Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
hát igen egérrel vannak nehézségek 😊

őőő

ÁjjLe BoBBi
nekem is az van a 3-as p4 mellett 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
nem úgy tûnik hogy neked sikerült volna. ha kérdezed hogy leragadtem ennél a pontnál akkor mér a "..." van ott a "?"-jel helyett zsenikém?

Kösz, felraktam az LFS demót, meg is lepõdtem hogy milyen szépen hasít a TNT2-es kártyámmal (már érik a gépcsere 😊, csak hát ugye egérrel kormányozni nem az igazi...
B@dsector
Nekem már sikerült, mi van te, leragadtál ennél a pontnál...

Ha így folytatod, szólok anyucinak, hogy tiltson el a PC-tõl, mert károsítja az agyadat és adja vissza a Gameboy-t.
king13
Ha érdekelne esetleg az LFS akkor a demóját letöltheted innen

őőő

HPt
nem akarlak elkeseríteni de a GP4 nem olyan erõs szimuláció mint pl. az lfs vagy a gtr

nem olyan gyenge ez a wingman ffb, nem azt mondtam, csak a momo-khoz képest gyengébb (ellenben a racing szériahibás, tehát elgondolkodtató melyiket vedd meg)

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

king13
hát szvsz 15e ft-os kategóriában ha újonnan vásárolsz akkor Formula Force GP-t érdemes venni

őőő

king13
de ha az 1765-öt olvassa az se gond 😉

őőő

Hát ha ennyire gyenge ez a Wingman FF, akkor miért ezt vegyem? A többi még rosszabb?
Grand Prix 4-gyel nem játszik senki? Nekem ez a kedvenc szimem (bár az újabbakat nem próbáltam...)
king13
tudod az a vicces hogy már mióta a Racingrõl az MS-rõl és Meklaunak hála a Force-ról tárgyalunk, lehet hogy még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasnod és akkor tudnád mi a különbség a piros és a fekete között 😊

őőő

ÁjjLe BoBBi
bizony megvan ellenben veled...azon a szinten vagy mikor kockát akarod begyömöszkélni a kivágott kör formába.

king13
juj már megint témánál vagyunk 😄DD

őőő

HPt
B@dsector, légyszi inkább olvasd el az #1773-at, a félreértések és a fölösleges viták elkerülése érdekében

B@dsector
Gratula 8 általánosod megvan, ha nem, akkor menj tanulni te tapló!
ÁjjLe BoBBi
túl sok marhát látok rövid idõ alatt. ez a baj ha nem tudod mit ugatsz akkor inkább ne szövegelj. nem még neked álljon feljebb! füled farkad be azt takarodj mert megkötlek. amúgy keress címet mondjam bazdmeg? felakasztalak lábonfogva te cigány

HPt
á 😄

akkor nézzük erõsorrendben:

1. Logitech MOMO Force (piros): hajdanán 60e körül lehetett kapni, már leálltak a gyártásával és csak használtan lehet beszerezni (kép)

2. Logitech MOMO Racing (fekete): most lehet kapni jobb helyeken 30e körül, még gyártják, ellenben szériahibás, rosszak a pedáljai ezáltal sok ember életét keseríti meg (kép)

3. Logitech WingMan Formula Force GP (piros): lehet kapni kb. 16-17e forint környékén, nem a legjobb minõség, lötyög a kormány, rossz az ffb, a pedálút kicsi (kép)

B@dsector
én nem hülyéztelek le te kancsó, elgurult az aszpirined vagy mi bajod van? Kezeltessed magad, mert megkereslek és fejbe rúglak. <#mf3>
ÁjjLe BoBBi
1. ha találsz jót akkor inkább keress sidewinder!
2. Nascar racing (papyrus), GTR, LFS, RBR

king13
ha 15k-s kategóriában keresel akkor hát nehéz döntés. én nem szeretem a használt cuccot úgyhogy inkább egy új formula force gp-t vennék. de ha tudsz egy olyan sidewindert szerezni amirõl tudod hogy biztos vigyáztak rá akkor inkább az.

játékok közül én az LFS-t és a GTR-t próbálnám, azok a komolyabb szimek mostanság

