Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.logitech.com/hu-hu/486/2973?softwareid=3916&osid=13§ion=downloads
Ugyan Vistás, de azárt próbáld meg; szerintem mûködnie kell.
Másrészt meg a Win7 viszonylag jól megtalálja a drivereket; tennék a Windows Update-tel is egy próbát a helyedben.
Thrustmaster T500 RS kormányról tudna valaki saját tapasztalatot megosztani ?
ráadásul az usb sem feltétlenül mûködik a guest OS alatt, ha a host alá nincs drivere! (virtuális gép sw függõ)
Forza.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Am csak azért jött a kérdés mert tecsõn láttam h hangott adott a kormány dfgt (mint enyím) azt írták h húzd ki a tápot és nem lesz hangja ( Mármint játékon kívül). De rájöttem én hülye hogy a mehanika hangját akkor se tudom kilõni 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Dietrich csak viccelt...
Csak hát mi értelme meg próbálni javítani a G25-öt mikor max.5 nap múlva megérkezik a 2g27-es, akkor már csak jobbik kormányt érdemes használni? (gondolom) 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Reményeim szerint meg tudom szerelni a kormányt,úgy gondolom csak a tápkábel romlott el😄
De mindenkit értesíteni fogok az eredményrõl😄
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Engem a pedál érdekelne.
Már, ha eladósorba kerül.
Üdv!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
a G25 pedálján ugye van kuplung is? na mindegy csak érdeklõdtem 😊
De amúgy ha elfér nálad, akkor szerintem az is jó ha csak simán bedugod a G25-öt is meg a DFGT-t is.
Elképesztõ cég ez a Logitech 5-6nap múlva ittvan a G27 és a G25-t próbáljam meg egy elektronikai veszélyes hulladék lerakóba elhelyezni😄
A mázlim inkább az , hogy gyakorlatilag még aznap találtam vevõt a hibás G25-re, így 9 ezerbe lesz a G27.
Üdv.
amit kérni fognak:
PID/SN
Cikkszám (P/N)
M/N
ezeket megtalálod a kormány alján a matricán.
Nekem a tologatástól lekopott már a seria szám mégis elfogadták amit mondtam. Lefényképeztették a kormányt amit felkell majd tölteni amit mondanak helyet. Kb. 1 hét alatt megkapod az új kormányodat ami valszeg G27 lesz mert G25-öt nem gyártanak már és gyengébb kormányt nem kaphatsz mint amid volt pl. DFGT-t.
A garancia onnantól ketyeg amikor átvetted az újat. UPS hozta ki nekem a kormányt.