Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
mármint nekem van CSR, és a GT3 RS V2 lehet kb ugyanaz vagy nagyon hasonló (a csr késõbbi modell)

Forza.

arty
igen, kikapcsolt állapotban nehezebben jár, de használat közben ez a hátránya ~nem is létezik

igen, valóban halk a g27 és én jobban is szeretem, mint a fanatecemet (ami kb egy CSR-elõd/vagy tán azonos csak nem forza-márkázott?), noha lehet h csak a megszokás...

fana mellett szól, hogy ha vennél xboxot, azzal is menne 😉 (nekem ezért is van, de a g27et nem mertem eladni)

legjobb ez lenne: lehetne válogatni 😄

Forza.

SirAlo
De a szijjas megoldas se biztos hogy mindenkeppen jobb a fogaskerekesnel , ugy tudom hogy a szijjasnal alapjaraton nehezebben forog a kormany mert jobban visszafogja a motor , ami neha hatrany is lehet, G27be mar nagyon csendes az FFB

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

arty
viszont fanatecben szíjas az ffb és a csr elite (loadcelles) pedálok jobbak valamivel a g27hez kapottnál

(a 2 év gari pedig mindkettõre jár)

kb a lehetetlen döntés kategória 😄

Forza.

Fehercsoki
G27-nél én nem hallottam kerék csapágy törésrõl, amúgy Fanatec nem képvisel valami nagy minõséget, ellenben logitech igen, és nagyon jó a support.

Stig95
G27. Garinál is jobbak. Meg szerintem jobban támogatott játékok szempontjából.
Erõsebb anyagokból van állítólag.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

SirAlo
Arba ugyanaz a ketto

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Hello, szerintetek Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 + CSR elite pedal vagy G27 ? Ugy halottam hogy a GT3 V2-be mar javitottak a V1 hibait, van valakinek tapasztalata is? Aztan a G27 is ugyanigy alakult ahogy olvastam, ott is most jott ki a masodik valtozat, ott nem tudjatok pontosan mi kerult javitasra? Ha jol tudom G25 DFGT es a 27nel is problema volt a kerek csapagy muanyag haza ami szettort, azt javitottak?

Szabi84
és azt sem kapni, igazából nem lehet elfogadható árú és jó kormányt kapni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SirAlo
Sajnos DFGT alatt nem igazan van jo kormany😞 folotte meg tul dragak ( DFGT is eleg draga) szoval nem sok valasztas van😊

Fehercsoki
Attól függ mennyit költenél rá.

Sziasztok!
Milyen kormányt érdemes venni?
Barátomnak kellene egy kormány, ez lenne az elsõ kormánya. Kocsit vezet szóval nem gyerek.
Csak ne lenének elszállva az árak.
Na annak külön örülök én is <#eljen><#taps>
sure
<#eljen> örülök, hogy nem az lett a vége, hogy kontaktos a kormányod <#integet2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nah. Sikerült megoldani az én problémámat is. A kormánnyal, soft-tal semmi gond nem volt. Az ominózus játék (TERA) volt túlbuzgó és azonnal érzékelte a kormány és belõtte rá az irányítást mintha a kormány egy sima controller lenne. Ami azt eredményezte hogy az egér folyamatosan jobbra húzott koppanásig. A megoldást a játék egy ini fájljában történõ módosítás jelentette. Egyszerûen csak kikapcsoltam a kontroller automatikus észlelése opciót, és láss csodát.. Okosan megnéztem más játéknál is, de ott persze nem okozott gondot a kormány hiszen azok a játékok nem ismerték fel és állították be önkényesen kézi kontrollernek. Még egyszer köszönet sure kollégának, aki jótanácsokkal látott el és türelmes volt.
Megoldódott.😊

Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám a Logitech G27 kormányommal. Tegnap még minden klappolt vele, aztán este, mikor kikapcsoltam, a Windows frissítéseket telepített. Ma pedig amikor játszani akartam és beállításokat módosítani, egy felkiáltójelet találtam mellette sárga háromszögben. Lefuttattam a hibaelhárítót, mire az ezt adta ki: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot, mert az illesztõ egy korábbi példánya még mindig a memóriában van. (Kód: 38). A Profiler is sz*r. Mit egyek? HELP!

