Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány 64 bites autós játék igényel 64bite sdrivert?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ezt most nem igazán értem. Miért nem jó az a driver ami a logitech honlapján van és teljesen hivatalos? Ill milyen más driver van hozzá?
Na egy pillanat! Komolyan még neked áll feljebb? Lehet az elsõ hozzászólásodban is ki kellett volna bontani, hogy pontosan mit szeretnél, és akkor nem ilyen választ kapsz...
Javaslom a másik két hely használatát... úgy látszik ott profi DFGT felhasználók vannak, akik fél szavakból is értik, hogy pontosan mit szeretnél.
Javaslom a másik két hely használatát... úgy látszik ott profi DFGT felhasználók vannak, akik fél szavakból is értik, hogy pontosan mit szeretnél.
www.smart-bus.hu
Találtam egy ilyet:
5.10.127
5.10.127
ha kiakarsz oktatni valakit, elõtte gondolj arra hogy a kérdést feltevõ talán ismeri ezt a lehetõséget.
Igen mielõtt megkérdeztem én is rákerestem, de ez egy általános logitech vezérlõkhöz használt driver.
A DFGT-hez jó ideig nem volt gyári PC-s támogatás, viszont valakik csináltak hozzá egyet ami nagyon jó lett, én ezt kerestem és közben meg is találtam. A gond az hogy csak 32bit-es rendszerhez jó, nekem pedig 64 kell, ilyen viszont nincs. Így maradtam a már általam is ismert gyári drivernél .
Még két helyre linkeltem ugyan ezt a kérdést, mindkettõnél értették hogy mit akarok.
Igen mielõtt megkérdeztem én is rákerestem, de ez egy általános logitech vezérlõkhöz használt driver.
A DFGT-hez jó ideig nem volt gyári PC-s támogatás, viszont valakik csináltak hozzá egyet ami nagyon jó lett, én ezt kerestem és közben meg is találtam. A gond az hogy csak 32bit-es rendszerhez jó, nekem pedig 64 kell, ilyen viszont nincs. Így maradtam a már általam is ismert gyári drivernél .
Még két helyre linkeltem ugyan ezt a kérdést, mindkettõnél értették hogy mit akarok.
??
ha valaki nem tudja hol keresse hazsnálja a guglit. én így tettem és elsõként ezt adta ki Logitech DFGT driver kérdésre.
ha valaki nem tudja hol keresse hazsnálja a guglit. én így tettem és elsõként ezt adta ki Logitech DFGT driver kérdésre.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sziasztok!
Logitech driving force gt-hez keresek driver-t, win7 64bit-s rendszerre, de nem találok megfelelõt, tudna valaki segíteni?
Logitech driving force gt-hez keresek driver-t, win7 64bit-s rendszerre, de nem találok megfelelõt, tudna valaki segíteni?
Tegnap oda ültem egy kicsit LFS-ezni, pár perc után 'elszállt' a váltóm (másodjára is..😄), csak 5-ös volt akárhova kapcsoltam..
Most már hibátlanul mûködik újra, egy forrasztás kellett neki..😊
Most már hibátlanul mûködik újra, egy forrasztás kellett neki..😊
nekem a lépcsõ alatti elhelyezés tetszik 😊 sajnos én a nappaliban egy cockpitet sehoy nem tudok elhelyezni... :/
Forza.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955&index=2
itt a link.közép tájon pitbull képei.ott minden fent van.
itt a link.közép tájon pitbull képei.ott minden fent van.
Sziasztok!
Keresek jó állapotban lévõ g25-öt ha valakinek van vagy hall eladót dobjon már egy üzit!
Köszi!
Keresek jó állapotban lévõ g25-öt ha valakinek van vagy hall eladót dobjon már egy üzit!
