15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
GPx8 #13179 Sziasztok!
Ilyen kormánya van valakinek?
Vélemény?
Thrustmaster RGT PRO -
#13178 Idő,család,gyerek vagy ez így együtt ? -
#13177 Hát nem nagyon látnám értelmét. -
#13176 Érkező új cuccokat sem fogod próbálgatni? -
#13175 Az biztos, hogy örömet okoz, amilyen olcsón adod. Én csak annak nem örülök, hogy már nem használod őket, pedig nagyon jó dolog.
Mi lesz helyette? Tankot építesz? :D -
#13174 Nem használom ezeket több int 1 éve semmire, legalább karácsonyra valakinek örömet okoz. -
#13173 Sosem örülök, ha egy régi szimes elkezdi eladogatni a cuccait :( -
#13172 Üdv urak! Ha valakit érdekelné egy használt pedál+váltó -
Nyemec #13171 Megtaláltam a megoldást. Utána olvastam a CM fórumon. A sok patch közül az egyiknek köszönhetően mászott el a FFB. Más is járt így, és a fórumban kért segítséget. A probléma a VSYNC -on- állásba kapcsolásával oldódott meg. Azóta ismételten tökéletesen műxik! Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni! -
#13170 Rajtad nem nagyon lehet segíteni !
A kormányodnak semmi baja ( mivel másikban jól müxik)
Az F1 2012-ben meg tökéletesen be lehet állítani ( csak én innen nem tudom a tiedet) -
Solt #13169 Nem ismerem ezeket a játékokat... ha máshol szépen működik, akkor egyértelmű, hogy a játék beállításoknál van a gubanc. Szerintem a játék topikjában érdeklődj... -
Nyemec #13168 Először és is arra gondoltam, hogy valamelyik segítség bekapcsolva maradt, de nem. Kipróbáltam a Race 07-ben is a kormányt, ott szépen működik. Úgy néz ki, hogy csak a két F1 alatt csinálja, de nem tudom, hogy miért. Egy két nyújtott ívű v. nagyobb kanyarnál önállósítja magát és magától kezd el izomból kanyarodni nem győzök ellen tartani. Így nélvezhetetlen a játék. Kipróbáltam pár beállítást, de kifogytam az ötletekből. Esteleg valami tanácsot tudnátok adni? -
Solt #13167 Nem kapcsoltál be valami segítséget? Nem lenne egyszerűbb más játékkal is kipróbálni? Ha ott rendesen működik, vagy, ha ott is rossz, akkor tudnál tovább lépni... -
#13166 Centering Spring Strength -
#13165 Felhívtam és hát már rég nincs meg a kormány:D A többi meg szinte új áron van... -
#13164 Hú hát ez tényleg jó:O -
Nyemec #13163 Nem értem mitől lett ilyen! Állítok a driverben is a játékban is és a kanyarhoz közeledve kikapja a kezemből a kormányt, mintha önállósulna, hol jobbra, hol balra irányítja az autót. Mi a francot állítsak rajta, hogy jó legyen? Korábban szépen működött!
-
#13162 Pl.: E Z se drága.. -
#13161 Utána a játékon belül vedd lejjebb a középre húzást és állíts az FFB-n stb.stb (valószínűleg nem mentetted el a beállításaidat és vissza állt a "gyárira") -
Solt #13160 Először is próbáld ki más játékban is... -
Nyemec #13159 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudom rendesen beállítani g27 kormányomat. (F1 2011, F1 2012) Korábban teljesen jól működött most meg pár napja olyant csinál, hogy kanyarba kitépi a kezemből a kormányt, próbálom megtartani, hogy az íven tudjak maradni, erre kattanik egy nagyot és oda a jó kör. Valaki tudna segíteni abban, hogy mitől vált ilyenné, esetleg hogyan tudnám rendesen beállítani. Sajnos így élvezhetetlen a játék. -
#13158 Ja csak drágábban próbálja mindenki eladni mint az új ára:D:D -
#13157 hardverapro-n van több G 25-27 elfogadható áron -
Linux01 #13156 Lesem. :) Köszke -
#13155 Pár ezer forinttal drágábban van Fanatec Porsche Carrera kormány, viszont ez egy ideje el van tűnve fanatec webshopjából. -
Linux01 #13154 Vennék G25-öt csak nem nagyon találok eladót. :/ -
#13153 Nincs ilyen.(használt G25 esetleg de nem nagyon árulják) -
Linux01 #13152 Sziasztok!
Olyan kormányt keresek, ami tud 900 fokot fordulni, H váltós, 3 pedálos. Árban max 30.000 Ft.
Tud ilyet valaki?
Esetleg áron kívül a Logitech G25 és 27 kivételével. -
juve60 #13151 http://aprod.hu/hirdetes/logitech-dfgt-vadonatuj-kormany-IDDnL5.html#b8f847ef;r:;s: -
#13150 -
#13149 -
JÓL NÉZ KI ! -
#13147 Profilokkal. Létrehozol minden játéknak egy profilt és beállítod, hogy melyik exe elindulása esetén aktiválódjon. -
#13146 és hogy?:) -
#13145 IGEN -
#13144 Logitech Profilerben be lehet állítani hogy különböző játékokhoz különböző forgási szög társuljon? -
#13143 Logitech Wingman Formula Force GP-ről mit tudtok? Érdemes még ilyen kormányt venni? -
Debilon #13142 m-tech web oldal? ha nincs hozzá driver akkor a játék egyáltalán felismeri, hogy van játékvbezérlő beállítva?
control configban (ETS2-ben) ha kiválasztod mondjuk jobbra fordul és elfordítod akkor érzékeli hogy a kormány tengelyét szeretnéd? -
DANIELTRUCKER #13141 Heló mindenki!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Az egyik ismerősömnek szeretnék beállítani egy M-tech kormányt az ETS2-höz (Euro Truck Simulator 2), viszont nem igazán ismerem a kormányt. Ha bárki bármilyen segítséget tudna ezzel kapcsolatban, vagy tudna adni hozá drivert annak nagyon megköszönném!
A segítségeket előre is köszönöm!
-
Solt #13140