Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy dfgt-hez sosem volt normálisan megírt driver,

az elõdja a DFP az PS2 a DFGT PS3-hoz készült körmány..illetõnek volt errõl tudomása? 😊
csak lehet használni PC-n is...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mondtam, hogy nálad a hiba nem a játékban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
G27-et hol érdemes most venni, hol a legolcsóbb "tiszta forrásból" ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Üdv!

Azt szeretném kérdezni hogy: hol tudom kikapcsolni a kormányomon a Combined Pedals -t ? EasyTouch, ET-2034 Speed Force Kormányom van, nem force feedbackes de más topicot nem találtam.
Válaszokast elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

lac coo
Tényleg az érzékelõ a szar 😞
sõt olyannyira darabokra repedt a kis tárcsa, hogy kuka az egész!
gondolom a rossz minõségû mûanyag elkezdett zsugorodni , rászorult a tengelyre majd megrepedt, mostanra meg beakadt és darabokra tört😞
Lehet ilyent venni valahol ?

ami lemaradt: de lehet rászánom a holnapi napom...
Hi!

@fuszhi:
Én a hardverkertõl rendeltem ,korrektek voltak, viszont azóta már egy 10-est rádobtak az árra... Ahonnan semmiképpen se rendelj az az AV Panet, senkinek sem ajánlom, én eléggé megjártam velük. Érdeklõdtem, azt mondták kb egy hét és küldik, megrendeltem pénteken, kedden hozta a futár,még örültem is, hogy ilyen hamar meglett. Kaptam egy gyári hibásat, nem kalibrálta be magát a kormány, csak a gt felirat villogott folyamatosan. Még aznap beszéltem velük, megegyeztünk, hogy a futár hozza a másikat ezt meg viszi. Innentõl eltelt egy hónap, mire a pénzt visszautalták, mert végül nem tudtak másikat beszerezni...vagy gondolom csak hibásat tudtak volna küldeni újfent 😄

dfgt:

Én, mint laikus azt gondoltam/gondolom, hogy ha bekapcsolás után a win7 alatt van ffb, akkor a játék alatt is kellene, hogy legyen, pl. a menü alatt is, és nem azért, mert ott is érezni akarom a futómû minden rezdülését meg az aszfalt repedéseit, hanem mert ez lenne a normális.. 😄
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy dfgt-hez sosem volt normálisan megírt driver, és kezdem azt hinni , hogy az illetõnek nagyon igaza volt/van. Kipróbálnám még xp alatt is, hogy ott is jelentkezik-e a hiba (mert szerintem ez az), de a kronológiai sorrendet be kell tartani, elõbb az xp, aztán jöhet a win7 telepítése, ez a sorrend...

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a kormányomnál a gázpedál nem reagál. A fék teljesen jól mûködik, csak a gáz nem. Hétfõn használtam utoljára, addig senki nem nyúlt hozzá, mert nem voltam itthon. Sehogy sem tudom bekaribrálni. Egy Speed-Link SL-6694-rõl van szó. Nem mai darab, több, mint 5 éves. Ha érdemes megjavítani, akkor tudtok ajánlani egy szervízt? Ha szerintetek inkább vegyek újat, akkor a Thrustmaster Ferrari GT Experience-re gondoltam. Mi a véleményetek errõl a kormányról?
lac coo
Most megnéztem DXtweak alatt, és teljesen jól érzékel az egész tartományban, gondolom ha koszos lenne vagy ilyesmi akkor kihagyna, ugrálna ...

Valami szoftveres szarságra gynaakszom de nem tudom mi lehet....

lac coo
Ok szétszedem, megnézem célirányosan 😊

pointer4
De mi van odacsavarozva? a fekete ház, vagy az alatt a nyák? Mert G25nél az a baj, hogy a ház pattints, és alatta a jeladó csavarja lazul ki, és mozog a nyák.
Ez olyan mint az egér görgõjének az opto szenzora, 2 diódával. Lehet ott van szösz, dzsuva.
lac coo
Nem rég tisztítottam ki.
nagyon nem értek hozzá, de melyik az a jeladó benne ? 😊

ami a kis fekete házban forog?

