Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tdom mit irtak a kormány tesztben...pl azt hogy nincs imsersion vagy szarakszik a pedál..jelentem: van imersion és jo a pedál..
más.. nfs hp2 patch... megéri leszedni valamivel jobb..de inkább csak ütközéseknél.. motor erõ nuku..
más.. nfs hp2 patch... megéri leszedni valamivel jobb..de inkább csak ütközéseknél.. motor erõ nuku..
hát nemtudom a kormánytesztbemn azt irtak ez a hibája
és a logitechben állitolag elég erõsre lehet állitani a centre-t a colin 3-al
és a logitechben állitolag elég erõsre lehet állitani a centre-t a colin 3-al
de az az...nézd csak meg .. kissebbre teszed és kevésbe huzza középre .. azaz lassabban, gyengébben...
tedd fel a patch-et:
www.needforspeed.com
aztán a fixed exe-t:
www.gamecopyworld.com
www.needforspeed.com
aztán a fixed exe-t:
www.gamecopyworld.com
There\'s no replacement for displacement
Bemész a MS Wheel control panelére, ott van egy forces vagy mi. Van ott 2db kormány rajz, az egyikkel állítod a középrehúzó erõt, a másikkal az effektek erejét. Mi olyan nehéz ezen???
There\'s no replacement for displacement
néztem drivert de nem láttam ujabbat mint ami a CD-n van
de abban nem látok centering force-t
leirnád pontosan hol van?
de abban nem látok centering force-t
leirnád pontosan hol van?
Most kell szoboszlóra a lé, uhhogy min 1 hónap 😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nah errõl beszélek😞((((((a kormáyn erõs ha kell de valahogy semmi ms fb hatás nincsen.. nemtom mi a fasz van...kezdek nagyon kész lenni miatta...mondom kéne talizni összehozni pár kormányt és megnézni melyik hogy videlkedik...leginkább thrustmaster, momo érdekelne.. de ezek szerint jöhetne minden gagyi kormûny is
tegyük hozzá ha az én kutyámmal történt volna elgondolkodtam volna hogy elaltatom és nem hagyom szenvedni a drágámat😞 persze fájna meg minden de ne szenvedjen már a kuty aazért mert én magamhoz akarom ölelni összevart testét pár hét mulva az othonkámban
ez tényleg gáz😞 sajna egy kutya miatt semmit nem lehet tenni...azt a pár embert el lehet itélni de nem tud senki semmit tenni...hisz ez semmiség.. semmiség ahhoz képest amit majmokon és egyébb állatoon végeznek egyes államok álltal pénzelt szervezet..
OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Toca: nincs benne túl sok dolog, amihez kéne FF
talán toca 1 re gondolt.. a toca 2 egyik legjobb autos sim volt , nagyon jokis ff ekkel.
talán toca 1 re gondolt.. a toca 2 egyik legjobb autos sim volt , nagyon jokis ff ekkel.
Nem bazze mindeki a hiszi az a bör
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
"Logitech MOMO Racing Force "
Ez a mûanyag, igaz?
Mellesleg mennyi a reális ára?
Ez a mûanyag, igaz?
Mellesleg mennyi a reális ára?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
hát nincs a software-ban ilyen opcio
pedig ha lenne még a colin 3 is élvezhetõ lenne
Van egy szuper összehasonlító elemzés a kormányokról tomshardware-en, ott foglalkoznak ezzel is.
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
Amugy az indexen egyik srác írja:
Én még sose használtam kormányt elõtte, FF-est meg pláne nem, de nekem tetszik, élvezetes a dolog. Az zavar, hogy olyan asztalom van, hogy ha fölerõsítem, akkor nem tudom kihúzni a billentyûzetet. Igaz, erre is gondoltak részben, mert van egy gyorsrögzítõje, úgyhogy nem kell folyton föl-le csavarozni.
Eddig az alábbi gamékkel használtam:
-Colin 2: nagyon tuti, élvezetes
-Colin 3: nem mûködik, mert szar a játék. Van egy peccs, de azzal sincsenek effektek, csak játszhatóbb leszt
-Mafia (itt pl. nehézséget okoz, hogy gyakorlatilag eccerre kell használni vele a keyboardot): nagyon jó, bár a villamossíneken kicsit túlságosan ráz (játék hibája)
-Toca: nincs benne túl sok dolog, amihez kéne FF
-Swedsh Touring Car Campionship: szintén
-Insane: nagyon jó
-NFS6: klassz
-RalliSport Challenge: frankó effektek
Szerintem ezért a pénzért jó cucc.
pedig ha lenne még a colin 3 is élvezhetõ lenne
Van egy szuper összehasonlító elemzés a kormányokról tomshardware-en, ott foglalkoznak ezzel is.
