15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
GPx8 #3290 Nem tudom, hogy hogyan van megoldava, de gondolom van egy mikrokapcsoló ami átváltja 6. helyett rükvercbe (amikor lenyomjuk a kart). Valszeg az a gyenge láncszem... -
#3289 Pfff.. Ez gáz....
Főleg , hogy nyílván a hátramenetet használtad a legkevesebbet .
Reméljük, hogy a többi fokozat nem jut erre a sorsra ... -
#3288 Az a baj, hogy ismerem az itthoni garanciális ügyintézést. Mehetek a világ végére visszavinni, aztán majd várni x hetet, hogy "bevizsgálják", és vagy kicserélik, de arra is még x hetet várni kell, vagy találnak egy kis karcolást, kopást valahol, aztán majd jól ráfogják, hogy hát ez a garanciális feltételekből kizáró ok. Persze nem ebből kell kiindulni, de ezt a mistral-os szokást egyre több hely veszi át sajnos. Az ezzel járó tortúra vesz el a kedvem. -
GPx8 #3287 Ti frankón folyton tolatni akartok? Milyen szimesek vagytok Ti? -
Rücsök #3286 De idővel szerintem kijavítják a G25-öt (is) -
Rücsök #3285 Nekem van egy olyan érzésem, hogy az új MOMO-knak többnyire nincs pedálhibája, talán az idő haladtával jöttek a panaszok, és egy kicsit javítottak rajta, de lehet, hogy hülyeséget beszélek -
#3284 Nehogy mar G25 bassza el,gari oszt jovan!! :))) -
#3283 Az ember mindíg jobbat remél...
Mostmár több külföldi fórumot is találtam ahol ez a probléma, szóval nem is kellett olyan sokat várni a jelenségre. A logitechnek küldött jelzésekre pedig nem kaptak normálist választ a felhasználók. Na megyek aludni, mert a szilveszterem már úgyis el van **szva. -
#3282 Bocsánat, hogy fekete madár leszek, de....
mondtam. Ekkora projekt esetén first run az rizikó.... Majd a second run váltoját használjátok addig meg cserélgetitek 3 hetente gariba? -
#3281 Találtam egy külföldi fórumot ahol ha jól olvasom ugyanez egy srác problémája...
"Hi,
yesterday i got my G25. Hell, what a piece of hardware. I love it.
But:
I do habe a problem with reverse gear. I don't get the reverse gear (button 14) to work. If i press the stick down and push it into sixth gear position the windows game controller dialogue and also LFS tell me tha i'm in sixth gear (also know as button 13).
And yes, i keep the stick pressed down while moving it into the right position, and yes, it keeps pressed down in the gear position - different to the normal sixth gear position.
Am i doing something wrong?"
Megoldás úgylátszik nincs, ez valószínűleg mindenféleképpen gari, és nem szoftver hiba. Kiváncsi leszek mikor lesz ez tömegjelenség. Ha nem a pedál akkor majd a váltó megy szét. Gratulálok Logitech! -
#3280 Ugyanúgy 6.-nak érzékeli a hátramenetet mint Rolesznak... -
#3279 Nagyon fasza, úgylátom megvan az első G25 hibajelenség...kb 10 perccel ezelőtt nekem is beszart a váltó hátramenetbe kapcsolása. Akármit csinálok nem működik....mérges vagyok... -
#3278 Sziasztok!
Egy új kormány vásárlását tervezem, és mikozben azt nézem mit lenne érdemes venni, olvasgatom, hogy milyen jókat mondtok a G25-ről (és milyen drága).
Akit érdekel, annak 59000-ért tudok szerezni (bár én tuti nem adok érte ennyit ), bontatlanul 2 év garanciával, számlával. -
#3277 E-bayen találtam egyet, de most meg nem tudok regisztrálni. a credit cardos résznél megakadtam. esetleg van valakinek egy accountja? az eladó email címét szeretném csak megtudni. -
#3276 a haverom is 1 kozuluk es esze agaban sincs eladnia :-) de azert probalkozni lehet.. -
#3275 Köszi, megpróbálom! -
#3274 Hát, akkor uccsó ötlet: Hungarian F1 League versenyzők... Párnak Thrustmaster van, kérdezősködj, hátha eladja valaki! ;) Jobb ötletem sajna nincs... -
#3273 Thrustmaster 5-6 évvel ezelőttig az egyik legminőségibb controllergyártó volt igazi Premium cuccokkal.. Akkor még a logitech 2. dzsunka balra kategória volt a Saitek meg nem is futott max taiwan-ban. Csak üzletileg elbaszták sajnos. Így bekebelezte őket a Guillemot ami után lesüllyedtek egy Lgitech és saitek közti zintre. a régi cuccaik nagyon pofásak és ami fontos iszonyatos pontosak. -
#3272 Jaja, ebayon sincs már sajna. Azért várom esetleg hátha valaki eladná. -
#3271 Az az F1 kormány sokkal minőségibb mint a momo, vagy a dfp! -
#3270 haveromnak ilyen kormanya van es nagyon dicseri, de o is mar csak ebayen jutott hozza, jatszani nem jatszottam vele, de megfogdostam, es igen masszivanak, jonak tunik... -
#3269 Akkor se vennem meg ,ha ingye adnak!!
