Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van valamelyik kormányhoz kiegészítõ ami kuplungban nyilvánul meg..a váltó alapbol van rajta...amugy kivácsni lennék én is rá csak kár hogy tök nem érdekel a nasca rmeg a scrímer
az a baj,hogy a "drágább"momoba jelenleg nincs ,ami váltókaros....Nekem az kell..
egyébként mi a helyzet a kuplungal srácok egy két járék(nascar,screamer4x4) támogatja,de 3 pedálos kormányt még nem láttam...
Ami a Momo kormány mögötti váltó kar nem müködik analóg módban ? esetleg azzal fasza lenne...
egyébként mi a helyzet a kuplungal srácok egy két járék(nascar,screamer4x4) támogatja,de 3 pedálos kormányt még nem láttam...
Ami a Momo kormány mögötti váltó kar nem müködik analóg módban ? esetleg azzal fasza lenne...
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
egy dolog számít: kinek mi tetszik. 😊
hát igen, tekintélyt parancsol. de szerintem a racing sem néz ki gagyin, nem úgy, mint jópár egyéb kormány...
nemtudom Nekem meg az Ms-rõl mindíg az a kis gyerekeknek való akkumulátoros autókban lévõ kormány jut eszembe...most nem azért mert Én momo-t veszek...izlések és ficamok... ezért nem érdemes a forceról sem vitatkozni,ha szétesne valamelyik akkor kéne fikázni..
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
csunya? mert?
na voltam ma Media Marktban, és megtekergettem az új Thrustmastert a Ferrari F1-et
hát nem hazudtak, a váltó kar is alumínium, alatta meg van kát analóg alu kar is
gomb is van rajta legalább 12, és érezni, hogy csapágyas
a pedálokat nem találtam a környéken, de az is alu
mostmár biztos, hogy veszek egyet, ahogy összejön a zsé
"The F1 Force Feedback Racing Wheel is loaded with unique design and mechanical features of the highest quality. Its wheel rim is carbon textured, the gas / brake levers and the two gearshift levers are 100 percent aluminum, and the analog foot pedals, also made with polished aluminum, includes non-skid treads and a very stable basis. The rubber-textured handgrip, combined with a secure central clamping system, allows perfect grip and comfort, particularly in the toughest curves of any circuit. Moreover, metal axis and ball bearings ensure maximum precision in driving and prevent the slightest play of the wheel axis making this as close to the real thing as you can get. "
hát nem hazudtak, a váltó kar is alumínium, alatta meg van kát analóg alu kar is
gomb is van rajta legalább 12, és érezni, hogy csapágyas
a pedálokat nem találtam a környéken, de az is alu
mostmár biztos, hogy veszek egyet, ahogy összejön a zsé
"The F1 Force Feedback Racing Wheel is loaded with unique design and mechanical features of the highest quality. Its wheel rim is carbon textured, the gas / brake levers and the two gearshift levers are 100 percent aluminum, and the analog foot pedals, also made with polished aluminum, includes non-skid treads and a very stable basis. The rubber-textured handgrip, combined with a secure central clamping system, allows perfect grip and comfort, particularly in the toughest curves of any circuit. Moreover, metal axis and ball bearings ensure maximum precision in driving and prevent the slightest play of the wheel axis making this as close to the real thing as you can get. "
Riszpekk
duna plázában ahogy feljösz a metroból..és még egy szintet felmész nah ott van egy kis számtech bolt..nah ott van bent 32 ért bruttoban
Nekem MOMO racing van és nagyon király.
Kényelmes, jó.
Kényelmes, jó.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
nos akkor meg egy kerdes😊 a MOMO racing wheel, az jo? ami kerek. az olyan 30-35rugo
es a sidewinder is jo. de azt hallottam annak nem jo az xp-s drivere😞
es a sidewinder is jo. de azt hallottam annak nem jo az xp-s drivere😞
a legujabb ami ugyan az ami neked van + uj borítás az 32 boltban..nekem nem kell akormûányod csak nekem is van és kiváncsi vagyok mennyiér adod el...mert én is el akarom venni mert nekem nem usb-s van😞((((((((
a tesztekbõl itélve mondom ezt...és ha már a tezstek azt mondják hogy az MS és a Logitech a legjobb akkor minek gondolkozzak thrustban???