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
Amugy az indexen egyik srác írja:
Én még sose használtam kormányt elõtte, FF-est meg pláne nem, de nekem tetszik, élvezetes a dolog. Az zavar, hogy olyan asztalom van, hogy ha fölerõsítem, akkor nem tudom kihúzni a billentyûzetet. Igaz, erre is gondoltak részben, mert van egy gyorsrögzítõje, úgyhogy nem kell folyton föl-le csavarozni.
Eddig az alábbi gamékkel használtam:
-Colin 2: nagyon tuti, élvezetes
-Colin 3: nem mûködik, mert szar a játék. Van egy peccs, de azzal sincsenek effektek, csak játszhatóbb leszt
-Mafia (itt pl. nehézséget okoz, hogy gyakorlatilag eccerre kell használni vele a keyboardot): nagyon jó, bár a villamossíneken kicsit túlságosan ráz (játék hibája)
-Toca: nincs benne túl sok dolog, amihez kéne FF
-Swedsh Touring Car Campionship: szintén
-Insane: nagyon jó
-NFS6: klassz
-RalliSport Challenge: frankó effektek
Szerintem ezért a pénzért jó cucc.
mivana force centeringel?
nfs5 ben ms nek is jok voltak a ff hatásai demost nem nagyon voltak..
nfs5 ben ms nek is jok voltak a ff hatásai demost nem nagyon voltak..
sztem is nekem a GPL-ben majd kiesik a kezembõl Alex beállításaival
És a Colin 2 meg a Mod-ok is tökjók
Ebbõl a kormányból egyedül a force centering hiányzik
azis csak a driver
És a Colin 2 meg a Mod-ok is tökjók
Ebbõl a kormányból egyedül a force centering hiányzik
azis csak a driver
jerekekk nyugtassatok meg hogy nem az MS kormányom egy gagyi fos hanem egyszerûen szarul vannak megírva a gamezok!!😞(((((((((((
nevetséges... szinte semmelyik gamezban nincs rezgés (engine) a motor miatt vagy ha rámegy a fûre vagy akármire...a kerékdobbanto is halványfing erejû😞(((((((((((( ha a testet meglesen kitépi a kezemet de a gamezokban már közel sem ez a helyzet.. itt van az nfs6 hp2.... SEMMI FF effekt nicnsen benne csak középre húz..mi a fasz van bazze????????????
de feltettem az nfs5 pojsét...régebben a régi kormánnyal az enginenak is olyan ereje volt hogy nyomtam egy kövér gázt és rezgett az asztal... most meglestem és nem rezeg😞((((((((((( egyedül az f1 2002 nek valami értelmes ff je... azonkívúl van valami az LFS nek is.. de ez halál😞(((((((((( nagyon kiábránduloban vagyok😞((((((((((((( ettõl függetlenül tök élvezetes játszani de ennyi eröböl egy 10 ezer ft-s genius szart is vehettem volna...
nevetséges... szinte semmelyik gamezban nincs rezgés (engine) a motor miatt vagy ha rámegy a fûre vagy akármire...a kerékdobbanto is halványfing erejû😞(((((((((((( ha a testet meglesen kitépi a kezemet de a gamezokban már közel sem ez a helyzet.. itt van az nfs6 hp2.... SEMMI FF effekt nicnsen benne csak középre húz..mi a fasz van bazze????????????
de feltettem az nfs5 pojsét...régebben a régi kormánnyal az enginenak is olyan ereje volt hogy nyomtam egy kövér gázt és rezgett az asztal... most meglestem és nem rezeg😞((((((((((( egyedül az f1 2002 nek valami értelmes ff je... azonkívúl van valami az LFS nek is.. de ez halál😞(((((((((( nagyon kiábránduloban vagyok😞((((((((((((( ettõl függetlenül tök élvezetes játszani de ennyi eröböl egy 10 ezer ft-s genius szart is vehettem volna...
????????
ember menj bmár be a ms sidewinder centrálba és a test alatt nyomjál már meg egy két gombot... és szééjjel rázza a kormányt
ember menj bmár be a ms sidewinder centrálba és a test alatt nyomjál már meg egy két gombot... és szééjjel rázza a kormányt
de ezzel mit csináljak? ez egy botkormány vazz😊
amugy a kurva nagy tudásu MS.hu:
Kedves Ügyfelünk!
A Sidewinder Force Feedback újabb változata csak abban különbözik az elõzõtõl, hogy a korábbi kiadás az gameport-os volt a jelenlegi pedig USB támogatású. A gameportos csatlakozáshoz sima hangkártya volt szükséges, míg az USB támogatású integrált hangkártyával is mûködik.
Technikai különbség nincsen a termékek között.(a csatlakozót kivéve)
Üdvözlettel:
még jo hogy az uj kormány optikai és hogy Imersion-t is tudja..faszom ez a nevetséges..direkt leírtam a mailbe:
MS.com tol kérdezzétek meg!!!erre leírják a saját tudatlanságukat..
amugy a kurva nagy tudásu MS.hu:
Kedves Ügyfelünk!
