Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A kormány amúgy egy Thrustmaster RGT FFB Clutch.
Ha nem indul a kocsid felhívod a szervizt, hogy rossz az autód, mondják meg mi a hiba??!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
A helyzet az, hogy valamiért nem mûködik a force feedback, és az lenne a kérdésem, hogy ez mitõl lehet?
Én arra gondoltam, hogy az adapterrel lehet valami probléma, de érdekelne a ti véleményetek is.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#12790: kértem segítséget apámtól, aztán kiderült, hogy a fékpedálnál nem érzékel valamit, aztán holnap majd megpróbál valamit kezdeni vele
Melyik a legegyszerûbb, legolcsóbb kormány ami mûködik is Win7-tel?
Légyszíves valaki segítsen rajtam. Nem tudok tovább guglizni, mindenhol kerestem már, de egyszerûen sehol sincs már fent.
Van egy régi Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel típusú kormányom (igaz nem ffb) és ehhez keresnék valami drivert.
Windows 7 64 bites oprendszerem van, felismeri, de a kalibrálásnál mindig azt érzékeli, hogy teljesen be van nyomva a fékpedál. Pedig régen tudom, hogy játszottam vele, még a Colin Dirt 3-mal. Ott tudom, hogy jó volt, de most meg nem tudom miért csinálja ezt.
Valaki segítsen, mert már nagyon idegesítõ 😞
arra gondoltam hogy az így leváltott kormányomat moddolhatnám. a motort akarom erõsebbre cserélni, lenne értelme?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ahhoz, hogy a valóshoz hasonló FFB legyen :
Az RBR fõkönyvtárban a physics.rbz-t megnyitva/kicsomagolva van egy physics.lsp nevû fájl, abban kell megkeresni ezt:
MaxFFTorque 135.0
és kicserélni erre:
MaxFFTorque 90.0
Közben sejtem mi lehet a gond, igaz még nem próbáltam.. játékban maximumon van az FFB, profiler-ben 110% az Overall Effect Strength.
Viszont a Spring & Damper Effect Strength 0%on van,
és valószínû ezért gyengébb az FFB.
Más játékoknál ez nem gond. Itt valószínûleg valami sz@r van a palacsintában. 😄
Feljebb venni meg nem akarom mert akkor kamu FFB lesz állítólag.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Pedig imádom az RBR-t, a rázás még okés de a kormányzás már csak fele olyan erõs mint kellene...
GTR2: 2000 Ft
GT Legends: 2000 Ft
Race07 + Race ON: 2000 Ft
1 db iR pálya/kocsi: 3000 Ft
Szépen mindent ki kell próbálni amit lehet és saját MAGADNAK felépíteni a véleményed! 😉
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A netKar vezetési élményben sztem jobb (magánvélemény), mint az iR, viszont hozzá a körítés, meg a szolgáltatás, az gyakorlatilag nulla, az arra nagyon jó, hogy ha csak úgy menni akarsz, élvezkedni és csiszolni a technikádat, meg néha menni egy-egy elõre szervezett futamot online, viszont ehhez képest az a 4-5 ropi nem pénz érte.
Illetve csak azért mert nem a legjobb, nem szabad elfeledkezni az rFactorról és az Simbin játékairól sem, ezeknek is bõven van annyira jó a fizikája, hogy évekig találsz bennük kihívást és emellett rendkívül jó hozzá körítés és az online rész, nagyon jó futamokat lehet velük rendezni. Nem kell egybõl "besznobulni" 😊
your choice!