Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Otthon porosodik, és azon gondolkodom, hogy lassan 3.5 éves lesz a g25. Vajon meddig bírja? Lehet meg kéne néznem nem szorul-e a tengelye a portól, és ki kéne pucolni 😄 Persze ezt csak a lentebb említett események ébresztették fel bennem, amúgy nem hallottam még ilyenrõl 😄
Bár, motorozásom alkalmával ettem tavaly 60ft/gomboc-ért szegedrõl hazafele fagyit 😄 Csak nem hiszem hogy visszatalálok abba a cukrászdába, pedig még fínom is volt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szvsz multiformat okés, régóta vannak, készségesek, nem rémlik semmi rémtörténet velük kapcsolatban
Forza.
Vedd meg nyugodtan bármelyik magyar webshoptól, téged törvények védenek attól, hogy bármiféle képen is rosszul járjál, pláne ha kiszállítással kéred. webshopok
A hipermarketekben biztosan csak jóval drágábban tudod megvenni. Amúgy meg olvasgasd a kormány kalauzt, az nem árthat 😉
Mint itt, csak nem felfele, hanem oldalra. Az a 1-2 cm - amivel odébb akarod vinni - meg nem akkor csavarodás a szerkezetnek, hogy szétmenjen tõle.
szal, vegyél valami komolyabb fanatecet, pedállal, 180ezerért, az már megérné 😊)
(amugy viszont NE!)
Forza.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én hétfõn veszek tõle egy monitort..
nem ajánlottam volna ha nem ismerem..
le karja adni = le akarja adni
Olvasom épp külföldi honlapokon, hogy ezt ki okozza. Azt írják, hogy a G25-ök sorban halnak meg 3 éves koruk körül ugyanezzel a hibával. Oka, hogy az FFB motorok összeszedik a port, és egy picit megszorulnak. Mivel a megfelelõ erõt a panel így is le karja adni a motor felé, így azok túlhevülnek, majd egy idõ után eldurrannak. Az oldal szerint szét kell szedni, kitisztítani, s olyan lesz, mint újkorában!
Kiszedtem a motorokat, s valóban, az egyik motor kézzel való tekeréséhez is nagyobb erõ kell. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ha az sem megoldható, akkor kénytelen leszel más módot alkalmazni.
Az egyik esetleges megoldás, hogy megmelegíted az ónt az egyik lábon és egy határozott mozdulattal az asztalra csapod a NYÁK-ot az élénél. Nem brutál, csak határozott módon. Célszerû úgy fordítani a NYÁK-ot közben, hogy a lehetõ legalulra kerüljön az eltávolítani kívánt forrasz, hogy ne csorogjon végig minden máson is. Arra kell figyelni, hogy egy picit jobban át kell melegíteni a lábat, hogy nehogy azonnal visszahûljön. Ez veszélyes lehet az IC-kre, de mivel állításod szerint úgyis halottak, ezért azoknak már nem árthatsz. Viszont a NYÁK-ról nem szabad leégetni a rézfóliát, szóval azért túl nagy hõt a halott IC-k tudatában sem szabad neki adni.