USB-s?? az uj boritásos??? mennyiért?
amugy leginkább nekem azé nem tetszik a logitech mert sokkal kissebbet lehet fordítaní rajta😞
amugy leginkább nekem azé nem tetszik a logitech mert sokkal kissebbet lehet fordítaní rajta😞
logitech... meg a ferrári de azt nem eksön közben..csak megfogtam de már ott elvetettem az 5letet hogy kiprobáljam...
olvasd el mégegyszer... nem értetted mit mondtam?...
te mondtad hogy mittom én mi thrustmaster... biztos az nemtom..anyni volt odaírva hogy 360 modena stb stb.. ferráris kormány...
te mondtad hogy mittom én mi thrustmaster... biztos az nemtom..anyni volt odaírva hogy 360 modena stb stb.. ferráris kormány...
amugy full felesleges lesegetni ezeket a teszteket....az MS FFW-t mindenhol 4/5 -5/5 vagy 9/10-10/10 osztályozzák... mig a thrustot pl össze vissza osztályozzák..valahol 6/10 valahol meg 98%.... szal hülyeség
ez hülyeség....nem azt mondtam hogy a thrust sza rmárka.. csak azt hogy azok a kormányok nem jobbak mint az MS FFW
us.thrustmaster.com 4.5/5 ösre itélte a nascaros kormányát😊)))))))))))))) csodálkozom hogynem csillagos ötös lett😊))))))))))))))))))) de gagyi
a 360 modena is trust , es itt a Trust Force Feedback Gt-rol beszelunk nem az volt ott????
Vagy akkor nem ertem minek irtad be?
Vagy akkor nem ertem minek irtad be?
egyik oldalon a 440 es saitek 9.6 pontott kapott😊 sajna más kormányt nem teszteltek..azhem ezé kapott 9.6 ot
http://f1.megagiciel.com/npdrw.html
MS FFW: 9/10
360 Modena Pro: 7/10
Wingman formula force GT:7/10
Nascar Pro Digital Racing Wheel 6/10
MS FFW: 9/10
360 Modena Pro: 7/10
Wingman formula force GT:7/10
Nascar Pro Digital Racing Wheel 6/10
nagyon jo kormány... 80-90%-os.. attol függ ki teszteli és mivel...most a legujabb (bár csak új borítást kapott) az ilyen bordós szinû középen szürke.. 32 ezerért láttam
nem vagy kénytelen, az más kérdés, hogy megteszed...
és hol is kapsz 25-ér MOMO-t?
és hol is kapsz 25-ér MOMO-t?
There\'s no replacement for displacement
én levegõbe??😊 MS FFW RULEZ😊 hehehehe
MS SUX de a kormányuk nekem full jo... MOMO csunya a többi meg igénytelen
MS SUX de a kormányuk nekem full jo... MOMO csunya a többi meg igénytelen
naja fõleg, hogy még mimdig a MS a drágább! 😄DD
különben meg nem én teszteltem, hanem a világ másik fele, én csak kénytelen vagyok hinni nekik 😄
különben meg nem én teszteltem, hanem a világ másik fele, én csak kénytelen vagyok hinni nekik 😄
Riszpekk
még mielõtt félreértenél, elmondom újra, hogy nem a MS-t tartom a legjobb kormánynak, csak nem érzek akkora különbséget, amit az árbeli eltérés sugall
errõl az elnagyolt dologról annyit, hogy elõszõr én is így éreztem, mert brutális ereje van a középrehúzó motornak max állásban (ez a default) de ahogy lejjebb vettem, elõjöttek a finom effektek is... ennyi
tesztelni is tudni kell
tesztelni is tudni kell
Magyarországi logitech forgalmazó:
VII. Dohány u. 37.
Tel.: 322-2232
www.herta.hu
VII. Dohány u. 37.
Tel.: 322-2232
www.herta.hu
persze az árat a force-ra mondtam 😊
eredetileg MS-t akartam venni, de egyik tesztben sem végzett elsõ helyen, és akkoriban még 50 rongyért árulták
Riszpekk
én kb. egy éve olvastam végig egy tucat tesztet, amikor MOMO-nak még híre hamva nem volt, és akkor a Thrustmaster-t hozták ki bestnek, a MS-t pedig dicsérték, de túl elnagyoltnak nevezték a FFB részét
nem emlékszem linkre, rákerestem a kormány nevére +test +review stb
nem emlékszem linkre, rákerestem a kormány nevére +test +review stb
Riszpekk
a MOMO Force ami fém + bõrborítása van...És ez a régebbi 😄D
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Háát ár/érték arányban a legjobb (kb 16e Bruttó)szerintem, de innen nincs messze egy jobb kormány..kérdés persze az is hogy váltókart akarsz-e vagy sem?
jaigen! küldjél linket légyszi amiben SOKKAL jobbra hozzák ki a MOMO-t, mert addig ugyan úgy a levegõbe beszélsz, mint CSOCSO !