Köszi!
van kép a szimulátor cockpit fórumban róla,sajna én nem tudom felrakni mert túl nagy méretûek,oda is pointer rakta fel,szal ott megnézhetitek
Ment a válasz
UP a cuccnak 😊
Ment privi 😊
Ment privi 😊
Urak !
Lenne eladó logitech g 27 el loadcell fékkel,gamepad kivezetékelve,mûszerfalba építve,fordulatszámmérõ rev burnerrel levillanóval,valamint egy cockpit állítható rajta minden kagylóval.egybe és külön is eladó,de ha lehet az egészet adnám egybe.Privben várom a komoly érdeklõdõk jelentkezését.
Lenne eladó logitech g 27 el loadcell fékkel,gamepad kivezetékelve,mûszerfalba építve,fordulatszámmérõ rev burnerrel levillanóval,valamint egy cockpit állítható rajta minden kagylóval.egybe és külön is eladó,de ha lehet az egészet adnám egybe.Privben várom a komoly érdeklõdõk jelentkezését.
Sziasztok!
Van itt Thrustmaster T500 RS tulaj?Kíváncsi lennék rá,jöttek-e elõ hibák mióta megjelent.
Úgy néz ki 1 hónap múlva már megtudom venni,ezért érdekelne hogy vajon tuti vétel lenne-e még mindig?
Árgép szerint,ha a PIXmania-t nem veszem figyelembe,akkor 132-tõl kapható.Viszont találtam egy helyet,az expansys.hu-t,ahol "csak" 115 335 Ft.
Van itt Thrustmaster T500 RS tulaj?Kíváncsi lennék rá,jöttek-e elõ hibák mióta megjelent.
Úgy néz ki 1 hónap múlva már megtudom venni,ezért érdekelne hogy vajon tuti vétel lenne-e még mindig?
Árgép szerint,ha a PIXmania-t nem veszem figyelembe,akkor 132-tõl kapható.Viszont találtam egy helyet,az expansys.hu-t,ahol "csak" 115 335 Ft.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
max logitech ex szintjén van, a dfgt más kategoria ,talán a f430 van vele egy szinten,de inkább logitechet vegyél
Sziasztok!
Viszonylag jó áron (15 ezer) tudnák hozzájutni egy ilyenhez:
A kérdés az hogy megéri? Van ez olyan jó mint pl. egy LOGITECH DF GT?
Viszonylag jó áron (15 ezer) tudnák hozzájutni egy ilyenhez:
A kérdés az hogy megéri? Van ez olyan jó mint pl. egy LOGITECH DF GT?
a pedálja elég vacak, de poticserével javítható, a kormány része elég korrekt csak az a piros gumi ami van rajta nekem valamitõl ragad :S már mindent megpróbáltam de semmi nem segít rajta... :S mondjuk már jó pár éve megvan
ha valaki rendelne fanatectõl, írjon rám, lehet kéne egy váltó 😊 (csr shifter)
sajnos 21 EUR a szállítás, ami egy 60 EUR-os cuccra nagyon sok lenne nekem egyedül ...
sajnos 21 EUR a szállítás, ami egy 60 EUR-os cuccra nagyon sok lenne nekem egyedül ...
Forza.
az úttörõk októberben vették, drágábban 😊
döbbenet, hogy 3-4 hónap után még mindíg szinte használhatatlan a cucc...
döbbenet, hogy 3-4 hónap után még mindíg szinte használhatatlan a cucc...
Forza.
