Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De szerintem ne ragozzuk... majd kiderül pár hét múlva.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De ne értsd félre, mindenki úgy jár el, ahogy jónak látja... én csak próbáltam megvilágítani a kérdést egy másik szemszögbõl.
www.smart-bus.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha valamit be tudnak adni neked, az azt jelenti, hogy nem vagy képben! 😊 Nem kell a joghoz érteni, erre ott van a fogyasztóvédelem... õk leírják mit lehet, mit nem. Ha valami nem tiszta, írsz nekik, és a véleményüket kéred.
Én sem szeretem a konfliktusokat, de ettõl még az érdekeimért kiállok, ha úgy adódik, mert ez az érdekem. Mérgelõdjön inkább az eladó azon, hogy felidegesítettem a makacsságommal és azzal, hogy nem tudott hülyének nézni, mintsem én azon, hogy igazságtalanság ért, és nem tudom megvédeni magam... 😊
Ha nem csíped, hogy ingerültek veled, akkor tegyél ellenne... szólj, hogy ezt nem tûröd, ennyi. Azért jársz így mindig, mert megérzik, hogy megtehetik veled... pontosabban az emberek 80%-a inkább behúzza fülét farkát, mert nincs képben, kellemetlen a vita, nem ért hozzá, stb. Ha tudod elõre, hogy olyan szituációba kerülhetsz ami vitát szülhet ( garanciális reklamáció ), akkor készülj fel... aki felkészült azt nem érik meglepetések. 😊
Az a meglátásom, hogy a te gondod nem IPON függõ... máshol is eljátsszák majd ezt veled, ha így állsz hozzá! 😊 Mindig és mindenhol azt fogják megtenni veled, amit megengedsz... otthon, vagy fórumokon már hiába mérgelõdsz... 😉
www.smart-bus.hu
Utolsó sorra meg az eddig leírtakra annyit, hogy mázlid van.😊 Én sem próbáltam általánosítani csak eddig, amit az IPON-nál tapasztaltam az nem volt túl biztató.
A logitech shopból vásárolt termékeknél is már ez az eljárás. Eddig elmondtad mi a nyûgöd, és, ha olyan volt a baj, már kaptad is az újat. Na ez megszûnt... most regisztrálni kell ennek a FixIT-nek a honlapjára, ott kapsz egy RMA számot, kijönnek a cuccért, elviszik, ha javítható akkor javítják, ha nem, akkor kapod az újat.
Na most ez a FixIT nevû cég engem is megszívatott. Regisztráltam, vártam a futárt, semmi. Eltelt 5 nap ( másnap jönniük kellett volna ) semmi... én írtam nekik, hogy mégis mi van!? Jött az elnézést kérõ válasz, megbeszéltünk egy idõpontot, vártam a futárt, egész nap semmi... Na erre bedurrant az agyam, felhívtam a logitech központot, elmondtam mi a helyzet, elnézést kértek, és küldtek egy újat. Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy amikor te leadod, a kiskereskedõ továbbadja, nem rajtuk múlik, hogyan tovább...
A másik ami nagyon fontos, hogy tisztában legyél a jogaiddal, kötelességeiddel, lehetõségeiddel. Velem, ha valaki flegma, vagy megpróbál hülyének nézni, akkor egyszer szólok udvariasan, majd, ha ez nem segít, akkor elkérem a vásárlók könyvét, leírom a nyûgöm, bevésem az illetõ nevét, majd odaírom a végére, hogy levélben kérek tájékoztatást az ügyem kivizsgálását és a meghozott lépéseket illetõen.
Ha képben vagy, udvarias, de határozott vagy és az igényed is jogos, akkor minden a te oldaladon áll. A 30. napon én közöltem volna, hogy vagy kérek egy újat, vagy kérem vissza a vételárat... ha nem, akkor megint vásárlók könyve, eset leírás, majd feljelentés a fogyasztó védelemnél... mindezt higgadtan, udvariasan, stb...
Nekem eddig ez 100%-ban bevált. A fogyasztóvédelmi jogszabályok felolvasása általában elég szokott lenni, hogy a továbbiakban a rendes mederben haladjanak a dolgok. 😊
Anélkül, hogy megakarnálak bántani: Az emberrel úgy viselkednek, ahogy hagyja... minél többet engedsz meg a másiknak, annál pofátlanabb lesz... fõleg, ha látják, hogy nem vagy képben! Attól függetlenül, hogy ez a magatartás gusztustalan a másik fél részérõl, sajnos a te hibád is, hogy így jártál.
Az IPON-nak elképesztõ forgalma van... nem csodálom, ha az ott dolgozók egy-egy nap után nem fülig érõ mosollyal és kedvesen fogadnak. Velem is volt már udvariatlan az egyik pénztáros hölgy, de odahajoltam közel hozzá, hogy más ne hallja, és közöltem vele, hogy, ha nem akarja, hogy most itt azonnal visszamondjam a rendelést arra hivatkozva, hogy milyen stílusban beszélt velem, majd ezt az egészet a nevével együtt belevéssem a vásárlók könyvébe, akkor elnézést kér, és nekifutunk még egyszer a történetnek, mintha mi sem történt volna... Elpirult, elnézést kért, ment minden a maga módján tovább. Ahol ilyen ipari mennyiségû ember fordul meg naponta, ott elkerülhetetlen sajnos, hogy egyes alkalmazottakból ne jöjjön elõ a pokróc stílus néha...
A XIII.-kerületben velem mindig normálisak voltak eddig. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De legyen neked igazad, és csak készlethiány legyen a háttérben... 😊 Vagy a G29! 😄
www.smart-bus.hu
Azóta arról volt szó, hogy a kormányok maradnak, de ezek szerint nem... bízom benne, hogy csak készlethiány, bár akkor nem hiszem, hogy levennék, max azt írnák, hogy nincs raktáron. :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Bírtam mindig az ilyen jellegû megnyilvánulást. Legalább Arty-é építõ jellegû kritika volt
Forza.
Ez az ipon
Ha erre nem hajlandóak:
- fenyegetõzés, törvényre hivatkozással
- beírsz a vásárlók könyvébe (leírod az esetet)
- fogyasztóvédelemmel beszélsz, hogy mit tudnak tenni
Forza.
már vagy 3x vittem vissza amikor még garanciális volt, ebbõl 2x ment tönkre a váltókar (lefele váltásnál) most vagy én vagyok agresszív vele vagy pedig ez alapjáraton típushiba a thrusmastereknél....Megint megy el a rúgója ennek a szarnak sajnos, de már nem viszem vissza.
Van valakinek valami tippje miképp lehetne megjavítani a hibát?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"