15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • bardocz
    Úgy mondjuk működhet.
  • Firerock
    Vááá! Nyilván valami rossz profiler volt feltelepitve. Most működik! Köszönöm mindenkinek!
  • Szabi #13937

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.26. 21:51:15
  • Szabi #13936
    kicsavarod és fordítva rakod fel a rögzítőt
  • Firerock
    Sajnos csak 3.0-s van rajta... És igen van logitech gaming software
  • bardocz
    Billentyűtartó miatt szerintem nem férne fel.
  • Szabi #13933
    merthogy ? :D

jelenleg papíros megoldással rakom fel, hogy ne karcolja a lapot, de lesz majd alátét is hozzá, ami már kulturáltabb megoldás lesz :)
  • bardocz
    Azzal a rögzítővel nem tudnám az asztalomra felrakni.
  • Szabi #13931
  • arty
    usb2-be van dugva? (ha csak usb3 van a notin, akkor az pech...)
  • Szabi #13929
    Logitech profiler van a gépen, ugye ? :)
  • Firerock
    Sajna azért nem hibátlan. Az f1 2014 pl Formula Force Ex-nek ismeri fel. Az Assetto Corsaban pedig a kormányon lévő gombokat ugyanannak érzékeli,tehát a jobboldali mind3 Button 8 a bal oldali 3 pedig Button 7. Átállitani ugye nem tudom mivel a windowsba lépve azonnal kikapcsol a kormány. Az energiagazdálkodási beállitásoknál kikapcsoltam a selective suspendinget de semmi nem változott...
    Valami ötlet?
  • BooMiller
    Ha játékban jó akkor jó nem?:) De ha nagyon akarod eszközkezelőben vedd ki a lehetőséget hogy suspendbe rakja azt a portot.
  • Firerock
    Teljesitménycentrikus-ra van állitva
  • arty
    notebook, energiaprofil gondolom igen agressziv :)
  • Szabi #13924
    ma RaceRoom-ba fogom tesztelni, tegnap a látványosabb esti működését akartam megmutatni, de ma világosba megmutogatom a váltó külsejét is :D
  • Firerock
    Jajj. Ez valami csoda power saving mode. Ahogy elindítom a játékot jó minden. Érdekes... :)
  • Firerock
    Sziasztok!
    Miután behalt az asztali pc-m konzolon játszom,viszont most laptopon szeretnék szimulátorozni egy kicsit,vagyis inkább kormánnyal játszani :)
    Adott a G27-em amit kb 1 éve nem használtam már,itt porosodott a szekrényemben. Rádugom a laptopra,elkezd forogni majd kikapcsol és meg sem mozdul addig amig újra nem dugom az usb-t de rögtön kikapcsol,amit lehet kihúztam és újradugtam de semmi nem változott. Gaming software feltepeitve, annak a telepitése során rángatózott kb 3x de utána rögtön kikapcsolt. Windows 8.1 És Hp Probook 4740s laptop.
  • Bucser
    Ertem hogy a valto a lenyeg a videon, de kb semmi nem latszik az egesz kialakitasabol csak a belseje.
  • Szabi #13920
    nem találtam ki előre, hogy mit fogok mondani és a körömben is sokat hibáztam, de így legalább életszerűbb :DD
  • Solt
    Aaaaaaaaaa... most könnybe lábadt a szemem!!!! :D

Ha kész lesz egy ilyen, akkor

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.25. 17:32:14
  • Szabi #13918
    tervbe van, sokan jelezték hogy kellene rá, úgyhogy lesz majd olyan verzió is.. :)

az "alap" H váltó is moddingolható akár a későbbiekben, úgymond az egész lényege, hogy részletesen testreszabható, ha van valami egyedi igény (szín, led belülre, led színe, plexi oldalra stb), illetve könnyedén cserélhető rajta minden, tehát lehet fejleszteni, cserélni stb..

első körben a váltó részt akarjuk szanaszét tesztelni, hogy az üzembiztosan működjön a világ végéig is, a földhöz vágást jól bírja, nem kopik, stb.. szóval úgy tűnik jó lesz ez :D

most épp jobbkormányos Honda NSX-el játszadozok rF2-ben.. basszus alig bírom abbahagyni a körözgetést, balkézzel is nagyon élvezetes váltogatni :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.25. 17:33:13
  • Solt
    Inkább ötletelés van... :) Nem lehetne valami toldással, vagy cserélhető váltókarral megoldani a kar elejére és oldalára egy billenő kapcsolót? :)) Gondolom tudod mihez kéne! :D A sok hozzám hasonló marha biztos fizetne érte kicsivel többet! :))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.25. 17:20:29
  • Szabi #13916
    akár :D

most épp itt van a kormányom mellet a prototípus, Gáborral ma is átbeszéltük, hogy mik a további tervek*, úgyhogy ha van valami kérdés, akkor jöhet bátran :)

(* röviden összegezve és kb időrendi sorrendben: pedálszett, kézifék, tologatós váltó, "ketrec", stb.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.25. 17:22:10
  • Solt
    Szabi!

Készülő váltó ügyében téged kell zaklatni? :D
  • Ombika
    Azert a GT az szimnek szamit. Ha GT7-en csiszolnak meg fizikat,meg javitanak a borzalmas hangokon,akkor megvettek es persze 1080p 60 fps,akkor kenytelen leszek venni egy ps4-et,hozza egy minosegi kormanyt,ami 100 folott is lehet...
  • lac coo
    Amugy tenyleg ugy nez ki, mintha rafoltoztak volna egy gamepadot .
  • zzeN
  • bardocz
    Igen, láttam már. Nem tudom, a pedálja olyan mint a G25. Kíváncsi vagyok mi lesz ez. Főleg az ffb mechanikára. Nekem a szíjas hajtás nem hiányzik, inkább fogaskerék.
  • lac coo
    Hat nem tudom, valami komolyabbra szamitottam a logitol.......
    32-es kerek, picit erosebb motor esteleg szijhajtas.....
  • arty
    assetto topikban lett kép a dobozáról, azon is driving force a felirat - szerintem ez neked g25 után lehet visszalépés lenne :)
  • Norby646
    A szívemből szóltál másodjára is! :)
  • BooMiller
  • bardocz
    Amíg kapni zsinórost, addig én elemes borzalmakat nem veszek az biztos :D
  • BooMiller
    Veszel egy sok gombos gamepadot és a G25 közepére szigszallagozod:DDDDDD 4 ezerért kapsz zsinór nélkülit:D
  • lac coo
    Vegyel egy nagykabatot ! :))
  • BooMiller
    Amazon.de 203 euro a G29, mult honapban itthon is ket multinal e korul volt. Es igen szallit MO-ra az amazon pl most ingyen:))
  • bardocz
    A G25 is volt egy vagy százas anno. Most meg ilyen euro árfolyamok mellett sajnos minden kurvadrága...Amíg nem tudjuk az árát dollárban kár fikázni. Én már ránézésre lecserélném a G25-öt erre. A mechanika benne vagy ugyan az, vagy fejlesztették. De legalább lenne egy rakás gombom.
  • arty
    mert lehet, hogy ez nem 80, hanem 120ezer lesz?
  • bardocz
    Úgy mégis miért ne lenne jó semmire? Eleve, ha jön a G29, akkor a G27 meg fog szűnni. Minek hagynák meg?