Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden újratelepítésnél elõkeresem ezt a hsz-t😄
annyit még hozzátennék hogy nekem a linkelt devcon nem mûködött(win7 x64) de valahol találtam egy 64bites Vistásat,azt használom még mindig!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
devcon.exe letölt: http://support.microsoft.com/kb/311272
windowsodnak megfelelõ 32 vagy 64bites exe c:\windows könyvtárba másol
asztalon jobbklikk, új shortcut (nemtom mi magyarul, fentrõl a második 😄 ) ...
beilleszted az alant általam belinkelt parancssorok vmelyikét:
C:\Windows\devcon.exe disable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
C:\Windows\devcon.exe enable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
(disable = letilt, enable = engedélyez)
végül elnevezed a shortcutot "g25 letiltása" "g25 engedése" -re és kész
a VID és HID számok mások lehetnek másnál, az eszközkezelõben lehet megtalálni, hogy mik is az éppen aktuális számok 😊 (eszközkezelõben a kormánon jobbklikk, tulajdonságok, részletek, Hardware Ids)
lásd:
Forza.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Faxán fog menni,, én is így használom!
Hogy lehet ez játék ilyen hülye!?
Ha rágoogle-zom, akkor mindenütt csak olyan fórumokat találok ami a gamepad beüzemeltetésrõl szól és nem letiltásról! 😞
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
így nem vagyok biztos hogy állandó hiba
de ha nem vizsgálják meg csak bekérik akkor lehet valamelyik nap fölhívom õket
mennyi idõ ennek az átfutása?
és ezzel mi lesz?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez mitõl van? még garanciális a kormány de már érzõdik hogy volt rendesen használva a kormány picit lötyög és mintha az ffb is gyengébb lenne. ennyire lehet gariztatni?
Akkor a GTA SA-t is nyugodtan nyomhatom! 😄
Nem lehet letiltani a kormányt (G27) anélkül hogy kidugnánk a gépbõl? (nehéz is ki-bedugni.)
Szeretem ha "összeveszekedik" a gamepad a játékkal, vagyis azt észleli és abból irányít. pl. forog kamera, automatikusan megy a karakter stb. -.- :@
THX!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szétszedtem a G25-ömet, hogy kitisztítsam és megnézzem minden rendben van-e vele mielõtt felrakok rá egy nagyobb 32-es kormányt. Miután leszedtem a borítást, észrevettem a csapágyházon egy méretes repedést, rákerestem net-en, látom, nem egyedi az eset.
Garanciám már nincsen, Logitech pedig úgy tudom nem küld ilyen alkatrészeket, átmeneti megoldásnak gondolom jó lenne valamilyen ragasztó. Az új kormányt viszont így már nem nagyon merem rárakni. Láttam Pointer oldalán, hogy próbált kiönteni csapágyházat, lett végülis ebbõl valami?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
(viszont semmi más elõnyét nem fedeztem fel azóta se a 27esnek)
Forza.
JA, megjött a g27-em gariba! G25höz képest rohadt halk.. Kapcsolás érzet is sokkal valósághûbb(nem csak az mintha egy botot tologatnál...). Van itt fejlõdés, még ha kívülrõl nem is sok látszik 😊