Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Köszi!
Így csak a váltóhoz tartozónak egyelõre semmi értelme nem lenne, így marad nyár végére az egész.

Leo bodnaros kormány meg nagyon durva:o
pointer4
Hát ha egy szimes kormány jó lesz, akkor az ez 😄

Leo Bodnar kormánya, lehet elkezdeni komolyan pénzt gyûjteni, ha tényleg idén piacra dobja!
Szia!

A váltó cuccát rendeld meg, meg tõlem a pedálokat, mert elég nagy az átfutási idõ.
Az elektronikát majd igény szerint megoldjuk, pedálhoz leo bodnaros alkatrészekre már nincs semmilyen szükség, hiszen tegnap sikeres projectet zártunk.

Kedves forumtárs jóvoltából load cella erõsítõvel felvértezett 12bites, profin kalibrálható USB elektronikánk van ami kezel 6 potit, 1 load cellát, 32 gombot vagy 16 tekerõ kapcsolót, stb. Ilyen még leonál sincs 😊

Üdv,
til
http://ptracing.net

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

bardocz
Dánke mindkettõtöknek!
sanzik
igen én is ezzel használom
de én is úgy tudom megy nélküle is csak így egyszerûbb és jobb a felbontás
pointer4
Szerintem nem kell hozzá semmi. Tilus valami olyasmi erõsítõrõl magyarázott, amivel a g25 eredeti áramkörébe visszaköthetõ. Hogy egy ps3as-al is menjen pl.
Ha alapból nem tartozéka, tud ilyet.
pointer4
A bankoknál így van, csak a kereskedõk felejtik ezt el, pfujj, mocskos népség 😄
cselt
Hiába nem mindegy, így számolnak, fõleg fanatecék.
Mire ideér 1 dodó 1 ajró... sajnos ez a trend! 😞

www.smart-bus.hu

Dietrich
nagyon nem mindegy, hogy 270Ft vagy 200Ft/1 bizbasz 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
PT Racing átalakítóhoz ez kell, ugye? És nem pedig ez. Jó lenne, mert akkor azt elõre meg tudnám rendelni, a váltóhoz tartozó átalakítóval, és lenne sook sok gombom végre<#bohoc>
Szerintem is... a többi gyerekjáték külsõ...

www.smart-bus.hu

cselt
Ezek közül modnjuk szerintem pont a bal szélsõ az ami valahogyan kinéz.
pointer4
Az valami régi vacak 😄

Amúgy az mindegy hogy $ vagy € 😄
1$ = 1€
pointer4
Az a CSP ára lenne 😄 Az új pedál 200 lenne, de 250ért tuti lesz külön 😄
Szerintem USD. A baloldali kormány az milyen?

pointer4
€uro
Palinko
700/500 ezer ft? 😮
G25be csak egyetlen dolgot utálok magát a kormány kereket, rohadt ócska és kényelmetlen, csak drága lenne lecserélni. Ez viszont nagyon jónak néz ki, gomb is van rajta elég, vastag is, csak az ár/minõség arány a kérdés.

bardocz
De jó lenne, ha 150 lenne a pedál külön😄 Kényelmesnek tûnik. Innentõl kezdve meg mindegy, hogy hogy néz ki😄
pointer4
Egy kicsit kesze-kusza,

Ugye 2 kormányról van szó, a sima CSR (középsõ) jön a mostani porsche ráncfelvarrásaként, gondolom CSP pedállal vagy anélkül 350/200.
És az CSR Elite, a jobb szélsõ kormány, a középsõ pedállal vagy anélkül 700/500.
Ezeket az árakat persze még nem kell készpénznek venni.
Palinko
nekem tetszik , mennyibe fog fájni majd?
Az lehet, de attól még irdatlanul ronda... pénzt tuti nem adnék ilyenért, bármilyen jó is! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Viszont lehet nagyon fasza lesz.
Forgatható pedálok, a gáz lentrõl a többi fentrõl.
Illetve a kormány felépítése nagyon úgy tûnik, hogy minden hibából tanulva, ez egy csúcs ketyere lesz.

Persze ez nem jelenti azt, hogy rohanni kell egy ilyenért 😄
cselt
Hû de rohadt csúnya, mondjuk attól még lehet jó 😊
pointer4
Több mint 3 éves a kormány 😄 Meg az nem az én kormány mocim, csak a javítási útmutatóból lett ollózva. 😊
pointer4
Fanatec CSR volt már róla szó? Év végére kapható.
Beagie
Hû elég megviseltnek tûnik.
Szerintem cseréld be egy újra, logitech garanciája elég jó, és kapsz 20%-os kupont.

www.gtr-masters.hu

pointer4
erre ment 😄
pointer4
Tegnap szétkaptam a G25-öt, motor kipuceválás végett, amikor már a kezembe voltak a mocik meghátráltam.
Nem tetszett az ötlet, hogy a motor házat szétfeszítsem - azokat a kis körmöket. Meg az összeszerelés is kétséges pontnak látszott.
De legalább megállapítottam, hiába több mint 3 éves, tip-top állapotban van 😄
pointer4
Nyugodtan használd úgy, sokan vannak így vele.
Ha úgy érzed a középsõ pedál ellenállása szimpibb, akkor szétszeded, és kicseréled a rugókat. De baja ettõl nem lesz semmi. Ugyan olyan poti van benne három.
Scrat
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy nem régiben szert tettem egy G25 kormányra.
Sokat F1-ezek vele és kényelemesebb ha a két szélsõ pedált használom.
Tehát, a kuplung pedál van beállítva féknek.
Kérdés: vajon hosszútávon nem fog ártani neki hogy nem erre tervezték?
Nem szedtem szét, nem tudom hogy belülrõl ugyanaz-e mindegyik pedál mechanikája, csak valami rugó miatt keményebb egyik a másiknál, de jó lenne tudni hogy nem árt-e neki ha kuplung helyett féknek használom!?
Thx.