Igen próbáltam, de úgy is vitte az egeret. Ez a remegés ötlet jó, csak nem remeg egyik mutató sem az általad linkelt ablaknál. Megpróbálom a játékban a másodlagos irányítást átállítani valamire de nem joy- os dolgokra, hátha. Amúgy hol kellene kalibrálnom a kormányt? Régen volt ilyen tekerd erre tekerd arra ezt nyomd azt nyomd... Köszönöm szépen a sok tippet és türelmet!
sure
Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom, igaz, az egerem nem Logitech, és csak Profilert használok (azt hittem, erre gondoltál, hogy Logitech Gaming Software...), de ha ez 2 külön cucc, akkor arra tippelek, hogy ha a profilerben a kormány van alapértelmezettre állítva, a gaming software-ben meg az egér, akkor az utóbbi az "erõsebb". Azt próbáltad, hogy a problémás játék indítása elõtt kilépsz a profilerbõl? Ez még mindig kevésbé irritáló, mint a kihúzás, illetve közelebb visz a probléma gyökeréhez, ha ez megoldja a gondot.

Mondjuk ha nem mozgatod a pedálokat, és a kormány középállásban van, nemigen kéne mozgatnia semmit semerre. A #13574-ben linkelt képernyõnél, ha a Properties (Tulajdonságok) gombra kattintasz, az alább látható vizuális tengelz megjelenítés kell feljöjjön, ha valamelyik tengely "remeg", vagy nem abban az állapotban látható, mint a képen, akkor vagy kalibrációs hiba, vagy kontakthibás (kikopott) a kormány:

Nem lehet a problémás játékokat úgy konfigurálni, játékon belül, hogy ne legyen egyik kormány tengely se hozzárendelve mozgáshoz? Több ötletem jelenleg nincs, nem kell kihúznom a kormányt a nem szimulátoroknál, sõt, pl. DCS World-ben az oldalkormány tengely be van állítva a joy mellett a kormány pedáljaira is, de ha épp nem a DFGT pedálokat használom, akkor sem lép be magától az oldalkormány.

Úgy van ,hogy a játékokban mûködik a kormány is és az egér is. A profilerben látszódik csak a kormány. Az egér nem. A logi gaming softwareben csak az egér látszódik a kormány nem. A probléma annyi hogy ha olyan játékkal akarok játszani amihez egér és bill kell csak , bezavar a kormány pl egyirányba rántja a játékban a kurzort, vagy folyton elõre mozgatja a karaktert stb. Ilyenkor ki kell húznom a kormány és ezt szeretném valahogy kikerülni. Gondolom a logi gaming softban is éne látni a kormányt, úgy ahogy az egeret, de sjanos ott nem látszódik. És ha látszódna akkor gondolom ott tudnám állítani hogy melyik játéknál legyen off a kormány. Vagy te pl ha nem szimulátorral játszol akkor kihúzod a kormányt és kész?
sure
Nem tudom, kéne-e látni a profilerben az egeret, eddig úgy értelmeztem, hogy az egér látszik a profilerben, és a DFGT nem, de most elvesztettem a fonalat, hogy mi hol nem látszik és mi nem mûködik rendesen.

Tehát a profilerben is kéne látnom az egeret? Amúgy win7 64bit. Honlapról szedtem a drivert win7 hez. Megpróbálom újrarakni az egeret meg mindent hátha úgy menni fog. A kékhalál után befejezte az installt 2x-ra.
sure
Hát, szerintem meg nem teszi a dolgát tökéletesen, ha egy Logitech terméket nem mutat...ami inkább a driver rosszul installálása miatt lehet, nem a profiler végett (az, hogy az installnál kékhalált kapott a gép, nem annak a jele, hog minden rendben ment az eszköz felismertetésénél). A helyedben teljesen eltávolítanám a kormányt, eszközkezelõben is kitörölni, kormányt kihúzni, reboot, és tiszta telepítés, ha jól emléxem, a telepítõ varázsló emlékeztet majd, hogy mikor csatlakoztasd a kormányt. Nem írtad, milyen operációs rendszered van, de ha Windows 8, és régebbi driver CD volt mellékelve a kormányhoz, húzd le a Logitech support oldalról az oprendszeredhez való legfrissebb drivert, ne a CD-rõl telepítsed.

