Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Most már télleg megyek..majd talán holnap folytatjuk.Addig ugyis verbuválodik a csapat gondolom
bye a kormányos forumozoknak is😊
"Muszaly volt vennem egy ujat mert ,U1en felbaszott agyilag a Momo system mivel vegre osszejott egy jo csapat (Lefty,Kirves,Mcest) de 2 kor utan egyfolytaban balra huzott + fek befogas.Ugy megkattantam,hogy leteptem az asztalrol es vagy 10x odabasztam majd kezbol berugtam a sarokba hogy szanaszet szakadt az osszes kabel.Mondjuk ezt a videot nem jatszanam le anyameknak=)"
őőő
őőő
őőő
Egyszerüen sötét vagy és hülye hát én nem tok erre más kifejezést mondani....
nem tom kijött a balfaszal végig, meg a faszal, meg mi volt még észlény meg ilyenek.
SZavakat azért még használhatok? Ne legyél már gyerekes....😞(
Ha már egyedül nem megy jönnek a haverok😊 Hát igen érdekes megközelitése a dolognak!
Lassan befejeztem a beszélgetést, késöre jár
őőő
APám....😄D
"Mentem ami menthetö" megint csak nem tudom ezt miböl szüröd le, biztos van alapja..mint eddig is mindennek volt amit mondtál.
Nyugodtan kérdezd meg a boltban, Láttad az árlistát, frissitve van, sztem van nekik.Nem tom mit akarsz elérni😄
<#mf2>#mf2>
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
persze már régóta nem csinálsz semmit, csak mented ami még menthetõ mert mióta bejöttünk mi racing tulajok azóta sok értelmeset nem írtál a kormányokról, mert egyértelmû hogy vesztett helyzetbe kerültél. azóta hirtelen már racing tulaj is voltál annyi ideig hogy minden rezdülését ismerd.
az számomra kicsit furcsa hogy "fillérekért" (azaz 40e ft-ért) vesztegetnek egy kormányt, újonnan amit már kb fél éve nem gyártanak. na sebaj majd meglátjuk mit mondanak a boltban róla.
őőő
Amugy egy versenyzönek nyilván nem jo ha az van amit leirtál akko meg cserléj force-ra...átlag 45ért már kapni, aztán akko efajta problémáid meg is szüntek.Melyik kérdésre nem válaszoltam?Válaszolok szivesen, azért kések a válaszolokkal mert közben snookerezek, bocs
őőő
és mostmár írjál vmi értelmeset vagy kussoljál el.
őőő
azt cseppet sem lett volna egyszerûbb mondani, hogy hát bocs ezt nem tudtam? 😊
őőő
"a kérdés pedig ott van az 1709 végén amire nem válaszoltál bár gondolom hogy nem is fogsz." --> " te vagy kb egy ovodás szintjén fogalmad sincs az egészrõl és nekem magyarázol ilyeneket?" ---> válasz:"Nekem fogalmam sincs az egészröl még szerencse h te értessz hozzá....röhej😄 Sztem kettönk közül én vok messze közelebbi kapcsolatban kormányokkal"...el se olvasod amit más ir csak mész a hülye fejed után...:\
http://www.global-line.hu/index.php?menuid=1_3_2_12 Tessék, itt már fillérekért osztogatják...Most a kormánytol elvontatkoztatva, ennyire nincs vitakészséged vagy buta vagy?Bocs a személyeskedés miatt de mos má komolyan kezdem kétségbe vonni az épeszüségedet
próbáltam már momo FORCE-ot (csak azért mondom mert úgyis megint belekevernéd a FORCE-ot) nem vonom kétségbe egy percre sem az elsõségét. gratulálok neked az van. király vagy. kész FORCE innentõl lezárva. MS-rõl annyit hogy ha nem volt hozzá közöd (mondjuk annyi pl mint Csocso-nak, Hummer-nek, vagy netalántán nekem) akkor bizony ne próbálj érvelni ellene mert míg (max) te két percet láttad, abból egyet bekapcsolt állapotban és talán egyszer hozzá is értél, mi addig évekig használtuk nap mint nap. tehát ilyen téren az okosságod tedd zsebre. Csocsot venném ismét elõ mert évekig használta az MS-t most momo RACING (!!!!!!!!!!!!!!!!!)-je van és ha valaki akkor õ biztos meg tudja mondani a frankót. de szerinted le kéne szálnia a magas lóról meg nem ért hozzá, stb,stb...
