15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
neilszab #12939 Doh, a kép és a link:
-
neilszab #12938 Egy kis reklám:
Indul a [b]Seat Leon EuroCup[/b]] nyári bajnokság, a részvétel teljesen nyílt és mivel eddig elég nagy az érdeklődés, így biztosan mindeki találni fog magának méltó ellenfelet egy kiadós fightolásra:
Katt a képre!
-
#12937 Igen a pedál sajnos télleg ilyen a momonál :S a kormánnyal nálam annyi gond van hogy kotyog egy kicsit, hangja sem kicsi, de még mindig nagyon pontos. A neten van fent pár megoldás amivel orvosolni lehet a problémát. Itt képekkel is illusztrálva van a dolog: http://www.scribd.com/doc/46859408/momojavitas
Sajnos én ezt a módszert már nem tudtam kipróbálni mert addigra már kidobtam a pedált. Most egy RGT pedálom van lfs ben betudom állitani 2 vezérlőre szerencsére. -
#12936 esetleg egy DFGT? Tudom, hogy drágább, de azzal nem igazán lenne problémád. Momonál meg azért egy idő után a kormánnyal is szokott probléma lenni. -
#12935 Nem tudja valaki miért ilyen drága mindenhol a használt g27? Új ára 55k, és 50 alatt senki nem árulja, hiába több éves és nincs gari=/ -
#12934 Vazz leteszek a MOMOról erre jön valaki és lebeszél az EX-ről. :p
Akkor MOMO lesz, a pedált meg majd megoldom valahogy. Ha a potikat kicserélném valami komolyabbra nem oldódna meg a probléma? -
#12933 momoról meg én beszélnék le valaki, hacsak nem akar párhetente pedált szétszedni, javítgatni... -
#12932 Hát az én vélemény az a Formula force Ex kormányrol, hogy azt csak olyan ember vegyen aki nem akarja nap mint nap intenzíven használni. Nekem is volt és kb 1 év után a kormánnyal nem lehetett egyenesen menni, a pedálban a műanyag is kikopott és nem tudtam 100%-os gázt adni. Ismerősömnek is kb ennyi idős már a Formulája, nála a kormány ugyanugy elromlott, viszont a pedállal nincs gond. Bár hozzáteszem szinte minden nap használtam minimum fél órát, persze voltak kivételek. Szerintem inkább momo.... -
#12931 Amúgy elgondolkoztam a Formula Force EX-en, ha eltudnám tüntetni a piros gumis berakást akkor ki tudnák békülni vele. Szóval ha van valakinek ötlete szívesen meghallgatom. -
#12930 Hát ha van WD40-ed vagy kontakt sprayd akkor szedd szét és fújd be a potikat.
Ha nem akarod szétszedni, vannak itt még sokan logitech-esek és megmondják, hogy érdemes-e panaszkodni. -
Anonymus20 #12929 Üdv, kb van egy 3 éves logitech g27-em, és most a gázpedál rakoncátlankodik kicsit, ha tövig nyomom, akkor elkezd ugrálni az érzékelő és nem mindig érzékeli teljesen benyomva. Mit tudok tenni? Logitech-től számíthatok esetleg valami kuponra vagy bármire ha elpanaszolom nekik? -
#12928 Akkor lehet, hogy a motor tengelyén lévő tárcsa mozog -
#12927 mitől lehet ez még mert szédszedtem, rögzítettem, összeraktam és semmi külnbség. -
#12926 DIView progival szerintem lehetne ilyet állítani -
#12925 G27 driverben lehet valahol olyasmit állítani, hogy a kuplung pedál csak egy kisebb szakaszon működjön , ne koppanástól-koppanásig? -
#12924 Szerintem ugyanaz a megoldás,de nekem sosem volt momom. -
#12923 Nekem is ugyan ez a baj a momonál, 5-10 fokkal jobbra esetenként balra érzékeli a középpontot. Itt is meglehet oldani a problémát valami hasonló módszerrel? -
GPx8 #12922 Köszi. Jó ez az átalakító, csak kicsit drága, ráadásul rendelni kell. Jó lenne, ha valaki itthon meg tudná csinálni. -
#12921 pl fanatec clubsport pedál megy usb-ről is. -
#12920 átalakítók vannak
http://www.leobodnar.com/ -
GPx8 #12919 Sziasztok!