Értem. De a profiler szerintem tökéletesen megy nálam, teszi a dolgát. Viszont a logitech gaming software-ben nem látom a kormányt csak az egeret (g500) és ugye elvileg fel kellene raknom a kormányhoz ezt a gaming softot, de az egerem miatt már eleve fent volt és az elsõ installnál kékhalált is kaptam, de aztán valahogy felment a kormány mert mûködik. De úgy nem látom az egér mellett a gaming softban mint ahogy magát az egeret. És gondolom ott ki tudnám kapcsolni hogy most nem a kormánnyal irányítom az mmo -t hanem egér billel. Vagy nincs más megoldás, ha pl tera-zok akkor kihúzom a kormányt usb-bõl?
Köszönöm a tippet! Ez jó lenne ha az egérre be tudnám állítani hogy alapértelmezett legyen. A gond akkor van ha olyan játékkal játszok amihez nem kell a kormány. Pl mmo Viszont kihuzogatni se szeretném mindig. De ha nincs más lehetõség akkor kihuzogatom.
sure
Profilerben meg elvileg itt lehet állítani az alapértelmezett eszközt - már ha megjelenik...

Ha nem jelenik meg, akkor vagy a profiler nincs jól telepítve, vagy a kormány nincs jól felismertetve a géppel. Az egérrel összeakadást szinte kizárnám, esetleg adott játékokban bizony be kell manuálisan konfigurálni a kormányt.

Igazándiból nem egészen értem, mi nem mûködik, vagy mit takar a "nem jelenik meg úgy, mint az egér" - egyáltalán nem látszik a profilerben?

sure
Hello, itt próbáltad már?

Sziasztok! Nemrég szert tettem egy DFGT-re és az lenne a kérdésem hogy lehet valahol szabályozni hogy bizonyos játékoknál ne õ legyen az alapértelmezett? Szerintem sikerült installálni a kormányt, mert már játszottam vele több játékkal is. De! A logi gaming szovftverénél nem jelenik meg úgy mint a szintén logi gamer egerem. A profiler progi viszont mûködik rendben. Csak félig raktam fel a kormányt? Összeakadhat az egérrel?

Köszönöm elõre is a segítséget!<#worship><#worship>
Hecker007
80k körül van a médiában új G27, pont tegnap láttam, volt vagy 8-10 dobozzal 😄

Dietrich
nem lehet kapni DFGT-t vagy G27-t?
sebaj..van egy ilyen is 171K-ért. <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falkon
Azt elfelejtettem, hogy ajándék egy Logitech Wingman, ami a kuplung szerepét játssza! 😊 A kormány része lóg, de a pedáljai tökéletesek! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Eladó az én DFGT-m is. 2,5 éves, alig használt. Konkrétan lassan 1 éve csak a dobozában pihen. Tökéletes állapotban, dobozában, vigyáztam rá. Ára 20000 forint! 😊 Személyes átvétel, posta játszik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Firerock
Ebbe bele sem férnék 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Race07 és GTL Legends Hotlap verseny, a fõdíj Formula Student versenyautó tesztvezetés , mely a 10 legjobb köridõt elérõ versenyzõ között kerül kisorsolásra!

A részvétel nyílt , további részletek:
Nyerj Formula Student élményvezetést Hotlap-ozással!

