Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.smart-bus.hu
Forza.
Egyébként meg úgy néz ki megszûnt a jó világ a Logitechnél is... a náluk vásárolt cuccok garanciális ügyintézése átkerült valami FixIt rendszerbe... nincs csere kapásból, elviszik és javítják, ha valaminek nyûgje van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amikor nekem elromlott a fanatecem, a hivatalos(!) eljárás volt h szedjem szét és cseréljem ÉN az érzékelõt.
Emellett tudja a fanatec is h gyárihibásak a pedáljaik.
Ezekután így intézni a garit, vicc.
Forza.
Az itthoni 124-esek 80%-a tényleg kotvány, a maradék 20% meg nem eladó. Ezért érdemes külföldrõl behozni egyet, vagy itthon venni olyat amit nemrég importáltak. Csúnya emberek autója? A maffiózóknál már vagy 15 éve nem menõ, a tesvírek is átálltak a lefingott W210-esekre. (Mondjuk az pont nekik is való, az egyik legrosszabb autó amit a Mercedes gyártott. 😄)
Szerintem mostanában érdemes W124-et venni mert a jó példányok ettõl olcsóbbak már nem lesznek. Néhány év és ugyanúgy eltûnnek az utakról mint a 123-asok - azokból a kotványok már kidõltek, a szépekhez meg ragaszkodnak a tulajdonosaik. Ugyanez lesz a 24-essel is.
ON
A probléma sem tûnt olyan bonyolultnak hogy ne tudnám félóra alatt megoldani. Szóval ezért szedtem szét.
Gari ügyben: igazat adok Soltnak, de veled is egyetértek ... mûszaki ember révén a fene megesz, mikor valamit meg tudnék magam is oldani, de szarakodnom kell a gariztatással. Így jártam anno az Enermax tápommal is ... 1 hónap gariztatás, vagy kicserélem benne a ventit magam ... Persze hogy venticsere lett, aminek következtében még ma is mûködik tökéletesen, de eladni már nem lehet normális áron 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Köszi! 😊 Kétliteres benzines, 5seb. kéziváltóval, automata klímával - ez elég ritka kombináció. Full gyári állapot, semmi tuning. Én is sokáig csak vágyakoztam hogy egyszer lesz egy szép, régi Mercedesem, míg végül januárban megvalósult az álmom. 😊 Jó érzés reggelente meglátni a ház elõtt a parkolóban.
Ha W124-ben gondolkodsz azért számíts rá hogy más karakter mint a BMW. Nem sportosságra inkább a kényelemre van hangolva.
Bocsi a regényért, mert a kérdésem ugyan egyszerû...de most kikívánkozott, marha mérges vagyok magamra.<#duma>#duma>
Motor? 😊 Gyönyörû állapotú!!
Tavaly úgy döntöttem hogy lecserélem az elhasználódott DFP-met egy hárompedálos szettre. Használt cuccot nem akartam, és a Fanatec Carrera Wheel jó választásnak tûnt: pozitív kritikák és felhasználói vélemények, 900fok, H-váltó, kuplung - ráadásul még szállítással is olcsóbb mint egy G27. OK, fogaskerekes a mechanikája de ez igazán a DFP-nél sem zavart.
Rendelés után pár nappal meg is jött a pakk Németországból, igényes csomagolás és a tartalma is minõséginek tûnt. Jól is mûködött minden eleinte, az rFactor HistorX és DRM modjai valamint az iRacing is sokkal élvezetesebbek voltak az új kormánnyal. (Tehát nem a tízéves Pistike rugdosta szanaszét vmi arcade szeméttel szórakozva.)
Aztán egyszercsak a pedálokat nem lehetett rendesen bekalibrálni: a fék és a kuplung is csak a maximális kitérés kb. 80%-át produkálta. Rákerestem a problémára a neten és rá is akadtam a megfejtésre: a potméterek a pedálon belül nincsenek megfelelõen rögzítve, ezért elmásznak a helyükrõl. OK, pedál szétszed, potik visszarak, pedál összerak, minden fasza. Kb. kéthavonta meg kellett ismételni ezt a rituálét, aztán a múlt héten a gagyi kínai csavarok közül kettõ feladta a harcot és beletört a menetbe.
Ezután írtam (képeket is mellékeltem) a Fanatecnek hogy tudnak-e valami megoldást javasolni. Nyilván a pedál megbontása érvényteleníti a garanciát, de mégiscsak egy konstrukciós hiba okán vált az alig féléves áru használhatatlanná. A válasz az volt amit sejteni lehetett: gari érvénytelen, sorry.
OK, akkor segítsünk magunkon potik foglalata erõs pillanatragasztóval a helyükre, pedál összerak, go! Kuplung és gáz tökéletes, fék maximális jele 25% és 100% között ugrál aztán beáll max. 25-re. Óriási. Pedál felnyit: minden a helyén. Nincs több ötletem.
Fanatec: Advanced German Gameware -> Primitive Chinese Garbageware
Senkinek eszébe ne jusson a Fanatec szarjaiért egy fillért is kiadni, okkuljatok a történetembõl és vegyetek inkább Logitechet ,akár használtat is! Csoda hogy a Porsche egy ilyen vacakhoz adja az emblémáját és a nevét -> ez max. egy Dacia logót érdemel.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hogy kicsit ontopik is legyem: volt nálam egy G25 is pár hétig (Sajnálom is hogy visszaadtam, de azzal vigasztalom magam, hogy XBOX-hoz nem jó 😊 ) és az sem szerette, szóval lehet a probléma az én készülékemben volt, de nem voltam egyedül anno ezzel a problémával, ahogy olvastam a neten ...
www.smart-bus.hu
Ettõl függetlenül igazad van, csak ilyen árkategóriában nem éppen jó ómen egy sell and forget termék 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Volt a kék színû Logitech EX meg a piros EX.
Elõbbit PS2-re utóbbit PC-re adták. árban 13K és 17K volt. Aki tudta, hogy detto ugyanaz a két kormány csak színben tér el a kéket vette meg és használta PC-n 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Lenne egy nagyon láma kérdésem DFGT-vel kapcsolatban....
Létezik, hogy két különbözõ platformra készült, de azonos típus van ebbõl a modellbõl egyforma név alatt?
Azért kérdezem, mert nézegettem az webshopok kínálatát, és az egyik helyen kompatibilis platformnak PC/PS3, a másik helyen PS2, PS3 van feltüntetve.
Én PC alatt szeretném használni, így ha netán tényleg két különbözõ típus van belõle azonos név alatt, akkor nem mindegy melyiket veszem meg, ezért inkább kérdezek a vásárlás elõtt.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.