Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan 2 hónapja nincs kormányom.
Ez lenne a hírhedt Logi support?
Vagy az üzlet komolytalan?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ahogy itt olvastam a fórumot, nagyjából mindeki elégedett volt a Logitech supporttal, nekem szerencsére még nem akadt gondom a termékeikkel, hogy szükség lett volna rá (egér, 2 joystick, negyedik kormányt - DFGT - nyúzom, és az elõzõeket sem azért adtam el, mert elromlottak).
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hátha esetleg érdekel valakit. Csak egyben eladó!
#12937: Köszi, lementettem a linket, ha szükség lesz rá valamikor akkor megpróbálom.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Sajnos én ezt a módszert már nem tudtam kipróbálni mert addigra már kidobtam a pedált. Most egy RGT pedálom van lfs ben betudom állitani 2 vezérlõre szerencsére.
LFS World név: Dániel(hunn)
Akkor MOMO lesz, a pedált meg majd megoldom valahogy. Ha a potikat kicserélném valami komolyabbra nem oldódna meg a probléma?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Forza.
Ha nem akarod szétszedni, vannak itt még sokan logitech-esek és megmondják, hogy érdemes-e panaszkodni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Létezik USB-s csak pedál?
10:57-nél szedi le az érzéklõt, neked az mozog.
Ne tévesszen meg, hogy g25, mert a g27 is ugyanilyen,csak a másik motoron van az érzékeló
Jó az is ha oda szigetelõszalagozod.
Miért van az hogy a logitech g27 -esem minden játékban egy idõután rosszul kalibrálja magát és a középpontot kb balra 30 fokban méri fel aztán egyre balrább...?
Hogy lehet megoldani?
május 24 -> június 19.
az új kormány egyelõre mûködik, szal köszi fanatec 😄
Forza.