15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Sponnyabob #12298 Hali!
Erről a kormányról van-e tapasztalata valakinek? Kéne valami kis kormány, de úgyse használom sokat max. egyszer kétszer egy héten és az ára is elfogadhatónak tűnik. A thrustmastert nem ismerem még soha nem volt ilyen cuccom. F1 2011-et szeretnék vele játszani főleg. Szóval aki tud mondjon véleményt róla érdemes beruházni rá ilyen feltételekkel vagy hagyjam a fenébe?
Köszi! -
zozoSpirit #12297 Örülök, h segíthettem!
Azért nézd meg a szénkefék méretét is a motoron, mert ha már kevés van, akkor lehet, h most lenne érdemes cserélni őket.
;) -
NÉMÓ510 #12296 Elvileg megtaláltuk a hibát és az f7103 kapcsoló a hibás.Kiforrasztottuk már,de még nem került bele az új.Ha beraktuk utána írok.
Amit küldtél linket,nagyon jó és megerősített minket ugyanis a bal oldali motor (amelyiken nincs a fekete kupak) 8Ω ellenállással bír,a jobb oldali meg 21Ω.
Valószínű ugyanúgy jártam mint a srác,mert nekem is a garázsban volt dobozban,és a folyamatos lassú fordulat miatt kirakódott a szénpor a kollektorokra,ahhoz még jött egy kis pára és bekapcsolásnál el is intézte a sorsát.
A motorokat levegővel mindenképp kifújkálom,talán kap valami tisztítófolyadékot is és megmérem utána mennyit javult a helyzet.Ha sikerül elérni a 28-33Ω-ot akkor jó elvileg.
A 7103-as mosfetet már megrendeltük,nem keresgettem a kiváltóját amit a srác írt a végén.
Még egyszer köszi.
-
neszoljalbe #12295 Igen szerintem az az , egy secvenciális és egy 6+r váltó , plussz a két cső . Eladnád ? -
#12294 Mire gondolsz? Nekem olyan van, amit a porsche 911-hez adtak még. -
neszoljalbe #12293 Hali
Van valakinek eladó Fanatec váltószettje ? Megvenném ! -
#12292 sűrített levegő pisztoly házilag:
habszifon+2 patron bele és kész is a sűrített levegős célszerszám, portalanításhoz ;) -
zozoSpirit #12291 hali!
http://rapidshare.com/files/438636711/G25_20eng.pdf
Szép képes leírás alapján biztosan sikerül majd.
Ámbár a házi por konkrétan nem árt a gépnek. A meghibásodások szerintem 80%-át a szénkefék kopása okozza. -
zozoSpirit #12290 Hali!
Ha már sikerült kimérni a 24v-ot, akkor nem lesz nehéz a folytatás. itt van egy kis segítség:
http://macnetwork.wordpress.com/2010/10/30/129/ -
#12289 Ez mas kormanyra is ervenyes vagy csak a G25-re? Pl. Ex-re nem kapok arengedmenyt a DFGT-re?:) -
#12288 + hogy kéne szétszerelni pontosan? ( tudom fent van egy link, de az nem működik..) csak szét csavarozom? kell valamit pattintgatni vagy valami? -
#12287 Ja,amúgy nekem is szükségem lenne egy kis segítségre!
Felújítás volt nálunk, minden be volt csomagolva, de még így is poros lett a g25, ha szétszedném az egészet, mivel kéne ki portalanítani?
Gondolom a WD40től összeragad később, nem?!
Sűrített levegő jó lenne ? -
#12286 logitech-et felhívod ( ha nincs rá gari akkor is ), ha mázlid van kicserélik g27-re, ha nincs akkor meg kapsz 50%os engedményt ... -
NÉMÓ510 #12285 Üdv mindenkinek!
Némi segítségre szorulnék egy g25 kapcsán.
Egy hete használtam a kormányt utoljára,problémamentesen (kattogás ciripelés,melegedés stb nem volt) .
Ma szerettem volna megint használni,de a pc bekapcsolása után nem moccant a kormány,se parametrizálás se semmi.Tápot kimértem,oké.Egész a kormányban levő panelig van 24v.
Usb jó,az eszközt eltávolítottam,újratelepítettem ugyanúgy semmi.
A tünethez még hozzájön hogy prof.ben az összes gomb működik,de a motorok kussolnak.Mintha a 24voltos rész halt volna be.