Bal felül ahonnan kijön a zöld piros vezeték ?Az (szerintem) nagyon nem tud lógni vagy ilyesmi elég fixen van odacsavarozva ...

pointer4
Valami gond lehet a jeladójával, lehet lóg, vagy koszos lett.
lac coo
Nos, úgy néz ki mégsem a játékok a hibásak DFGT ügyben, most próbálgattam FVA-val is, ffb nincs, a kormány középpontja már amenüben tekergetésnél kiesik középrõl...

Mi lehet a baja?
Fizikailag semmi rendelleneset nem látok rajta, teljesen rendben van rajta minden, illesztõprogranm friss, eltávolítottam, reget kipucoltam, újraraktam még sem jó.

Ha elmegy középrõl a kalibrálás is ugyan oda állítja vissza ( a rossz helyre...), csak úgy tudom középre állítani ismét ha a gépet kikapcsolom, majd lekapcsolt állapotában középre tekerem majd úgy indítom el a gépet...

Vegyek másik kormányt vgy van valakinek ötlete mi lehet a baja ?

TruckerDave
Én úgy emlékszem innen, de már nem emlékszem 😄

fuszhi
Sziasztok ha valaki már vásárolt DFGT kormányt az honnan jutott hozzá ? Mert most szeretnék vásárolni egyet.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Megoldódott, de nem tudom, hogyan..

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

lgs510, elírtam.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Mitõl van, hogy win7-en nem megy a kormányom, semmit sem érzékel? Amikor a gép indul, forog, bekalibrálja magát,de windowsban semmi. lgs502 van fent. Rámegyek a DFGT-re, alapból a PS2-es GP kormány képe jön be...

Dietrich

Dietrich
bardocz válaszolt rá..de más játékokban pl. simbin ott írja is "fordított érték" és mindig ott keresd ahol az FFB erõsségét állítod.

hi!

csak megijedtem mert új még a kormány, meg fogalmam sem volt, hogy ez most normális-e, vagymi...
kösz mindenkinek a segítséget, pályázás alatt megy szépen minden, a többit meg..... 😄
Ha még valaki nem olvasta volna, egy magyar nyelvû leírás:

Thrustmaster T500RS bemutató.
lac coo
Én nem is, már megszoktam, lent érdeklõdött a kolléga ... 😊

De hogy a köcsög F1 2011-ben rendre elcsavarodik balra a centerpont és nem jövök rá mitöl ! az idegesít 😊)))
Még vissza sem lehet kalibrálni, ugyanoda tekeri vissza magát, csak gép lekapcs segít ....

Akkor van probléma, ha akkor nem jó az FFB, amikor kormányozni akarsz. Gondolom a menüben nem akarsz, ne foglalkozz vele... 😉

lac coo
Nem, nem mindegyikben. Címeket most nem tudok fejbõl, de van ahol játék után desktopon sincs ffb 😄D

bardocz
Ahol állítod az erõsségét, ott át tudod húzni negatívba a csúszkát.
@Dietrich : hmmm, rFactorban hol lehet ezt beállítani?
@lac coo : minden játékban? 😄
mindenesetre köszi

lac coo
Játéktól függ, van hogy tényleg elmegy az erõ a menü alatt !

Dietrich
"Reverse Effect"

Dietrich
jó helyen.
a fordított effekt bevan kapcsolva a játékokban?
logitech sajátossága ez.

Hi!

Az lenne a kérdésem , hogy kormánynál a ffb-nek csak a játék alatt kell érzõdnie? Arra gondolok, hogy semmi ellenállást nem érezni a kormányon , csak ha fut a játék és már pályán vagyok. Nem áll vissza középre ha kilépek a garázsba ...Kicsit fura, mert egy sima bekapcsolás után bekalibrálja magát, és érezni a ffb-t, egész addig , amíg el nem indítok egy játékot. Ez így normális?
Logitech dfgt, rFactor, win7 ultimate x64, profiler fent van.
Remélem jó helyen tettem fel a kérdést

üdv:scorsess
bardocz
Ennek a kormánynak az ára, és gombjainak száma ismeretében azért erõs kétségeim vannak afelõl, hogy ez a kormány 100%-osan használható egy valódi versenyautóban😄
lac coo
Én meg mondom õszintén , elolvadok ettõl a Thrusmasters F1 kormánytól ! 😊
Csak sajnos ez számomra elérhetetlen 😊))

( Meg régebben volt egy
TM GT kormányom, vagy valami ilyesmi neve volt, amin van kuplung is, és az soha az életben nem mûködött tökéletesen ...)

bardocz

Hm, ez azért nem szar.
!!!Logitech G27+PTR+Leo kábel eladó!!!

Eladó egy fél éves Logitech G27+PT Racing pedálszett+Leo Bodnar kábel kombó.

Lehetõség szerint telefonon vagy mailben keressetek:
Tel.: 06-70/366-76-43 vagy 06-30/22-33-179 (mindkettõ T-Mobile)
E-mail: [email protected] vagy [email protected]

Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!

Sziasztok, egy kis promó anyag:

Indulnak a Masters bajnokságok[/hatalmas][/hatalmas]!![/hatalmas]

fuszhi
Sziasztok arról szeretnék érdeklõdni, tudtok e olyan oldalt ahol a kormány átmérõk szépen típus márka szerint le lennének jegyezve? Elõre is köszi ha létezik ilyen oldal. Szerintem az a legfontosabb hogy normális 28 cm -eres legyen legalább. Amit nem tudnék képek alapján megállapítani egyes típusokról.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

bardocz
Ahogy mutatja a pillangó váltót, egyszerre mozog a kettõ. Elõre tolva a váltót a másik irányba lehet váltani vele? Mint a 2literes WRC-kben.
bardocz
E30+Nord: Esõben!😄
pajti
+ Live For Speed
+ GTR Evolution ( E30 & Nordschleife)

arty
én is a GTL-t ajánlom 😊

Forza.

Dietrich
rfactor - Histori X mod
simbin - GTL
nem csak kihasználod de ultra feelinges is.

logitech g27-es kormányhoz milyen autós játékot ajánlotok ahol maximálisan ki tudnám használni a kormányt (kuplung váltóra gondolok)
thedriver
Az új Thrustmaster Ferrari F1 kormány a T500 RS-re:

Firerock
köszönöm szépen,meg fogom próbálni!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
A fém rugónak ehhez semmi köze. Az a fogaslécet nyomja felfele a kormánytengely középsõ fogaskerekéhez. Alóla jött ki.
Ilyen szíjat vagy tömítõgyûrût a büdös életbe nem láttam még. Pedig szedtem szét párat, lehet valami új összeszerelésnek a cucca.
Viszont ennek sincs köze az érzékeléshez.

Van egy olyan kis tárcsa - ami a jobb oldali motorvégére van szerelve - mint amilyenekkel az egérgörgõk mûködnek. Hogy a jeladóval vagy az elektronikával van gond, az jó kérdés.
ezen a fotón látható a jobb oldali fekete dobozban van.
Ilyen, a csatlakozással lehet gond, a dióda rosz felé néz, stb.
Úgy tudod levenni a fekete dobozt, hogy a két lapos/nagyobbik oldalát összenyomod, és lehúzód. A kis karmai, akkor elengednek.
Firerock

Õk azok,bocsánat hogy homályos,este van😊
szétszedtük,visszaraktuk,nem mûködik,így én már csak erre a kis valamire tudok gondolni!

Firerock
fõként ha a kerék felõl nézem bal jobb oldali motor vége érdekelne,mert az nagyon üresnek tûnik és úgy mintha nem hajtana semmit

Firerock
most sikerült szétszedni,találtam videót,magához a kormánykerékhez kéne,tudniillik nem észleli a tekergetést,gombok máködnek meg minden,csak a tekergetést nem,most az az akadály hogy van egy átlátszó szíj,vagy ékszíj vagy tömítõgyûrû,és egy fogas mûanyag pedig ki volt ugorva,akinek van a meztelen g25-rõl kép azt szívesen venném!