Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
3 éves DFP helyett adtak DFGT-t 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Azért a csere meg az 50%-os kedvezmény között van különbség. Ha van garancia, akkor cserélnek, ha nincs és jófejek akkor adnak kedvezményt.
Egyébként a G25-re azt hiszem 3 év garancia van, de ez nem biztos.
Norbi1990
Miért, a G25-re 4 év?
cselt
Lehet azért mert 2 és fél éves és csak 2 év a gari 😊
Norbi1990
Hát akkor neked mázlid van. Az én 2 és fél éves DFP-met nem cserélték DFGT-re -.-"
cselt
Az teljesen jó lesz.
Firerock
örülnék neki😊
Mivel mást nem találtam ez az általános bolti számla elég lesz ugye?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

cselt
A vásárlástól számítják a 2 évet. A számlát be kell majd scannelned, úgy hogy látszódjon a vásárlás idõpontja és mivel ez 2 éven belül történt, ezért valszeg küldenek majd egy G27-et 😊
Firerock
nagyon remélem😄
most néztem 50% kedvezménnyel is 40ezer lenne egy g27:/

wollnerd
Minden esetben próbálkozz a supporttal, lehet hogy rosszul tudom. (nekem az az érzésem. 😊 Tuti adnak nagy kedvezményt! 😊
Lényeg hogy 2010 novemberében vetted, szerencséd lehet.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Firerock
nagyon remélem,mivel a dobozon találtam egy dátumot:

DATE:19-Nov-8

azaz ha a gyártástól számítva lenne a garancia akkor a vásárolt termékre 3hónap garancia lenne:/

HI!

Én szerintem a számlán szereplõ eladási dátumtól él a garancia.

Firefrock: Nekem azt mondták, ha lenne gari természetesen cserélnék. Mivel nincs itthon szervíz nem biztos, hogy be kérik tõled.
Firerock
az elég gáz lenne,mert mivan ha az üzlet nem tudta eladni és két évig a raktárukban volt,én meg garancia nélkül kapom meg a terméket?

Firerock
semmit sem dobtam ki.

wollnerd
Ha nem dobtad a kukába a G25 papírjait...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Firerock
azt megtudom nézni valahol hogy mikor gyártották?

Firerock
meg történt egy kis baleset,fennvolt az asztalon a kormány,kihúztam az usbõl aztán bedugtam,valami történt a kormánnyal és leesett,és valami kis dolog kocog bent,de úgytudom eddig is volt ez a hang,és még nem esett le soha,remélem ez nem lesz gáz.

wollnerd
Gyártástól 2 év gari, ha jól tudom.

Firerock
nagyon szépen köszönöm
A garancia az hogy van? Ugye attól fogva számol hogy nekem eladták a boltban,mert nagyon az utolsók között tudtam új G25-t venni,és most csak egy számlát találtam,kéne még valami?
És ha mondjuk olyan bolttól vettem aki nem túl jó akkor lehet gond a garival?
Üdv.

Hali!

Itt van a tel. szám, de már csak héfõn.
http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6861

Egyébként nagyon segítõkész volt a hölgy. Én tegnap hívtam õket, hogy letört(em) a 4 éves G25-öm váltójában egy potmétert, alkatrész nincs, pár perc beszélgetés után kaptam egy 50% vásárlási kedvezményt, már úton van a G27........😊

Üdv.
Firerock
melyik ügyfélszolgálatot kell felhívnom?0-24-es is van?

Firerock
az is hozzátartozik a dologhoz hogy az elején amikor bekapcsolo ma gépet akkor se forog úgy ahogy szokott

Firerock
Sajnos most próbáltam ki tesóm Xp-s gépén
ugyanaz a villogás...

pajti
Szerintem próbáld meg a drivert leszedni újra installálni, ha ez sem segít akkor esetleg egy másik gépen (vagy más op.rendszeren) is nézd meg ha van rá lehetõséged.