Ha valaki tudna segíteni,vagy egy jó ötlete van azt megköszönném. -
Neoncsoves #12284 lehet bepróbálom majd a gariztatást, de lehet inkább faterral megnézetem, ő ért az ilyen elektronikai cuccokhoz, lehet hogy csak ki kell tisztítani vagy lefújni sprével... -
#12283 próba ,szerencse ! Mit veszíthetsz.....? -
Neoncsoves #12282 off:
szerintetek ha probléma van a Logitech gamepadommal, felfele tolásra nem reagál (már kb. 2 éves a gamepad, talán picivel több) de még megvannak a papírok valahol, akkor szerintetek mennyire lesznek jófejek? Kicserélik vagy legalább engedményt adnak? Vagy "lejárt a garancia" címmel elküldenek a fenébe? -
#12281 Valaki tapasztalta már DFGT-nél, hogy ha játék közben dugja be a kormányt akkor nem működik utána se ha kilépsz akkor se. tegnap fent volt asztalon kormány de még nem volt bedugva. Elindítom Extreme Trucker 2-őt, és eszembe jut bedugni gyors bedugtam, de addigra belépett. Akár hányszor léptem ki kapcsoltam újra be a gépet és dugtam be úja a kormányt nem működött. Más játéknál esetleg már egy gép restertót működik, de ez meg még ma se működik, ma hogy kipihenjem a napot kicsit játszani akartam el is felejtettem, hogy tegnap volt ez a gubanc. Ma már nyomtam volna a gépnek egy kövéret, de semmi. Gombok nyomkod semmi. Beállításokban nézem nem érzékeli a kormányt. Most még nem próbáltam újra indítás után jó lesz-e, de nagyon remélem, mert különben nem tudom mennyit kéne várni vagy mit kéne csinálni ,hogy működjön. -
#12280 ITT nézz körül... -
Sponnyabob #12279 Sziasztok!
Tudtok-e ajánlani olyan kormányt ami 10k-ba kerül max és használható is. Egy használt Logi EX-re gondoltam, de ha tudtok valami jobban írjatok. Köszi! -
#12278 Nekem meg betölt a várakozási idő lejárta előtt úgy, hogy közben sg-t olvasok, és pont ugyan olyan hamar tudok elkezdeni játszani, mint ti:P -
#12277 :))
engem SSD nélkül is elsők között tőlt be -
#12276 orosz tankkal kezdtem de ráuntam eladtam mindent kezdhettem a német traktorral elölről :)
most meg van RO2 azzal is néha lövök egyet-kettőt :) -
#12275 nem az enyém, de másnak jól jöhet az ajánlat! -
#12274 Eddig nem vitted túlzásba a játékot :D
Húzzál bele :D -
#12273 Nincs ilyen bajon, 55-56 sectől kell várnom a visszaszámlálást (ha már mentem pár kört, mert nekem winyón van) :D -
neilszab #12272 Vazz... az ember meg azt gondolná, hogy vmi pocakos szakállas kamionos vagy .... mint Pointer! -
neilszab #12271 Én a tank miatt vettem SSD-ét, mert baromira zavart, hogy mindig engem tölt be utoljára.
Most, első5-ben vagyok, és bent a pályán a tankban üldögélve várhatom míg az utolsót is betölti, szóval megérte... -
#12270 Ez mennyire igaz! Bár, ha kicsit szar a géped és lassan tölti be a pályát, hamar rá lehet unni. :D -
#12269 simát nem engedte regelni..
666-os -
#12268 DFGT-hez lehet valahonnan alkatrészt szerezni, rendelni ? -
Gerdai #12267 Sziasztok! Vettem egy tartalék kormányt használtan és az lenne a problémám hogy nem találok hozzá drivert és a gyártó oldalán sem találom. Legyetek szívesek segítsen valaki. Thrustmaster 360 modena pro kormányról lenne szó.Előre is köszi a segítséget. -
#12266 Enyémet még csak talán anyám. :D Meg apám, mert most kezdtem középsulit, azt így is minden jegyemmel baja van már :D -
#12265 De síma Dietrichet nem találok. Te vagy a 99-es ? :D
Aktívan tolod egyáltalán ? :D -
#12264 :D -
#12263 szerinted a nickem miért az ami? COD1 majd az UO és már tankba is voltam ;) -
#12262 Igazat ebszél! :D -
#12261 Igen, és ne kezd el, mert beszippant, és csak akkor hagyod abba, amikor az asszony lerúgja a monitorodat az asztalról! :D -
#12260 Bocs offért de Word of tankról beszéltek ?? Mert régóta elakarom kezdeni, de mindig halogatom :D -
#12259 Te is fiam... ? :D
Keress meg :D