Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Hajrá! Semminek sem vagyok az elrontója 😄
Firerock
Egyik srác(Nemo) itt sg-n adna érte 25-t. nekem az tökéletes!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
De van neki komplett elektronikája, lehet érdemes lenne vele bussineselned 😄
Firerock
lejárt.

Firerock
ezzel mire próbálsz célozni?😊 kimértünk mindent😊

pointer4
Ennyire ne rohanj elõre 😄 Van ismerõsöm, akinek van G25 kormánya törött csapággyal 😄 nem is eggyel.
SirAlo
mier nem probalod meg gariztatni ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Firerock
van egy eladó kormányhibás(valószínûleg panelhibás) g25-öm hibátlan pedálsorral és váltóval
elnézést a reklámért😊

pointer4
Én csak ilyen koca szervízes vagyok, a nagyon elemi dolgokat tudom csak. Ha egy elektronika elszállt a áramkörön, ahhoz én se tudok bele avatkozni.
Firerock
yep,de már sikerült...
de nem az a probléma😞 csak nem érzékeli a forgatást,pedig a dióda jó fele áll meg minden oké elvileg:/
Te vállalsz javítást?

pointer4
G25?
Firerock
abban tudtok segíteni hogy hogy tudom úgy összerakni a kormányt hogy középre legyen állítva? szóval azt a fogaslécet kéne úgy beállítani hogy középen legyen a kormány középpontja!
Remélem érhetõ😄

TruckerDave
Rég voltam apróhirdetéses oldalon, nézz körül amerre árulnak ilyeneket, hardver apró stb.

Firerock
40 volt,vettem is belõle.

#12381: Mennyi az a drágán? kb?

TruckerDave
A hasznátra értettem. Hog abból sincs már annyi eladó.

Dietrich
egyre ritkábban? már tavaly sem lehetett újonnan venni idehaza...2009 nyarán kiszórták a készletet potom áron 30K volt ha jól emlékszem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem kell kettõ.
elég a logitech driver mert az egységes driver az összes logitech kormányhoz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem
DFP/DFGT pedál a Momo kormánnyal kompatibilis.

TruckerDave
Sokan keresnek hibás G"5-öt mert egyre ritkábban lehet kani, és elég drágán. Svzsz gyorsan el lehet adni, és szerintem nem is kell olyan olcsón. De mostanában nem vagyok jártas az adás-vételben.

Firerock
Mennyiert lehetne eladni egy hibas g25-t aminek csak az a baja hogy a kormanymozgast nem eszleli. Es mennyiert lehetne enelkul a hiba nelkul?

bardocz
Egyszerûbb helyett talán jobb szó a praktikusabb.
bardocz
Forrasztgatni kell, meg kábeleket szétszedni, és akkor nem fog mûködni a kuplung. Egyszerûbb külön elektronikát beszerezni, amivel külön játékvezérlõnek érzékeli a gép.
TruckerDave
DFGT-hez se G25 vagy 27 pedál nem kompatibilis??

Szerintem is elég a legfrissebb drivert felrakni. Nálam is csak az van fent és a kormányt, a gamepadot meg a fülest is kezeli. Bár igaz, hogy a te esetedben két kormány van, de nem hiszem, hogy ez gond lenne.

bardocz
Elég az egyiket felraknod, minden logitech játékvezérlõ ugyan azt használja, ha jól emlékszem.
SirAlo
Egyszerre fenn lehet a dfgt drivere es a formula ex drivere is?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Hali!
Az elõbb elõvettem a DFGT-met és most tûnt fel, hogy a kormány mögött jobbról eléggé recseg a mûanyag. Használat közben hallatszik kicsit, de annyira nem zavaró. Gyorsan szét is szedtem, de semmi rendellenességet nem találtam. Akinek van DFGT-je meg tudja mondani, hogy ez csak nálam van vagy másnál is ilyen?
Egyébként kb. másfél év után szedtem szét a kormányt és csodaszép belülrõl nincs por, se kopás vagy hasonló sehol. Mindjárt tolok is valami versenyt így örömömben 😊

Én most olvastam.De csak 2011.11.11ig érvényes.Ha valakinek kell a kód,sikítson.

