Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem elírás?És nem túl olcsó így?
Mármint nekünk nem...de nekik? <#vigyor>#vigyor>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
rFactor 1-2,GTR-ek...ilyesmik amik érdekelnek...
Link
Ha idén még nem is, de szerintem a G27 utódja el fogja érni a T500 RS szintjét. 😊
peetfire, amúgy milyen játékokban használnád a T500 RS-t?
Így még akkor érdemes lenne várni a vásárlással?
A linkelt oldalt is már átnéztem <#nyes>#nyes>
Érdekelne amúgy hogy mit mondanak róla.
Így kívülrõl és távolról szép és kell nekem,de közelrõl és élõben nem tudom milyen lenne 😊
Vajon kilehet rakva magyarhonban egy áruházban,ahol tekergetni is lehet próbaképpen? <#confused>#confused>
Az biztos sokat számítana a döntésben...
Brutális lehet ez a kormány,de vajon tényleg többet ad e,mint a konkurencia?
Egy átlagfelhasználónak érdemes vajon ennyi pénzt kiadnia?
A G27 már eléggé bejáratott...mint név,mint kormány szempontjából.Gondolom kijött már minden hibája,ami csak kijöhetett.
A T500 vajon hogy használódik el?Mennyire együttmûködõ és szimpatikus a szervize?
Sajna én is csak fizetésbõl élek,jól meg kell gondolni melyiket veszem (bár most lesz adóvisszatérítés,így lenne lehetõségem a vásárlásra <#vigyor>#vigyor> )
Amúgy nem vagyok az a gyakran mûszaki cikket cserélõs fajta <#vigyor0>#vigyor0>
Mákvirág: tetszik az F1 is,de ugye ez is csak pénztárca(ja most nézem,tehát akkor a Ferrarit nem pluszként adják az eredeti mellé,hanem csak ez van hozzá pakolva).
Teszt
Használ itt valaki Thrustmaster T500 RS-t?Ezen a kormányom filózom már egy ideje,és ITT ha minden igaz,"csak" 123 690 Ft.Gondolom ez már barátibb ár érte,mint más helyen a 135.Vagy érdemes várni,hátha még lejjebb megy?
Vagy elég egy G27 is? <#confused>#confused>
Gépen az usb csatlakozómmal valami történt de nem tudom mi. Minden mûködik ugyan úgy kivéve a kártyaolvasó. Mindig azt írja akár hova dugom, hogy ismeretlen eszköz. Kormányom is mûködik (hogy ne legyen nagyon off 😉) csak ez nem akar. Most a géppel vagy a kártyaolvasóval lehet gond ?
Ha érdekel írj ide:[email protected]
vagy ide: [email protected]
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Az enyém pl. rendesen használva volt, és általában órák hosszat ment. Mielõtt eladtam még egyszer átnéztem, elolvastam a jellemzõ hibákat ilyesmi.
Semmi nem volt, a kormány tengelye nem kotyogott, a H váltó precízen kapcsolt...minden tökéletesen mûködött.
Jó kormányt adtam el, szal sztem bõven jó a használt is, elég strapabíró cucc.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kösz
ÜDv
akkor szokott villogni a közepén a GT gomb, amikor áramszünet, áramtalanítás vagy USB-bõl kihúzás miatt újra van aktiválva
próbáld ki másik USB portban is
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Van egy DFGT kormányom és egy kis baj van vele.Ma reggel szerettem volna egy kicsit használni és nem nagyon akar mûködni.Mármint csak a kormány eltekerését nem érzékeli.Az összes gomb mûködik.A szoftver újra telepítése megtörtént,másik gépre is feltettem.Ott sem megy.Csak kalibrálja magát és forogni forog de nem érzékeli a kalibrációs képen.Középen a GT gomb nem világít hanem villog.Találkozott már valaki ilyen hibával?Persze telefon holnap logi tesónak az csak természetes.De akkor is bosszant.A kormányt 3 hónapja cseréltettem velük.Már ráfér a csere.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
30ruga
Addig ha ennyiért borsot törne az orrom alá a bugjaival, felakasztanám a fanatec-et 😄
Szerintetek tudok valamit csinálni a Cordless Rumplepad 2-mnek hogyha lögyök az 2-es gomb? Ugye ezt használom legtöbbet,mivel ezzel passzolok a fifában így ez jóval puhább mint a többi és idegesít!
A probléma az,elszakad a gomb alatt lévõ "gumi". Ilyet lehet kapni valahol külön?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1: Ground
2: Throttle
3: Brake
4: Clutch
5:
6: +5V
7:
8:
9: +5V
DFGT/DFP/Black MOMO pedals pinout:
1:
2: Throttle
3: Brake
4: Ground
5:
6: +5V
7: Throttle
8: Brake
9: Ground
http://tytlandsvik.no/momo/MOMO%20Racing%20Force.pdf
Van egy kis gondom, amire reményeim szerint itt kapok rá választ.
Tehát van egy MOMO RACING kormányom. Egy kapcsolási rajzra, vagy egy leírásra volna szükségem, hogy miként kell a 7 lábú soros porba bekötni a 4 vezetéket.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
3 napig él ha jól olvastam..kár hogy pénzem nincs G27-re most.
G27
<s>299.00</s> EUR 199.99 EUR
You save: 99.01 EUR
DFGT
<s>149.00</s> EUR 89.99 EUR
You save: 59.01 EUR
a linken IA64-es exe van, nem x64, azaz csak itaniumra jó, nem x86 pécére!
Forza.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2