15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Solt #3850 Alakul...:) -
#3849 Jupiter? -
#3848 csak nem 90%-sat hanem 405-osat (tapasztalat)
BMW M3 Challenge kormányosokkal olyan késődélutánfele?
BMW M3 Challenge -topicba majd nézzatek át akörül
-
Solt #3847 basszus, Te nem ismered a wd40-et, nem tudod honnan lehet alkoholt szerezni... azt tudod, hogy most melyik bolygón vagy? -
#3846 elméz gyógyszertárba és tiszta alkoholt kérsz. pár száz forintért adnak egy üvegcsével.
egyébként ha bemész elektronikai boltba és kérsz kontaktsprayt annak hasonló összetétele van. -
#3845 azt nem pazarlom erre -
dashed_ #3844 nemtom honnan szerezz en csak beszurtam a magyar leirast:)
de szntem sima alkohol is megteszi..
persze nem vodkara gondolok , de talan azis jo:D -
#3843 ja és honnan a fenéből szerezzek orvosi alkoholt? vagy más is jó ide?? -
#3842 Nekem is az volt kb ennyi ideje és nekem is jó volt. Egyedül a pillangóváltók adták meg magukat, meg most megint a kormány mikrokapcsolói amelyikkel váltottam. Csak ki kellett volna őket cserélni mondjuk. de aztán lett belőle G25 :)
Remélem ez is lesz annyira tartós. -
#3841 Annyit csak ,hogy sport vagy sima gyari es 18 vagy 19"-os felnit akarsz meg vagy 10 fele gyari szin kozul! Ez inkabb a jatekelmenyre van kozel hasonlo fizikaval,mint GTL es nem a full szimulato kategori ,pont emiatt,hogy nemlehet allitgatni ,de hat az igazi M3-asnal se lehet es ezert nem raktak bele,mert nincs mit! :) -
KoS #3840 Mar jatszottam vele kicsit, de me'g nem eleget. Este meg nem hiszem hogy most raerek.
Off
Egyebkent az jol latom, hogy csak a felfuggesztest lehet allitani a kocsin? Ha igen, akkor az jo, mert GTL-ben se nagyon tudtam allitgatni :)
On -
Adler #3839 Hello
tapasztalat illetve jótanács a Logitech Vibration Feedback kormányhoz, az érdekelne, hogy mennyire jó a felfüggesztése, milyenek a pedálok, s érdemes e megvenni?:) -
Solt #3838 folyékony elektro lákátos... :D -
#3837 Este Bmw M3 Challenge? -
#3836 mi az a WD40? -
KoS #3835 Igen, me'g mindig tokeletes!!! -
#3834 Hogy majd Visa SP2 mellett is tudjam használni:D
Jelenleg ugyanis sajna 64 bites XP driver nincsen neki, csak 32 bites:)
A kormány meg tökéletesen muzsikál:) -
#3833 Arra lehet varni! :) De minek vista mikor meg r@t@k az egesz?! :) -
#3832 Nkem a 8 éves Act Labs Force RS-em még mindig életben van:) És tökéletesen működik:) várom a vista drivert hozzája:) -
#3831 MEG mindig jol szuperal?! :))) Enyem birja a gyurodest! :) -
KoS #3830 A DFP-m csak akkor all kozepre, ha az USB is be van dugva. -
#3829 Igen, én is így emléxek rája.
Mondjuk ettől még a játék jóóóóó :D -
#3828 SportsCarGT mintha egy 7-8 éves játék lenne... még talán az anno Vadiúj ActLabs kormányommal játszottam volna vele ami barátok közt is idestova is 7-8 éve volt...
Jahh jól emlékeztem 8 éves játék:) 1999-es:) -
#3827 itt van elöttem 1 ilyen kormány
a trafó nem ad áramot 24V valami zörög benne
az a kérdésem ha megkapja a 24V akkor egyből középre áll vagy csak akkor ha rá van dugva gépre?