őőő

Két kérdésem van:
1. 15k-s kategóriában milyen kormányt érdemes venni? Logitech Formula Force-ra gondoltam, vagy inkább keressek használtan egy Sidewindert? Esetleg valami más?
2. Milyen játékkal érdemes kipróbálni, ahol jó a szimuláció (Force erõhatások,...)
ÁjjLe BoBBi
te olyan hülye vagy hogy betont lehet törni veled! senki nem beszélt itt piros racingrõl mert olyan nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOMO FORCE (FELFOGTAD TE ÁGYÚ!?) AZ A PIROS!!!!!!! A WINGMAN MEG EGY SZAR ÉS SENKI NEM BESZÉLT RÓLA! na tünny el

king13
lol bazzeg

piros momo-t már nem kapni, mivel leálltak a gyártásával.
a fekete momo az meg a silány mása nem csak kevesebbet tud de gyengébb minõségû is, jelen pillanatban ezt kapni a boltokban 30e ftért

őőő

B@dsector
mi nem érthetõ, piros MOMO Racing nem létezik csak fekete.
Piros amire gondoltás Logitech WingMan Formula Force GP, nem piros MOMO Racing.
king13
Egyszerûség kedvéért 😊
Logitech Wingman Formula Force GP
Logitech MOMO RACING Force Feedback
Logitech MOMO FORCE (most hirtelen ezt találtam googleben 😊

az elsõ ugye a fekete momo ami most is kapható, a második meg a piros ami meg már csak használtan kapható

őőő

ÁjjLe BoBBi
szûûûûûûzmáriajézusúúúristenn!!!!!!!!!!!!!!
ha nem tudod mit beszélsz inkább meg se szólalj basszameg

king13
tessék???

őőő

B@dsector
Igen ilyen van nekem is "Logitech WingMan Formula Force GP" kb. 3 éve, és semmi baja nincs.
king13
a MOMO Force a piros, sokkal jobb minõségû mint a fekete MOMO Racing

te a fekete MOMO-t raktad most be ezt még lehet kapni újonnan 30k körül, a piros MOMO-t meg már inkább használtan kapni

őőő

ÁjjLe BoBBi
he? igen ennyi az a szar de mi ezen a fura ?

B@dsector
Logitech MOMO Racing Force - bruttó 30.650.- Ft újonnan, milyen árakról beszéltek ti😊 <#conf>
king13
hát a legtöbb árlistán momo racing force-nak írják és az bizony nem a piros momo force, hanem a fekete momo racing sajnos 😊

őőő

king13
igen, írták is RSC-n róla hogy ugyanaz a pedálja mint a racingnek 😊

egyébként a momo 2 megjelenése az olyan mint az LFS S2-jé 😊

őőő

ÁjjLe BoBBi
yeah lfs iz dö beszt 😊

állítólag elsõ kézbõl tudom, hogy LFSben online kérdezte egy Driving Force Pro tulaj, hogy mit kezdhetne a pedálokkal, mert elkezdtek szarakodni neki. a momo racing szindróma jött elõ.
szóval semmivel nem jobb, de egy kis sziloplaszt a poti alá segít a dolgon. a racingnél nekem bejött, addig amíg nem csináltam meg nekem is benyomva maradt a fék egy picit.
ÁjjLe BoBBi
te vagy a hozzáértõ nemtom mér nem tudod ?
amúgy december, január környékén kéne, nem én várom annyira de atöbbiek mondták hogy kb akkor kéne...mivel már december van és még be sincs hírezve ezért késik bõven

Próbálta már valaki a Logitech Driving Force Pro-t? Ugyan ez eredetileg egy PS2-es kormány, de megy Pc-vel is! és állítólag százszor masszívabb és jobb (a pedál is), mint a Momo-nál. Ja, és "csak" 30-35k.
Következö MOMO mikor jön?Nascart se láttam még sehol igaz h az alsoközép kategoriás kormány lett volna, de köv MOMO érdekelne
hozzáértök ugyis tudják...😊

HPt
jó a logód <#vigyor>

HPt
asszem electro world-ben volt kint egy jó ideig egy szószerint ütött-kopott momo force, 65-ért kb. 😄