DFP vagy MOMO no comment!! -
#3268 Hát azért a Ferrari nem hiszem, hogy gagyi dolgokhoz adja a nevét! Meg olvastam a neten hozzászólásokat, véleményeket róla, és nagyon jók a tapasztalatok. A többinek nincs F1-es formája, az a baj:( Most nagyon megtetszett ez! -
#3267 Vegyél DFP-t vagy Momo-t! Lehet, hogy megveszed ezt a Thrustmaster-t, aztán 2 hónap után megadja magát.. Azért inkább a minőség, mintsem a külcsíny! ;) -
#3266 Jah, sajnos nem jó a link, vagyis már nem jó, mert gondolom már nem sokan keresnek ilyen fajta kormányt. Csak az a gáz, hogy külföldön szerintem lehet még kapni. De mondjuk a szállítási költség tuti drágább lenne! -
Rücsök #3265 Ezt már néztem, különben itt nem is Thrustmaster van, hanem egy Xbox 360-hoz való kormány -
#3264 Csak nem karácsonyra kaptad ? :)))) -
Rolesz #3263 Nézzétek mit találtam: Itt -
#3262 Igen, de sajna nem lehet megvenni! :( Felhívtam telefonon a gyártót, és azt mondták, hogy szeptemberben vitték el az utolsót :( Azért reménykedem, hátha valaki eladná.
Igen, az sem lenne rossz, de ennek olyan F1-es formája van, azért tetszett meg.
-
#3261 Itt egy hasonló van, de az 21990.. Akkor inkább told meg pár ezressel és vegyél egy Momo-t, vagy DFP-t, az is olyan 25e körül van. -
#3260 Ettől tartok én is! :( Pedig nagyon szeretnék egyet! -
Rücsök #3259 Szerintem már sehol, de lehet, hogy tévedek -
#3258 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol tudnék "Thrustmaster F1 Force Feedback Racing Wheel" nevű kormányt venni? Sajnos se interneten, se boltokban nem találtam :(
Előre is köszönöm!!! -
Rücsök #3257 Ja, elfelejtettem mondani, hogy a "fahíd" effektus után kicsit rendet kellett tennem az asztalon -
Rücsök #3256 Huhh, nem semmi a GTR 2 Nagyon ász, még akkor is szétrezget, ha egyhelyben állokIdáig nem működött nekem a GTR 2, de most rájöttem, hogy mi a gond, és nagyon jó!!! Csak még meg kéne tanulnom vezetni benne -
#3255 Hol lehet most legolcsóbban G25 -öt venni Budapesten ,raktárról, nem csomagküldősben ?
Kinyírtam a TM egyik pedálját, eltört mindkét rugó benne , semmi kedvem javítgatni ... -
Rolesz #3254 AKit érdekel a G25 váltógond: Felhivtam fater haverját akitől vettem azt mondta hogy nyomassam ezerrel a kormányt és jan eleje felé hivjam fel mert akkor hoz nekem egyet pestről azt oda adja én meg csak akkor visszaadom!Tök cool!:D -
#3253 Azért a szimek nagy része ma már kihoz elég sokmindent a kormányokból, csak beállítás kérdése (rFactor, LFS, RBR, GTR2). A többi játék engem momentán nem érdekel, így azokkal nem is próbáltam.
Rücsök: a fahíd effektustól borult bele a szódásüveg a táskámba -
#3252 jah, játéktól is függ az erőssége, az a baj hogy 1 játék sem képes kihasználni amit a kormány tud ... -
Rücsök #3251 Tetszik a MOMO Racing Idáig nem volt semmi komoly probléma, majd ha lesz komoly, jön a szétszerelés vagy a csere Idáig én is féltem a Force-ot 100%-ra venni, de ha elnyűhetetlen, akkor no problemo. Nem semmi a force próba a MOMO kalibrálásánál a "fahíd" effekttől eléggé elszédültem, de ilyen erejű force-ot még egyik játékban sem tapasztaltam