Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem a DFGT-t, csak közben ráakadtam erre, és mivel olcsóbb, és szintén 900 fokos, gondoltam hátha....
Köszi ismételten a választ 😊
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
A véleményetekre lennék kíváncsi a Genius Twin Wheel 900FF kormánnyal kapcsolatban.
Nagyon jó árban (19k) van, 900 fokot fordul, FFB, stb, stb.
Használ közületek valaki ilyen kormányt?
Mennyire megbízható?
ETS2, és OMSI szimulátorokhoz szeretném használni, tehát nem lenne rángatásnak, és egyéb durva igénybevételnek kitéve.
Hazai tesztet nem találtam róla, és a fórumban visszaolvasva sincs róla információ.
A segítséget elõre is köszönöm.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ha odavagy az autósokért, akkor kenyér és viz pár honapig, de gazdálkodd ki - szvsz az fm4 minden idõk legjobbja 😊
(már ha kipróbáltad és bejön a játékmenet)
Forza.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
az xcm megoldása megint csak félmegoldás: FFB nem lesz, ráadásul a kompatibilitás sem az igazi (anno én is néztem, utánaolvastam... végül egy fanatec csr-t kellett vennem 😞 )
Forza.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Kérdésem a következö : Logitech G25 kormányt szeretnék öszekötni xbox 360-al böngégszgetve talátam ezt : http://www.konzoluzlet.hu/1_5-xbox-360-kabelek/371-ps2-gamepad-atalakito-kabel-xbox-360-ps3.html ( már ha egyáltalán kapok egyáltalán ilyet ) tehát ezzel megoldható-e? néztem az XCM átalakitót is de nem tul ocó sajna :S. Esetleg más okos tipp?
Garanciába szó nélkül cserélik emiatt, de ettõl még bosszantó. Akinek nincs már garancia, az meg tudja javítani, tehát a kellemetlenségen kívül nagy nyûg nincs...
Plusz ugye a kategóriájában egyedülálló a cucc. FFB-s hotas-t nem is gyárt senki, fõleg nem úgy, hogy még pedál is van a szettben... Szóval ennyiért még a kellemetlenségek ellenére is egy nagyon jó kis cucc... én nagyon szeretem, és gondban leszek, ha majd cserélni kell...
A következõ lépcsõfokon már majdnem dupla ennyi minden, ráadásul FFB nélkül... :S
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
D9
Zmok, a kuplung, pedig egy másik logitech kormány, egy wingman, és programban összehoztam, és a wingman gázpedálja a kuplung! 😊 Így teljes! 😄 Holnap keresek összképet! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
D9
Nagyjából ennyi, googleban vannak leírások! Holnap rakok fel képet is! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nekem is DFGT-m van.
D9
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
G25-ös kormányommal történt egy olyan dolog hogy valamilyen magasfeszültségû áramütést kapott (amit igazából nem értek) és megsült az áramköre, legalábbis a kormány részének biztos. Arra lennék kíváncsi hogy ez javítható-e egyáltalán és ha igen akkor hol. Igazából Komárom-Esztergom megye illetve ennek környékén kellene szerviz tipp, de csak ha javítható. Ha viszont nem javítható akkor még arra lennék kíváncsi hogy eladható-e egy ilyen hibás példány.
A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv😄ANIELTRUCKER
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
(és lehet h igy is megveszik az emberek a használtat?)
Forza.