15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4450 Azert ennyire ertetlen nemvagyok,h netudjam mit jelent inverse! Mivel az irta Dietrich, hogy reverse:on es minuszra huzzuk,igy nemertettem miert kell mind2-ot beallitani! :)
De aztan irta ,hogy vagy!! Remelem igy okes a dolog mar! :) -
#4449 Suna szereti az ilyeneket :D
Weather Generator
--------
Features
--------
- Changing conditions and temperatures during the sessions.
- Four types of weather: Dry, Dry with a chance of light rain, Showers and Rain.
- During a race weekend the average temperature stays the same.
- You can choose whether you want the weather type to change from session to session or not.
- During a session, the condition fluctuates between the boundaries of the chosen weather type. The temperature fluctuates accordingly a few degrees around the average for the weekend.
- A weather forecast for the race weekend is generated in a separate file.
- The weather in the warmup is constant and the same as the weather at the start of the race.
- The program is customizable to fit your preferences.
- The weather is independent of the track you are driving.
- The attached graph gives an example for each weather type -
#4448 ezt most láttam meg:
FFB guide for GTL GTR2 Race
-
#4447 Játékokban általában vagy reverse effects-et kell kapcsolni vagy minusz 100-ra húzni az FFB-t.
-
#4446 Tobyra hallgassatok. :)
Teljesen friss telepitésnél ha nem állítom be a - értéket használhatatlan a DFP..elötte a wigman.
nyílván op.rendszer telepités után akinek van elmentett profilja azt visszarakja és jól működik a kormány.. -
Solt #4445 Hát nem tudom... nálam a Momo defaulton van, és tökéletesen működik! -
#4444 Mert az inverse megfordítja az effekteket (mintha negatív értéket adnál meg).. -.-' Látom, angol tudás hanyatlásban ;) -
#4443 En ezt invers opcio bekapcoslasa utan nem erzem LFS-ben 69%-on ffb!!??
Kinnt vezerloben ,pedig 100%-on van! -
#4442 Ha az FF érték nem (-)-ba van, akkor fordítva dolgozik a forcefeedback.. Legjobban F1 Challenge '99-'02-nél érezni.. Ott ha nem negatív értéket adsz, akkor pl egy jobb kanyarban jobbra húzza a kezed, nem pedig balra ;)
Az okot, hogy miért így csinálta a Logitech, nem tudom.. -
#4441 Nekem is ,ezert furcsalottam ezt a kijelentest?! :S -
#4440 hat nem tudom, en nem allitgattam semmit es van FF, lehet alapbol ugy allt de pasz... -
#4439 Jatekon belul mindnel minuszba kell tenni vagy en ertelmeztem rosszul vmit? -
#4438 mert logitech kormányoknál ha nem -ba van az FF értéke akkor nincs FF :) -
#4437 "Logitech esetében fontos, hogy az FF érték mínuszba legyen!
Ehhez jelöld be az Effets inversést és a csúszkát vidd 31%-ról mínuszba..akár -90 is jó" ezt kielemezned? miert kell "-"-ba rakni?
-
#4436 GTR2 esetében kell az FFB menű mod
abben ez a beállítás: ez a beállitás nálam
meg ez
a képeket nem én raktam fel..nálam eleve szimulátor modban van a játék.
Logitech esetében fontos, hogy az FF érték mínuszba legyen!
Ehhez jelöld be az Effets inversést és a csúszkát vidd 31%-ról mínuszba..akár -90 is jó. -
#4435 720 fok a tobbi alap! :) -
#4434 Sziasztok! Végre megvan a DFP-m! Tud valaki nekem optimális beállításokat mondani? Elsősorban a GT Legendshez ill. a GTR2 -höz használnám! -
#4433 annyi a trükk, hogy felkell rakni a drivert elöbb és csak utána bedugni az usb-be a kormányt..se elötte se alatta..!
különben nem ismeri fel DFP-nek. -
#4432 Köszi! 99%-ban biztos voltam benne, hogy jó Pc-re, de az az 1%:-) -
#4431 ;)
amig a G25 nem jelent meg a piacon addig igen :) -
#4430 szal lényegébe a DFP a király ennyi :P -
#4429 de már soxor volt róla szó... a DFP-t a ps2-re fejlesztették ki..aztán kijött a ps3 de mivel a csatoló felület ugyanaz a usb ezért jó pc-re.
-
#4428 DFP alapból usb csatis..jó PC-re -
#4427 igen,kell egy konverter ami átalakítja az USB-t(vagy pedig alapból USB-s csatlakozó,nemtudom) -
#4426 Anno hivatalosan a dfp sem működött a pc-vel. Aztán mégis. -
#4425 Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy a mostani DFP, amit Ps3-hoz lehet kapni ugyanúgy megy Pc-vel is, mint az előző? Mert a leírásában sehol nincs a Pc-kapcsolatról, kompatibilis játékokról! Ps2, Ps3-hoz!!!
Csak biztos akarok lenni benne, mielőtt megveszem!:-)
Köszi!
-
#4424 kb. -
#4423 nem ez egy szimpla dfp szerintem:) Csak kapott új csomagolást:) (semmivel sem tud többet mint a DFP IMO -> = lehúzás:/ -
#4422 Logitech oldala -
#4421 LOL
ennyit arról amit írsz..DFP-t nem felismerni..
az a piros valami a fékerő elosztást segiti mint az igazi ow autókban (CC, F1)ami pl. GTR2-ben a klavira van alapból téve de DFP esetében bármelyik gombra rakható.
Eredetileg tavaly októberre igérték a DFP-t leváltó új kormányt. Azt hittem az egy DFP+G25 keresztezéséből fog kialakulni..hát ez nem olyan.
-
#4420 nagyjából igen így működik a dolog. -
#4419 most akkor foglald össze légyszi
kintről vegyek G25-őt és ha lelakom és tönkremenne akkor kapok 1 új kormányt?
és a régi maradhat
a pixmaniaba 47eFt csak ha ott veszem meg akkor is érvényes? -
KoS #4418 Nekem tetszik :)
Bar felesleges lenne a mostani DFP-met lecserelni erre, de ha nem lenne akkor erdekelne :)
(ez jol meg lett fogalmazva) -
#4417 Ez egy DFP pár plusz funkcióval. Ismétlem, DFP. DFP. Mondd nektek valamit ez a név? Tudjátok, az a konzolos kormány, ami az összes pécés fost szarba alázta a G25 megjelenéséig. Egyébkén máig a legjobb ár-érték arányú kormány. Kuplungra meg nincs szüksége mindenkinek... -
Solt #4416 Hát úgy, hogy nem kell centerfix-et használni, és LFS alatt valahogy jobb lett a "visszajelzés", jobban érzem a csúszáshatárt... -
#4415 Kuplung nelkul kiadni! :( -
#4414 Olyan bóvli ott a kormány alja, főleg az a piros gyűrű.
Kicsit olyan Trust kategóriáak tűnik anyagát tekintve.
Élőben kéne látni, lehet a fényképész volt ügyetlen. -
#4413 Dettp DFP vaksi! :) -
#4412 Ez egy új DFP kormány, hogy lehetne már a DFP-ről utánzott??? -
zoolee #4411 Nekem nemtetszik:S