15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#12498 Mi a dfgt hibája? -
#12497 Logitech oldalán a saját fiókodnál a korábbi rendelések alatt mindegyik termékhez tartozik egy rendelési szám. Az kell nekik. -
#12496 A logi oldaláról vásárolt kormányhoz hogy van a gariztatás? Csak 1 db papírt küldtek ami a külső barna kartonra ragasztott kis fóliában van, , amin szállítási adatok vannak, illetve a a lap másik felén a kormány ára táblázatban... Ez lenne a számla és ezt kell nekik gariztatásnál bescannelni?
Azért kérdezem mert az oldalról vásárolt g27-hez is, illetve a régi hibás dfgt-m gariztatásával kapott új dfgt-hez is ezt a lapot mellékelték csak, és a dfgt-t eladnám, de nem tudom h arra is van-e gari avagy nincs?
-
#12495 Közben megtaláltam, nem tűnik vészesnek, még meggondolom.. -
#12494 Mennyibe fáj a pt racing pedál? Elég jókat olvastam róla .. -
#12493 Köszönöm !!!! -
neilszab #12492 Mondom a lépcsőidet ár/minőség szerint növekvőbe:
Logitech DFGT + ClupSport pedal
Hazsnált G25 + PT Racing pedal
Logitech G27 + PT Racing pedal
Thrustmaster T500RS + PT Racing pedal (ha már elkészült a T500RS-hez)
-
unrealnoise #12491 DFGT-m van most, aztán lehet lecserélném valami komolyabbra. milyen alternatívák jöhetnek szóba?
a G27 megér 70ezret? Vagy van valami alternatíva egy clubsport pedálhoz? mert így azért feleslegesen perkálom ki a G27-es pedál árát. Meg hát a H váltóét is. (Mert már ideje lesz úgyis egy sim-gear váltónak...)
esetleg még költségesebb megoldás is jöhet, ha tényleg bevált, jó és időtálló cuccról van szó.
előre is kössze. :) -
#12490 Írtam neki este, hogy itt keresed. Majd csak előkerül. -
#12489 Azzal sokra nem megyek, én nem ismerem :)
Pár emailt váltottunk, most hogy a fizetéshez jutottunk nem jelentkezik :( -
#12488 Lenyűgöző a Logitech hozzáállása. Tavaly vettem tőlük egy G27-et, amit aztán tovább is adtam, most azonban megadta magát (nem kalibrál, halványan világít a LED). Felhívtam őket, elmondtam, mi a gondja, kértek egy rendelési számot, és mondták, hogy első körben egy új tápegységet küldenek nekem. Megkérdeztem, hogy nem lehetne-e, hogy annak küldjék, akinél most a kormány van és simán megoldható volt, sőt, még ha nem oldódik meg a probléma a tápcserével, a referencia szám alapján már a srác is tudja intézni a többit magának. -
#12487 Tilus? Most nincs fent msnen, de este is láttam ts-en. -
#12486 PT Racinges sráccal nem tudjátok mi van ? Vennék pedált, de sehol nem akar válaszolni :) -
juve60 #12485 én már megkaptam a ex árát ,átutalták 1 héten belül ,meg a dfgt is megjött hollandiából -
#12484 na azért ;) -
#12483 Kettő akart lenni, elírtam :)
Kormányról amúgy semmi hír. Elvitték több mint egy hete, 12-én érkezett meg hollandiába..Valakinek valami tapasztalat? Mikor írnak hogy gariba cserélik-e vagy nem?! -
#12482 mióta lett 3 év? hol van ez leírva? -
#12481 Ez már egy gariztatott kormány. Meg ha vissza kéne szállítani, akkor a pedált is szét kéne kapnom teljesen, ráadásul ahhoz az eredeti kábel nincs is meg:D -
#12480 miért ne tudnád? elvileg 3 év gyári gari van minden logitech termékre... még ha lejárt, én akkor is megpróbálnám a helyedbe.. Lehet sikerül, igen jó fejek tudnak lenni.... Próba, szerencse :) -
Gerdai #12479 Sziasztok! Logitech G25-ös kormányt vennék! Akinek van eladó az írjon! -
Pitbull1111 #12478 arra sajnos nincs ötletem. -
#12477 Ez nem a váltófül, hanem a szekvenciális váltó. Sajna most nem rF-ezek, így az nem megoldás. netKar-ban semmi ilyesmit nem találtam.
Gariztatni ezt nem tudom. -
#12476 ez nem G25 vagy G27 betegség..DFP is ezt csinálja. ez logitech betegség -
#12475 nekem ez volt a gariztatás oka. -
Pitbull1111 #12474 Sajna nekem is csinálta.Én kicseréltem a mikrókapcsolót,erre 2 hét múlva újra elromlott.Szerintem A váltófüllel lehet valami.Mindenesetre 2 megoldás is van elvileg.Ha Rfactorral játszol ott vhol be lehet állítani,hogy x időn belül csak 1 et váltson vissza,magyarul hiába vált duplát a váltód,1 nek fogja venni.Persze ez más gameba nem megoldás.A másik amit én is csináltam,hogy rugót tettem akormánykerék és a váltófülek közé.Sokkal feszesebb lett a kar picit erösebben kell húzni,de nekem utána megoldódott.A G 27 be automatikusan raktam át, amint kibontottam.Majd lefényképezem,és délután felrakom a képet hogy van megoldva. -
#12473 G25 szekvenciális része elkezdett duplákat váltani felváltásnál. Valahogy lehet orvosolni? -
#12472 Örülök hogy az asszony megengedte hogy berakjam a házba ! Ugyhogy nincs v8 max fülessel:DD -
juve60 #12471 www.asracing.hu
lehet jelentkezni a következő szezonra
a tesztek elvileg a jövö héten indulnak ( az f1rft 2011 kiadására várunk de nem biztos hogy azzal a moddal megyünk )
a ligában való versenyzés dijtalan
regisztráljatok a honalapon és a megfelelő forumtopicban adjátok le a jelentkezéseteket
asracing -
#12470 bigiboi:
Subwoofer-en ülsz majd ? Élmény lehet a V8-as alapjárata :D -
juve60 #12469 e-mailban -
#12468 Jajj, egy karambolnál fel ne nyársalódj arra a rúdra XD
kép linkje -
Én ezt "álmodtam" meg egyik nap :D
Nekem ez 12ezerbe van mármint a hozzávaló + 1.5 nap meló! -
#12466 Ez marha jó. Annyi, hogy a csiribí hosszú í-vel van
Esetleg kiegészíthetnéd úgy, hogy a monitort is rá lehessen rakni, illetve a pedálnak egy állítható dőlésű tartót. Mindent tudna. -
#12465 Faxa :D -
#12464 Naggyon zsír! -
#12463 ide süssetek mit "álmodtam meg" -
#12462 Nekem már hollandiába van a csomag, viszont semmiféle értesítést nem kaptam hogy kapok-e g27-t,vagy nem...téged hogy értesítettek? Felhívtak vagy mailt írtak? -
juve60 #12461 nekem akkor mondták amikor a cserét intéztem hogy 3 év nemzetközi gari van rá
nyomtassam ki a számlát és kész
-
#12460 hol irja hany ev garit adtak ra? en megrendeltem es kihoztak es semmi papirt nem adtak a garirol -
#12459 Király! :D