Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kérdezem mert az oldalról vásárolt g27-hez is, illetve a régi hibás dfgt-m gariztatásával kapott új dfgt-hez is ezt a lapot mellékelték csak, és a dfgt-t eladnám, de nem tudom h arra is van-e gari avagy nincs?
Logitech DFGT + ClupSport pedal
Hazsnált G25 + PT Racing pedal
Logitech G27 + PT Racing pedal
Thrustmaster T500RS + PT Racing pedal (ha már elkészült a T500RS-hez)
a G27 megér 70ezret? Vagy van valami alternatíva egy clubsport pedálhoz? mert így azért feleslegesen perkálom ki a G27-es pedál árát. Meg hát a H váltóét is. (Mert már ideje lesz úgyis egy sim-gear váltónak...)
esetleg még költségesebb megoldás is jöhet, ha tényleg bevált, jó és idõtálló cuccról van szó.
elõre is kössze. 😊
Pár emailt váltottunk, most hogy a fizetéshez jutottunk nem jelentkezik 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kormányról amúgy semmi hír. Elvitték több mint egy hete, 12-én érkezett meg hollandiába..Valakinek valami tapasztalat? Mikor írnak hogy gariba cserélik-e vagy nem?!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gariztatni ezt nem tudom.
lehet jelentkezni a következõ szezonra
a tesztek elvileg a jövö héten indulnak ( az f1rft 2011 kiadására várunk de nem biztos hogy azzal a moddal megyünk )
a ligában való versenyzés dijtalan
regisztráljatok a honalapon és a megfelelõ forumtopicban adjátok le a jelentkezéseteket
asracing
Esetleg kiegészíthetnéd úgy, hogy a monitort is rá lehessen rakni, illetve a pedálnak egy állítható dõlésû tartót. Mindent tudna.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
nyomtassam ki a számlát és kész
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
3 év garit adtak rá !!!!
Pár éve ilyen garis ügyben lekellett vágni az usb csatit és azt elküldeni.
tavaly nem kellett semmit küldeni csak fényképezni. most ez a variáns van mint nálad.
Van már valakinek t 500 rs kormánya?