Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma láttam ezt elõször, utánanéztem neten, és istenítik!
http://europe.thrustmaster.com/products/d_prd.php?p=T129&fam=4
Riszpekk
asszem erre elég ennyit reagálni.... kíváncsi vagyok lenne-e erõd ásítozni úgy 90 perc padlógáz és precíziós versenyzés után......
Riszpekk
MOMO tweak-rõl hallottál már?
mondjuk a rc2000 jobb, ha éppen nem száll el a kormánykezelés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
There\'s no replacement for displacement
ahol profi a FFB:
Nascar Racing 2002
V8 Challenge
LFS
F1 sorozat (2001-2002)
Insane
Screamer 4x4
hirtelen ennyi jutott eszembe
lényeg, hogy én alig vártam hogy megszerezzem a Rally Trophy-t, de egy óra után le is szedtem...
Riszpekk
Akit érdekel a MOMO Force(tehát az olcsóbb) Mo. a Metro és a Herta forgalmazza.A Hertában ugyan drágább 32.5 Bruttó de ott van,a Metroban már gázosabb pl Budaörsön én vettem meg az uccsót😊))
meg úgy az egész ott van.
meg úgy az egész ott van, szerintem.
Az érdekelne, hogy akinek Microsoft FFB kormánya van az, hogy a búbánatba installálta fel a SideWinder Game Controller Software 4.0-át, Win XP Pro-ra? Azt írja ki, hogy csak adminisztrátorok installálhatják. Mivel én vagyok az egyetlen felhasználó, így fogalmam sincs, hogy mit kellene megváltoztatni. Valami ötlet?
egyebkent en a engine-t levettem 10%-ra, mert idegesitett, a valosagban se remeg ennyire a kormany, mert jar a motor
Hát igen, ha "ráz" az effekt, akkor van hangja, én az ilyen engine effekteket ki szoktam kapcsolni, egyrészt hogy kíméljem a kormányt, másrészt mert egy porschéban (de már egy opelben sem) nem érzed a kormányon a motor aktuális fordulatszámát.... Max a sebváltón...
ennyi
igazán gagyibrutálparaszt engine ffb élmény a Villeneuve racingben van....
Riszpekk