Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép napot nektek! Kéne egy pár ötletmorzsa hogyan tudnám legolcsóbban/legpraktikusabban csúszásmentessé tenni a G27 pedálomat? Adott a lambéria padló, egy átlagos számítógép asztal, aminek lábrészében épphogy elfér a pedál és a mélynyomó egymás mellett.

Gondoltam szõnyegre, vagy gumilapra, de nem tudom mennyire válna be, persze az asztal súlyával lecsíptetve. Na meg a hátulról kitámasztás is eszembe jutott, de olyan áramvonalas a pedál hátsó része, hogy azt meg gyorsan elvetettem 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SirAlo
a Logitech Trade-in Program-ot probalta mar valaki? Regi logi cuccod ha vissza kuldod kapsz 20-25% kedvezmenyt ha veszel valamit toluk, de a visszakuldes postakoltseget en kell fizessem vagy hogy van?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nincs vele baj. Bár tény, hogy nem használtam szét, de nekem még semmi problémám nem volt a pedáljával.

bardocz
Nincs. Csak ránézésre ugyan az. DFGT sokkal jobb, fékezni is lehet rendesen vele.
SirAlo
DFGTnel nincs ugyanaz a pedal problema ami minden Momo kormanynal is van? ranezesre ugyanolyan pedal van a 2 kormanyhoz

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

peti193
Mikor egyetemre jártam nekem is csak a hétvége volt ,de nagyon szerettem minél ritkábban tudtam használni annál nagyobb élvezet volt 😊

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Akkor nem csak szerintem k*rva jó kormány a DFGT. Én is imádom sajnos a suli miatt csak a hétvégén jut rá egy kevés idõm, hogy használjam vele, de nagyon jól eltalált cucc az tuti. Ráadásul anno 20k-ért szereztem meg újonnan. Azt hiszem életem egyik legjobb vására volt 😄.

peti193
Nálam is hasonló a helyzet DFGT 1 éve és imádom 😊

Dietrich
DFP 3 éves semmi baja dobozában pihen..az lett a tartalék..DFGT nekem is 1,5 éves semmi baja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falkon
Spongya leírta a lényeget. Ilyen olcsó szarokat nem szabad venni. Mint a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. 2 évig szenvedtem ilyen olcsókkal. 2 év alatt 3 ilyen trágya szarom volt. Pedig alig használtam. Meguntam, és 1.5 éve vettem egy DFGT-t. Lehet drága volt, de jobban megérte. Mert a 3 kormány összesen volt 30, és ütöttem és csak szívtam. A dfgt volt anno 28, és még most is tökéletes. Pedig voltak több órás krúzok vele.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
EZ elég jó...

Ha van valami hivatalos oldala a kormányodnak akkor nézd meg van-e valahol driver, vagy ha ott nincs akkor google a barátod és próbálj keresni valami drivert. Egyébként jó tanácsként mondom, de ilyen cuccot sose vegyél tescoban, mert drága és nem is jó. Megbízhatatlanok, hamar tönkre mennek és mindenféle kompatibitási problémák lépnek fel. Inkább itt nézz szét. Én most ugyanebben a cipõben járok, nincs pénzem egy normális kormányra, de ahogy olvasgattam a neten ilyen olcsó kormányt sose szabad venni akkor inkább használtam valami jobbat.

Falkon milyen driver-re gondolsz?
Falkon
Mákvirág: 😄DDDDDDD

Kisvory: Esetleg keress hozzá drivert.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
biztos arra gondolt h elég gyenge minõség. vegyél valami használt momo-t, vagy dfgt-t, gyûjts még ink kicsit...

Mert mért is?
Mákvirág
Sajnos segíteni nem tudok. Csak az jutott az eszembe,hogy "anyukád büszke lehet rád!"

Hello
Vásároltam egy M-Tech MT-189 Turbo Racing Force Feedback-nek nevezett tesco-s kormányt tudom elég gagyi de hát ez van . Az a problémám vele hogy a gép teljesen felismeri minden oké vele a játékok is felismerik de amikor beakarom állítani az irányítást nem érzékel semmit már minden gombot megnyomtam de egyiket se érzékeli. köszi elõre is a segítséget
JUVEfun
"Nelson Piquet Jnr. is the son of former Formula One world champion Nelson Piquet, one of Brazil's all-time successful F1 drivers."
(facebook)

Braziloknál az a divat ,hogyha becézik akkor teszik a végére , hogy : inho . Lásd a fociban .Ronaldo = Ronaldinho /azaz a kis ronaldo/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Dietrich
Ana Beatriz, whose given name is Ana Beatriz Caselato Gomes de Figueiredo, has the nickname Bia. <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

peti193
Én valójában csak arra szerettem volna utalni, hogy nemárt megkülönböztetni a nevében valamilyen módon édesapjától. Egyébként szõrszálhasogatás de: Nelson Angelo Piquet

Firerock
Man! Ya' Failed!
Hivatalos neven Nelson Piquet. Nelson Piquet Jr.-nek hívják és Nelsinho Piquet-nek becézik😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

peti193
és nem Nelson Piquet hanem Nelsinho Piquet nem mindegy....(tényleg nem)

Mákvirág
Ami, G-25.

