Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Írta hogy gariztatva volt, vagyis semmi hibája 😊

Pepe7807
Mi a dfgt hibája?

Toby0501
Logitech oldalán a saját fiókodnál a korábbi rendelések alatt mindegyik termékhez tartozik egy rendelési szám. Az kell nekik.

atenza
A logi oldaláról vásárolt kormányhoz hogy van a gariztatás? Csak 1 db papírt küldtek ami a külsõ barna kartonra ragasztott kis fóliában van, , amin szállítási adatok vannak, illetve a a lap másik felén a kormány ára táblázatban... Ez lenne a számla és ezt kell nekik gariztatásnál bescannelni?
Azért kérdezem mert az oldalról vásárolt g27-hez is, illetve a régi hibás dfgt-m gariztatásával kapott új dfgt-hez is ezt a lapot mellékelték csak, és a dfgt-t eladnám, de nem tudom h arra is van-e gari avagy nincs?

somdav95
Közben megtaláltam, nem tûnik vészesnek, még meggondolom..

somdav95
Mennyibe fáj a pt racing pedál? Elég jókat olvastam róla ..

lac coo
Köszönöm !!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mondom a lépcsõidet ár/minõség szerint növekvõbe:

Logitech DFGT + ClupSport pedal
Hazsnált G25 + PT Racing pedal
Logitech G27 + PT Racing pedal
Thrustmaster T500RS + PT Racing pedal (ha már elkészült a T500RS-hez)

DFGT-m van most, aztán lehet lecserélném valami komolyabbra. milyen alternatívák jöhetnek szóba?
a G27 megér 70ezret? Vagy van valami alternatíva egy clubsport pedálhoz? mert így azért feleslegesen perkálom ki a G27-es pedál árát. Meg hát a H váltóét is. (Mert már ideje lesz úgyis egy sim-gear váltónak...)

esetleg még költségesebb megoldás is jöhet, ha tényleg bevált, jó és idõtálló cuccról van szó.
elõre is kössze. 😊
pointer4
Írtam neki este, hogy itt keresed. Majd csak elõkerül.
lac coo
Azzal sokra nem megyek, én nem ismerem 😊

Pár emailt váltottunk, most hogy a fizetéshez jutottunk nem jelentkezik 😞

Toby0501
Lenyûgözõ a Logitech hozzáállása. Tavaly vettem tõlük egy G27-et, amit aztán tovább is adtam, most azonban megadta magát (nem kalibrál, halványan világít a LED). Felhívtam õket, elmondtam, mi a gondja, kértek egy rendelési számot, és mondták, hogy elsõ körben egy új tápegységet küldenek nekem. Megkérdeztem, hogy nem lehetne-e, hogy annak küldjék, akinél most a kormány van és simán megoldható volt, sõt, még ha nem oldódik meg a probléma a tápcserével, a referencia szám alapján már a srác is tudja intézni a többit magának.

pointer4
Tilus? Most nincs fent msnen, de este is láttam ts-en.
lac coo
PT Racinges sráccal nem tudjátok mi van ? Vennék pedált, de sehol nem akar válaszolni 😊

én már megkaptam a ex árát ,átutalták 1 héten belül ,meg a dfgt is megjött hollandiából
Dietrich
na azért 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

somdav95
Kettõ akart lenni, elírtam 😊

Kormányról amúgy semmi hír. Elvitték több mint egy hete, 12-én érkezett meg hollandiába..Valakinek valami tapasztalat? Mikor írnak hogy gariba cserélik-e vagy nem?!

Dietrich
mióta lett 3 év? hol van ez leírva?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Ez már egy gariztatott kormány. Meg ha vissza kéne szállítani, akkor a pedált is szét kéne kapnom teljesen, ráadásul ahhoz az eredeti kábel nincs is meg😄
somdav95
miért ne tudnád? elvileg 3 év gyári gari van minden logitech termékre... még ha lejárt, én akkor is megpróbálnám a helyedbe.. Lehet sikerül, igen jó fejek tudnak lenni.... Próba, szerencse 😊

Sziasztok! Logitech G25-ös kormányt vennék! Akinek van eladó az írjon!
arra sajnos nincs ötletem.
bardocz
Ez nem a váltófül, hanem a szekvenciális váltó. Sajna most nem rF-ezek, így az nem megoldás. netKar-ban semmi ilyesmit nem találtam.
Gariztatni ezt nem tudom.
Dietrich
ez nem G25 vagy G27 betegség..DFP is ezt csinálja. ez logitech betegség

Dietrich
nekem ez volt a gariztatás oka.

