15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • macleody
    Köszi az infót. Nem hangos lett, hanem eleve hangos, legalábbis nekem annak tűnik. De nem tudom milyen hangja van eredetileg, használtan vettem nemrég. Nincs egyébként semmi baja, csak műszaki ember ember lévén gondoltam egy kis kencefice nem árthat neki :)
  • arty
    ne!

Brian75-től (ph!) :

"Amúgy sem jó a szilikon zsír mert szárít, és a műanyag egy idő után törik tőle.
    Rendes gépzsír a legjobb a kenésére, vagy grafitos csapágyzsír."

de előtte nézd át, h mitől lett hangos - lehet törött valami... egyelőre NE használd így!
  • macleody
    Kicsit hangosnak tűnik a G27-esem, érdemes szétszedni és adni neki egy kis szilikon zsírt?
  • Klusi86
    Eladó a kormányom: itt
  • pointer4
    Kíváncsi lennék, a TM500 erejéből mennyit vesz el a a toldás :)
    Szép munka, kár, hogy a műszer nem megy :)
  • macleody
    Logitech profiler-ben miért nem lehet a kuplungot konfigolni? Csak a gáz meg a fékpedál állítható.
  • Szabi #13813
    ejj de jól néz ki így az F Astra belseje :)
  • tuzfal3
    Ha volt, akkor bocsi!
  • pajti
    Nekem a g25 váltója adta meg magát, minden fokozatot ötösnek érzékeli. Pedálok tökéletesen működnek, a kormány egy kicsit lóg de működőképes, pillangóváltója is rendben van. Már nem használom egyébként, kb. milyen áron lehetne elpasszolni?
  • macleody
    Tudom :)
  • chilios
    Elkelt!
  • chilios
    Logi G27 kormányom eladó HWAPRO
  • Norbi1990
    Még odáig nem jutottam, hogy keresgéljek, de köszi a tippet :)
  • arty
    ennyiért a max a használt momo (esetleg egy öreg DFP...)

hardverapro.hu
  • Pedretti89
    Sziasztok!Kormányt szeretnék venni de nemtudom pontosan melyiket érdemes.Árban úgy 15ezer forintig gondolkodom.Tudnátok segíteni nekem ezügyben?Egyébként Rfactor,F1 2013,F1 Challenge játékokat tolnám vele :)
  • Lacko86
    Ha még nem sikerült találni..., nekem nagyobb méretű tescoban sikerült találni ehhez való imbusz kulcsot.
  • Stig95
    Táp nélkül is kellene villannia a zöldnek amikor bedugod
  • atenza
    Sziasztok, 3 éves g27-em van, ma bedugom az usb-t és nem reagál semmire a kormány és nem világít a váltón sem a zöld pötty. Gondolom megadta magát a tápja. Lehet valahonnan ilyet beszerezni? (hozzáteszem először bekalibrált, volt ffb is, de bent a játékban nem látta kormányt a gép), majd kiléptem, kihúztam, megint be és most semmire sem reagál. Kábelek jól benne vannak.
  • Norbi1990
    Köszi.
  • bardocz
    Hát miféle kérdés ez, ha ott van előtted? :D A G25-höz 2,5-ös imbusz kell. Sajnos ez kisebb, mint a minden háztartás fiókjában megtalálható ikea imbuszkulcs.
  • Norbi1990
    G27 pedálját milyen csavarhúzóval (vagy imbusszal?) lehet lecsavarozni a helyéről? Le szeretném venni borítását, hogy kipucoljam (gázpedálom szarakodik), de pedálokat muszáj hozzá levenni, és egyik csavarom se volt jó.
  • Norby646
    Sztem igen, de nem lesz egy kasszasiker. Én most adtam el egy logitech formula force ex-et aminek nem volt gázpedál potmétere. 2500-ért ment el kb 2-3 hét alatt.
  • maujuri #13797
    Sziasztok.
    Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de van egy Thrustmaster F430 FFB kormányom, aminek a pedál része elromlott. Magát a kormányt el lehet adni pedál nélkül?
  • hungary27
    150€ a Porsche 911 GT2 Wheel EU csak ma
    http://eu.fanatec.com/RacingWheels/Porsche%20911%20GT2%20Wheel%20EU
  • arty
    ... és Jazzdobos! a rezgés nem FFB.... nagyon nem :)
  • pointer4
    Itt azt írja,
    http://www.thrustmaster.com/products/ferrari-gt-experience-racing-wheel
    hogy tud rezegni PC-n.
    De inkább játssz egérrel :D

'Vibration Feedback feature on PC

TOUCHSENSE technology under IMMERSION license.'
  • Jazzdobos
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy közületek valaki használ ja ezt a tipusu wheels-t? :THRUSTMASTER Ferrari GT Experience 3in1 ha igen akkor rezeg-e neki?
    Előre is köszi
  • smog15
    Én a Konzolvilágnál meg Gameshop-nál találtam de ott is csak rendelésre asszem 43 a gameshopnál
  • Fehercsoki
    Hol?
  • BlueMaster
    Köszönöm mindenkinek, úgy néz ki találtam! :)
  • Norby646
    Elég húzós, de innen tuti be lehet szerezni. :)

Logitech
  • bertino
    ebay, talán.
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Én is DFGT beszerzésén gondolkodom, de sok helyen már nincs...
    Tudnátok esetleg segíteni, hogy honnan lehetne beszerezni?
  • vass17
    A Logitech állítólag semmilyen kormányt nem akar kihozni a közeljövőben, állítólag meg is szüntették ezt az üzletágat, habár én kétlem, gondolom egy pár év múlva majd előállnak a G27 utódjával. Szerintem nyugodtam vegyél DFGT-t, mert ez a piac elég állandó, nem mondhatni, hogy naponta jönnek ki az újdonságok, a Logitech részéről mostanság biztos nem, a Fanatech árban jóval a DFGT fölött van, a Thrustmastertől pedig leginkább a T500 kellene, de árban nem ez a kategória :)
  • pointer4
    http://www.gamestar.hu/hogyan-csinalj-vr-szemuveget-kartonbol-a-google-cardboard-segit.html

VR szemüveg probléma megoldva XD
  • smog15
    Sziasztok!

Nincs valami hír új kormányok érkezéséről? DFGT szintű kormány érdekelne leginkább de elég lenne egy DFP is nekem csak a 900 fok a lényeg meg, hogy ne 100 ezer legyen mert igazából 1 játékhoz használnám ki a 900 fokot... Csak amilyen mázlim van megveszem a DFGT-t és másnap kihoznak hasonló kategóriában valami újat :D
  • Szabi #13783
  • Firerock
    mert ezt lehet úgy is? O.o
  • Marcinko
    Jaj bocsáaat félreérthető voltam , g25 re akarom felrakni a kormányt !

A levegőben nindzsázás az nekem nem alternatíva de a sok gomb igen
  • arty
    Ne.

Boxhoz is volt légkormány, kb mindenki utálta.

Ez amugy árban mennyi? Gyanutom ezért már kapni akár ffb nélküli thrustastert vagy használt momo-t.