-
#3826 ez engem is érdekelne bár nincs g25-öm :-( -
#3825 Szerencsére a Force GP csomag egy ajándékot is rejt (már amennyire, mert a dobozon elég jól reklámozzák). Ez pedig nem más, mint egy teljes játék: a Sports Car GT az Electronic Arts kiadásában. Itt megint azt érzem, hogy a Logitechnél valaki nagyon tudja a dolgát: véleményem szerint a Sports Car GT az elmúlt idők egyik legjobb autós játéka. Előre le kell szögezni, hogy szimulátorról van szó. Semmi rendőr, semmi flancos újszériás sportautó. Száguldás és padlógáz azonban van... de csak ésszel. A program a GT (hosszútávú) versenyek világába kalauzol minket, ahol adott összegből indulva kell végighajtani az egyes kategóriákon, a viszonylag szériaközeli GTQ-tól az veszedelmes GT1-ig (itt jönnek elő a dollármilliókban mérhető autók, mint a Mercedes CLK-GTR, McLaren F1 és társaik... persze pályaváltozatban). Az autók fizikai modellezése nagyon élethűre sikeredett, és bár nagyon sok dolog állítható az autókon, mégis néhány tucat verseny után az átlagfelhasználó is bele tud tanulni a szervízelésbe, amivel a hiányzó tizedmásodpercek megnyerhetők. -
dashed_ #3824 ez magyar
momofix.pdf -
Lacika 79 #3823 az angollal van baj? -
bodzamaci #3822 Sziasztok!
G25-öm van, nagyon jó kis cucc, a minősége kiváló, csak 1 kérdésem lenne:
az normális, hogy középállásból nagyon könnyen lehet elfordítani a kormányt kb. úgy 10fokot jobbra-balra, és úgy érzem hogy csak ezuán vannak
ffb hatások, ha nagyon erősre állítom a ffb-et, akkor meg az elfordulás végpontjait nem lehet érezni, ha kissebb mint 900fokot állítottam be
Ha valakinek van tapasztalata, megköszönném ha válaszolna! -
#3821 huhh... hát ezt elkezdtem olvasni, de nem sokra mentem! le tudná valaki írni érthetően mit is kell akkor tenni?? -
#3820 hálás köszönet :) -
#3819 Típushiba... De mielőtt elkeserednél, javítható, és jobb lesz mint újonnan.
Ez az OLDAL megmutatja hogyan. Nekem 2 hét után jött elő, aztán 2 és fél éve semmi, pedig már a műanyag rece is lekopott róla, és csak zokniban vezettem :-) Azóta új gazdája van, és jó még...
-
#3818 sziasztok! Van egy Momo racing force feedback kormányom, ami most fél éves! Nemrég vettem észre, hogy ha leveszem a lábam a gázpedálról sokszor még mindíg úgy érzékeli, hogy rajta állok egy kicsit! van erre valami megoldás? -
#3817 Ezt kérdezd meg a TDU tpoicban :)
És lehet kuplungal, H váltóval :) nagyon élvezetes, nekem is megvan, de amint végigvittem nemnagyon jáccom hiába online.
Akkor a RACE-t lesd meg, ráadásul nemsokára itt a Race 07 , idei verziója, lesz benne már open wheel gép, pl f3000.
Steamen már van demoja. De erre is van topic itt az SG-n
-
#3816 A TDU-t lehet online, és megéri meg venni? -
#3815 Az agyon modolható gamákat nem szeretem mert, túlságosan szerteágazó. A TDU már végig vittem bill-el, de azt ki nem hagynám a váltó miatt (remélem kezeli a kézi váltót és a kuplungot). Régen az RBR-t toltam piros Logitech-el. F1-et szeretnék még nagyon játszani. -
#3814 Hátőőő mien típusú gammát szeretnél ? :D
Ha városi forgalomba akar furikázni de még nem nfs szinten, akkor a TDU.
Ha nagyon érezhető, igazán élethű szimulátorral akkor az LFS, csak elég kevés, és kitalált pálya van. Az autok is csak hasonlítanak valamihez. Viszont ki nem hagyható!!!!
Az Rfactor az már csak szinte gyűjtőnév, mindent megírnak alá. Annyi mod meg map van alá :) Olyan 7 giga mapról tudok és kb 5 giga mod , ha mindenből al egújabbat nézzük.
Hasonló úton jár a GTR2 is csak szerényebb mennyiséggel büszkélkedhet (ebben nemvagyok naprakész de kb igaz).
Ja és el ne feledjük a Race WTCC-t, az is nagyon hangulatos de nem bővíthető.
És még egy csomó.... -
#3813 Meggyőztetek. Holnap megrendelem a G25-öt. Milyen játékot tudtok ajánlani? Mi most a legjobb? LFS? rFactor? -
#3812 Momo-t semmiképp! -
dashed_ #3811 es ezt in irtam :)
Magnum PI,
mindenkepp g25 ha van ra keret..
ha visszaolvasgatsz lathatod ,hogy sok mindenkinek elojott vmeik hiba.