Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi élvezet van abban hogy levegõben kormányozunk?<#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Meg ez a világ legnagyobb marhasága, összehasonlításban, hogy megmutatják, hogy kalibrál be a kormány, milyen gyorsan.... azt ki nem szarja le.
Mondjuk az igaz, hogy a lényeget nem nagyon látni, érezni lehet csak rendesen. Sok véleményt olvastam, és a nagyon kicsi FFB erõket, - amik akár a custom kormány, akár csak a gyenge motorvezérlés miatt elvesznek- jól lehet érezni. Szerintem az alap G25 is elég érõs, hogy játszhatatlanul megnehezítse a játékot, nem ez lenne itt a lényeg. Kíváncsi vagyok milyen véleményem lesz róla majd... 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Esetleg THRUSTMASTER Ferrari GT Experience 3in1-rõl hallott valaki? ennek van rendes FFB-je,vagy csak vibráció? Mindenhol mást irnak.
Logitechnek nem várhatóak az alsóbb szegmensben ujdonságai?
vagy használt DFP/DFGT/G25/G27-t nézzetek
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kissé lemaradtam, meg tudná valaki mondani,hogy miért vonult ki ennyire a logitech a piacról?
Mert ez a 2 kormányból álló választék keserves.
Haveromnak kellene keresnem használhatót, nekem Driving Force Pro van,amit nagyon szeretek,de sajnos igen nehezen beszerezhetõ mára. (egyálltalán nem)
Alumíniumból szeretnénk legyártatni, mert iszonyat nagy számban vannak közkézen már ilyen hibás, töröttek.
Kaptam egy g-27-est a minap,eddig momo-használtam évekig.
Röviden csak annyit,hogy érezhetõ a változás!
pár honapos, nagyon keveset hasznalt, meg a gyari folia is rajta van.
PM me or [email protected]
Forza.
Most ment tönkre a jobb oldali pillangóváltóm, vagyis mûködik de azt a érzést nem érezni, hogy váltok. olyan lenne mintha érintõképernyõt nyomkodnál, alig lehet benyomni, így nem érezni mikor vált fel.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Logitech DFP-m van.
Ebbõl hogy lett híílendtó?
www.smart-bus.hu
Nem mai darab az igaz 😄
Akkor itt van egy drágaság, féláron $1900 -ért.
Ilyet még úgy se láttam ilyen tüzetesen 😄
Eredeti ár:
SimWHEEL Set $2,130.46
QuickRELEASE Set $416.52
QR Wheel Side $306.40
Shift+ $143.63
Azt jól tudom, hogy a Leo kormányának anyagára 2.000$ ???
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
www.smart-bus.hu
Nézd meg mekkora a lába, a sarkát képzeld a gázpedálra, majd gondold végig, hogy akkor a lábujjai hol lennének...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
VPP 550€-ért 😊
Logitech/Fanatec/Thrustmasters kategória igen le lett szólva 😄