Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
igen, valóban halk a g27 és én jobban is szeretem, mint a fanatecemet (ami kb egy CSR-elõd/vagy tán azonos csak nem forza-márkázott?), noha lehet h csak a megszokás...
fana mellett szól, hogy ha vennél xboxot, azzal is menne 😉 (nekem ezért is van, de a g27et nem mertem eladni)
legjobb ez lenne: lehetne válogatni 😄
Forza.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
(a 2 év gari pedig mindkettõre jár)
kb a lehetetlen döntés kategória 😄
Forza.
Erõsebb anyagokból van állítólag.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Milyen kormányt érdemes venni?
Barátomnak kellene egy kormány, ez lenne az elsõ kormánya. Kocsit vezet szóval nem gyerek.
Csak ne lenének elszállva az árak.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Lenne egy nagy problémám a Logitech G27 kormányommal. Tegnap még minden klappolt vele, aztán este, mikor kikapcsoltam, a Windows frissítéseket telepített. Ma pedig amikor játszani akartam és beállításokat módosítani, egy felkiáltójelet találtam mellette sárga háromszögben. Lefuttattam a hibaelhárítót, mire az ezt adta ki: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot, mert az illesztõ egy korábbi példánya még mindig a memóriában van. (Kód: 38). A Profiler is sz*r. Mit egyek? HELP!
Mondjuk ha nem mozgatod a pedálokat, és a kormány középállásban van, nemigen kéne mozgatnia semmit semerre. A #13574-ben linkelt képernyõnél, ha a Properties (Tulajdonságok) gombra kattintasz, az alább látható vizuális tengelz megjelenítés kell feljöjjön, ha valamelyik tengely "remeg", vagy nem abban az állapotban látható, mint a képen, akkor vagy kalibrációs hiba, vagy kontakthibás (kikopott) a kormány:
Nem lehet a problémás játékokat úgy konfigurálni, játékon belül, hogy ne legyen egyik kormány tengely se hozzárendelve mozgáshoz? Több ötletem jelenleg nincs, nem kell kihúznom a kormányt a nem szimulátoroknál, sõt, pl. DCS World-ben az oldalkormány tengely be van állítva a joy mellett a kormány pedáljaira is, de ha épp nem a DFGT pedálokat használom, akkor sem lép be magától az oldalkormány.
Ha nem jelenik meg, akkor vagy a profiler nincs jól telepítve, vagy a kormány nincs jól felismertetve a géppel. Az egérrel összeakadást szinte kizárnám, esetleg adott játékokban bizony be kell manuálisan konfigurálni a kormányt.
Igazándiból nem egészen értem, mi nem mûködik, vagy mit takar a "nem jelenik meg úgy, mint az egér" - egyáltalán nem látszik a profilerben?
Köszönöm elõre is a segítséget!<#worship>#worship><#worship>#worship>
sebaj..van egy ilyen is 171K-ért. <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Race07 és GTL Legends Hotlap verseny, a fõdíj Formula Student versenyautó tesztvezetés , mely a 10 legjobb köridõt elérõ versenyzõ között kerül kisorsolásra!
A részvétel nyílt , további részletek:
Nyerj Formula Student élményvezetést Hotlap-ozással!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
G27 meg javítva lett, de legalább jól fel ment az ára is 100K-ra 😞
link
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kuponnal normális áron hozzá lehetett jutni de állítólag a kuponok megszûntek. Én még éppen hozzájutottam normális áron. <#vigyor>#vigyor>
Egy kis Logitech történelem és pár szó az új szériáról.
2012 szeptember végétõl befejezték az elõzõ széria gyártását.
2012. októberétõl már csak új szériás kormányt gyártották.
2013 februárig a belsõ rendszert még nem állították át, így hagyományos cikkszám került a dobozra, doboz is maradt a régi.
2013 márciustól a rendszer átállt és az új cikkszám alatt postázzák Európában is.
Az új szériás kormány erõsebb anyagokból van - több kritikus pontját megerõsítették a garanciális ügyek tapasztalatai alapján, viszont ez nem jelenti azt, hogy többet tudna!
Amelyik kormányon (alján) a pid szám helyett már csak "sn" számot találunk (ami 3x hosszabb, mint az eddigi pid), az már az új széria. Ha minden igaz ezekre már 3 év gari van.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Logitech g27 utód nélkül eltûnt, ami maradt az irreális áron van fent, van egyáltalán valami jó középkategóriás kormány? De azért kuplung meg váltó legyen rajta.
A logi Formula Force EX valóban jó lehet, ha találsz használtan.
Amúgy én Logitech Formula Force EX-et ajánlom, driver van hozzá, és FFBs.(használtan lehet megvenni csak 6-8k körüli áron, teszteld le mielõtt megveszed)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nagy elvárásaim nincsenek, fék és gázpedál legyen hozzá + pillangóváltók. 😊 Ilyen feltételekkel Ti mit javasolnátok?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
DFGT:
Elég nagymértékû készlethiány van a termékbõl, ráadásul hatalmas túlrendelésünk is van rá, így a várható beszerzés több hét is lehet, pontosabban nem tudom a jelenlegi helyzetben megjósolni.😞
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S