15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Sponnyabob #12418 Szia!
Itt nézelődj elég ritkán van EX, de néha megjelenik egy-egy. :D -
juve60 #12417 üdv ! logitech ex kormányt vennék győr -budapest vonalon,megkimélt,jó állapotút -
#12416 Lehet,hogy ez budi bildereknek van kifejlesztve. -
#12415 Az hagyján, de mutassa már meg nekem valaki, hogy hogyan tartja fél órát is akár a kezét a levegőben. -
#12414 Persze,hogy nem!
A kormány az fájintos,csak hát az erő visszacsatolás ugye........ -
Mennétek-e másfél órás futamot ilyennel?:D -
#12412 Nah mar kaptam is az emailt , jol gondoltam a nagy megrendeles miatt keshet meg a megrendeles 48 orat is -
#12411 Nah megvizsgaltak a rendelest aztmonta hogy minden rendbe van, nem tudjak mier nem szallitjak meg, azt mondta megvizsgalja jobban es 48 oran belul kuld valaszt emailbe, szerintem csak nagyon sok megrendelest kaptak a 40%-os kedvezmeny miatt -
#12410 Jön a karácsony -
#12409 Holnap hívd fel őket hogy mivan! -
#12408 Hi, penteken rendeltem egy DFGT-t logi shoprol es azota se valtozott semmit a rendeles allapota :| rendeles allapota: rendeles folyamatban, ez mindig ilyen nehezen megy vagy en kell valamit csinaljak ? Emailbe azt irtak 1 munkanapon belul szallitjak , erre meg fel se raktak szallitasra -
#12407 amugy adhatnana a logitech is ilyen adaptert a pedalhoz meg valtohoz ha mar ilyen csucs aron adjak a kormanyt :( -
#12406 Jah, ok. Úgy néz ki sose lesz kuplungos pedálom :D De örülök annak ami van. -
#12405 Volt már itt a topikban szó róla, a pedálomban olyan elektronika van, de én Tilustól vettem a ptr szettel együtt, és nem tudom, hogy ő árulja-e, vagy az, aki gyártja:) -
#12404 Akkor hogy találtál rá ?? :D -
#12403 Van egy magyar gyártmány, ahhoz nem tudok linket adni, meg van ez. -
#12402 És ilyen elektronikát honnan lehet szerezni ?? -
#12401 már cserélték g27-re:) -
#12400 nem gond az sem :) felhívod a logitechet elmondod mi a problem azt is, hogy a gari lejárt 1 hónapja..vagy adnak kedvezményes vásárlásra kupont vagy nem. Mit veszítesz vele? Semmit. -
#12399 Hajrá! Semminek sem vagyok az elrontója :D -
#12398 Egyik srác(Nemo) itt sg-n adna érte 25-t. nekem az tökéletes! -
#12397 De van neki komplett elektronikája, lehet érdemes lenne vele bussineselned :D -
#12396 lejárt. -
#12395 ezzel mire próbálsz célozni?:) kimértünk mindent:) -
#12394 Ennyire ne rohanj előre :D Van ismerősöm, akinek van G25 kormánya törött csapággyal :D nem is eggyel. -
#12393 mier nem probalod meg gariztatni ? -
#12392 van egy eladó kormányhibás(valószínűleg panelhibás) g25-öm hibátlan pedálsorral és váltóval
elnézést a reklámért:) -
#12391 Én csak ilyen koca szervízes vagyok, a nagyon elemi dolgokat tudom csak. Ha egy elektronika elszállt a áramkörön, ahhoz én se tudok bele avatkozni. -
#12390 yep,de már sikerült...
de nem az a probléma:( csak nem érzékeli a forgatást,pedig a dióda jó fele áll meg minden oké elvileg:/
Te vállalsz javítást? -
#12389 G25? -
#12388 abban tudtok segíteni hogy hogy tudom úgy összerakni a kormányt hogy középre legyen állítva? szóval azt a fogaslécet kéne úgy beállítani hogy középen legyen a kormány középpontja!
Remélem érhető:D -
#12387 Rég voltam apróhirdetéses oldalon, nézz körül amerre árulnak ilyeneket, hardver apró stb. -
#12386 40 volt,vettem is belőle.
#12381: Mennyi az a drágán? kb? -
#12385 A hasznátra értettem. Hog abból sincs már annyi eladó. -
#12384 egyre ritkábban? már tavaly sem lehetett újonnan venni idehaza...2009 nyarán kiszórták a készletet potom áron 30K volt ha jól emlékszem. -
#12383 nem kell kettő.
elég a logitech driver mert az egységes driver az összes logitech kormányhoz. -
#12382 nem
DFP/DFGT pedál a Momo kormánnyal kompatibilis. -
#12381 Sokan keresnek hibás G"5-öt mert egyre ritkábban lehet kani, és elég drágán. Svzsz gyorsan el lehet adni, és szerintem nem is kell olyan olcsón. De mostanában nem vagyok jártas az adás-vételben. -
#12380 Mennyiert lehetne eladni egy hibas g25-t aminek csak az a baja hogy a kormanymozgast nem eszleli. Es mennyiert lehetne enelkul a hiba nelkul? -
#12379 Egyszerűbb helyett talán jobb szó a praktikusabb.