pointer4
😄
Palinko
meg ha már ott van kérhet mellé egy csomag kotont is csak hogy teljes legyen az összkép
Bemész a gyógyszertárba, és kérsz az eladónénitõl VAZELINT! Görbén fog nézni<#taps>, de kit érdekel? Az a legjobb ide, és semmiben nem tesz kárt. Ugye, ha normál funkciójának megfelel<#law>, akkor ide is! Pár száz forint egy tubussal.
pointer4
Zsirnál jobbat nem nagyon lehet házi körülmények között elképzelni. Ráadásul gyárilag is az van rajta. Csak valami modern gépzsírt, ami nem rágja szét a mûanyagot. Ne olyat, amit nagyfater õrizget 30 éve 😄
bardocz
Nekem valami száraz kenés lenne alogikus oda, mivel sokat áll, és a többi elfolyna. A zsírt meg hamar kidolgozná magából. Elvileg léteznek ilyen teflon, meg grafit cuccok, amit rá kell fújni, megvárni míg megszárad, és már használható is. Csak persze ehhez ki kell szedni, elektromos részek biztos nm értékelnék a grafitot.
atenza
Mivel érdemes bekenni a dfgt fogaskerekeit? Hallottam sok verziót már, mint pl. wd40, sima gépzsír, olivaolaj! stb., de nem tudom mivel érdemes leginkább :S A lényeg gondolom h ne okozzon kárt a cuccban?

Gerypapa 95
köszönöm a segítségeteket , igaz nem lenne olyan sok pénzem rá , nyári melóból amennyi összejön olyan 20-25 mert bulizgatni is szeretnék mellette 😊 aztán beszélnék anyáékkal hogy elõlegezzék ezt meg nekem , én pedig majd visszafizetem nekik .. 😛 valószinû dfgt-t veszek , én is tegnap már nézegettem õket , majd kiderül hogy adja a kassza . Köszönöm még egyszer a segítségeteket !

arty
Norby646
Jajj am az elsõ rész pointer4-nek ment csak mellé nyomtam me a betûket se látom már a fárattságtól . 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Nem tudom mi lehet a gond de azért érdekes hogy amikor a váltórúd hozzáér a h-sémához akkor vált egyet... És mindig 2 sebességbe kapcsol be... Lehet a mikrokapcsoló valahol hozzáér ehez a h-séma-hoz. Majd megnéztem egyelõre még az érettségi okozta sokkhatásban vagyok szal most lazulás van váltó meg minden ilyen szar mentesen. 😄

Am Gerypapa: Én kb 2 hete vettem egy hibátlan állapotú használt momo-t és tökéletesen megvok vele elégedve. Szerintem ugyanolyan minta dfp csak kevesebbet fordul. (volt már wingman-om, dfp-m, g25-m és most a momoúgyhogy tudom mirõl beszélek). 12-13-ért kapsz normális momo-t használtan, 15-17-ért dfp-t, 20-25 körül dfgt-t 45-50-ért g25-öt és annál már felesleges tovább menni. Persze most a használt piac árait mondtam. Hardveraprón találsz megfelelõ kormányt. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Dietrich
a G25 2009 nyarán volt 30-35K utána már felment az ára azoknak amik megmaradtak még raktáron.
Ma már csak használtan kapsz G25-öt 40K körül.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Mûszaki dolgoknak inkább csak lefelé tart az áruk, de hogy mikor mennyivel.... az nehéz.
Beagie
Kár hogy felment most nagyon a g25 g27 ára.
Tavaly még 25-30 ért ÚJ!!!! G25-öt lehetett venni, ma már csak amximum 2 éves agyonhasznált darabokat adnak ennyiért.
A G27 meg újonnan 70 ezer forintnál kezdõdik.
Szerintetek még hány évnek kell eltelnie, hogy ez is megvehetõ legyen 50-55 ezer forintért?
Én egy évre saccolok, de csak azért, mert a használati értéke számomra annyi amennyit szánnék rá.
Azért írom ezt az egészet le, mert mikor kihozták a 25öt, az is belekerült 80 ba, aztán pár év alatt 50-60ért lehetett venni.....
Szerintetek érdemes még 1 évet rá várni?

www.gtr-masters.hu

bardocz
Ha esetleg a momo megfelel neked, 15ért eladom. De csak pesti személyes átvétellel, ilyet nem bízok postára.
Dietrich
mennyi pénzed van rá?

láthatod egy új DFGT 30K (az van nekem is)
de ph-n van néha napján használt G25 is ami azért jobb kormány tõle.

Dietrich
vagy azt 😄
hja akinek origi csomagolt verziója van :pp

Gerypapa 95
köszönöm , sajnos rá kellett megint jönnöm , hogy szarér húgyér nem lehet minõséget venni ( bocs a kifejezésért ) esetleg tudtok ajánlani elfogadható áron kormányokat ?

bardocz
Esetleg egy új momo-t<#nezze>