Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már "levezettem" vele bõ 10000km-t és semmi baja sincs...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
There\'s no replacement for displacement
meg lehetne tanulni vezetni...de egy szar auto.. nem oylan mint az életben..nevetségesen mozog..
a turbo az lfs ben ugy el van baszva ahogy kell.. ne égesd már magad.. mindenki megmondta már hogy el van baszva az az auto..nevetségesen csuszkál... gáz adása nélkû magatehetetlenûl csúszik...hja és jo setupot csináltam hozz.. (házunkban lakik egy versenyzõ)

amugy természetes hogy tesztelünk minden gamezt MS el😊
hja még egy.. ez igaz hogy f1 es gamezoknak legjobb az ff jük amit sajnálok mert amig nem vettem meg az uj kormányt utáltam az f1 es autokat.. tök kihivás mentes gamezok.. mász 300 al . aztán 2 méter alatt fék 20 ra.. kanyar... 2 méter alatt fel 300 ra.. majd mindíg ez van.. elég gagyi.. de most az uj ms kormánnyal azért begyünnek az f1 2002 es féle gammák.. de nekem akkor is anno a best volt a toca2 ( sim ileg is a best volt) és az nfs5 amiben alegjobb FF volt.. de sajna most meglestem egyáltalán nem olyan az FF mint anno.. anno nyomtam egy gázt a startnál és széjjel rezgette a kormány az asztalt.. most semmi rezgés.. nevetséges.. talán software hiba vagy nemtom😞colin 1 is jo volt.. a colin 2 már nem annyira...lfs kurva jo lenne csak 3 auto ( abbol 2 olyan szar hogy kisérletezni is hülyeség vele) 2 pály abbol 1 ig rally és nem igazán oda valo...😞 majd jön sok auto sok pálya.. de.. kitudja milyen lesz...
Különben nem vagyok egy nagy "kormányos", ott porosodik a szekrény tetején, Colin3, NFS meg ilyeneket meg gamepad-del nyomom úgy legalább nem illuzióromboló. 😊
Mivel a NASCAR-t nagyon nem szeretem PC-n egyedül az F1-ezéshez tartom érdemesnek elõvenni a kormányt.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO kijön az NFS Underground majd teszteljük melyik kormánnyal lehet jobb idõket menni, jó? 😊
a ferrari kényelmetzlen gagyi.. a másik pillangoi szarok nem fér el a kezem stb..
Ha egy árban vannak én is Microsoftot vennék, ha a Logi pár ezressel olcsóbb akkor szerintem nem jársz vele rosszul.
Logitech Momo force
ROsszat nem tudok rola mondani
De mondom más kormáynom még nem volt hát sztem az ujabb biztos jo lehet
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
senki többet?
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Errõl mi a véleményetek: Logietech WIngMan Formula Force GP?
Azt gondolom, hogy nem a legjobb minõség már csak az ára miatt is, fõleg az érdekelne, hogy melyik játékokkal mûkodik együtt.
pl. ezek kozül melyikkel: NFS Hot Pursuit 2, NFS 5, Colin 3, MS RalliSport Challenge, NASCAR Racing 2003, NASCAR Thunder 2003, GP4?
koszi
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Aztán tegnap beugrott, hogy van nekem ez a Big Mutha Truckers-es játékom hát nyomjuk kormányról.
Bedugom az adaptertt és semmi. USB-re rá van csatlakoztatva, minden össze van kötve de hiáa dugom be a ledek nem gyulladnak ki rajt. Kb. 1 hónapja használtam elõtte utoljára, szépen pihent a sarokban be sem volt dugva mi a franc baja lehet?
Nagyon nem estem kétségbe, mert két év gari van rá.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mind az autós, mind a repülõs játékok állítólag haláltusájukat vívják 😞((
Én ZX Spectrum óta megrögzött szimulátorbuzi vagyok, úgyhogy együtt fogok meghalni ezzel a stílussal 😊
Most az a "divat", hogy mindenki RTS-t, meg FPS-t fejleszt, ami nem is baj, mert elég nagy a rajongótábor, de az piszokság, hogy elhanyagolják a szimeket.
gamepadok, a kormányok és a hang kommunikátorok tartoznak bele. A Microsoft képviselõje a
döntés okának az egyre csökkenõ eladásokat jelölte meg elsõsorban és azt a tényt, hogy a legtöbb
PC-s játékot az egér és billentyûzet irányításra tervezik. A legújabb SideWinder termékek még
megvásárolhatóak lesznek az elkövetkezõ hónapokban, de a Microsoft már dolgozik azon, hogy
leértékelje ezen termékeit, hogy ezzel is segítse az eladási partnereit a fennmaradó készletek
eladásában.
de azt hiszem TOca-s
ERdekes hogy a Colin1-hez is jo
bar ugyanugy csak centre force de az elég erõs