Létezik USB-s csak pedál? -
#12918 rendben köszönöm a segítséget -
#12917 1 kis segítség a szétszedéshez
10:57-nél szedi le az érzéklőt, neked az mozog.
Ne tévesszen meg, hogy g25, mert a g27 is ugyanilyen,csak a másik motoron van az érzékeló -
#12916 nem sajnos
-
#12915 már nem volt garis? -
#12914 ok de elakadtam ott hogy nem tudom szétszedni a kormányt kicsavartam minden csavart de nem jön szét -
#12913 A motor végén lévő érzékelőd valamiért mozog, rözítsd stabilan és jó lessz.
Jó az is ha oda szigetelőszalagozod. -
#12912 Hali!
Miért van az hogy a logitech g27 -esem minden játékban egy időután rosszul kalibrálja magát és a középpontot kb balra 30 fokban méri fel aztán egyre balrább...?
Hogy lehet megoldani? -
#12911 na, mára hozta az UPS a cseredarabot...
május 24 -> június 19.
az új kormány egyelőre működik, szal köszi fanatec :D -
#12910 Egy kis tapasztalat illetve vélemény a Thrustmasters Rallye GT (RGT) kormányról. Még aprilis eleje körül került hozzám egy újszerű épp hogy használt darab. Eleinte nagyon tetszett ám szinte mindennapi intenzív használat után jöttek a hibák: 2 hónap után a jobb váltókapcsoló elromlott, hiába nyomtam nem reagált. A bal oldalon található Cross-button gombok is kedvünk szerint működtek. A kormány pontossága főleg középállásnál vesztett a pontosságábol, lfs-ben még egyenseben is folyton korrigálni kellet az autót. A múlt hét óta már valamiért elképesztően hangossá vált a kormány, nyöszörgött minden kis mozdulattól is, még végül 3 hónap használat után úgy ahogy van elromlott. Egy kattanás és már nemis reagált a kormány mozdulatára. Viszont a pedálja kitűnő darab még mindig nagyon precízen lehet vele gázt adni fékezni és kuplungozni. Még szerencse hogy nem dobtam ki a régi Logitech momo kormányom ami már 7-8 éves és még mindig szépen működik a pedált leszámitva. A főbb szimulátorokban mint pl LFS vagy RFactor lehetővé teszi hogy 2 vezérlőt használhassak egyszerre igy egy momo kormány és egy RGT pedálsor remek párosítás :) -
#12909 Bocsánat, de ezúttal tényleg itt a rendes hirdetés(az előző 2t leszedtem, mivel meggondoltam magam 2x is), és már csökkentett áron: Logitech Formula Force EX hibátlan eladó. -
#12908 Pontosabban itt van. Az előző link rossz. -
#12907 Eladó Formula Force EX -
#12906 Újonnan ennyiért csak használhatatlan noname szutykot kapsz. -
komorszabi #12905 Köszi a segítséget, lesz ami lesz:) -
#12904 Nem jó ötlet, ott a kormánykalauz, használható FFB-s kormányok ott vannak, azokból válassz, media marktban sok az ami nem is FFBs csak vibra motor van benne. -
#12903 ott lesz egy g27, egy momo és pár noname vacak... felesleges kör szvsz :) -
komorszabi #12902 Köszi a segítséget. Szerintem ebből az lesz h bemegyek a Média Márkt ba és ott döntöm el. -
#12901 Újan kapsz ennyiért egy Formula Force EX-et, de ezt is csak magánembertől, mivel már nem árulják tudtommal.(de valakinek esetleg maradhatott egy bontatlan új és azt kapod meg ennyiért kb.) -
komorszabi #12900 És ti milyet ajánlanátok újonnan 15000 ért?