15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#3490 tévhitben vagytok
én 14ért vettem...
és sztem haggyuk ezt a zsar nemszar témát
mert 1 MOMO 24
és azért majdnem két EX-et tudnák venni... -
#3489 EX-ért 16ot ? én se adnék
én holnap fogok reményeim szerint a wingman FF-ért fizetni annyit... -
#3488 Igen sajnos megszuntette logi es 2 honapja nagykerbe se jott es nem is lesz csak G25!! :S
Hat ne haragudj,de ha vki kiad Ex-ert 16 rugot ,akkor inkabb varjon es tegyen hozza es vegyen Momot!!! -
Rücsök #3487 Hát neked biztos nem drága.. Van ki inkább másra költ ennyi pénzt, nem kormányra, amivel néha játszikAmúgy én DFP-t alig látok a boltokban -
#3486 VElemenyemet mondtam el vazze(tudtammal nem en kerdeztem),de jol haladsz a bann fele latom!! :))))
-
#3485 most mit kell fikázni álladóan mindent??
ezt tudod csak??
:#3482
gratulálok köszünjük a segítséget! -
dashed_ #3484 ez az elrangatas lehet azert van mert meg van torve vhol a kabel .. nekem a jo oreg Formula Force GP-mnel volt ien.. en ujrakabeleztem ,es utanna jo lett.. de ha nem szeretnel barkacsolni akkor vid vissza gariba ha meg van ra.. -
SAXx #3483 Hali
Remélem jó helyen járok, keresgéltem a topikok között és hátha majd itt tudtok segíteni :)
Van egy Logitech Formula Force EX Force kormányom, amivel van némi gondom. A probléma a következő: játék közben (mostanában RACE), néha a kormány center pontja, remélem jól fejezem ki magam, elállítódik... aztán egy teljes jobb-bal kormányzás után visszaáll. Ez a kisebbik gondom. A másik, hogy néha elránt. Hogy szemléltessem, pl. féktávon megyek egyenesen, a kormány meg se mozdul, mégis hirtelen elránt, általában jobbra. Ez miért lehet? Poros? Vagy más baja van? Jellemző ez a hiba erre a típusra?
Pls, kéne a help mert így csak felidegesít, ahelyett hogy szórakoztatna..
Sax -
#3482 DFP draga loll,mar hogy lenne az!!
Mellesleg aki Ex kormaynt vesz az nem is fanatikus ,inkabb lotyogni probal a palyan azzal a kormannyal maximum!!!
Elrontja a szimulator elmenyet max NFS-re jo,de oda meg minek!! :)))))))))))))) -
Csokis #3481 Nos, nekem a kb. 8eHUF-os árkülönbség még véletlenül se egy árkategória (kb-ra sem)! Persze mindenki másképp gondolja, ez nyílvánvaló. -
Csokis #3480 Elnézést, nem így akartam, hogy elsüljön a válasz! A fentebbi hozzászólásra reagáltam így, ahol Ő ugyan úgy lenemnormálisozott! Még1x elnézést és egyetértek a hozzászólásoddal. -
KoS #3479 EX 17, DFP 25 korul. Kozel egy ar kategoria, es a DFP valoszinuleg sokkal jobb, mint amennyivel dragabb (persze aki soha nem hasznalna ki a DFP tudasat, annak lehet, hogy felesleges kiadas).
A G25 60-70 -be kerul, az mar joval huzosabb, es egesz mas kategoria. -
#3478 DFP 24
MOMO 27 (egy árkategoriában van a 2ö :))
G25 60
Forrás -
#3477 ez relatív...
a MOMO nem drága????
hát sztem q*vára
de a nem normális az télleg kicsit erős:) -
#3476 Bocs..De normális vagyok..A többi G25 tulajdonos is normális..Csak valoszinüleg többet jelent nekik a versenyzés/száguldás mint neked! Amugy a DFP-MOMO nem is annyira qva drága.. A G25 már inkább.. -
Csokis #3475 Pontosan erről van szó! Számomra viszont az a nem normális, aki ennyit költ 1 kormányra, mint pl. a DFP vagy G25! -
#3474 nem mindenkinek van szüksége 1 40ezer forintos kormányra...
arra nem gondolsz hogy vki csak néha jáccik vele???
nem midnen nap 22órát...
nekem ez a véleményem -
#3473 Lehet az a bajom ,h en DFP utan probaltam,de aki aldot ilyenre 15 rugot az nem komplett! Tiszta muanyag szar az egesz,fogasra nem jo,konnyu az egesz es szerintem 1 normalis rallys csapatas utan szarra tornem!!
Nekem ez volt az erzetem mikor kiprobaltam!! Sorry -
Csokis #3472 Köszönöm a választ! Máshol is megerősítettek abban a hitemben, hogy vegyem nyugodtan az EX-et! -
#3471 Jó az EX!!