Firerock
Fú srácok,rohadt ideges vagyok és a segítségetekre lenne szükségem
A 2010.07.30.-án vásárolt Logitech G25-öm 10 perce játék közben teljesen balra tekeredett és onnantól kezdve nem mûködik a kormánykerék,viszont minden más mûködik. A váltón lévõ jobboldali led pedig villlog.Már próbáltam mindent kihúzni,újraindítottam,kikapcsoltam a gépet csomószor de nem használt.
Mi a teendõ?Ha nincs más megoldás akkor hogy van a garancia?A Bolt vagy a Logi beküldõs garanciája?
Elõre is kössz

Dietrich
azt már rég megoldottam..asztali ventilátorral 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Azelõtt még a menetszelet akarom megcsinálni 😊
Dietrich
<#eljen>

már csak egy effekt hiányzik belõle..mikor felborul az autó 😄

pointer4
Hjahh 😄 Az, az egy fasza videó, látni milyen gyorsan kalibrál 😄

arty: észre se veszed 1 kör után 😄
arty
kurva jó, még videon keresztül is!

(bár videon a kávák szörnyûek, élõben talán az agyad egy idõ után kitakarja 😊 )

Forza.

Eléggé jól látszik rajta minden, olyan "igazi érzet" kapott el a videó láttán. Ez lenne az az egy jó ideje kiadott g25e, amirõl nem volt videó csak a kalibrálásról? 😄
pointer4

Látszik belõle valami ? Vagy nem sikerült lekamerázni a más FFB-t? (nem könnyû dolog valamit, amit csak érezni lehet.)
szerintem kényelmes a DFGT, nekem a "pillangóváltó" gombok is pont kézreállnak mert elég hosszúak az ujjaim 😊

Köszi!

Köszi 😊

kb 2.5 cm szembõl, hosszirányban 3.5 cm legalább olyan így mint az utcai autókban, a régi buzuki swift kormánytól meg 1000x jobb<#vigyor>

Azt tudom de a markolat része érdekelne

28 cm

Hali!
Még nem jött meg a kormányom ezért szeretnék valamit kérdezni: A kormánynak mekkora az átmérõje a fogható résznél? DFGT ( Mármint ahol markolod )

hello mindenkinek
eladóvá vált a kormányom, hátha valakit érdekel http://hardverapro.hu/apro/2012_oktoberig_garancias_logitech_dfgt/hsz_1-50.html

thedriver
Xbox-hoz nem jók a Logitech kormányok.
Ha komoly kormányt akarsz hozzá, akkor a Fanatecnek van Xbox kompatibilis: Porsche 911 GT2
Az ára elég húzós viszont, és csak rendelni lehet.

Ehhh, csak a G25/27 jó hozzá?
thedriver
Ahhoz nem.

A DFGT jó X360-hoz is?
Köszönöm a tippet!😊
Köszönöm szépen Sofõr cimbora 😊

TruckerDave
Csak ez a vezérlõm van sajna. :S Amúgy ritkán nézek be, de most pont láttam hozzászólásodat, és hát nem hagyhattam szó nélkül. 😊

Azért is gondoltam a dfgt re mert tudtam hogy te is azt vettél 😊 ( Amúgy már vártam a hozzászólásodat ) Nem tudom hogy nézelõdtél e már itt mert én igen és láttam sok-sok finomságot hogy hogyan lehet "cockpitet" csinálni és énis elgondolkoztam már egyen csak kérdés hogy ami van az a Leo Bodnar féle játékvezérlõ azt fel ismeri-e az scs motorja meg pl az omsié 😊 Esetleg van több játék vezérlõd? és meg tudnád nézni nekem h pl a gts meg ilyenek felismer többet egybe ? Mármint úgy hogy pl dfgt-t meg pl egy joystick egyszerre van beállítva.

TruckerDave
DFGT-m van nem rég vettem, elõtte én is használt G25-ön gondolkoztam, de inkább az új mellett döntöttem. És nekem bejött fain kis kormány. Meg ETS2-höz jó lesz mert sok gombja van. Igaz GTS-ben még így se tudtam mindent beállítani amit akartam. De te mivel szimulátorhoz használnád szerintem ilyet vegyél, mer kell a sok gomb. 😊 Néha hiányzik a kuplunk, meg vágyok egy kis H-váltóra, de hát ezt kõ szeretni 😄