Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mantától az is jobb és az nem 30K
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
próbáld meg leszedni a drivert és újra rakni..ha nem segít lehet kuka lett a kormány. ha garis kérjél helyette logitechet némi ráfizetéssel.
köszönöm elõre is 😉
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A legnagyobb gond ezekkel az szokott lenni, hogy egy idõ után a sok kihúz-bedug-tól kilazul az aljzat kerete, és lötyög benne a csati, ez vezethet gondhoz elõbb utóbb. Ezt újraforrasztással lehet orvosolni.
Ilyet egyszer vettem HAMA-ban, és hibátlanul mûxik azóta is. Csak lehet rövid a zsinórja, lehet egy usb hosszabbító kábel is kéne neked (1m), és akkor ott szakítod meg az áramköröd 😄
Van különbség köztük, vagy lényeg, hogy legyen külön táp és jólvan?
Viccet félretéve, amúgy szerintem az elõlapi csatlakozód a hibás, lehet gyengébb minõségû, vagy már csak túlkoros.
De a táppal ellátott USB hub kapcsolóval, jó ötlet 😄 Igazából kapcsolóval minden jó ötlet, csak kapcsoló legyen rajta 😄
Olyan volt többször is, hogy amikor nem használom a kormányt az asztalon félre van húzva oldalt és ilyenkor kilazul a pedál csatlakozó. ha nem figyelek rá akkor a rajtnál szívás van..
Na inkább tcl-el gyakoroljál, mert csak ígérgetted, hogy jössz porschera is aztán nem lett belõle semmi 😛
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
(Amúgy meg neszójjábe, megérdemlem, hogy most egy kicsit itthon üljek 😄 )
Amúgy az eszközkezelõbõl tuti megcsinálhatod.
@peti193: õõõ ez Xp alatt van így, mert én win7-et használok és nem találok ilyet. És vissza is lehet utána hozni, ha eltávolítottam?
Start --->>Beállítás---->>Vezérlõpult---->>Játékvezérlõk--->>kijelõl és eltávolít
lehet venni olyan elõlap amin van USB csatlakozó.
itt
Eléggé macerás mindig dugogatni a kormány csatlakozóját amikor játszani akarok, ehhez keresek valami kényelmesebb megoldást 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Láttam pár olyan játékot ugyan, ahol az üresre is lehetett állítani gombot, de oda nem kell állítani semmit.
2. Bármilyen ilyen játékvezérlõbõl többet is csatlakoztathatsz, és ha a játék engedi kézifékre analóg tengelyt, akkor ige, ha nem, akkor csak gombot. RBR topicban erre tuti tudnak konkrét választ.
Logitech Driving Force kormányt tudom használni csak USB-rõl mint a MOMO-t?
RBR ralihoz ha egy usb joystick-ot csatlakozok tudom használni kéziféknek?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
annyi a trükk, hogy elõbb legyen a kormány bedugva USB-be és utána indísd el a TS3-at! TS2-nél ez nem mûxik!
Miután elindítottad a TS3-at a beállításokban "nyomd és beszélj" kiválasztasz egy gombot (nálam a PS gombok közül a baloldali) és ezután ha azt nyomod akkor tudsz beszélni.