Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így csak a váltóhoz tartozónak egyelõre semmi értelme nem lenne, így marad nyár végére az egész.
Leo bodnaros kormány meg nagyon durva:o
Leo Bodnar kormánya, lehet elkezdeni komolyan pénzt gyûjteni, ha tényleg idén piacra dobja!
A váltó cuccát rendeld meg, meg tõlem a pedálokat, mert elég nagy az átfutási idõ.
Az elektronikát majd igény szerint megoldjuk, pedálhoz leo bodnaros alkatrészekre már nincs semmilyen szükség, hiszen tegnap sikeres projectet zártunk.
Kedves forumtárs jóvoltából load cella erõsítõvel felvértezett 12bites, profin kalibrálható USB elektronikánk van ami kezel 6 potit, 1 load cellát, 32 gombot vagy 16 tekerõ kapcsolót, stb. Ilyen még leonál sincs 😊
Üdv,
til
http://ptracing.net
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
de én is úgy tudom megy nélküle is csak így egyszerûbb és jobb a felbontás
Ha alapból nem tartozéka, tud ilyet.
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
Ugye 2 kormányról van szó, a sima CSR (középsõ) jön a mostani porsche ráncfelvarrásaként, gondolom CSP pedállal vagy anélkül 350/200.
És az CSR Elite, a jobb szélsõ kormány, a középsõ pedállal vagy anélkül 700/500.
Ezeket az árakat persze még nem kell készpénznek venni.
www.smart-bus.hu
Forgatható pedálok, a gáz lentrõl a többi fentrõl.
Illetve a kormány felépítése nagyon úgy tûnik, hogy minden hibából tanulva, ez egy csúcs ketyere lesz.
Persze ez nem jelenti azt, hogy rohanni kell egy ilyenért 😄
Szerintem cseréld be egy újra, logitech garanciája elég jó, és kapsz 20%-os kupont.
www.gtr-masters.hu
Nem tetszett az ötlet, hogy a motor házat szétfeszítsem - azokat a kis körmöket. Meg az összeszerelés is kétséges pontnak látszott.
De legalább megállapítottam, hiába több mint 3 éves, tip-top állapotban van 😄
Ha úgy érzed a középsõ pedál ellenállása szimpibb, akkor szétszeded, és kicseréled a rugókat. De baja ettõl nem lesz semmi. Ugyan olyan poti van benne három.
Olyan kérdésem lenne hogy nem régiben szert tettem egy G25 kormányra.
Sokat F1-ezek vele és kényelemesebb ha a két szélsõ pedált használom.
Tehát, a kuplung pedál van beállítva féknek.
Kérdés: vajon hosszútávon nem fog ártani neki hogy nem erre tervezték?
Nem szedtem szét, nem tudom hogy belülrõl ugyanaz-e mindegyik pedál mechanikája, csak valami rugó miatt keményebb egyik a másiknál, de jó lenne tudni hogy nem árt-e neki ha kuplung helyett féknek használom!?
Thx.
Forza.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Am Gerypapa: Én kb 2 hete vettem egy hibátlan állapotú használt momo-t és tökéletesen megvok vele elégedve. Szerintem ugyanolyan minta dfp csak kevesebbet fordul. (volt már wingman-om, dfp-m, g25-m és most a momoúgyhogy tudom mirõl beszélek). 12-13-ért kapsz normális momo-t használtan, 15-17-ért dfp-t, 20-25 körül dfgt-t 45-50-ért g25-öt és annál már felesleges tovább menni. Persze most a használt piac árait mondtam. Hardveraprón találsz megfelelõ kormányt. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ma már csak használtan kapsz G25-öt 40K körül.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tavaly még 25-30 ért ÚJ!!!! G25-öt lehetett venni, ma már csak amximum 2 éves agyonhasznált darabokat adnak ennyiért.
A G27 meg újonnan 70 ezer forintnál kezdõdik.
Szerintetek még hány évnek kell eltelnie, hogy ez is megvehetõ legyen 50-55 ezer forintért?
Én egy évre saccolok, de csak azért, mert a használati értéke számomra annyi amennyit szánnék rá.
Azért írom ezt az egészet le, mert mikor kihozták a 25öt, az is belekerült 80 ba, aztán pár év alatt 50-60ért lehetett venni.....
Szerintetek érdemes még 1 évet rá várni?
www.gtr-masters.hu
láthatod egy új DFGT 30K (az van nekem is)
de ph-n van néha napján használt G25 is ami azért jobb kormány tõle.
hja akinek origi csomagolt verziója van :pp