Sajna nekem is csinálta.Én kicseréltem a mikrókapcsolót,erre 2 hét múlva újra elromlott.Szerintem A váltófüllel lehet valami.Mindenesetre 2 megoldás is van elvileg.Ha Rfactorral játszol ott vhol be lehet állítani,hogy x idõn belül csak 1 et váltson vissza,magyarul hiába vált duplát a váltód,1 nek fogja venni.Persze ez más gameba nem megoldás.A másik amit én is csináltam,hogy rugót tettem akormánykerék és a váltófülek közé.Sokkal feszesebb lett a kar picit erösebben kell húzni,de nekem utána megoldódott.A G 27 be automatikusan raktam át, amint kibontottam.Majd lefényképezem,és délután felrakom a képet hogy van megoldva.
bardocz
G25 szekvenciális része elkezdett duplákat váltani felváltásnál. Valahogy lehet orvosolni?
bigiboi
Örülök hogy az asszony megengedte hogy berakjam a házba ! Ugyhogy nincs v8 max fülessel😄D

www.asracing.hu
lehet jelentkezni a következõ szezonra
a tesztek elvileg a jövö héten indulnak ( az f1rft 2011 kiadására várunk de nem biztos hogy azzal a moddal megyünk )
a ligában való versenyzés dijtalan
regisztráljatok a honalapon és a megfelelõ forumtopicban adjátok le a jelentkezéseteket
asracing
pajti
bigiboi:
Subwoofer-en ülsz majd ? Élmény lehet a V8-as alapjárata 😄

e-mailban
pointer4
Jajj, egy karambolnál fel ne nyársalódj arra a rúdra XD

kép linkje
bigiboi

Én ezt "álmodtam" meg egyik nap 😄
Nekem ez 12ezerbe van mármint a hozzávaló + 1.5 nap meló!

bardocz
Ez marha jó. Annyi, hogy a csiribí hosszú í-vel van<#idiota>
Esetleg kiegészíthetnéd úgy, hogy a monitort is rá lehessen rakni, illetve a pedálnak egy állítható dõlésû tartót. Mindent tudna.
pointer4
Faxa 😄
sure
Naggyon zsír! <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.

fuszhi
ide süssetek mit "álmodtam meg"

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

somdav95
Nekem már hollandiába van a csomag, viszont semmiféle értesítést nem kaptam hogy kapok-e g27-t,vagy nem...téged hogy értesítettek? Felhívtak vagy mailt írtak?

nekem akkor mondták amikor a cserét intéztem hogy 3 év nemzetközi gari van rá
nyomtassam ki a számlát és kész
SirAlo
hol irja hany ev garit adtak ra? en megrendeltem es kihoztak es semmi papirt nem adtak a garirol

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

pointer4
Király! 😄
megjött a dfgt-m
3 év garit adtak rá !!!!
köszönöm.
Dietrich
logitech esetében magyarország nem számottevõ piac...ez inkább a magyar képviseleten mûlik..

sanzik
Kormány visszaküldés sem lenne,csak simán kapnád a másikat de mivel a magyar nagyon leleményes így többen gazdagodtak meg a logitech jóindulatából és ez azért gondolom elõbb utóbb feltûnõ lett,hogy a Magyarországon eladott g25-ök nagyobb számban hibásodnak meg mint más országokban....
somdav95
de ez is csak december óta, mert aki novemberben cseréltetett g25-t, az még megtarthatta..

Dietrich
mert Mo-n nem javít a Logitech semmit, hanem cserél.
Pár éve ilyen garis ügyben lekellett vágni az usb csatit és azt elküldeni.
tavaly nem kellett semmit küldeni csak fényképezni. most ez a variáns van mint nálad.

somdav95
Ami teljes mértékben érthetõ is.. Logitech-en kívül én még nem láttam olyan gyártót ami szó nélkül cserélt volna eddig.. Meg ami ilyen gyors lett volna.. ( már elvitte a futár a kormányom.. )

Üdv !

Van már valakinek t 500 rs kormánya?