Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
elnézést a reklámért😊
de nem az a probléma😞 csak nem érzékeli a forgatást,pedig a dióda jó fele áll meg minden oké elvileg:/
Te vállalsz javítást?
Remélem érhetõ😄
#12381: Mennyi az a drágán? kb?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
elég a logitech driver mert az egységes driver az összes logitech kormányhoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
DFP/DFGT pedál a Momo kormánnyal kompatibilis.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az elõbb elõvettem a DFGT-met és most tûnt fel, hogy a kormány mögött jobbról eléggé recseg a mûanyag. Használat közben hallatszik kicsit, de annyira nem zavaró. Gyorsan szét is szedtem, de semmi rendellenességet nem találtam. Akinek van DFGT-je meg tudja mondani, hogy ez csak nálam van vagy másnál is ilyen?
Egyébként kb. másfél év után szedtem szét a kormányt és csodaszép belülrõl nincs por, se kopás vagy hasonló sehol. Mindjárt tolok is valami versenyt így örömömben 😊
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ja és nem is csúszkálok el 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mondjuk tyúkbél miatt tényleg rizikós megoldás, de kuplung nagyon nincs használva, szóval az az oldala nincs annyira nyomogatva, hogy megtörjön a kábel

Valaki írta nemrég h a kínai gagyi tesco-s kormánya nem akar mûködni.... Az nézze meg EZT
így
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Már " Euro Truck Simulator 2 " topikban megemlítettem hogy eladóvá vált a DFGT-m anyagi problémák miatt ( Angolra kéne...) . A Kormány hibátlanul mûködik, Augusztus végén vásároltam.
Az ára 26-30 000 FT. Ha 30k ért venné valaki állnám a posta költséget !
"áramvonalas a pedál hátsó része" ez jó!
Megoldás=csavarozd le a pedaliont a pallóhoz,oszt nem fog csúszkáni!
ui: Egyet se hálálkodj!
DFGT-nél pedig semmit nem csináltalak vele ugyanaz mint a DFP-é.
Egyébként a DFP/DFGT pedál kompatibilis a momo kormánnyal 😊