Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
86 360 Ft és csak 1 év a garancia!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egy az alábbi képen jobb oldalon látható Thrustmaster RGT FFB Clutch kormány tulajdonosa vagyok. Az alján van egy elem, ami arra szolgál, hogy rá tudjam erõsíteni vele az asztalra a kormányt. A problémám az, hogy a benne lévõ csavarmenet úgy néz ki elnyíródott, és fogalmam sincs, mit lehet ilyenkor kezdeni vele. Tudnátok ebben segíteni?
Elõre is kösz!
Tartozékok: 2 fajta asztalra függesztés, rezgõvisszacsatolás, PC->PS2 átalakító, adapter.
Minden Windows támogatás. Ár: 4000 FT
Lehetõleg Pest megyén vagy Budapesten.
DFP-ben javították a momo betegségét.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aztán vettem egy másikat, mert akkor más még nem nagyon volt... az tovább bírta, de a pedálja annak sem százas, plusz elõfordult, hogy a közép állást is elfelejtette... Most már vagy 3-4 éve G25 (+loadcell) van, ezt nagyon szeretem... semmi baja. Kicsit hangos, de elnézem neki! 😊 Bajban leszek, ha kileheli a lelkét... :S
www.smart-bus.hu
Forza.
Nekem a fanatec alap pedálom tovább bírta, mint a momo pedálja, és az az alap pedál is már felkeményedett a fékút végén, mert volt benne vmi szivacs, ami azért nem elhanyagolható szerintem.
azóta g25, majd g27, ezek pedáljával soha semmi nem volt.
van egy fanatec alap pedálom is, az állítólag nem túl megbízható, szerencsére a fana kormányom is megy a g27 pedáljával.
igazából el kéne mindent adni és venni egy csr elite-t valami hájend pedállal 😊) (csakhát 300 az EUR, a tetü fanatec is felemelte 500-ról 600-ra az elitet, lehet a következõ xboxal már kompatibilis se lesz (MS-nél nem is csodálkoznék, ha ekkora gennyek lennének ..és akkor hol van még a pedál :/ )
Forza.
www.smart-bus.hu
Forza.
www.smart-bus.hu
DFP-t 3 évig használtam semmi baja a pedálnak.
DFGT-t 3. éve használom semmi baja a pedálnak. Mindkettõnél ugyanaz a pedál van.
Nem a Momo pedállal kevered?
Forza.
Igazából túra autózás a cél(WTCC, GT, V8), esetleg f3000, toyota atlantica, de ezeknél a G25 korszakomban se használtam a kuplungot.
DFGT-ben már kb biztos vagyok mert 30k körül nincs jobb, vagyis én nem találtam. Ha a pedál meg nem jó, maximum neki állok eszkábálni egyet, LeoBodnar elektronikával elvileg meg is lehet oldani. Az építésnek jobban utánajártam, legalábbis az elektronikáknak 😄
(mondom ezt egy logitech és egy fanatec kormány tulajdonosasként)
Forza.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
80k-t nem tudok kiadni G27-re, meg nem is adnék érte annyit, akkor inkább Fanatec vagy T500RS.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
www.smart-bus.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Forza.
Bármivel elõfordulhat hiba, de a DFGT-vel van a legkevesebb baj...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nem kell rohanni, lesz kormány "jövõre" is 😊
Forza.
Olvasgattam a Logitech Driving Force GT-rõl, tetszik a kormány. Van ps3 is, igaz Gran Turismo nincs meg(még).
Nemrég olvastam hogy a Logitech már többé nem gyárt kormányt. most rohanjak boltba megvenni, míg 30 ruppóért beszerezhetõ, vagy várhatok vele úgyis olcsóbb lesz, amit kétlek. Ezért az árért van más fajta kormány is? Nem használnám szimulátorozni, GT Legends meg ETS2 van meg, Inkább árkád jellegre kellene.
Köszi a válaszokat!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...