Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kormany/logitech_driving_force_pro_1469329907.html
Egyébként a G25-re azt hiszem 3 év garancia van, de ez nem biztos.
Mivel mást nem találtam ez az általános bolti számla elég lesz ugye?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
most néztem 50% kedvezménnyel is 40ezer lenne egy g27:/
Lényeg hogy 2010 novemberében vetted, szerencséd lehet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
DATE:19-Nov-8
azaz ha a gyártástól számítva lenne a garancia akkor a vásárolt termékre 3hónap garancia lenne:/
Én szerintem a számlán szereplõ eladási dátumtól él a garancia.
Firefrock: Nekem azt mondták, ha lenne gari természetesen cserélnék. Mivel nincs itthon szervíz nem biztos, hogy be kérik tõled.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A garancia az hogy van? Ugye attól fogva számol hogy nekem eladták a boltban,mert nagyon az utolsók között tudtam új G25-t venni,és most csak egy számlát találtam,kéne még valami?
És ha mondjuk olyan bolttól vettem aki nem túl jó akkor lehet gond a garival?
Üdv.
Itt van a tel. szám, de már csak héfõn.
http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861
Egyébként nagyon segítõkész volt a hölgy. Én tegnap hívtam õket, hogy letört(em) a 4 éves G25-öm váltójában egy potmétert, alkatrész nincs, pár perc beszélgetés után kaptam egy 50% vásárlási kedvezményt, már úton van a G27........😊
Üdv.
ugyanaz a villogás...
A 2010.07.30.-án vásárolt Logitech G25-öm 10 perce játék közben teljesen balra tekeredett és onnantól kezdve nem mûködik a kormánykerék,viszont minden más mûködik. A váltón lévõ jobboldali led pedig villlog.Már próbáltam mindent kihúzni,újraindítottam,kikapcsoltam a gépet csomószor de nem használt.
Mi a teendõ?Ha nincs más megoldás akkor hogy van a garancia?A Bolt vagy a Logi beküldõs garanciája?
Elõre is kössz
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
már csak egy effekt hiányzik belõle..mikor felborul az autó 😄
arty: észre se veszed 1 kör után 😄
(bár videon a kávák szörnyûek, élõben talán az agyad egy idõ után kitakarja 😊 )
Forza.
Látszik belõle valami ? Vagy nem sikerült lekamerázni a más FFB-t? (nem könnyû dolog valamit, amit csak érezni lehet.)
Köszi 😊
Még nem jött meg a kormányom ezért szeretnék valamit kérdezni: A kormánynak mekkora az átmérõje a fogható résznél? DFGT ( Mármint ahol markolod )
eladóvá vált a kormányom, hátha valakit érdekel http://hardverapro.hu/apro/2012_oktoberig_garancias_logitech_dfgt/hsz_1-50.html
Ha komoly kormányt akarsz hozzá, akkor a Fanatecnek van Xbox kompatibilis: Porsche 911 GT2
Az ára elég húzós viszont, és csak rendelni lehet.