őőő
bocsánat hogy sikerült 10 fokot tévednem 😊 lényegében csak azt akartam vele írni hogy kormányban is van egy kevés különbség
a kérdés pedig ott van az 1709 végén amire nem válaszoltál bár gondolom hogy nem is fogsz.
őőő
Nekem fogalmam sincs az egészröl még szerencse h te értessz hozzá....röhej😄 Sztem kettönk közül én vok messze közelebbi kapcsolatban kormányokkal.MOMO Force-t amugy lehet kapni, csak nem a bucsuban kell keresgélni meg "kéz-alatt" gondolkodni.Kiváncsi vok mikor jössz rá arra h néhol röhejes miket irogatsz.Sztem ez csak azért van mert tul nagyokat akarsz mondani, tapasztalat hiányában!Azért sajnállak, de ez mind amit érted tehetek.pathetic.
őőő
őőő
azért leírom hátha te nem tudod 😊
FORCE jó minõségû semmi gond nincs vele, kormány 280-ban fordul, pedálja kívül-belül más mint a racing-nek ezért nem is szar, király kis kormány egy nagy hibája van hogy nem lehet kapni (ha lehetne ilyet vettem volna...)
RACING na ilyen van nekem a FORCE silány másolata. 240-ben fordul a kormány jó is 1-2 hiba azért van, a pedál szar, néhány hét után gáz van a gázzal, fékkel.
na most talán nem tudnám mi a különbség?
elhiheted hogy tudom. de azért próbálhatnál kicsit gondolkodni: szted egy versenyzõnek, egy olyan kormány aminek a pedálja 3 hét után tönkremegy - azaz egy versenyen csak úgy fogja magát és elmegy a full gáz, meg befog a fék az a kormány jó?
egyébként meg nmetom hogy mért én vagyok itt a hülye. te talán válaszoltál egyetlen kérdésre is? saját magadnak mondasz ellent mostmár komolyan, úristen
őőő
Én tudom nagyon jol mik a racing hibái, kezdve a pedállal és házbeli gondokra is gondolok...na de te....atyámuram kikkel van tele a világ😄
Pár hsz-szel ezelõtt még azt sem tudtad mi a különbség force és racing között most meg hirtelen használtad mind2.
én persze terelek, levegõbe beszélek. meg persze az elõttem szóló 3 - 4 momo-s is akik csak azért szidják a racingjüket mert hülyék.
hát bazzeg ilyet még nem basztam 😊
őőő
a beszédstílusról annyit hogy a csoringerezést te kezdted nem én
őőő
őőő
Én sokat játszottam Racingel tom mi az elönye megmi a baja, szal nekem ne mond.
szted én mint momo tulaj, mért szidnám a momo RACING-et?
"csoringer" lol bazzeg te kibaszott büszke lehetsz magadra hát igen nem mindenki születt milliomosnak
mostmár kurvára eldurrant az agyam...
őőő
nem szedtem még szét force-ot de még a saját MS-emet sem kényszerültem szétszedni...
egyébként attól hogy szétszeded a saját kormányod nembiztos hogy értessz az MS-hez meg a momo RACING (!!!!!!!!)-hez annyira mint mondjuk én vagy az elõttem szólók...<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
na meek legyél jó!
peace
Szereltél amugy kormányt?Egy MOMO Force-t probálj meg legkisebb alkatrészeire szétszedni és összerakni tökéletesen 😊 MS nem tom mennyire bonyolult belülröl de force baszottul, szal azért vmennyire csak értek hozzá
vegyél vegyél...😉)
Akkor kidobom a force-t és veszek ms-t még ma vmi éjjelnappaliba
(ökörbarom) 😉
Ferrari Ms kormányt használ jövötöl hallottad?
Akkor meg jo😊