JUVEfun
Nekem sem pedig tuti reggelve vagyok.....

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Nekem nem jött semmi :/
SirAlo
Loginal ma osztogattak 40%os promo kodokat, akinek van regisztralt logi termeke nezze meg az email cimet😊

Kenny85
Nekem amúgy is kell a magasítás, nem szeretek, úgy vezetni, mintha egy kamionban ülnék. Akkora zsiráf meg nem vagyok a 160 néhány centimmel 😄 Fúrni faragni nem kellett mert fadarabok adottak voltak, kerekeket le lehet pattintani, Csak szigetelõszalag kérdése az egész
Ja és nem is csúszkálok el 😄

Roger6
Ja, a pléd elejére rá lehet tenni a pedált, így az sem csúszik el. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Hát... Ez olyan, hogy amcsik kifejlesztettek egy tollat, ami fog az ûrben is, oroszok meg felvittek ceruzát. Miért nem lehet rakni egy használaton kívüli törölközõt/plédet/lepedõt a szék alá? Teljesen frankón megállítja a széket, nem kell barkácsolni, fúrni-faragni. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ombika
Loll szek lab megoldas, bar szerintem elcsuszik meg igy is! 😊

Kenny85
nem mai kép, de a technológia még mindig ugyanaz 😄
mondjuk tyúkbél miatt tényleg rizikós megoldás, de kuplung nagyon nincs használva, szóval az az oldala nincs annyira nyomogatva, hogy megtörjön a kábel

somdav95
de ez legalább mûködik, a tesco-ssal ellentétbe 😊

bardocz
Ez tudtommal nem FFB-s, hanem szimplán van benne valami kis excenteres motor, és úgy rezeg, mint a telefon.
somdav95
Igen tudom, attól van 2-3 centire van rakva.. 2 éve mûködik ez a módszer 😊

Valaki írta nemrég h a kínai gagyi tesco-s kormánya nem akar mûködni.... Az nézze meg EZT

Dietrich
Nekem a számítógép asztal aljához van tolva. Keresztbe van egy alsó polc a nyomtatónak a polc nem ér a talajhoz kb. 2cm-ra van tõle, így a kábel sem törik. Régebben megvolt oldva az is, hogy ne guruljak a székkel nagyobb fékezésnél <#ravasz1>

így

SirAlo
egy hibas Formula Force EX-et mire tudna a logitech lecserelni ? meg van ra garancia de mar nem gyartanak EX-et

pointer4
Közvetlen a hátát megtámasztani csak óvatosan, ott jön ki az a tyúkbél kábel, és könnyen megtörhet.
somdav95
G25-nek is ugyanolyan a pedál hátulja, ki lehet támasztani. Nekem konkrétan egy könyv volt oda, meg a parketta szegõ oldalához téve, bal oldalt a gépház, jobb oldalt meg semmi. Fél évente ha 2x kicsúszott maximum...

Egy kicsit elcsesztem de ha 26 ért akkor nem fizetem a postát szóval ugyan ott vagyunk 😊

pointer4

😊
Hát mit is mondjak, elég extrém megoldás a lakás jövõjére nézve 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Roger6
Ára: 26-30. Szerinted ha beleírtad a 26-ot, ki viszi el 30-ért? Üzletkötõ ne legyél soha...

Hali !
Már " Euro Truck Simulator 2 " topikban megemlítettem hogy eladóvá vált a DFGT-m anyagi problémák miatt ( Angolra kéne...) . A Kormány hibátlanul mûködik, Augusztus végén vásároltam.
Az ára 26-30 000 FT. Ha 30k ért venné valaki állnám a posta költséget !

Mákvirág
Heló!

"áramvonalas a pedál hátsó része" ez jó!

Megoldás=csavarozd le a pedaliont a pallóhoz,oszt nem fog csúszkáni!

ui: Egyet se hálálkodj!

Dietrich
nincs mert a DFP-nél már más pedál jött ki javítva az elcseszett momo félét.
DFGT-nél pedig semmit nem csináltalak vele ugyanaz mint a DFP-é.
Egyébként a DFP/DFGT pedál kompatibilis a momo kormánnyal 😊