Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam szõnyegre, vagy gumilapra, de nem tudom mennyire válna be, persze az asztal súlyával lecsíptetve. Na meg a hátulról kitámasztás is eszembe jutott, de olyan áramvonalas a pedál hátsó része, hogy azt meg gyorsan elvetettem 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kisvory: Esetleg keress hozzá drivert.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Vásároltam egy M-Tech MT-189 Turbo Racing Force Feedback-nek nevezett tesco-s kormányt tudom elég gagyi de hát ez van . Az a problémám vele hogy a gép teljesen felismeri minden oké vele a játékok is felismerik de amikor beakarom állítani az irányítást nem érzékel semmit már minden gombot megnyomtam de egyiket se érzékeli. köszi elõre is a segítséget
(facebook)
Braziloknál az a divat ,hogyha becézik akkor teszik a végére , hogy : inho . Lásd a fociban .Ronaldo = Ronaldinho /azaz a kis ronaldo/
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hivatalos neven Nelson Piquet. Nelson Piquet Jr.-nek hívják és Nelsinho Piquet-nek becézik😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
...de igen , õ meg Nelson Piquet <#fejvakaras>#fejvakaras>
meg ha a forma1 pilotak is G27et hasznalnak biztos jo😄
Olyan mint a lego 😊
Amúgy minden cucc csak egy helyre jó,nemigen tudsz eltéveszteni semmit.De van hogy bontásnál minden lépésnél fotózok,és ha összerakásnál valami nem kerek akkor visszanézem 😊
Majd vmeik nap megcsinálom, csak még most se lakom otthon, majd írok hogy hogy sikerült (vagy nem sikerült) így full hozzá nem értõként..
Ma tisztítottam én is,és 8Ω-ról egybõl felment 26ra az érték.Közben forgattam a motorokat,hogy mindegyik kollektor közül kifújja a lerakódott szénport.A 10bar meg a szûkített fújópisztoly megtette hatását.Esetleg még a kontakt spray bevetésén gondolkodtam,de aztán az elmaradt.
A fogasléc környékén meg letöröltem a koszos zsírt,és vazelinnel (ne röhögj) kentem újra.Gumitömítésekhez azt használom ugyanis 😊
Bár gondolom azt megcsináltad.
Találtam még leírást arról is, hogy a motorokat hogyan lehet kitisztítani, de lehet ebbe inkább nem kezdenék bele laikusként..
Egy g25-m már megadta magát olyan 2,5 év után, azért próbálok rá vigyázni...Bár ahogy olvasgatom általános hibajelenség hogy megadják magukat ennyi idõ után..
Nem áll középre, vagy elveszíti idõvel, megbolondul, firmware frissítés kell, support szarik rá, vagy postázd vissza megnézzük, ez ilyen szokj hozzá duma, stb stb....
Ráadásul ezt ki se nõtték, a megjelenõ új kormány tesztpéldányait is szarok mind, küldték is vissza õket a teszterek.
Majd 4-5 generáció múlva lehet jók lesznek. Azt a biztos mûködést, amit egy logitech biztosít, még hírbõl sem ismeri a fanatec.
Képtelen vagyok dönteni 😄
Ki mondta, hogy f??det rám?!