A MOMO biztos jobb
de aki nem hardcore gamer annak az EX tökéletes
Nyugodj meg..nekem is eztmonta itt van előttem a kormány és jó(akinek ilyen van és 2-3 éves annak sincs semmi gondja vele)
Ombi neked mi a balyod vele????????? -
Csokis #3470 Vagy akkor ilyen árba (17eHUF) mit ajánlotok? Esetleg Saitek R440? -
Csokis #3469 Miért is? Valami magyarázat jó lenne? FFB nem érdekel benne! -
#3468 NE VEDD MEG ,ilyen egyszeru!!! -
Csokis #3467 Most készülök Logitech Formula Force EX kormányt venni és attól kérdezném, akinek régebb óta van meg, hogy volt-e valami baja? Meg van elégedve vele? -
#3466 Nem! Nem eladni akrom csak, az érdekel, hogy mennyit adnál érte! Nem fogok a nyakadra nőni ha jó árat mondasz, nyugi -
Rücsök #3465 Huhh, 2 hónap óta még nincs baja a MOMO-nak (kopp-kopp) Az első napokban azt a dolgot észleltem, hogy csak 95%ig adott gázt, de egy driverújratelepítés megoldotta a problémát, azóta semmi gond -
#3464 Ja, hogy el akarod adni nekem. Most semennyit sem adnék érte, nem akarok új kormányt venni. De amúgy újonnan símán megéri a listaárát, ez egyértelmű. Használtan meg ha van még rá gari, és nincs baja, akkor mondjuk féláron, gari nélkül meg harmad áron venném meg. ;) -
Csokis #3463 Ha valaki rendelkezik Logitech Formula Vibration Feedback Wheel kormánnyal (nem FF, hanem csak vibrációs), akkor az jelezze, mert lenne hozzá pár fontos kérdésem! -
#3462 bcs78: Úgy értem mennyit adnál érte.
Streetwarrior: (Ha ezeket nekem írtad) Épp eladni akarom a MOMO-m...
Viszont nincs meg a doboza,(helyette jár egy eredeti G25 doboz). Előnye viszont, hogy egy ideig megelégedtem azzal is ha nem volt Force Feedback (nem volt bedugva a konnektorba) és a pedál bug egyszeri jelentkezése után egy patch felrakása segített rajta, és soha többet nem jelentkezett. Így szeretnék érte kapni egy reális, de azért magas összeget. -
#3461 Úgy érted mennyit adnék érte vagy úgy, hogy mennyiért tudnék venni? -
Streetwarrior #3460 A következő dolgokat kell nézni : a pedálhibát(ez a legfontosabb),a kormánykerék középre áll-e rendesen,valamint az effekteket tesztelni kell.Jó,ha meg van minden tartozéka(még a doboz is).Ha veszel fontos,hogy sose használd 100%-os effektekkel,mert az hamar tönkrevágja a kormányházat is meg a potit is.Bőven elég 50-60%.Én ezt a beállítást alkalmaztam.Overall : 60%,Spring : 50%,Damper : 0%(ez fontos,mert különben nehezebb lesz korrigálni a kormánnyal).Ha bármi gondod adódik vele,akkor ha garis vidd vissza,ha meg nem akkor ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe : http://web.axelero.hu/mozso/.Mégegyszer megjegyezném érdemes megvenni,mert profi versenykormányt vásárolsz. -
Streetwarrior #3459 Én 1 hete adtam el a MOMO-mat.18 eFt-ért,1 éves volt viszont kifogástalan állapotban.Az ennél újabbak és amik még garanciásak azokért még 20-22-t is elkérhetnek.Ha ennél többet kérnek érte,akkor meg inkább vedd meg újonnan.Érdemes megvenni,mert igazán jó élményt nyújt.Én leginkább Richard Burns Rallyval és GTR1&2-vel játszottam,de a Mafiával is zseniális volt ha vasárnapi vezetőt akartam játszani. -
#3458 MOMO-t mennyiért vennél?
(Ne érts félre nem akarok tolakodó lenni csak kérdem,) -
KoS #3457 Hehhe, latom kozben meguzletelte'tek :D
Rendben is van, mivel az enyem nem elado :) -
#3456 -
#3455 oké, storno :) -
#3454 25-ert TIED!! -
#3453 Ne ijedj meg, jó az az EX, nekem is az van. Ha nem vagy hardcore gamer, akkor tökéletesen ki fog szolgálni. Nyilván jobb a Momo, de annyival drágább is. -
#3452 nem elado véletlen ? -
KoS #3451 Logitech Driving Force Pro azaz DFP.
Itt a forumozok tobbsegenek vagy DFP vagy Momo van (pl. nekem is DFP).