Én azért irigylem a problémáit. 😊 Nekem a DFGT mindig középre áll be és így már teljesen unalmas, nincs mivel szenvedni, minden mûködik. Mintha Svájcban lennék.<#idiota>#idiota>
nemtudom, elsõ Fanatec cuccom + szétszed nem fogom amíg garis 😊 (amit nem tudok meddig tart, hiszen SEMMI papírt nem küldött a csomagban a fanatec... érdekes)
kipróbáltam közben a kormányt:
- xboxon az ms wireless wheel után komoly elõrelépés, de erre a platformra maradt a legkevesewbb idõm egyelõre, alig 6 kört mentem forzában. nagyon egyszerû volt összehozni a boxal, ment minden elsõre). ami gáz, hogy a center kalibráciohoz kell az xbox guide gomb, igy xbox módban kb képtelenség egyszerûen újrakalibrálni - márpedig el-elmegy a közép 😞((
- ps3-on hasonlóan egyszerû a csatlakoztatás, itt már kell az usb kábel is, hogy összekössük a géppel. gt5-el teszteltem, épp egy versenyem volt elmentve a 90. körben (boxutcában lehet menteni). betöltöm az állást, elsõ kör ugye nem mérhetõ kör, második pedig közel -1 mp-es körrekord a g27es idõmre 😊 ezt így nemigazán értettem, mert még meg se szoktam jóformán a kormányt és mégis ennyivel jobban tudtam vele menni... (vagy csak szerencse?). mentem 20 kört, a végére kezdtem megszokni, megkedvelni - a nagyobb, vastagabb kormánykerék eleinte kényelmetlen volt, ám valószínüleg pont ettõl tudom könnyebben kordában tartani a kocsit, jobban kezelhetõ így a hardver(?)
- pécé. basszus, ezzel mennyit szívtam 😞 v115-ös driver után a win7 többé nem bootolt... szerencsére vasárnap csináltam mentést, abba visszaálltam, beta v116ost feltettem azzal oké volt - 1x! aztán beragadt a gáz félállásban, a kuplungot egyáltalán nem érzékeli, majd egyszer kicsavarodott jobbra a kormány és ugymaradt ... namondom, itt az idõ fw-t frissíteni, (röhejesen bonyolított mód, nemértem miért nem lehet automatizálni...) v706 volt a legújabb amit találtam (miért kell blogbejegyzéseket áttúrnom érte???). a kormány így visszaállt jól középre, de a pedálok votábbra sem mûködnek és a kis ventillátor is maxon kezdett járni a kormányban 😞 ezt végül sok szívás után (a leírt módon nekem men ment, végül össze vissza nyomkodtam a gombokat és jó lett) sikerült visszakapcsolni hõföggü fordulatszámszabályzósra... ami gáz, hogy driverben bekalibrálom közére, eltekerem full jobbra, full balra és nem középen lesz a közép 😞( ez nagyon gáz, szerintem ezt érzem xboxon is. ps3on mintha nem jelentkezett volna, bár lehet ott van a játékban némi deadzone középen(?)
2 kör lfs után nem vonnék le következtetéseket, de ereje van, az biztos. egyelõre várhatok uj druverre, firmwarre ... 😞
eddig nagy csalódás, a g27et semmiképp nem képes kiváltani, ami az ára mellett elszomorító 😞
kipróbáltam közben a kormányt:
- xboxon az ms wireless wheel után komoly elõrelépés, de erre a platformra maradt a legkevesewbb idõm egyelõre, alig 6 kört mentem forzában. nagyon egyszerû volt összehozni a boxal, ment minden elsõre). ami gáz, hogy a center kalibráciohoz kell az xbox guide gomb, igy xbox módban kb képtelenség egyszerûen újrakalibrálni - márpedig el-elmegy a közép 😞((
- ps3-on hasonlóan egyszerû a csatlakoztatás, itt már kell az usb kábel is, hogy összekössük a géppel. gt5-el teszteltem, épp egy versenyem volt elmentve a 90. körben (boxutcában lehet menteni). betöltöm az állást, elsõ kör ugye nem mérhetõ kör, második pedig közel -1 mp-es körrekord a g27es idõmre 😊 ezt így nemigazán értettem, mert még meg se szoktam jóformán a kormányt és mégis ennyivel jobban tudtam vele menni... (vagy csak szerencse?). mentem 20 kört, a végére kezdtem megszokni, megkedvelni - a nagyobb, vastagabb kormánykerék eleinte kényelmetlen volt, ám valószínüleg pont ettõl tudom könnyebben kordában tartani a kocsit, jobban kezelhetõ így a hardver(?)
