitort..
nem ajánlottam volna ha nem ismerem..

Dietrich
velük csak szopsz ha garis problémád van...franciák

de az
pointer4
Az nem az a francia, ahol ha garanciális gondod van, akkor csak szarul járhatsz?
TruckerDave
Pixmania-ról rendelt már valaki ? Megbízhatónak tûnik, meg sok országban van, de azért megkérdezem, meg azt is hogy standard szállítással tényleg 3-4 nap alatt ért-e ki.

somdav95
Vitte azt is, elrakta valahova a sarokba..

A kormányod megvan még? Eladó?
somdav95
Nekem is behalt már egy g25 szerintem ugyan ez volt a hibája, csak én nem értek hozzá, más meg úgy se vállalja el h megcsinálja. Eladtam valakinek a váltót+pedált, és vettem egy újat, akkoriba úgyis bagóért ( 40k-ért) osztogatták..

TruckerDave
Összekevertelek titeket.

ki okozza = mi okozza
le karja adni = le akarja adni
Értem, elõször levágom a MosFet-et a lábairól, az újat csak ráforrasztom.

Olvasom épp külföldi honlapokon, hogy ezt ki okozza. Azt írják, hogy a G25-ök sorban halnak meg 3 éves koruk körül ugyanezzel a hibával. Oka, hogy az FFB motorok összeszedik a port, és egy picit megszorulnak. Mivel a megfelelõ erõt a panel így is le karja adni a motor felé, így azok túlhevülnek, majd egy idõ után eldurrannak. Az oldal szerint szét kell szedni, kitisztítani, s olyan lesz, mint újkorában!

Kiszedtem a motorokat, s valóban, az egyik motor kézzel való tekeréséhez is nagyobb erõ kell. <#falbav><#falbav><#falbav>
Ha van ónszippantód, akkor nem nehéz a dolog. Ha nincs, próbálj meg kérni valakitõl.
Ha az sem megoldható, akkor kénytelen leszel más módot alkalmazni.
Az egyik esetleges megoldás, hogy megmelegíted az ónt az egyik lábon és egy határozott mozdulattal az asztalra csapod a NYÁK-ot az élénél. Nem brutál, csak határozott módon. Célszerû úgy fordítani a NYÁK-ot közben, hogy a lehetõ legalulra kerüljön az eltávolítani kívánt forrasz, hogy ne csorogjon végig minden máson is. Arra kell figyelni, hogy egy picit jobban át kell melegíteni a lábat, hogy nehogy azonnal visszahûljön. Ez veszélyes lehet az IC-kre, de mivel állításod szerint úgyis halottak, ezért azoknak már nem árthatsz. Viszont a NYÁK-ról nem szabad leégetni a rézfóliát, szóval azért túl nagy hõt a halott IC-k tudatában sem szabad neki adni.
Dietrich
Én nem árgépet ajánlottam. Giannit.

TruckerDave
Megnéztem, nem írja puhaság szerint, csak gyors, vagy lassú. extra lassú. Ilyenek vannak.

A képen az a két "nyóclábú" amit cserélnem kellene...