JUVEfun

...de igen , õ meg Nelson Piquet <#fejvakaras>

Stig95
De azt akarja! 😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Miért, Õ kicsoda? Ugye nem azt akarod mondani, hogy Kovalainen?! 😊

SirAlo

meg ha a forma1 pilotak is G27et hasznalnak biztos jo😄

Dietrich
+ nem minden játék szereti a fanatec kormányt a logitechel ellentétben...elötte ezt is utána kell nézni melyek ezek.

Nem vészes pedig hidd el.Ha van egy megfelelõ csavarhúzó ami nem darálja szét a csavarokban levõ nútokat,akkor már csak arra kell figyelni hogy ne keverje össze õket az ember.
Olyan mint a lego 😊
Amúgy minden cucc csak egy helyre jó,nemigen tudsz eltéveszteni semmit.De van hogy bontásnál minden lépésnél fotózok,és ha összerakásnál valami nem kerek akkor visszanézem 😊

somdav95
Igen arra a leírásra gondolok... Akkor ink maradok a sûrített levegõs kifújásnál. Meg a pedált is szét kell szednem, ahogy láttam, összeakadt benne egy csomó haj/kosz/morzsa meg mittudoménmi páros...
Majd vmeik nap megcsinálom, csak még most se lakom otthon, majd írok hogy hogy sikerült (vagy nem sikerült) így full hozzá nem értõként..

Arra a leírásra gondolsz ahol pengével tisztította a kollktorokat a forgórészen?Szerintem ha idõnként kifújod sûrített levegõvel a mocikat,már az is jó.
Ma tisztítottam én is,és 8Ω-ról egybõl felment 26ra az érték.Közben forgattam a motorokat,hogy mindegyik kollektor közül kifújja a lerakódott szénport.A 10bar meg a szûkített fújópisztoly megtette hatását.Esetleg még a kontakt spray bevetésén gondolkodtam,de aztán az elmaradt.
A fogasléc környékén meg letöröltem a koszos zsírt,és vazelinnel (ne röhögj) kentem újra.Gumitömítésekhez azt használom ugyanis 😊
Bár gondolom azt megcsináltad.

somdav95
Köszi!
Találtam még leírást arról is, hogy a motorokat hogyan lehet kitisztítani, de lehet ebbe inkább nem kezdenék bele laikusként..
Egy g25-m már megadta magát olyan 2,5 év után, azért próbálok rá vigyázni...Bár ahogy olvasgatom általános hibajelenség hogy megadják magukat ennyi idõ után..

pajti
Nem rossz, de azt jó lenne tudni
fém vagy mûanyag alkatrészek
vannak-e a belsejében.

bardocz
JUVEfun
...és , hogy néz ki ? (link v. kép)

bardocz
Már van. Váltási érzet elvileg jó, de a komplett cucc így rohadt drága.
JUVEfun
...de ígéret van rá ,hogy lesz. Amúgy valóban sokkal drágább (annyival pedig nem jobb a G27-nél) viszont a pedálja nekem nagyon bejött. ( azért pár hónap után visszatértem a G27-hez ,rallyhoz sokkal jobb ,legalábbis nekem)

SirAlo
es ahogy nezem meg valto sincs hozza😞

SirAlo
ez azer joval dragabb mint a g27

Stig95
Thrustmaster T500 RS

SirAlo
kar erte pedig nagyon jo kormany lenne 😞 van egyaltalan a G27-nek ellenfele ?

pointer4
Olvassátok végig ezt a fórumot, ha közelebbit akartok megtudni. Ráadásul õk nyertek 1-1 et.
pointer4
1-2 óra teszt alapján igen, akiket ismerek azon nyomban adták tovább, amint kiismerték.
Nem áll középre, vagy elveszíti idõvel, megbolondul, firmware frissítés kell, support szarik rá, vagy postázd vissza megnézzük, ez ilyen szokj hozzá duma, stb stb....
Ráadásul ezt ki se nõtték, a megjelenõ új kormány tesztpéldányait is szarok mind, küldték is vissza õket a teszterek.

Majd 4-5 generáció múlva lehet jók lesznek. Azt a biztos mûködést, amit egy logitech biztosít, még hírbõl sem ismeri a fanatec.
Stig95
Hardverapro vagy valamilyen boltból.

#12303:
😮 miért?

SirAlo
mi a gond vele? a teszt alapjan az jott le hogy sokkal jobb a G27-nel:d

pointer4
Fanatec kormányt csak ha bosszankodást, vagy bánatot akarsz az életedbe, akkor.
SirAlo
Honnan akaord venni amugy? Es lehet G27 pedalt kulon venni ?

Stig95
Nekem is a 911 hangzik jobban de ahhoz még be kellene szerezni váltót és így a végén drágább lesz jóval mint a G27...
Képtelen vagyok dönteni 😄

SirAlo
elolvastam egy tesztet a Porsche 911 GT3 RS V2-rol es nagyon jo kormanynak tunik😉 az amugy igaz hogy a G25/27-be surjen romlik a poti ?