Oculus Rift + iRacing + motion cockpit

PH: Autószimulátor magas fokon

tipitmi
na az jó hír hogy tartósabb lett, de 100 ezret nem ér, majd lemegy az ára idõvel.
Szabi84
Ebben én is benne vagyok, nem sok esélyt látok rá hogy ilyen kormányom lesz, bele mennék egy felújított változatba is, ha tudnám az mit takar és egy kicsit olcsóbb lenne.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Dietrich
DFGT-vel kapcsolatban kommenteket kell olvasni.
G27 meg javítva lett, de legalább jól fel ment az ára is 100K-ra 😞
link

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Stig95
Nem tûnt el. Frissítették. Viszont én sem értem miért nincs a nagy és kiskereknél. <#nemtudom>
Kuponnal normális áron hozzá lehetett jutni de állítólag a kuponok megszûntek. Én még éppen hozzájutottam normális áron. <#vigyor>

Egy kis Logitech történelem és pár szó az új szériáról.
2012 szeptember végétõl befejezték az elõzõ széria gyártását.
2012. októberétõl már csak új szériás kormányt gyártották.
2013 februárig a belsõ rendszert még nem állították át, így hagyományos cikkszám került a dobozra, doboz is maradt a régi.
2013 márciustól a rendszer átállt és az új cikkszám alatt postázzák Európában is.
Az új szériás kormány erõsebb anyagokból van - több kritikus pontját megerõsítették a garanciális ügyek tapasztalatai alapján, viszont ez nem jelenti azt, hogy többet tudna!
Amelyik kormányon (alján) a pid szám helyett már csak "sn" számot találunk (ami 3x hosszabb, mint az eddigi pid), az már az új széria. Ha minden igaz ezekre már 3 év gari van.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

tipitmi
Mi lett a régi kormányokkal?
Logitech g27 utód nélkül eltûnt, ami maradt az irreális áron van fent, van egyáltalán valami jó középkategóriás kormány? De azért kuplung meg váltó legyen rajta.
Logitech DFGT-m eladó. 4 éves, alig használt, frankón mûködik a mai napig. Ára 20.000-rõl indul, alkudni lehet belõle minimálisan, átvétel lehetõleg személyesen. Ha érdekel innen valakit akkor várom az üzeneteket!

arty
jaja, +1 az EX-nek

Forza.

Fehercsoki
PH-n most is van jó sok.

cselt
Az a Microsoft jó kormány, én is azzal kezdtem, de már XP-re is úgy kellett ügyeskedni, hogy felismerje a gép, úgyhogy szerintem már win7-tel is felejtõs a dolog.
A logi Formula Force EX valóban jó lehet, ha találsz használtan.
Fehercsoki
Nem szimezni kell neki valószínûleg, szóval miért ne vehetne magának ennyiért valamit?

Amúgy én Logitech Formula Force EX-et ajánlom, driver van hozzá, és FFBs.(használtan lehet megvenni csak 6-8k körüli áron, teszteld le mielõtt megveszed)

semmit ennyiért

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Czdano
Sziasztok! Kormányt szeretnék venni, lehetõleg 10e forint alatt. Az elõzõvel (thrustmaster force feedback racing wheel) is csak annyi problémám volt, hogy egyszerûen megszüntették hozzá a driver fejlesztését (legutóbb windows 7 sp1-en ment, mára már mindenkinek kék halált dob felfrissített oprendszerrel), ezért most szeretnék egy olyat venni, ami még egy jó ideig támogatva lesz ilyen téren. (egy ismerõsöm microsoft sidewinder force feedback wheel-t javasolt, van is fent használtan egy 6 ezerért, de gondoltam azért megkérdezem itt is)

Nagy elvárásaim nincsenek, fék és gázpedál legyen hozzá + pillangóváltók. 😊 Ilyen feltételekkel Ti mit javasolnátok?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szabi84
hardverKER oldalán:

DFGT:
Elég nagymértékû készlethiány van a termékbõl, ráadásul hatalmas túlrendelésünk is van rá, így a várható beszerzés több hét is lehet, pontosabban nem tudom a jelenlegi helyzetben megjósolni.😞

Dietrich
onnan hozzák..bár amikor gariban hozták nekem a külsõ dobozon HongKongi cím volt raktárként megjelölve onnan került Hollandiába.

Plebii
Én is kuponnal vettem Logitechtól. Ha minden igaz Hollandiából érkezett 3 nap alatt itt volt. Garipapír, számla, stb. 45k plusz én 10-ért vettem a kupont, ami nem volt olcsó, de még így is megérte, mindennel 55-ért, mint a kitudja milyen állapotú használtakat ennyiért.

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S