Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek melyik jobb választás?
Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 + G25 pedál vagy Logitech G27
Áruk kb ugyanannyi de az elsõhöz nincs váltó.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Errõl a kormányról van-e tapasztalata valakinek? Kéne valami kis kormány, de úgyse használom sokat max. egyszer kétszer egy héten és az ára is elfogadhatónak tûnik. A thrustmastert nem ismerem még soha nem volt ilyen cuccom. F1 2011-et szeretnék vele játszani fõleg. Szóval aki tud mondjon véleményt róla érdemes beruházni rá ilyen feltételekkel vagy hagyjam a fenébe?
Köszi!
Azért nézd meg a szénkefék méretét is a motoron, mert ha már kevés van, akkor lehet, h most lenne érdemes cserélni õket.
😉
Amit küldtél linket,nagyon jó és megerõsített minket ugyanis a bal oldali motor (amelyiken nincs a fekete kupak) 8Ω ellenállással bír,a jobb oldali meg 21Ω.
Valószínû ugyanúgy jártam mint a srác,mert nekem is a garázsban volt dobozban,és a folyamatos lassú fordulat miatt kirakódott a szénpor a kollektorokra,ahhoz még jött egy kis pára és bekapcsolásnál el is intézte a sorsát.
A motorokat levegõvel mindenképp kifújkálom,talán kap valami tisztítófolyadékot is és megmérem utána mennyit javult a helyzet.Ha sikerül elérni a 28-33Ω-ot akkor jó elvileg.
A 7103-as mosfetet már megrendeltük,nem keresgettem a kiváltóját amit a srác írt a végén.
Még egyszer köszi.
Van valakinek eladó Fanatec váltószettje ? Megvenném !
habszifon+2 patron bele és kész is a sûrített levegõs célszerszám, portalanításhoz 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://rapidshare.com/files/438636711/G25_20eng.pdf
Szép képes leírás alapján biztosan sikerül majd.
Ámbár a házi por konkrétan nem árt a gépnek. A meghibásodások szerintem 80%-át a szénkefék kopása okozza.
Ha már sikerült kimérni a 24v-ot, akkor nem lesz nehéz a folytatás. itt van egy kis segítség:
http://macnetwork.wordpress.com/2010/10/30/129/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Felújítás volt nálunk, minden be volt csomagolva, de még így is poros lett a g25, ha szétszedném az egészet, mivel kéne ki portalanítani?
Gondolom a WD40tõl összeragad késõbb, nem?!
Sûrített levegõ jó lenne ?
Némi segítségre szorulnék egy g25 kapcsán.
Egy hete használtam a kormányt utoljára,problémamentesen (kattogás ciripelés,melegedés stb nem volt) .
Ma szerettem volna megint használni,de a pc bekapcsolása után nem moccant a kormány,se parametrizálás se semmi.Tápot kimértem,oké.Egész a kormányban levõ panelig van 24v.
Usb jó,az eszközt eltávolítottam,újratelepítettem ugyanúgy semmi.
A tünethez még hozzájön hogy prof.ben az összes gomb mûködik,de a motorok kussolnak.Mintha a 24voltos rész halt volna be.
Ha valaki tudna segíteni,vagy egy jó ötlete van azt megköszönném.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
szerintetek ha probléma van a Logitech gamepadommal, felfele tolásra nem reagál (már kb. 2 éves a gamepad, talán picivel több) de még megvannak a papírok valahol, akkor szerintetek mennyire lesznek jófejek? Kicserélik vagy legalább engedményt adnak? Vagy "lejárt a garancia" címmel elküldenek a fenébe?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Tudtok-e ajánlani olyan kormányt ami 10k-ba kerül max és használható is. Egy használt Logi EX-re gondoltam, de ha tudtok valami jobban írjatok. Köszi!
engem SSD nélkül is elsõk között tõlt be <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
most meg van RO2 azzal is néha lövök egyet-kettõt 😊
Most, elsõ5-ben vagyok, és bent a pályán a tankban üldögélve várhatom míg az utolsót is betölti, szóval megérte... <#vigyor>#vigyor>
666-os
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jól emlékszem,. hogy a mediamarkt-ban a múlt héten 70 000 Ft alatti áron láttam G27 -et ? 😊
esetleg van valaki idehaza aki vállalja ?
És még egy kérdés: van-e valahol valami korrekt leírás G27 egyedi kormány készítésrõl ?