A Sidewinder Force Feedback újabb változata csak abban különbözik az elõzõtõl, hogy a korábbi kiadás az gameport-os volt a jelenlegi pedig USB támogatású. A gameportos csatlakozáshoz sima hangkártya volt szükséges, míg az USB támogatású integrált hangkártyával is mûködik.
Technikai különbség nincsen a termékek között.(a csatlakozót kivéve)
Üdvözlettel:
még jo hogy az uj kormány optikai és hogy Imersion-t is tudja..faszom ez a nevetséges..direkt leírtam a mailbe:
MS.com tol kérdezzétek meg!!!erre leírják a saját tudatlanságukat..
Manufacturer:
Microsoft
Device Type:
Input Devices
Model:
Sidewinder Force Feedback 2
File Name:
swff2.zip
Size:
8233235 bytes
Windows 95 & Windows 98
Comments:
This is the whole thing including the update patch and game controller 4.0
http://www2.driverguide.com/uploads/uploads9/9321.html
Microsoft
Device Type:
Input Devices
Model:
Sidewinder Force Feedback 2
File Name:
swff2.zip
Size:
8233235 bytes
Windows 95 & Windows 98
Comments:
This is the whole thing including the update patch and game controller 4.0
http://www2.driverguide.com/uploads/uploads9/9321.html
ja azt hittem olyan teszt, hogy rázza a kormányt
hm tegnap végignyomtam a colin1 amatort motorháztetõ nézetben
nem semmi
igaz csak második lettem
a svéd rally lerontott
hm tegnap végignyomtam a colin1 amatort motorháztetõ nézetben
nem semmi
igaz csak második lettem
a svéd rally lerontott
hát ha ugyanolyan mint asz enyém simán felrakod a drivert és lesz beállitás
igaz csak 98-a a driver de simán megy illetve lehet, hogy csak a kalibrálást rakja fel
igaz csak 98-a a driver de simán megy illetve lehet, hogy csak a kalibrálást rakja fel
nah de fura.. senki nem írt...kéne cisnálni egy FF kormány talit😊 minden kormánybol egy..ugyan azok a gammák és tesztingolás😊
?...én az ms sidewinder centralban amikor rányomsz a control panelos game controllerre ott bent lehet tulajdonságokat nyomni a kormányra majd ott a test alatt.. a deadzone és a senzitivity low on van amennyire lehet hogy a gamezban is ott forduljon ak ormány ahol az ms kormány fordítom...
tehát eddig az volt a baj hogy elfordítom az ms-t 3/4ig utánna már hulla az érzékelés.. a agemzban már fullra ki van tekerve...remélem érteD😊
tehát eddig az volt a baj hogy elfordítom az ms-t 3/4ig utánna már hulla az érzékelés.. a agemzban már fullra ki van tekerve...remélem érteD😊
hát nálam majdnem min-en van egyharmadmnál kb
a dead meg csap pici
milyen test?
gpl-el probáld ki
a dead meg csap pici
milyen test?
gpl-el probáld ki
ha a settingsben highra teszed akkor az összes gammában a kormányt 90fokig fordítod és a játék fullnak veszi.. szal onnan már holttér van... én hülye meg highra tettem és amikor megenn átnéztem akkor vettem észre hogy hjaaaa á ezért szar😞 arghh én meg azt hittem szar a kormányom...bár az ff hatásokkal még midníg nem vagyok megelégedve.. a test az oké.. ugyanolyan kircsi mint a gameportosnál... de a gamezokbannincsenek ilyen jo ff ek...
nekem 8 amiota a sensitivityt nem nagyra rakom azota olyan a kormány mint lennie kell😊)
nem 3/4ednél érzékeli hogy fullra van tekerve...
nem 3/4ednél érzékeli hogy fullra van tekerve...
ez asszem az a reg lesz igaz ? mert ha igen akkor az nekem SOKAT rontott, és semmit sem használt!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
mit meséljek?
a játék elõtt kell inditani
és végre van ellenálása a kormánynak viszont nem üt vissza
három gomb van egy F8 az eredeti ffb F9 nincs F10 amit írtam
a játék elõtt kell inditani
és végre van ellenálása a kormánynak viszont nem üt vissza
három gomb van egy F8 az eredeti ffb F9 nincs F10 amit írtam
Nonoo
Racing-->müanyag
Force-->ami nekem van bör meg alu és ez az ami sokkal jobb mondjuk drágább is én karira kaptam csak tudom😄
Racing-->müanyag
Force-->ami nekem van bör meg alu és ez az ami sokkal jobb mondjuk drágább is én karira kaptam csak tudom😄
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Na most akkor melyik??
Logitech MOMO Racing Force Feedback
vagy
Logitech MOMO Force??
Logitech MOMO Racing Force Feedback
vagy
Logitech MOMO Force??
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)