Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ha így folytatod, szólok anyucinak, hogy tiltson el a PC-tõl, mert károsítja az agyadat és adja vissza a Gameboy-t.
őőő
nem olyan gyenge ez a wingman ffb, nem azt mondtam, csak a momo-khoz képest gyengébb (ellenben a racing szériahibás, tehát elgondolkodtató melyiket vedd meg)
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
őőő
Grand Prix 4-gyel nem játszik senki? Nekem ez a kedvenc szimem (bár az újabbakat nem próbáltam...)
őőő
akkor nézzük erõsorrendben:
1. Logitech MOMO Force (piros): hajdanán 60e körül lehetett kapni, már leálltak a gyártásával és csak használtan lehet beszerezni (kép)
2. Logitech MOMO Racing (fekete): most lehet kapni jobb helyeken 30e körül, még gyártják, ellenben szériahibás, rosszak a pedáljai ezáltal sok ember életét keseríti meg (kép)
3. Logitech WingMan Formula Force GP (piros): lehet kapni kb. 16-17e forint környékén, nem a legjobb minõség, lötyög a kormány, rossz az ffb, a pedálút kicsi (kép)
2. Nascar racing (papyrus), GTR, LFS, RBR
játékok közül én az LFS-t és a GTR-t próbálnám, azok a komolyabb szimek mostanság
őőő
1. 15k-s kategóriában milyen kormányt érdemes venni? Logitech Formula Force-ra gondoltam, vagy inkább keressek használtan egy Sidewindert? Esetleg valami más?
2. Milyen játékkal érdemes kipróbálni, ahol jó a szimuláció (Force erõhatások,...)
MOMO FORCE (FELFOGTAD TE ÁGYÚ!?) AZ A PIROS!!!!!!! A WINGMAN MEG EGY SZAR ÉS SENKI NEM BESZÉLT RÓLA! na tünny el
piros momo-t már nem kapni, mivel leálltak a gyártásával.
a fekete momo az meg a silány mása nem csak kevesebbet tud de gyengébb minõségû is, jelen pillanatban ezt kapni a boltokban 30e ftért
őőő
Piros amire gondoltás Logitech WingMan Formula Force GP, nem piros MOMO Racing.
Logitech Wingman Formula Force GP
Logitech MOMO RACING Force Feedback
Logitech MOMO FORCE (most hirtelen ezt találtam googleben 😊
az elsõ ugye a fekete momo ami most is kapható, a második meg a piros ami meg már csak használtan kapható
őőő
ha nem tudod mit beszélsz inkább meg se szólalj basszameg
te a fekete MOMO-t raktad most be ezt még lehet kapni újonnan 30k körül, a piros MOMO-t meg már inkább használtan kapni
őőő
őőő
egyébként a momo 2 megjelenése az olyan mint az LFS S2-jé 😊
őőő
szóval semmivel nem jobb, de egy kis sziloplaszt a poti alá segít a dolgon. a racingnél nekem bejött, addig amíg nem csináltam meg nekem is benyomva maradt a fék egy picit.
amúgy december, január környékén kéne, nem én várom annyira de atöbbiek mondták hogy kb akkor kéne...mivel már december van és még be sincs hírezve ezért késik bõven
hozzáértök ugyis tudják...😊
TasMan: nekem non-ffb van, és nem lötyög, ha jobbra tolom akkor arra egy nagyon picit de egyáltalán nem zavaró
én akkor sem venném meg. pár hónapja kínálták nekem 35-45 között olyanok akikrõl tudtam hogy jót adnak ki a kezükbõl. meg mielõtt kifutott a kormány már akkor olcsóbb volt. nehogymár most 61-et kérjenek érte mikor jön a következõ momo 😊))
Hát utolso darabot meg kell fizetni😊
Amugy a boltosok általában csak azt tudják h mi van raktáron, azt nem tudják h az mi..Az árlistán is ugy volt h "Racing Force"..de azért jo h felhivtad öket, ha esetleg dühömbe ezt széttörném akko vehetek ujat😄D
aszondja körbekérdezõsködött és azt mondták raktáron van egy darab még(ami természetesen kamu...)!!!!!!!!! azt hittem eldobom a telefont!!! megkérdeztem az árát, és a válasz 61ezer volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az király majd veszek egy vélhetõen használt kormányt 61k-ért amin még garancia sincs.
loál
a csávó kb olyan hozzáértõ dumát adott le mint a meklau mester 😊))
mondta hogy visszahív hogy talált e. visszahív
"hát van abból a momo racing force-ból" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na kb akkor errõl ennyit.
nos?
őőő
Szóval meki: én aki arc nélkül kipróbáltam már 4 fajta kormányt (egy névtelen fos Hama xp driver nélkül 9900ft, Logi Wingman FF 18k, MS nonffb (olcsóság) default xp driver, Logi Momo Racing 30k) igaz ezekbõl csak 3at használtam huzamosabb ideig, de elmondhatom, hogy az MS az ffb hiányán kívül jobb volt mint bármelyik. Talán még az egyik hátrány, hogy lötyög össze-vissza a kormány (neked is ez van Hummer? Esetleg ez meg van az ffb-s változatnál is?).
Az a baj egyébként a vitával, hogy te beszóltál king-nek, amit õ jogosan fel is vett. Szóval próbálj visszatérni a témához és tényleg felejtsük már el azt, hogy a másiknak mennyi az intelligenciahányadosa. <#idiota>#idiota>
Force 2 rulez <#finom>#finom>
psn: TasManHUN