15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4410 hát... kicsit ormótlan sztem :D -
#4409 ez egy DFPről utánzott valami :)
még olvasom -
zoolee #4408 Krhmm. -
#4407 Hogy érted, hogy megtáltosodott? -
Solt #4406 Nekem a momo megtáltosodott a legújabb drivertől! :)) -
#4405 tavaly én az 5.0-t tettem fel a DFP-hez..aztán ezt a legújabbat amit a logitech ajánl is a DFP-hez (korábban ilyen nem volt ugye) na most ez az új fel sem ismerte dfp-nek míg amit nem ajánlottak az simán és azzal hibátlan is :) -
#4404 ha magyaroszgágon kiskerben vetted akkor nem maradhat nálad..visszaviszed a boltba és ők intézik a többit a logitechel, de nem javítják zsír újat kapsz.
Van akinek 3 nappal a gari lejárta elött ment tönkre..zsörtölpődtek a boltban de 2 hét múlva kapott egy másik új EX kormányt ;)
1 év kisker gari után van még 1 év gyári garid.. -
#4403 nem jól tudod!
kintről hozott logitech cucc esetében nem volt hazai kereskedő érthetően..a számla kellett (mindegy hogy hongkongi, burmai,németországi) és az usb csatit kérték a logitech magyarországi képviseleténél.
De miután nem volt és leálltak a gyártásával (a DFP ps/2-re kiadott kormány a gari értelmében azzal megegyezőt kellett volna csere gariban adni) így egy G25 bolgog tulajdonaosa lett az illető.
Mielött az usb-t levágták volna a bekötéseket megnézték..késöbb a hiba 3000Ft-ból javítva lett az USB csati is cserélték így lett egy ismét használható DFP és egy eladó zsír új G25. :)
de ennek lassan 1 éve már. -
#4402 hat olyanrol meg nem hallottam, hogy a meghibasodott termek nalad maradhatna, mindenki visszaelne vele. :) -
Solt #4401 Tudom, hogy általánosak... én még leragadtam a 4.60-nál! :)) -
#4400 de újat kapok? és a régi maradhat nálam?
hogy müködik ez részletessebben légyszi
-
#4399 úgy van hogy a gyári gari 2 év
ha azalatt meghibásodik a logitech nem javít semmit ad újat..de az USB csatit levágja. -
#4398 már nagyon régóta van a momohoz 5.0 mióta a G25-höz kiadták...rég lecserélhetted volna.
A logitech driverei általánosak nem kifejezetten 1-1 kormányhoz van. -
#4397 Hy all!
Van egy Logitech Formula™ Force EX kormányom.
Az a bajom vele, hgy egyik-másik játéknál(Test Drive Unlimited, Race - The WTCC Game) nagyobb sebességnél kanyar után elkezd jobbra-balra fordulni.
Még olyan bakkanások is vannak ha kanyardok, olyan mintha a fgaskerék aátugrana.
Nem tudtok valami megoldást?
Előre is kössz -
#4396 most ez hogy is van?
veszek 1 kormányt ha elromlik kapok 1 ujat és a régi meg megmarad alkatrésznek?
mingyá veszek is akkor 1et :D -
Solt #4395 Urak! A Logitech oldalán van új (5.01-es) driver. Én lecseréltem a régi (4.60-ast) és azóte nem kell centerfix a Momo-hoz. És valahogy a kormány is "jobban" viselkedik! :) -
#4394 ne keverd a dolgokat!
ő gyári garit mondta 2 évet..aki itthon veszi kiskerben a gari amig él 1 év oda kell visszavinnie..a +1 év a gyári
a többi stimmel a logitech nem szerel nem javit semmit hanem cserél. -
#4393 Loginál nem így megy a gari...
Lényeg hogy legyen a vételről számlád, vagy másolatod. A helyi Loginak el kell küldeni a levágott USB-csatit, és a papírt, hogy mikor vetted, és automatán megy a 2 év gari. Küldik az új kormányt, ha minden stimmel.
Ph!-ról vettem a DFP-met, ami külföldről jött, és így működik a dolog azt mondta az eladó. De majd megkeresem az üzenetét, hogy pontosan le tudjam írni. -
#4392 macerás, gari nulla, sokáig tart... ha gáz van. macera. franciaországbol küldik a cuccaikat. -
#4391 mé fos ? -
#4390 az... -
csak az a baj fos 1 cég
46eft a g25 2év -
#4388 Nemlehet mindenki régimotors :D
Bezzeg egy szaros msn krixxkraxxot egyből mind felismernek :D
Jaa és mellékesen, nekem már c-64 en is logitech volt a gombsorom jóóó? :P
Meg a joyom.
-
#4387 ez nem esik le mindenkinek elsőre? -
dashed_ #4386 azott egy irc kliens szntem.. jo dolog ha latja jatek kozben az ember ,hogy mi tortenik az "asztalon" :) -
#4385 Hogyhogy minek akkora monccsi ? Hát hogy visszatudja olvasni az egyenesben, amit a kanyarban elmulasztott :D -
#4384 Ja úgy lenne a legjobb ha 990 lenne és olyan mint a #4375-ben:D
-
#4383 Az a 990-es PS/2 - USB átalakító.. Neki PlayStation - USB átalakító kell, ami már előbb be volt linkelve #4375-ben.. -
#4382 a 990Ft-os a jó neki..PS2-ről kell USB-re.. -
#4381 De fordítva se jó mert az ps/2:D -
#4380 ez azt írja: USBről 2xPS2-re átalakító kábel
neki forditva kell.. -
#4379 a másik montiroron mi megy? és minek akkora moncsi a chat-re?
1 vagy 2 gép? -
#4378 Ez nem az. -
#4377 Én úgy kerestem hogy ps2-USb átalakító:D
Köszike! -
#4376 itt is van 990ft-ért PS2-USB átalakító (2xPS2-->1USB) König
gugli a haverja mindenkinek -
#4375 beirtam gugliba: kormány usb átalakitó
szerintem ez neked is menne :)
16. PC PAC CONVERTER 2.2 ATOMIC 92 -
#4374 #4360
PLs! -
#4373 2 ev garancia,ha addig nem jon elo,akkor a force reszet keszited ki ugyis! :) -
#4372 http://www.youtube.com/watch?v=mqD0JMblGZM&feature=related
jól tolja -
#4371 tudom. viszont én miota megvan vigyázok rá (ti. gecidrága volt) és nincs is gond vele. semmi. csak ésszel..