Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thedriver
Ahhoz viszont tényleg nincs pedál és H váltó. 😊

arty
wow, a csr már csak 200eur!

kösz a tippet 😊

Forza.

Hoppá!
Nem elírás?És nem túl olcsó így?
Mármint nekünk nem...de nekik? <#vigyor>
thedriver
Tévedsz.

Content:

* Force Feedback racing wheel
* Pedals with clutch
* 6+1 speed shifter

JUVEfun
A kormány az 100 euro , plusz a pedál 50, H váltót meg nem találtam a linken így az +?? euro

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

thedriver
Én nem mondtam ilyet. 😊 Ha megteheted, szerintem a T500 RS-t válaszd.

Akkor maradjon a G27?
rFactor 1-2,GTR-ek...ilyesmik amik érdekelnek...
thedriver
Már ez sem igaz, mert a Fanatec Porsche 911 Carrera kormány is kuplungos, H váltós, és csak 100 euró. 😊
Link

Ha idén még nem is, de szerintem a G27 utódja el fogja érni a T500 RS szintjét. 😊

peetfire, amúgy milyen játékokban használnád a T500 RS-t?

bardocz
Nem hiszem, hogy meghatja õket, az alsó kategóriát õk uralják, és övéké a legolcsóbb kuplungos, h-váltós kormány is, ffb is jobb minden másnál. Nem hiszem, hogy megéri nekik kifejleszteni egy új felsõkategóriás kormányt.
Úgy gondolod hogy a Logi is kijöhet egy új kormánnyal,vagy netán árat csökkentenek?
Így még akkor érdemes lenne várni a vásárlással?
A linkelt oldalt is már átnéztem <#nyes>
thedriver
Esetleg a Gtr-masters fórumán nézd még meg, ott is írt egy T500 RS tulaj:

Link

thedriver
Szerintem olyan sok embernek nincs még ebben tapasztalata itt. Az biztos, hogy egy kategóriával a G27 felett van a cucc. 😊 Én legfeljebb egy dolog miatt haboznék: a Logitech mit lép majd, mert látszólag most a Fanatec és a Thrustmaster is lehagyta õket, nem hagyhatják sokáig válasz nélkül. 😊

Amúgy az itteni szakik véleményére lettem volna kíváncsi <#worship>
Igen,köszönöm,láttam már,bár angol nyelvtudás híján csak a kormányt és a csajszit nézegetem <#nyes>
Érdekelne amúgy hogy mit mondanak róla.
Így kívülrõl és távolról szép és kell nekem,de közelrõl és élõben nem tudom milyen lenne 😊
Vajon kilehet rakva magyarhonban egy áruházban,ahol tekergetni is lehet próbaképpen? <#confused>
Az biztos sokat számítana a döntésben...
thedriver
Gondolom akkor ezt a tesztet is láttad már:

Köszönöm,ezt is már átnéztem,mert érdekel a téma,de inkább több tulaj véleményére lennék még kíváncsi.Érdekelne a sok tapasztalat,adok mások véleményére,és általában meg is fogadom õket.
Brutális lehet ez a kormány,de vajon tényleg többet ad e,mint a konkurencia?
Egy átlagfelhasználónak érdemes vajon ennyi pénzt kiadnia?
A G27 már eléggé bejáratott...mint név,mint kormány szempontjából.Gondolom kijött már minden hibája,ami csak kijöhetett.
A T500 vajon hogy használódik el?Mennyire együttmûködõ és szimpatikus a szervize?
Sajna én is csak fizetésbõl élek,jól meg kell gondolni melyiket veszem (bár most lesz adóvisszatérítés,így lenne lehetõségem a vásárlásra <#vigyor> )
Amúgy nem vagyok az a gyakran mûszaki cikket cserélõs fajta <#vigyor0>

Mákvirág: tetszik az F1 is,de ugye ez is csak pénztárca(ja most nézem,tehát akkor a Ferrarit nem pluszként adják az eredeti mellé,hanem csak ez van hozzá pakolva).
Mákvirág
http://www.gamesmen.com.au/catalog/t500-rs-thrustmaster-ferrari-f1-wheel-p-30172.html

Mákvirág
Told meg még egy kicsivel,és ilyet vegyél!

thedriver
A cikk írója biztosan:
Teszt

Sziasztok!
Használ itt valaki Thrustmaster T500 RS-t?Ezen a kormányom filózom már egy ideje,és ITT ha minden igaz,"csak" 123 690 Ft.Gondolom ez már barátibb ár érte,mint más helyen a 135.Vagy érdemes várni,hátha még lejjebb megy?
Vagy elég egy G27 is? <#confused>
Norbi1990
Ha minden USB-s eszköz mûködik akkor valószínû a kártyaolvasó a nem jó 😊
TruckerDave
Nem igazán tartozik ide, de nem találtam értelmes topicot, ti meg értetek az ilyen dolgokhoz 😊

Gépen az usb csatlakozómmal valami történt de nem tudom mi. Minden mûködik ugyan úgy kivéve a kártyaolvasó. Mindig azt írja akár hova dugom, hogy ismeretlen eszköz. Kormányom is mûködik (hogy ne legyen nagyon off 😉) csak ez nem akar. Most a géppel vagy a kártyaolvasóval lehet gond ?

peti193
Sziasztok! Eladó a Logitech DFGT-m nagyon jó állapotnak örvend !