- pécé. basszus, ezzel mennyit szívtam 😞 v115-ös driver után a win7 többé nem bootolt... szerencsére vasárnap csináltam mentést, abba visszaálltam, beta v116ost feltettem azzal oké volt - 1x! aztán beragadt a gáz félállásban, a kuplungot egyáltalán nem érzékeli, majd egyszer kicsavarodott jobbra a kormány és ugymaradt ... namondom, itt az idõ fw-t frissíteni, (röhejesen bonyolított mód, nemértem miért nem lehet automatizálni...) v706 volt a legújabb amit találtam (miért kell blogbejegyzéseket áttúrnom érte???). a kormány így visszaállt jól középre, de a pedálok votábbra sem mûködnek és a kis ventillátor is maxon kezdett járni a kormányban 😞 ezt végül sok szívás után (a leírt módon nekem men ment, végül össze vissza nyomkodtam a gombokat és jó lett) sikerült visszakapcsolni hõföggü fordulatszámszabályzósra... ami gáz, hogy driverben bekalibrálom közére, eltekerem full jobbra, full balra és nem középen lesz a közép 😞( ez nagyon gáz, szerintem ezt érzem xboxon is. ps3on mintha nem jelentkezett volna, bár lehet ott van a játékban némi deadzone középen(?)
2 kör lfs után nem vonnék le következtetéseket, de ereje van, az biztos. egyelõre várhatok uj druverre, firmwarre ... 😞
eddig nagy csalódás, a g27et semmiképp nem képes kiváltani, ami az ára mellett elszomorító 😞
Forza.
Én úgy tudom, hogy belülrõl tok ugyan az, mint a 911 GT3 és 911 GT2 kormány...
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Pontosan 1 hét alatt megjött! Ma itthonról melózok miatta, eddig az árához képest enyhe csalódás. Nagyon más mint a logitech, de hogy fair legyen az összehasonlítás meló után gt5 alatt is letesztelem (eddig csak forza4 alatt mentem vele 6 kört).
(ugyanitt jobbszélsõ eladó 😉 )
Majd írok egy rövid szösszenetet róla, ha kicsit jobban összebarátkoztunk.
(ugyanitt jobbszélsõ eladó 😉 )
Majd írok egy rövid szösszenetet róla, ha kicsit jobban összebarátkoztunk.
Forza.
üdv ! van 1 logitech dfgt-m és az a gondom hogy gép ujra telepitésnél sikerült eltüntetnem a logitech profile-beállitásaimat,tudna valaki segiteni és adni beállitási értékeket,rfactorhoz ,f1-hez használom
elõre is thx
elõre is thx
Igazából ennyi pénzért nem érdemes elvárni a FFB-t, ha van is se ér sokat.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Tartós kormány. 7 éve megvan, kegyetlenül sokat (!) hajtottam és még mindig mûködik de a váltó része az már nem tökéletes. (nem érzékel mindig)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Nem hinném, hogy érdemes olyat venni, sajna olcsó húsnak híg a leve...
FFB-s kormányt -ami használható is- 20 alatt sajnos nem nagyon kapsz.
FFB-s kormányt -ami használható is- 20 alatt sajnos nem nagyon kapsz.
Compressor Supreme kormányról ki mit tud? Megéri ilyet venni? Mennyire szoktak elromlani? FFB milyen?
IGEN 900-t fordul
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Igazad van ! Benéztem! <#eljen>#eljen>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
pedálom van a g27-hez, H váltó pedig... meglátjuk mennyire hiányzik majd 😊
legrosszabb esetben azt is vennem kell hozzá ... :/
legrosszabb esetben azt is vennem kell hozzá ... :/
Forza.