TasMan: nekem non-ffb van, és nem lötyög, ha jobbra tolom akkor arra egy nagyon picit de egyáltalán nem zavaró

ÁjjLe BoBBi
tom 60-70 között mozgott. azért mondtam mert lehetett ~60 körül is találni.
én akkor sem venném meg. pár hónapja kínálták nekem 35-45 között olyanok akikrõl tudtam hogy jót adnak ki a kezükbõl. meg mielõtt kifutott a kormány már akkor olcsóbb volt. nehogymár most 61-et kérjenek érte mikor jön a következõ momo 😊))

Mikor megjelent nem annyi volt😊 egy 10-essel többért verbuváltam én...de ez már lényegtelen.Lehet h 1-2 napig használta és visszarakta dobozba...de hát van ilyen lehetöség h megnézze az ember.Mondjuk m.o-n manapság akkor lehet biztos vmiben az ember ha ott a kezében

ÁjjLe BoBBi
az az egy darab is full kamu. tuti egyik ismerosnek elbaszodott vagy nem tetszik hogy nincs ra gari vagy hasonlo es odaadta a boltosnak hogy ha tudja esetleg adja el. de ha nem is akkor is csak egy idiota vadbarom fizet 61ezret egy momo force-ért. mikor megjelent akkor volt ennyi basszameg azért hülyének ne nézzék az embert. erre meg még garancia sincs.

😄DD
Hát utolso darabot meg kell fizetni😊
Amugy a boltosok általában csak azt tudják h mi van raktáron, azt nem tudják h az mi..Az árlistán is ugy volt h "Racing Force"..de azért jo h felhivtad öket, ha esetleg dühömbe ezt széttörném akko vehetek ujat😄D

ÁjjLe BoBBi
visszahívott megint 😄DDD

aszondja körbekérdezõsködött és azt mondták raktáron van egy darab még(ami természetesen kamu...)!!!!!!!!! azt hittem eldobom a telefont!!! megkérdeztem az árát, és a válasz 61ezer volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az király majd veszek egy vélhetõen használt kormányt 61k-ért amin még garancia sincs.
loál

ÁjjLe BoBBi
annyira kíváncsi voltam hogy ha sehol máshol a világban nem kapsz momo force-ot, talán majd itt...
a csávó kb olyan hozzáértõ dumát adott le mint a meklau mester 😊))
mondta hogy visszahív hogy talált e. visszahív
"hát van abból a momo racing force-ból" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na kb akkor errõl ennyit.
nos?

king13
Bobbi felhívta õket és nincs nekik csak MOMO Racing Forcejuk <#vigyor>

őőő

king13
a Wingmant én is próbáltam viszont, a momohoz képest igen silány volt. legalábbis az nagyon zavart hogy csak 180-ban lehet tekerni, meg hát elég pontatlan is volt. a pedál az nekem túl kicsi volt, meg furcsák is voltak a pedálok. szóval nekem a wingman ff nem jött be 😊

őőő

king13
nekem 1 év után a momo-nak is lötyögött a kormánya <#idiota>

őőő

TasManXT
komolyan kérdezze már meg valaki, hogy lehet-é kapni Momo Force-ot. Ha igen, akkor itt helyben orális örömöknek teszem ki magamat. <#nyes>
Szóval meki: én aki arc nélkül kipróbáltam már 4 fajta kormányt (egy névtelen fos Hama xp driver nélkül 9900ft, Logi Wingman FF 18k, MS nonffb (olcsóság) default xp driver, Logi Momo Racing 30k) igaz ezekbõl csak 3at használtam huzamosabb ideig, de elmondhatom, hogy az MS az ffb hiányán kívül jobb volt mint bármelyik. Talán még az egyik hátrány, hogy lötyög össze-vissza a kormány (neked is ez van Hummer? Esetleg ez meg van az ffb-s változatnál is?).
Az a baj egyébként a vitával, hogy te beszóltál king-nek, amit õ jogosan fel is vett. Szóval próbálj visszatérni a témához és tényleg felejtsük már el azt, hogy a másiknak mennyi az intelligenciahányadosa. <#idiota>
Force 2 rulez <#finom>

psn: TasManHUN