Ha érdekel írj ide:[email protected]

vagy ide: [email protected]

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

JUVEfun
Újat max. külföldön. legutobb ebay-n láttam........

b-type
újat nem lesz egyszerû.
Az enyém pl. rendesen használva volt, és általában órák hosszat ment. Mielõtt eladtam még egyszer átnéztem, elolvastam a jellemzõ hibákat ilyesmi.
Semmi nem volt, a kormány tengelye nem kotyogott, a H váltó precízen kapcsolt...minden tökéletesen mûködött.
Jó kormányt adtam el, szal sztem bõven jó a használt is, elég strapabíró cucc.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
Olyan nincs. Raktáron majd egy éven nincs, csak G27.
Már le volt beszélve a másik mondom jó lesz az nekem de a srác inkább a haverjának adja el. Ezt meg már elvitték. Újat kitõl lehet venni? Olyan kellene akinél van is raktáron és nem kell rá heteket várni.

Kösz

ÜDv
Megtörtént és ugyan úgy villog.Az összes gomb mûködik a kalibrációs felületen csak a kormány nem mozog.Nem tudom mi a baj.
húzd ki, dugd be újra (USB és táp)

akkor szokott villogni a közepén a GT gomb, amikor áramszünet, áramtalanítás vagy USB-bõl kihúzás miatt újra van aktiválva

próbáld ki másik USB portban is

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sziasztok.
Van egy DFGT kormányom és egy kis baj van vele.Ma reggel szerettem volna egy kicsit használni és nem nagyon akar mûködni.Mármint csak a kormány eltekerését nem érzékeli.Az összes gomb mûködik.A szoftver újra telepítése megtörtént,másik gépre is feltettem.Ott sem megy.Csak kalibrálja magát és forogni forog de nem érzékeli a kalibrációs képen.Középen a GT gomb nem világít hanem villog.Találkozott már valaki ilyen hibával?Persze telefon holnap logi tesónak az csak természetes.De akkor is bosszant.A kormányt 3 hónapja cseréltettem velük.Már ráfér a csere.
b-type
ide tettem fel képeket:
PH!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Kihasználatlanság miatt eladnám a G25-m, 1 éve fel se tettem, garázsban van.
30ruga

JUVEfun
<#nyes>

pointer4
Igen, ellenkezõleg, azért drága eleve, mert kb már most beleszámolják a három oda-vissza postaköltséget a cserékhez 😄
arty
márpedig náluk a magas ár nem garancia a minõségre 😊

Forza.

pointer4
Majd ha jön aV2 javított verzió, és nem hallani rosszakat, akkor érdemes vele foglalkozni.
Addig ha ennyiért borsot törne az orrom alá a bugjaival, felakasztanám a fanatec-et 😄
JUVEfun

Csak a kormány : 550 euró

Egy kis off:

Nyílt netKar Pro Bajnkoság indul, elsõ futam a demó tartalommal: részletek itt

Firerock
erõsen OFF de a gamepad topikban nem válaszolnak,remélem ti tudtok segíteni

Szerintetek tudok valamit csinálni a Cordless Rumplepad 2-mnek hogyha lögyök az 2-es gomb? Ugye ezt használom legtöbbet,mivel ezzel passzolok a fifában így ez jóval puhább mint a többi és idegesít!
A probléma az,elszakad a gomb alatt lévõ "gumi". Ilyet lehet kapni valahol külön?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
G25/G27 pedals pinout:
1: Ground
2: Throttle
3: Brake
4: Clutch
5:
6: +5V
7:
8:
9: +5V

DFGT/DFP/Black MOMO pedals pinout:
1:
2: Throttle
3: Brake
4: Ground
5:
6: +5V
7: Throttle
8: Brake
9: Ground

http://tytlandsvik.no/momo/MOMO%20Racing%20Force.pdf
Sziasztok!
Van egy kis gondom, amire reményeim szerint itt kapok rá választ.
Tehát van egy MOMO RACING kormányom. Egy kapcsolási rajzra, vagy egy leírásra volna szükségem, hogy miként kell a 7 lábú soros porba bekötni a 4 vezetéket.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Firerock
valóban,elnéztem.

Dietrich
nekünk nem mindegy, hogy melyik...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Az tök mind1, 1€ = 1$
somdav95
EUR az.. nem $

Firerock
jó ár,de ennek kéne lennie az alapárnak 300$ nagyon sok érte.....

Dietrich
az elsõ szám áthúzva akart lenni :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
gondolom más is kapott logitechtõl mélben (aki regisztrált valamilyen logi cuccot már)ajánlatot tegnap..
3 napig él ha jól olvastam..kár hogy pénzem nincs G27-re most.

G27
<s>299.00</s> EUR 199.99 EUR
You save: 99.01 EUR

DFGT
<s>149.00</s> EUR 89.99 EUR
You save: 59.01 EUR

arty
32bitest próbáltad?

a linken IA64-es exe van, nem x64, azaz csak itaniumra jó, nem x86 pécére!

Forza.

wollnerd
Nekem nem mûködik. (érdekes hogy 64 bittes win7-en a 64 bittes exe-vel rinyál hogy ez nem kompatibilis a Windows ezen verzióján.<#wilting>) Mindegy, majd akkor továbbra is tartom a gázpedált 5 %-san, ilyenkor nem megy hátra CJ, nem dõl hátra a kerékpár automatikusan, stb. és ez nem zavar hogy így kell játszanom, kezdem megszokni. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2