Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd köv fizukor lesz valami, ha más nem, marad ez a drágább DF GT.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ebay-en drágán vannak, vagy felújítottak. logitech hu sopból meg 46000 Ft. az a vicc, hogy ennél olcsóbban nem látok. mondjuk legalább ingyen kihozzák. 😄 Ennyiért nem csoda...
mondjuk annak utána kellene nézni, hogy melyik mennyire oké és megbízható
Jó lenne tudni mi az igazság, mert a raktári készletek feltöltése nem 1-2 napos dolog.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Online nem sok boltban van, tulképp elillant minden logitech kormány. nem tudom mi történt...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
tessék
most nincs, de ha megrendeled pár napon belül lesz..mivel, hogy nem csak kisker hanem nagyker bolt is nem kell másik nagykerre várniuk.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem van egy Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom, a problémám vele az hogy elnyíródott a csavarmenet az aljában, így nem tudom rögzíteni. Egyrészt az érdekelne, hogy lehet-e találni ehhez a kormányhoz valami szétszerelési útmutatót. A másik kérdésem meg az, hogy milyen alternatív megoldásokat tudnátok javasolni, amivel tudnám pótolni a kormánynak azt az alsó részét?
Elõre is köszönöm!
Most mi van? Elfogytak teljesen? a Logitech leáll a gyártással? Vagy új Gran Turismo, aztán új GT kormány készül? Érdemes várni még? h*rdverkerben "elõ van" rendelve, csak nem akarok hoppon maradni, hogy ne maradjon, aztán a végén még ez a mobil cockpit sem lesz mivel használható... 😞 (már ha pl az új GT kormány jelentõsen más felfogatásal bírna...)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne egy eladó Thrustmaster T500 Rs Kormányom,Valamint hozzá egy Cockpit Sportüléssel,momnitoregér és billtartóval.220.000.Magyar Forintért(Aki pedig leszámolja kap hozzá egy rev burnert is ,illetve egy mûszerfalat gombsorral gamepaddal sli kijelzõvel grátiszba)
Privibe tudok csak képeket küldeni,mert ide sose tudom feltölteni.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy ezek a kormányok simán usb-vel kapcsolódnak? Mert mintha olyan kapcsolót is láttam volna mint amilyen a monitormonak van.
Kormány vásárlása elõtt állok, régen volt egy Saitek R100-as kormányom, de egyszer csak elromlott a váltója. Csak hobbi szinten használtam, mert ugye nem is FFB kormány. Most szeretnék picit komolyabban szimulátorozni, (nem célom világbajnoknak lenni) ezért szeretnék egy FFB kormányt vásárolni. Két terméket választottam ki. A Thrustmaster RGT FFB Clutch-ot és a Logitech DFGT-t. Mindegyik terméknek vannak elõnyei és hátrányai a másikkal szemben. Sok keresgélés és olvasás után a Logitech mellet döntenék. 900°, Logitech, sok gomb. Azonban nincs kuplungja. Ez szerintetek mennyire baj a szimulátorozásban? Esetleg tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben jobb kormányt?(én személy szerint nem találtam és a Logitech kormány állítólag best-buy) Elõre is köszönöm.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu