Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy Logitech Formula Force EX kormányom és eddig semmi bajom nem volt vele. Most viszont azt kezdte el játszani, hogy a játékokban ha be van dugva akkor folyton lefelé scrolloz és teljesen használhatatlan a játékokkal. Próbáltam a progit újratelepíteni, újrakalibrálni stb, de nem mûködött. Szerintetek mi lehet a probléma? Nekem már nincs ötletem. Elõre is köszönöm.
18 programozható gomb van rajta + fékerõ szabályzó+szekvenciális váltó amire újabb 2 funkciót lehet beállítani.
Kérdezem én milyen játék az amihez ennyi gomb nem elég?
G27 akkor lesz 40K ha a logitech kiakarja söpörni a készletét mert már gyártja mondjuk a G29-t vagy ami leváltja.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Nagyon erõsen gondolkozok egy DFGT -n. Szerintetek jó kormány? Szintén szimulátor ( de inkább Busz,Kamion ). Kérdés; Mennyire strapabíró, Ha esetleg valami gondja van lehet-e orvosolni? És+ ha esetleg akarok hozzá egy kuplung pedált+egypár gombot adni lehetséges-e hogy a játékok felismerik?( Nem a GTR, Race07,rFactor , és társaira gondoltam, hanem pl Omsi-és az SCS kamionos dolgai 😊 ) Vagy inkább várjam meg amíg olcsóbb lesz a g27? És kérdés várhatóan lesz a g27 valamikor a 40k tartományban?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ugyan ezt a hsz -t már leírtam a cockpit es topicba, aztán rátaláltam erre és lehet hogy inkább ide vágó a kérdésem :
Nos én egy BMW e30 drift cockpitet építgetek egy Logitech G25 kormányból és egy Logitech Attack 3 joystick -ból.
És lenne is egy "problémám", ami gyanítom nem csak nállam ütötte fel a fejét ( akik driftelnek ), a kormány "lötyög" ami most hogy az új, nagyobb kormánykerék felkerült még látványosabb lett.
Ez most a 2. ilyen kormányom, az elõzõvel is ugyan ez volt, 1. lógott a csapágy, de ami a nagyobb baj volt 2. el volt repedve a mûanyag ház amiben a csapágy volt. Gyanítom, hogy most is ugyan ez a probléma, azt már az elõzõnél kiderítettem, hogy az új csapágy tizenx ezer forintba kerül, amirõl még úgy is hiányozna egy rovátka ami a G25 csapágyán van. Engem az érdekelne, hogy a megrepedt mûanyag házzal mit tudnék kezdeni, hogyan tudnám megjavítani, van e erre bevált praktika?
A válaszaitokat elõre is kösz!!!
Keresek eladó G25 váltóegységet (mûködõt) vagy valakit aki kitudná nekem cserélni a váltó potméterét. Összeszerelésnél sikeresen letörtem.
Lehetõleg Pesten vagy vonzás körzetben, de ha nincs más, megyek messzebb is.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv. Gábor
0630-300-7311 v. [email protected]
Nos, visszakanyarodva a kormáynokhoz.
Kipróbáltam a kormányt (ugye a G25 amit nem lát a gépem mostanában) a laptopon és tökéletesen mûködik.
Viszont a PC-n továbbra is azt csinálja hogy vagy nem ismeri fel, vagy ha elkapja és mûködik, akkor kb 10 perc után (random) egyszercsak nincs kormány, játék közben elveszti a kapcsolatot a géppel.
Ez mi a fenétõl lehet?
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lézeres...de van görgõ rajta.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Elkönyveltem, hogy meghalt, félreraktam... 1 óra múlva elõvettem, hogy hátha... elindult. Kihúztam az usb-t úgy, hogy a gépet nem kapcsoltam ki, megint meghalt... vártam, megint jó lett...
Fingom nincs mi lehet ennek az oka... 😄
www.smart-bus.hu
G25 kormányom van. Pár napja olyat csinált hogy az USB-be bedugáskor kiirta a Win7 hogy az eszközt nem lehet felismerni... átdugtam másik USB portba, és szépen ment tovább.
Tegnap megint kiirta és hiába dugtam bármelyik portba, semmi reakció.
Csak villog a zöld led a váltónál és "eszközt nem lehet felismerni"
Újratelepítettem a drivert, semmi.
Aztán újraraktam az USB drivert is és Logitech drivert is majd egyszercsak elkezdett tekerni jobbra-ballra na mondom hurrá feléledt!
Elindítom a TDU2-t, mondom gurulok egyet. Kb 5 percig ment minden szépen, majd egy kanyarban mintha kilett volna akadva a gáz, irány a susnyás. Mondom WTF?
Semmire nem reagált, se kormányforgatás, se váltó, se pedál, semmi.
Kilépek, restart és megint ugyanaz, Nem látja a gép a kormányt.
Ez most mi??? Megint újraraktam a drivereket de semmi. Játék közben eltûnt a kormány??? O.o
És miért nem látja egyik USB portban sem az eszközt? Mi történhetett?
Íme egy videó is a mûveletrõl: (kb a 6. perc környékén keressétek)

www.smart-bus.hu
Majd ha van válasz írok.
Használati értéke szerintem annyi, nem több.
www.gtr-masters.hu
Egyébként nincs itt valakinek eladó g25/g27 pedálja?